Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 17.1.2011 19:42:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Nina to ti je ukupan broj pokretnih sto znaci da su zivi, I moj ima toliko.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 17.1.2011 22:27:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Ista situacija i kod mene Preporucuju nam vantelesnu ali ne znam ja bih probala jos malo alternativnom medicinom.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 18.1.2011 10:17:02
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: popadija Mara Nina to ti je ukupan broj pokretnih sto znaci da su zivi, I moj ima toliko. Staaa, to je ujedno i br zivih ?? Nemam kod sebe rezultate da pogledam, ali ako je tako, nagrabusili smo ga. Ja sam mislila da ima npr veci procenat zivih, ali da od tog broja 13% je progresivnih kao sto kaze Alex.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 18.1.2011 10:18:03
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: popadija Mara Ista situacija i kod mene Preporucuju nam vantelesnu ali ne znam ja bih probala jos malo alternativnom medicinom. Maro, mi smo radili vec inseminaciju, i rekli su nam da sa ovim spermogramom idemo pravo na VTO.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 18.1.2011 10:19:07
|
|
|
|
AlexNS
|
IZVORNA PORUKA: nina26 IZVORNA PORUKA: popadija Mara Nina to ti je ukupan broj pokretnih sto znaci da su zivi, I moj ima toliko. Staaa, to je ujedno i br zivih ?? Nemam kod sebe rezultate da pogledam, ali ako je tako, nagrabusili smo ga. Ja sam mislila da ima npr veci procenat zivih, ali da od tog broja 13% je progresivnih kao sto kaze Alex. Nina nemoj da se nerviraš ja od nedelje idem kod ginekologa i baš ću ga pitati šta je šta i kako se to posmatra.Kako bi smo razrešili našu dilemu.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 18.1.2011 10:27:13
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: AlexNS IZVORNA PORUKA: nina26 IZVORNA PORUKA: popadija Mara Nina to ti je ukupan broj pokretnih sto znaci da su zivi, I moj ima toliko. Staaa, to je ujedno i br zivih ?? Nemam kod sebe rezultate da pogledam, ali ako je tako, nagrabusili smo ga. Ja sam mislila da ima npr veci procenat zivih, ali da od tog broja 13% je progresivnih kao sto kaze Alex. Nina nemoj da se nerviraš ja od nedelje idem kod ginekologa i baš ću ga pitati šta je šta i kako se to posmatra.Kako bi smo razrešili našu dilemu. Alex
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 18.1.2011 11:14:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nina26 IZVORNA PORUKA: popadija Mara Ista situacija i kod mene Preporucuju nam vantelesnu ali ne znam ja bih probala jos malo alternativnom medicinom. Maro, mi smo radili vec inseminaciju, i rekli su nam da sa ovim spermogramom idemo pravo na VTO. I mei su isto rekli da idemo direktno na VTO da od inseminacije nema neke vajde. JEr su slabo pokretljivi. A ja sad jurim neke cajeve da vidim da li moze i to nesto da pomogne jer citam po forumima da su neki uspeli i tako. Ne znam vise sta da radim
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 18.1.2011 15:26:23
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: AlexNS Mislim šta da vam kažem kad sam baksuz, ali nadam se da ću ešerihiju brzo rešiti. Ja sam malo pričala sa mojim ginekolog postoji i inseminacija sa isfiltriranim uzorkom . Nisam baš puno detaljisala oko toga ali ako sam ga dobro razumela uzorak se odnese kod genetičara odabneru se najbolji plivači i sa tim uzorkom se radi inseminacija. Ja sam da probam tu varijantu pre veštačke , jer mi se nešto ne primaju hormonske inekcije . Ali prvo ćemo da probamo profertil pa onda da vidimo šta ćemo dalje , jer sve počinje da me nervira pogotovo što vreme prolazi ( ja 31 , a on za koji dan 36) a ti si bespomoćan. Ali rekla sam sebi da neću tako lako dići ruke. Što se tiče čajeva i recepata postaviću ja recept za pobojšanje spermograma ( to smo isprobali , pomoglo je samo oko morfologije a ostalo je poboljšalo vrlo malo ). Alex, ja sam radila tu metodu, mislim da se zove swim up, kad obrade spermu nekoliko puta, i uzmu samo najbolje plivace i opet nista.. Potrebno je bar 25% brzih plivaca, da bi inseminacija imala sansu da uspe. Aj postavi sta to imas, mada je mm jeo med sa sto nekih stvari unutra pomesano, i sad smo na Tesicevoj terapiji + Profetil pa videcemo.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 18.1.2011 15:35:49
