|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Problemi u Srbiji
5.2.2011 12:17:51   
lenaa

IZVORNA PORUKA: majathegreat

Evo sad i ja da kažem jooj leena, ali ne mogu da verujem da pored tolike kinte imaš vremena da gledaš pošto je kila mesa u okolnim zemljama. Eto ja ti ne zavidim jer te to čini srećnom.
E pa ja kupujem skupe stvari, ali ne zato što me čine srećnom nego su kvalitetnije i duže mi traju. Pampers i ostale stvarčice kupujem preko puta, valjda u najskupljoj radnji u gradu, ali mi je najbliže. U restorane idemo, ali samo kod italijana i francuza i naravno ovih domaćinskih salašarskih, zlatiborskih itd. koji su mnoogo skuplji od ostalih. Putujemo naravno, letovanje pod obavezno 20ak dana i svaki vikend palimo negde. Ali ja recimo kad zapalim u Austriju ili Nemačku imam sasvim druge zabave tamo. Nemam pojmaaaa pošto je tamo pampers jer me to ne dotiče, ali da se častimo njihovim kobajama i pivom, uživamo u snežnim planinčugama to može. Tako živi srpska prosečna porodica. A za mene je 100.000,00chf samo SAN!

Meni novac ne oduzima vreme user posted image
Nisam pisala kako ja radim da bi mi ti zavidela niti bilo ko drugi, htedoh da objasnim kako se moze ako se hoce, ali ti to nisi razumela.
Zivim blizu Austrije i Nemacke i zasto nebi otisla u Austriju i kupila pampers za 10 evra nego platila ga u Svajcu 24 evra ??? Hoces mozda da ti naparavim poredjenje cena i za neke druge stvari da bi razumela ili ce ti mozda biti dovoljno to ako ti kazem da sam ja danas ustedela 500 evra samo zato sto sam otisla do Austrije da kupim planirano !? Ne letujem 20 dana jer moram da obidjem i Bosnu i Srbiju pa tek onda na more, ali mi nije problem da ako moja mama pozeli veceras da me vidi "skoknem" do nje.
Jako je glupo sto poredis kako tebe ne zanimaju cene u A ili N jer ti ne zivis blizu ovih zemalja. Ja mogu da "zapalim" gde god pozelim i kad god pozelim. Ono sto ti mozes ja mogu mnoooogooo vise i plus ono sto je za tebe san meni je realnost.
Moje dete ce imati i krov nad glavom koji su mu roditelji sami zaradili, mocice da studira gde god pozeli, imace sve, a ja zivim sa mirom u dusi i srcu, bez trzavica sta ce biti jednog danauser posted image ...

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 351
5.2.2011 12:18:11   
minavb
IZVORNA PORUKA: verolino
S druge strane,ocigledno su nam stavovi drugaciji...user posted image

Kanda je malo nas cija je casa polupuna a ne poluprazna.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 352
5.2.2011 12:18:25   
dijana1*
Situacija u Bosni i Srbiji skoro pa ista.
Ja cu napraviti poredjenje Beograd-Banja Luka
Banja Luka je jednostavnija za ziveti i treba ti manje para.
Sve ti je blizu i restorani i kafici su mnogo jeftiniji od Beograda,
Mi smo u Beogradu trosili i 2 rezervoara goriva mesecno a ovde nam je i vise nego dovoljan jedan. Samo par sitnica sam navela.

Zivela sam i u Zagrebu tamo je situacija za nijansu sredjenija. hrana je skoro pa ista kao i kod nas ali su im plate malo vece tako da mozes da kupis i auto na kredit ili nesto drugo. Skoro pa svi voze nova auta.

Iz mojih postova neko moze da zakljuci e pa ova samo misli na pare, mislim jer kada imam para mirnije se osecam imam sve to mi je potrebno i uzivam u pravim zivotnim vrednostima, uzivam u svom detetu u svom muzu u svom zivotu.
Mi sada imamo privatan biznis i zivimo mnogo lepo (balon za mali fudbal) zarada vrhunska.
Danima smo setali oko Ade i razmisljali sta je najbolje da uradimo za sebe, ne zelim da radim kod privatnika za 200 eura i da cekam da drzava nesto promeni, zelim da imam para dok sam mlada, da radim i da sticem da svom detetu mogu nesto da ostavim.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 353
5.2.2011 12:19:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: verolino
S druge strane,ocigledno su nam stavovi drugaciji...user posted image

Kanda je malo nas cija je casa polupuna a ne poluprazna.user posted image

Kandauser posted image  Ali bar cu ustedeti na kremi protiv bora sa polupunom casomuser posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 354
5.2.2011 12:21:10   
minavb
IZVORNA PORUKA: dijana1
Danima smo setali oko Ade i razmisljali sta je najbolje da uradimo za sebe, ne zelim da radim kod privatnika za 200 eura i da cekam da drzava nesto promeni, zelim da imam para dok sam mlada, da radim i da sticem da svom detetu mogu nesto da ostavim.

