|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Beta HCG
18.1.2011 16:27:47   
Anck Su Nmaun
Ona rece samo jednom pa ce kao znati..user posted image user posted image user posted image

Totalno me sludela....Dr iz doba jure nit vidi nit cuje lupetala tamo nesto samo sam se ufrkala da nesto nije u redu!
Drugi put lepo platim i znam na cemu sam ....eeee zdravstveno osiguranje ccccccuser posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 576
18.1.2011 16:29:53   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Trudnicica83

Uglavnom, videces prema vrednosti koju dobijes koja si navodno nedelja

Mozda zvucim glupo, al stvarno se nerazumem....Kako cu ja sama znati???Mislim sta treba da pise ako sam trudna?

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 18.1.2011 16:30:37 >

(odgovor članu Trudnicica83)
Direktna veza do poruke: 577
18.1.2011 16:30:33   
Olga75
a koja treba da si nedelja peta - sesta? promeni dr , sigurno je sve ok , videla bi da emdometrijum nije zadebljan da nisi trudna

kad odes po rezultat pitaj tamo , oni po nekad munogo bolje citaju rezultate , ozbiljno user posted image

< Poruku je uredio olga75 -- 18.1.2011 16:31:45 >

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 578
18.1.2011 16:31:21   
Anck Su Nmaun
6 ned. od poslednje menstr

nema kod nas biranja Dr ima dve Dr i ne zna se koja je gora user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 579
18.1.2011 16:36:06   
Olga75
mislim da bi u sestoj nedelji beta trebalo da bude iznad 1000 

Direktna veza do poruke: 580
18.1.2011 16:37:03   
Anck Su Nmaun
Ok hvala puno..ujutru idem da vadim ....uzasssno sam nestrpljiva! user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 581
18.1.2011 16:37:39   
New Mom
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Bila sam danas kod Dr i rece nista ne vidi na UZ ... kao mozda mala trudnoca pa da radim Beta HCG... kako ja odmah da znam po tome dal sam trudna pre nego odnesem Dr da pogleda????
Nestrpljiva sam a kod nas doci do Dr je pravo mucenje!

Dr mi nesto rece ako je visoko oko 1000 - 1500 dobro je ako je nisko nesto ne valja...skroz sam se pogubila user posted image user posted image user posted image

Ja ovo nikad nisam radila...i nista neznam o ovome user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni meni na prvom UZ nije ništa video (kasnila 10 dana). Beta bila 360, pa sam ponavljala posle 2 dana (tada je bila 2000), sve bilo OK. Tako da ispada da sam ja znala da sam trudna pre no što se dalo očitati.
Imaćeš ref.vrednosti navedene na rezultatu.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

Direktna veza do poruke: 582
18.1.2011 16:37:54   
Olga75
cekamo user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 583
18.1.2011 16:40:30   
JMPM
Anck cekamooooooooo user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 584
18.1.2011 16:48:18   
SUPER MAMA

IZVORNA PORUKA: Trudnicica83

Uglavnom, videces prema vrednosti koju dobijes koja si navodno nedelja

Mozda zvucim glupo, al stvarno se nerazumem....Kako cu ja sama znati???Mislim sta treba da pise ako sam trudna?

Anck ja sma radila HCG i rezultati su bili sada proverila 2707,0
Ovako pise refenetne vrednosti
negrav. reprod. zena < 5,0
A zadnja menstruacija je bila 2.1 a ja pravila ovaj test 8.2 znaci 6 dana je samo kasnila menstruacija.
Kod doce bila samo se javila i pokazala BETU. Dosla na prvi ultra zvuk sledece nedelje.
Inace kad su mi dali papiric  ja samo sam pogledala digla glavu a laborant mi je rekao trudniste, rana trudnoca ali sigurno ste trudni, javite se ginekologu i cestitao mi je.user posted image

Bice sve uredu videces.

< Poruku je uredio SUPER MAMA -- 18.1.2011 16:50:45 >

Direktna veza do poruke: 585
18.1.2011 16:55:58   
Trudnicica83

6 ned. od poslednje menstr

nema kod nas biranja Dr ima dve Dr i ne zna se koja je gora user posted image

E, pa trebalo bi da se poklopi sa tim rezultat testa. Ja sam radila u Hexalabu, njima na rezultatu ima tabela sa nedeljama i granicnim vrednostima beta hcg. Pronaci ces svoju vrednost i videti da li se poklapa nedelja u kojoj mislis da jesi sa nedeljom za tu vrednost. Uh, al sam objasnila, svaka mi cast. Videces, bice ti jasno kad vidis rezultat, a slazem se, uvek mozes da pitas u samoj laboratoriji da ti objasne..Drzimo palceve!user posted image

Postala sam mama 4.8.2010! NEMA niceg lepseg od osmeha mog maceta...