|
|
|
|
AlexNS
|
Evo ih i recepti : 1. po 100 gr oraha, badema, lešnika, kikirikija,oljuštenih semenki bundeve, oljuštenih semenki suncokreta (sve neslano i sirovo samleti) u to dodati kokos, susam(sirov), suvo grožđe,suve smokve, suve šljive i suve kajsije ( ovo suvo sve naseckati vrlo sitno) i dobro pomešati sa 1kg meda (nebitno koji ). Ovo se uzima jedna supena kašika dnevno , ali ne treba preterivati jer je vrlo kalorično da ne počne tvom mužu da raste stomak umesto tebi Mi smo ovo probali i uticalo je ali neznatno. 2. čaj 100gr lista oraha 200gr rtnjaskog čaja 100gr lista matičnjaka Sve se pomeša. Sprema se tako što se 4 supene kašike čaja preliju 1l hladnom vodom , poklopi se i ostavi da prolkjuča . Skloni se sa vatre i procedi . Pije se u toku dna po 1lit 3. čaj mogu da ga koriste i žene i muškarci, ja ga nisam koristila jer nisam uspela da nađem sve sastojke u zdravoj hrani. 240 gr hajdučke trave 60gr cvetova zove 30gr listova maline 30gr listova i cvetova kantariona 30gr listova pitome nane 20gr listova i cvetova divlje nane 20gr lazarkinje 20gr majčine dušice 20gr idjirota Trave jako usitniti i smešati. u 1litar proključale vode staviti 10gr mešavine i poklopljeno kuvati 1min. Hladan čaj procediti u tamnu bocu i držati na tamno mesto . Piti 3 puta dnevno po 1deci pre i posle jela. Posle napitka pre jela uzeti kašiku rafinisanog maslinovog ulja (ovo je garant gadno) , a nakon napitka posle jela srednju kašiku meda. Med bi trebalo da bude bagremov žalfijin kestena i sl. Mešani med nije preporučljiv.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 18.1.2011 22:38:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas sam pricala sa jednom prijateljicom i rekla mi je da ce da proveri za jednu travku koju su uzimali neki njeni prijatelji i pomogla im je pa vam javljam cim mi javi. I ja sam protiv hormonske terapije ali jbg ako je to krajnje resenje sta ces mora se. Ipak nam trebaju ti mali andjeli Hvala na receptu isprobacemo ih pa da vidimo sta ce da bude
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 18.1.2011 23:04:24
|
|
|
|
Ana RR
|
Alex, prebacila sam tvoj post sa receptom u temu Čaj za pojačanje plodnosti. Trudite se da o svemu pišete u adekvatne teme
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 19.1.2011 9:23:42
|
|
|
|
bebironcic
|
Sto se tice ovih cajeva,na zalost,nisu pomogli mm...sto ne znaci da nekome nece pomoci... Nama se blizi dan D,28.januara mm radi spermogram!Vec me hvata nervoza na samu pomisao,ali nista ne gubimo,samo mozemo dobiti...jos samo da vidimo da li su lekici bili dobri i napravili i ubrzali plivace!
< Poruku je uredio bebironcic -- 19.1.2011 9:24:00 >
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 19.1.2011 9:27:36
|
|
|
|
Misica 3
|
Bebi, za plivace i da uskoro stigne bebuska
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 19.1.2011 9:29:30
|
|
|
|
bebironcic
|
Misice,nadam se.....a ove lekove koje sada pije mm unistili su ga skroz,toliko su jaki da mu je zeludac otisao u coravu stranu,ali sta da se radi,mora se....jadnicak moj...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 19.1.2011 9:58:53
|
|
|
|
Misica 3
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic Misice,nadam se.....a ove lekove koje sada pije mm unistili su ga skroz,toliko su jaki da mu je zeludac otisao u coravu stranu,ali sta da se radi,mora se....jadnicak moj... Verujem...bas je nekima put do bebe tezak, ali kad se desi, zaboravicete na sve. Tad cete da uzivate sa svojim andjelom. Ja te vucem za nosic
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 19.1.2011 9:59:23
|
|
|
|
bebironcic
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 19.1.2011 10:01:48
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic Sto se tice ovih cajeva,na zalost,nisu pomogli mm...sto ne znaci da nekome nece pomoci... Nama se blizi dan D,28.januara mm radi spermogram!Vec me hvata nervoza na samu pomisao,ali nista ne gubimo,samo mozemo dobiti...jos samo da vidimo da li su lekici bili dobri i napravili i ubrzali plivace! Bebironcicu, na kojoj ste terapiji bili ? Drzimo palceve da bude odlican rezultat, javi nam obavezno Da nije taj piskavica, tako nesto?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?