Bravouser posted image  E tako se radi. I zasto si onda tako nezadovoljna? Osmeh na lice i uzivaj u tome sto imas, nemoj da ispravljas krive Drine.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 355
5.2.2011 12:22:35   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: lenaa

Meni novac ne oduzima vreme user posted image
Nisam pisala kako ja radim da bi mi ti zavidela niti bilo ko drugi, htedoh da objasnim kako se moze ako se hoce, ali ti to nisi razumela.
Zivim blizu Austrije i Nemacke i zasto nebi otisla u Austriju i kupila pampers za 10 evra nego platila ga u Svajcu 24 evra ??? Hoces mozda da ti naparavim poredjenje cena i za neke druge stvari da bi razumela ili ce ti mozda biti dovoljno to ako ti kazem da sam ja danas ustedela 500 evra samo zato sto sam otisla do Austrije da kupim planirano !? Ne letujem 20 dana jer moram da obidjem i Bosnu i Srbiju pa tek onda na more, ali mi nije problem da ako moja mama pozeli veceras da me vidi "skoknem" do nje.
Jako je glupo sto poredis kako tebe ne zanimaju cene u A ili N jer ti ne zivis blizu ovih zemalja. Ja mogu da "zapalim" gde god pozelim i kad god pozelim. Ono sto ti mozes ja mogu mnoooogooo vise i plus ono sto je za tebe san meni je realnost.
Moje dete ce imati i krov nad glavom koji su mu roditelji sami zaradili, mocice da studira gde god pozeli, imace sve, a ja zivim sa mirom u dusi i srcu, bez trzavica sta ce biti jednog danauser posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 356
5.2.2011 12:25:42   
lenaa
majathegreat

problem u Sr i jeste to sto tako kako ti zivis zele svi, ali ne mogu ili mogu ali neko kratko vreme. Retko ko od mladih bracnih parova moze da kaze da je zaradio svoj dom - retko ko ce i moci.
Ako neko ne ume sa parama on nece znati ni da ima previse, kao sto ni mm nije umeo ranije. On je sam na svoj neki momacki zivot potrosio 300 000 evra sa radom u Austriji od nekih 10 godina (mozda malo pogresim navela sam okvirno) , tamo je rodjen, voleo je da putuje, sve najskuplje da ima itd. dok recimo njegov drug je stedeo i sa svojih 30 godina obezbedio svoj zivotni prostor. I sad mm pita "jao pa kako je Peter uspeo tako mlad da ima toliko" al nikako da se seti kako je on trosio a kako Peter. Znaci ako neko ne ume -ne vredi sto ima sve

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 357
5.2.2011 12:26:14   
Anoniman

Iz mojih postova neko moze da zakljuci e pa ova samo misli na pare, mislim jer kada imam para mirnije se osecam imam sve to mi je potrebno i uzivam u pravim zivotnim vrednostima, uzivam u svom detetu u svom muzu u svom zivotu.

Ja to uopste nisam pomislila..Ozbiljno...I cim pominjes zivotne vrednosti-kupila si meuser posted image user posted image user posted image Ozbiljnouser posted image Ja sam fanatik za moraluser posted image user posted image user posted image
Nego sam ogorcena na ovaj strajk,a i cinjenicom da se u Srbiji najvise bune lezilebovici, koji ujutro kafu ne popiju u kuhinji, nego u Strahinjica bana, za 300 dinara. E to pokrece buru u meni.

