|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Beta HCG
29.10.2010 21:23:33   
frufru
prvo hvala za dobrodoslicu...i ja se nadam da je trudnoca jer je skoro 7 godina kako se trudimo da nam uspije...ja sam utrogestan dobila prije umjetne oplodnje 3x2 dnevno a danas mi je kao sto sam rekla 15 dan znaci samo dvije sedmice i samo sto me je to krvarenje preplasiloa doktor je toliko suzdrzan i nezeli nista do daljneg da komentarise o tome...znaci ispred mene je 6 uzasno dugih dana neznam vise cime da se zabavim da nemislim o tome...u svakom slucaju hvala za savete i misljenja...

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 551
29.10.2010 23:00:43   
dejana007
drzim ti palceve da uspe! Da bi bila sigurnija uradi opet betu. Radi se na dva dana tj posle 48h i treba oko duplo da bude veca vrednost ako napreduje trudnoca. Doktor ce biti rezervisan sve dok ne utvrdi da je sve o.k i bude siguran da je trudnoca. Uvek su takvi. Meni kad beta skocila preko 1000 doktor je rekao da to nista ne znaci.
Izdrzi jos tih par dana, samo ti drzim palceve da krvarenje prestane i da ti uspe! Sve najbolje!

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu frufru)
Direktna veza do poruke: 552
30.10.2010 0:29:22   
Nensi*
Drzim palceve da je trudnoca,javljaj kako si...Ako ne znas sta ces sa sobom tih nekoliko dana,svrati ovde,imamo gomilu tema da skrenes misli user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu dejana007)
Direktna veza do poruke: 553
27.11.2010 14:45:36   
Tinuvjela
Cao narode, nisam clan ni jednog foruma, ali ovj mi se cini zanimljiv veomauser posted image
Pre 15 dana sam radila trecu inseminaciju, juce/odnosno cetrnaesti dan od intervencije sam vadila betu  koja  je iznosila 82,0/a ref. vrednosti su 0-2,50. Doktorka koja je tada tumacila rezultate je rekla da je nalaz pozitivan. Da li to znaci nda sam trudna??? Bila sam u  soku, pa je nisam ni pitalauser posted image

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 554
27.11.2010 14:52:43   
Nensi*
Tinuvjela,kao prvo dobrodosla na forum user posted image user posted image user posted image
A kao drugo,to znaci da jesi trudna i ja ti od user posted image cestitam user posted image

(odgovor članu Tinuvjela)
Direktna veza do poruke: 555
27.11.2010 14:57:12   
Tinuvjela
Hvala na srdacnoj dobrodosliciuser posted image . Izvan sebe samuser posted image . Samo sto se nisam rasplakala.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 556
27.11.2010 15:01:43   
Tinuvjela
IZVORNA PORUKA: Tinuvjela

Hvala na srdacnoj dobrodosliciuser posted image . Izvan sebe samuser posted image . Samo sto se nisam rasplakala.

U malo da mi zagori rucak. Hvala ti na cestitkama, nadam se da ce u ponedeljak doktor potvrditi isto. Ufff..oladila sam se. Cmok

Direktna veza do poruke: 557
27.11.2010 15:02:37   
Nensi*
Jako mi je drago kad cujem ovako lepe vesti user posted image

Direktna veza do poruke: 558
27.11.2010 15:22:24   
moja ciklama
Tinuvjelauser posted image

< Poruku je uredio moja ciklama -- 27.11.2010 15:24:05 >

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 559
30.11.2010 23:25:41   
Tinuvjela
Drage moje, tudna samuser posted image . Potvrdili su mi na klinici. Nisu me jos pregledali, kazu rano je. Prepisali su mi utrogestan 3x2 i u cetvrtak prvi ultra zvuk,pa cemo videti tada kako stvari stoje. Doktorka je rekla da je beta nesto niza nego sto bi trebalo da bude i nada se da nece doci do biohemijske trudnoce. Javljam se u svakom slucaju. Cmokuser posted image

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 560
30.11.2010 23:28:20   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: Tinuvjela

Drage moje, tudna samuser posted image . Potvrdili su mi na klinici. Nisu me jos pregledali, kazu rano je. Prepisali su mi utrogestan 3x2 i u cetvrtak prvi ultra zvuk,pa cemo videti tada kako stvari stoje. Doktorka je rekla da je beta nesto niza nego sto bi trebalo da bude i nada se da nece doci do biohemijske trudnoce. Javljam se u svakom slucaju. Cmokuser posted image

Cestitam jos jednom user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 561
1.12.2010 0:45:58   
Malecka074
Čestitke od srca! user posted image
user posted image

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 562
1.12.2010 8:01:19   
dejana007
i ja se pridruzujem cestitkama! Sve najbolje! :-)

Ponovo sam se rodila kad sam Nikolu rodila :)
A preporodila se kad sam Luku rodila :)

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 563
1.12.2010 8:04:14   
dobro bice iz bajke
Cestitam..user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraca..