Direktna veza do poruke: 586
19.1.2011 14:58:48   
Anck Su Nmaun
Radila sam Betu.... nesto oko 850 .... opet na UZ nista se ne vidi .... user posted image nemam pojma sta se desava!
Kazu ili rana trudnoca il moguce i van matericna...sva sam u bedaku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko ce cekati jos 10 tak dana na UZ da se vidi user posted image

(odgovor članu Trudnicica83)
Direktna veza do poruke: 587
19.1.2011 15:00:36   
indy_25
Anuck sigurno je rana trudnoca ovdje se ne radi prvi uz prije 8 nedelje kao nista se ne vidi.

Direktna veza do poruke: 588
19.1.2011 15:02:19   
Anck Su Nmaun
Meni se prosli put videlo i sa 5 ned. a sad ima vec 6 od prosle.... moguce da mi je ovulacija bila mnogo kasnije pa da  ima tko malo ned user posted image user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 589
19.1.2011 15:02:26   
Olga75
verovatno je trudnoca mladja od sest nedelja 

Direktna veza do poruke: 590
19.1.2011 15:04:03   
dejana007
ja mislim da beta treba biti preko 1000 da bi se plod video. tako mi rekao doktor. kad mi beta bila 776 on tekao za 7 dana bi trebao da se vidi plod. tako da sacekaj i uzivaj bice sve o.k user posted image

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 591
19.1.2011 15:04:20   
JMPM
Anck,ja se nadam da je samo trudnoca manja od 6 nedelja,pa ce se videti na sledecem UZ user posted image  user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 592
19.1.2011 15:04:30   
indy_25
Pa moguce je anuck hajde nemoj da se bediras bice to sve dobro user posted image

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 593
19.1.2011 15:08:16   
Trudnicica83
Anck, nemoj se bedaciti, tako sam i ja na prvi pregled cekala 2 nedelje, jer mi je dr rekao da nema svrhe da dolazim pre 8 nedelje, nista se ne vidi.. Sigurno je sve ok, vanmatericna trudnoca je jako retka.. nemoj brinuti..

Postala sam mama 4.8.2010! NEMA niceg lepseg od osmeha mog maceta...

Direktna veza do poruke: 594
19.1.2011 15:09:04   
jabudic

Meni se prosli put videlo i sa 5 ned. a sad ima vec 6 od prosle.... moguce da mi je ovulacija bila mnogo kasnije pa da  ima tko malo ned user posted image user posted image

Moguce, tako je i meni prvi put, kasnila mi ovulacija 2 nedelje, i zatrudnjela sam kada sam trebala da dobijem, i na prvom UZ, umjesto 6 nedelja, koliko je trebalo da bude po datumu ZM, meni bile jedva 4 nedelje, i vidio se samo gest.mesak (kako li vec), prazan.
Ali sve je bilo ok. Nadam se da ce tako biti i sa tobom.

Direktna veza do poruke: 595
19.1.2011 15:14:07   
SUPER MAMA
Anck mla je trudnoca, nemoj biti tuzna.user posted image user posted image

(odgovor članu jabudic)
Direktna veza do poruke: 596
23.1.2011 16:31:00   
ica82
Ima li koga, imam jedno pitanje Hitno!!!

Sesta sam nedelja, bhch se svaki put pravilno duplirao do sad, malo vise nego duplo je bio na 2 dana. Poslednji put sam vadila u sredu i tada je bio 11600, dakle do danas je trebalo 2 puta da se duplira, medjutim danas je rezultat 28000. Sta mislite, please pomozite!!!

(odgovor članu SUPER MAMA)
Direktna veza do poruke: 597
23.1.2011 16:33:30   
Anoniman
Zeno, ne duplira se uvek po strogo matematickom principu...Opusti se mico...Bitno je da raste...I sve je ok...

(odgovor članu ica82)
  Direktna veza do poruke: 598
23.1.2011 16:35:13   
ica82
Mislis verolino, odsekla sam se, do sad mi se uvek poklapalo to matematicki

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 599
23.1.2011 16:36:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ica82

Mislis verolino, odsekla sam se, do sad mi se uvek poklapalo to matematicki

Ma da....Opusti seuser posted image

(odgovor članu ica82)
  Direktna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

5 prednosti kasne trudnoće
Danski istraživači otkrili su da majke starije od 31 godine manje zlostavljaju svoju decu i manje ih fizički kažnjavaju....
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?
Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here