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 358
5.2.2011 12:27:09   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: minavb

Bravouser posted image  E tako se radi. I zasto si onda tako nezadovoljna? Osmeh na lice i uzivaj u tome sto imas, nemoj da ispravljas krive Drine.user posted image

Za sada imam i vise nego sto mi treba i dalje cemo nastaviti da ulazemo i radimo, ali isto tako do pre 4 meseca sam zivela kao i svaki gradjanin Srbije ili Bosne i znam tacno kako je kada nemas a zelis da radis, ili ti ne plate.
Kada sam zavrsila srednju skolu zaposlila sam se radila sam 3 meseca i dala otkaz i rekla sebi zavrsices Dijana bilo koju visu skolu ili fakultet i imaces svoje nesto a gazde i izdr...anja ne zelim.
San mi se ostvario sam svoj gazda a moji radnici obozavaja da rade kod mene jer se prema njima ponasam kao da smo porodica.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 359
5.2.2011 12:29:55   
lenaa

IZVORNA PORUKA: JMPM

Ovde svi svima govorimo,sta se cudis?Jel ne treba svi da citamo svacije postove user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 360
5.2.2011 12:32:11   
snješka
Lenaa i majathegreat, blago vama kad možete tako. Bilo baš lijepo i ada bi prosječna porodica iz BiH mogla tako. Evo npr. mi, da palimo negdje kad poželimo. Ali brate, ne možemo, jer mm ne radi, a imamo dva klinca. Ali, ja se ne žalim, meni je ok. Imamo za normalan život, sreća pa nam je Jahorina blizu pa idemo i na skijanje, a za ljetovanje se mora malo prištedjeti tokom godine. 
Nemojte misliti da vam zavidim, nego kažem da bi bilo lijepo kada bi svima tako bilo. user posted image

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 361
5.2.2011 12:34:33   
lenaa
Moj brat ima platu u Srbiji od 1000 evra, svoj stan (poklonila mu mama) , ima zenu i troje male dece -jos ne idu u skolu, i on stalno mene zove da kukumavci kako nema para, joj njemu, necu da nastavljam....... On je primer osobe koja i da prima 10000e nebi imao nista.

< Poruku je uredio lenaa -- 5.2.2011 12:36:54 >

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 362
5.2.2011 12:36:27   
lenaa
Snjeska majathegreat zivi u Srbiji gde to bas i nije tako lako ostvariti. barem vecini nije. Ja ipak zivim u zemlji gde ima nade.

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 363
5.2.2011 12:39:38   
snješka
Ma ok lenaa, ni je bitno to, nego sam navela da bi mnogi voljeli tako da žive bez obzira gdje su. A kod nas tako neće moći još dugo, dugo, dugooooooo. Jer mi smo, zaboga, zemlja u tranziciji!!!

"Čovjek ti je, bona, teški hajvan i ovo malo duše šejtan mu dade da mu teže bude!"

Nisu loša vremena nego ljudi!

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 364
5.2.2011 12:49:16   
JMPM
Mozemo mi misliti pozitivno koliko god,nije spas u tome.Nikada nisam bila negativna,ni u najgorim situacijama kada stvarno nismo imali nista.Kada smo dosli,pobegavsi od rata,gde nemamo nista,osim 2-3 presvlaka i jednog papagaja zvanog Zuca sta mislite kako smo ziveli???E pa ni tada nismo bili negativni,nadali smo se dobrom,ako nista boljem nego sto jeste.Majka i otac poceli da rade za hleb,a ja u skolu isla...to zna samo onaj koji je prosao takve stvari.Normalno da mi je sada bolje nego tada,logicno je.Ali nije mi bas sve blistavo i bajno,ali kazem ne zalim se nikome.Tako mi je kako mi je,trazim bolje,guram,trudim se,borim se.Veliki sam borac i ne predajem se lako...i kod mene je casa polupuna,ali samo zbog mog pozitivnog stava koji me mozda nekada odvede "negde" gde cu biti zadovoljna i srecna i sigurna user posted image

< Poruku je uredio JMPM -- 5.2.2011 12:50:40 >

(odgovor članu snješka)
Direktna veza do poruke: 365
5.2.2011 12:51:57   
Anoniman

Veliki sam borac i ne predajem se lako...i kod mene je casa polupuna,ali samo zbog mog pozitivnog stava koji me mozda nekada odvede "negde" gde cu biti zadovoljna i srecna i sigurna user posted image

(odgovor članu JMPM)
  Direktna veza do poruke: 366
5.2.2011 13:00:22   
limunada
IZVORNA PORUKA: lenaa

majathegreat

problem u Sr i jeste to sto tako kako ti zivis zele svi, ali ne mogu ili mogu ali neko kratko vreme. Retko ko od mladih bracnih parova moze da kaze da je zaradio svoj dom - retko ko ce i moci.
Ako neko ne ume sa parama on nece znati ni da ima previse, kao sto ni mm nije umeo ranije. On je sam na svoj neki momacki zivot potrosio 300 000 evra sa radom u Austriji od nekih 10 godina (mozda malo pogresim navela sam okvirno) , tamo je rodjen, voleo je da putuje, sve najskuplje da ima itd. dok recimo njegov drug je stedeo i sa svojih 30 godina obezbedio svoj zivotni prostor. I sad mm pita "jao pa kako je Peter uspeo tako mlad da ima toliko" al nikako da se seti kako je on trosio a kako Peter. Znaci ako neko ne ume -ne vredi sto ima sve
user posted image   user posted image