Direktna veza do poruke: 564
6.12.2010 18:49:56   
Nina777
Pozdrav svima, molim vas treba mi pomoc. Danas mi je 24 dan ciklusa a 10 dana nakon ovulacije. Uradila sam betu jer mi je jako muka poslednja tri dana i ona je 17,3. Jel to dobro, nije mi bas jasno, da nije previse mala. Pitali su me hocu li pracenje ili utvrdjivanje. Ja rekla utvrdjivanje, ima li tu neke razlike, referentrne vrednosti su od 0 do 5

(odgovor članu dobro bice iz bajke)
Direktna veza do poruke: 565
6.12.2010 19:16:32   
pepino
IZVORNA PORUKA: Nina777

Pozdrav svima, molim vas treba mi pomoc. Danas mi je 24 dan ciklusa a 10 dana nakon ovulacije. Uradila sam betu jer mi je jako muka poslednja tri dana i ona je 17,3. Jel to dobro, nije mi bas jasno, da nije previse mala. Pitali su me hocu li pracenje ili utvrdjivanje. Ja rekla utvrdjivanje, ima li tu neke razlike, referentrne vrednosti su od 0 do 5

Nina na prvoj stranici ove teme imas vrijednosti bete,odprilike kolike bi trebale biti u kojoj sedmici trudnoce!
Jesi sigurna da ti je bas tada prije 10 dana bila ovulacija,na koji nacin si je utvrdila?
Ja se ne snalazim bas najbolje sa tom betom,ali nadam se da je to ok kod tebe,jeste dosta mala beta,ti da bi bila sigurna ponovi je za dan-dva,da vidis da li raste...Ako bude to je onda to i drzim fige da bude!user posted image
Ovo sto su te pitali da li zelis pracenje ili utvrdjivanje prvi put cujem,stvarno se ne razumijem

(odgovor članu Nina777)
Direktna veza do poruke: 566
8.12.2010 23:16:05   
Nina777
Evo me sa jos jednim rezultatom, Beta je danas 67.3, 4 puta je veca nego u ponedeljak. doktorka mi je rekla da vadim u petak ali ja nisam mogla da cekam. U ponedeljak sam mislila da je premala a sad mislim da je previsoka. Bolje da vise ne mislimuser posted image

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 567
8.12.2010 23:20:08   
Suncicabg
Nina ja mislim da je odlicno obzirom da se duplirala na dva dana user posted image
Cestitam i dobrodosal na Ringeraju user posted image

(odgovor članu Nina777)
Direktna veza do poruke: 568
8.12.2010 23:23:01   
Nina777
Hvala puno, i dalje me je jako strah, dok se ne uradi UZ. Valjda ce biti OK

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 569
8.12.2010 23:23:29   
Malecka074
Pozdrav, zene!user posted image
Ja jutros ugledala user posted image . I odmah isla da vadim betu. Rezultat je 1700.
Zadnju M sam imala 06.11. Znaci da bi trebalo da sam 4-5 nedeljauser posted image , je l'tako?
Sledecu cu raditi u ponedeljak.
Veeeeliki pozdrav!user posted image

Direktna veza do poruke: 570
8.12.2010 23:23:33   
JMPM
Nina i meni se cini da je odlicno user posted image !Navijam da bude i dalje odlicno user posted image .Dobrodosla,nadam se da cemo se druziti i na ostalim temama user posted image .
Bravoooooooo Maleckaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio JMPM -- 8.12.2010 23:24:15 >

Direktna veza do poruke: 571
8.12.2010 23:26:18   
Malecka074
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 572
18.1.2011 16:23:09   
Anck Su Nmaun
Bila sam danas kod Dr i rece nista ne vidi na UZ ... kao mozda mala trudnoca pa da radim Beta HCG... kako ja odmah da znam po tome dal sam trudna pre nego odnesem Dr da pogleda????
Nestrpljiva sam a kod nas doci do Dr je pravo mucenje!

Dr mi nesto rece ako je visoko oko 1000 - 1500 dobro je ako je nisko nesto ne valja...skroz sam se pogubila user posted image user posted image user posted image

Ja ovo nikad nisam radila...i nista neznam o ovome user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 18.1.2011 16:24:29 >

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 573
18.1.2011 16:25:18   
Olga75
Anck , vadis dva puta i drugi put treba da se udvostruci vrednost , npr. danas i prekosutra , al' sam objasnila

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 574
18.1.2011 16:26:56   
Trudnicica83
Anck, taj ti test prakticno odredjuje koliki ti je nivo beta hcg u kojoj nedelji. Uglavnom, videces prema vrednosti koju dobijes koja si navodno nedelja. Ja sam tako "znala" da li sam stvarno trudna ili ne..

Postala sam mama 4.8.2010! NEMA niceg lepseg od osmeha mog maceta...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Koje doba dana je najbolje za zatrudneti?
U kojim mesecima i delovima dana su koncentracija spermatozoida, ukupan broj spermatozoida i normalna morfologija najveć...
Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here