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 367
5.2.2011 13:02:32   
limunada

Mozemo mi misliti pozitivno koliko god,nije spas u tome.Nikada nisam bila negativna,ni u najgorim situacijama kada stvarno nismo imali nista.Kada smo dosli,pobegavsi od rata,gde nemamo nista,osim 2-3 presvlaka i jednog papagaja zvanog Zuca sta mislite kako smo ziveli???E pa ni tada nismo bili negativni,nadali smo se dobrom,ako nista boljem nego sto jeste.Majka i otac poceli da rade za hleb,a ja u skolu isla...to zna samo onaj koji je prosao takve stvari.Normalno da mi je sada bolje nego tada,logicno je.Ali nije mi bas sve blistavo i bajno,ali kazem ne zalim se nikome.Tako mi je kako mi je,trazim bolje,guram,trudim se,borim se.Veliki sam borac i ne predajem se lako...i kod mene je casa polupuna,ali samo zbog mog pozitivnog stava koji me mozda nekada odvede "negde" gde cu biti zadovoljna i srecna i sigurna user posted image
Ja sam izbegla i znam kako je,upravu si user posted image user posted image user posted image

Nikola 25.02.2011 :)

Srecna vam svima 2012 god.neka se radja sto vise bebica :)))

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 368
5.2.2011 13:38:45   
Anoniman
Ja sam već pisala kakva je situacija kod mene - udala sam se i porodila na drugoj godini faksa.
Dogovor je bio sledeći: svekar i svekrva su nam ostavili stan, moji će nas finansirati i dodavati na platu mm-a koliko god nam je potrebno da se osećamo prijatno (da se razumemo, oni imaju dovoljno da izdržavaju njih, nas i još jednu porodicu, tako da im to nije nikakav teret), samo da ja ne radim i da završim fakultet, pa da posle možemo mm i ja da stvaramo nešto svoje.
I sve je to bilo super, nisam imala nikakav luksuz, nikakvo letovanje zimovanje...ponekad bazen, češće štrand, šetnje...ali sam znala za šta se žrtvujem.
Pre nedelju dana nas je svekar isterao iz stana (jaaako duga priča, a i bolna, recimo samo da je zbog toga izgubio sina i unuka, a ostaće verovatno i bez žene). I šta sad?
Ništa, ja ću raditi negde, za 120-150 evra, da platim stan. Moji hoće da plate i to, nude pare, ali ja ne mogu, previše je. Nije sramota raditi, za bilo koje pare, ako će vam to staviti hleb na sto i ostaviti vas čiste savesti. A da mi je to dovoljno, napustila bih faks. I u celoj toj situaciji sam totalno pozitivna, jer uvek može gore...pa sam srećna što nije tako i to mi daje snagu da se koprcam.

(odgovor članu limunada)
  Direktna veza do poruke: 369
5.2.2011 13:43:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nedja

Nije sramota raditi, za bilo koje pare, ako će vam to staviti hleb na sto i ostaviti vas čiste savesti. A da mi je to dovoljno, napustila bih faks. I u celoj toj situaciji sam totalno pozitivna, jer uvek može gore...pa sam srećna što nije tako i to mi daje snagu da se koprcam.

Sjajnouser posted image user posted image user posted image
Kada vec govorimo o problemima u Srbiji, da napomenem, da Srbiju vade ljudi sa ovakvim stavom!!Ma bravouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 370
5.2.2011 13:46:46   
JMPM

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 371
5.2.2011 14:05:33   
Anoniman
Zasto bi drzava ista menjala kada se niko i ne buni, znaci svima je dobro, sem prosvetarima i zdr. radnicima koji su sto posto upravu.
Ljudi umesto sto ih pljuju treba da im se pridruze i da svi zajdeno strajkujemo i da dignemo drzavu na nog da se pod hitno standar u Srbiji mora promeniti.

Slazem se sa ovim skroz, posebno ovo boldirano...
Svima je dobro zato cute... A ovi koji jedva sklapaju kraj s krajem ne smeju da se oglase jer ce da izgube i to malo sto imaju...

Ja sam skoro pitala za posao u kinesku, 8000 ili 10000 hiljade, nemas slobodan dan... I ko ce to da izdrzi???? Al kad moras... Na kraju je ispalo i da im ne treba radnik jer nemaju pazar...
Kod nas se trazi 3000e za radno mesto, i to na odredjeno. Znaci uzajmis se, sa 100 strana jer danas nema niko da ti pozajmi tolike pare, za to radno mesto, prime te a posle 2 meseca te otpuste, i tako u krug... user posted image

I ne mozes svuda da zagrebes i nadjes bolji posao! I nije tacno da oni koji nemaju posao ne traze ga uopste! Moja mama ode da brise nekoj babi guzicu, da je ona psuje i omalozava. I za to primi neku sicu!

Jednostavno nemamo svi iste mogucnosti, nemamo ljude koji mogu da pomognu...
Moji mama i tata imaju samo srednju skolu, imamo jednosoban stan i tu smo nas cetvoro, i to zato sto moji nisu bili muvatori i sl. Nego su radili u fabrikama bez plate ko zna koliko i ko je tu kriv?

I da i ja razmisljam o poljoprivredi i zivotu na selu. Bar cu da znam sta jedem, imacu uvek... ali i do toga treba da se ulozi a ne znam odakle!
NIje sve tako jednostavno kao sto pricate!

(odgovor članu dijana1*)
  Direktna veza do poruke: 372
5.2.2011 19:25:02   
majathegreat
Ostadoh nedorečena. Moj post je trebao bar malo da zvuči ironično, a naročito to šta mi je san, a to sigurno nije 100000 bilo čega. Ono što sam napisala nije daleko od istine, ali sam pod kreditima, i ipak vikendom palim na Frušku Goru ili na moje more-Dunav, a ne u Austriju ili Nemačku, mada ako treba i ja mogu da skoknem par hiljada kilometara, ali ću se pritom zadužiti.. Lenaa, nikad se nećemo razumeti, a ja to poštujem, jer imamo skroz druge sisteme vrednosti. Za mene ipak tumaranje po supermarketima i tržnim centrima predstavlja gubljenje vremena. Za pola sata maximum obavim bilo kakav šoping, a posle toga sam u stanju satima da sedim sa društvom u kafiću ili na stepeništu da pijemo pivce ili na klupi da pljuckamo semenke, svejedno.. Ja za razliku od tebe rmbam i sad dok sam na porodiljskom po pola noći kad mi dete zaspi i kad sve glupave domaćinske poslove otaljam, a ovih dana se i definitivno vraćam na posao. Ipak mom detetu će ostati nešto materijalnog što smo mi njeni roditelji stvorili. A ono što sigurno ostavljam je luda želja za borbom i životom, radošću i ljubavlju prema ljudima... Možda sam ja luda, ali mene nesigurnost i stalno batrganje čini srećnom. I svečano obećavam da se nikad neću zapitati kako to da Peter ima toliko... I još nešto, u Švici sa prosečnom zaradom nema šanse da uštedite vas dvoje godišnje 100000,00chf. Očigledno su vam zarade iznad proseka.

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 373
5.2.2011 20:08:37   
lenaa
Ja ne gubim vreme tumarajuci po radnjama jer sve sto mi treba za kucu ima u jednoj radnji ili jednom centru, zavisi sta kupujem.U Austriji kupim i za dete sve sto mi treba, tamo sam kupila i kolica koja bih duplo skuplje platila u Svajcu, krevetac i sve bas sve ostalo, da ne nabrajam i veruj mi da punoooo tako mogu da usparam jer vratim i 20 % od poreza na svu tu robu. Ja jos nisam pocela da radim jer trazim posao u dve smene da bi mm i ja sami cuvali dete. A veruj mi da to jesu prosecne plate a za onu bedu od 3000 chf rade samo Turkinje i one koje bas nista ne znaju pa ni jezik-one moraju da rade za toliko jer ne vredi vise njihovo znanje tj neznanje. Drugacije si ovde placen ako imas njihovu diplomu nego ako si bez diplome.
Ocito si se lose izrazila pa nisam primetila tu ironiju u tvom pisanju. U svakom slucaju kakva je situacija u Ch zna mnogo bolje neko ko ovde zivi nego neko ko je cuo od tamo nekog treceg lica.

(odgovor članu majathegreat)
Direktna veza do poruke: 374
5.2.2011 20:14:25   
minavb
IZVORNA PORUKA: Nedja
I u celoj toj situaciji sam totalno pozitivna, jer uvek može gore...pa sam srećna što nije tako i to mi daje snagu da se koprcam.

Moram da ponovim-za pametnog coveka, i komarac je muzika.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here