Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 26.1.2011 9:09:42
|
|
|
|
bebironcic
|
Pari,navijamo za rezultat
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 26.1.2011 11:15:03
|
|
|
|
pari
|
Hvala puno! nije mi svejedno uopšte...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 26.1.2011 18:34:33
|
|
|
|
AlexNS
|
IZVORNA PORUKA: nina26 IZVORNA PORUKA: popadija Mara Nina to ti je ukupan broj pokretnih sto znaci da su zivi, I moj ima toliko. Staaa, to je ujedno i br zivih ?? Nemam kod sebe rezultate da pogledam, ali ako je tako, nagrabusili smo ga. Ja sam mislila da ima npr veci procenat zivih, ali da od tog broja 13% je progresivnih kao sto kaze Alex. Bila sam kod ginekologa i pitala ga za razliku između živih neživih pokretnih i nepokretnih. Po mom ginekologu broj pokretnih i nepokretnih se gleda među brojem živih. Laički rečeno neki kad izlete napolje odmah uginu (neživi), a neki prežive (broj živih). E sad od tih što prežive neki se mrdaju a neki ne i onda se gleda koliko su pokretni a koliko nepokretni. Ovako sam ja bar razumela ginekologa. Nadam se da je bar sad ta dilema razrešena . Ako neko ima neka druga saznanja nek ih podeli sa nama.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 26.1.2011 19:31:22
|
|
|
|
nolinica
|
Šta mislite, moj dragi sutra radi spermogram, da li bi smeo večeras popiti jedno pivo...znate utakmica...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 26.1.2011 19:35:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Daaaaaaaaaaaa...A popij i ti...Ja bih popila sigurno
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 26.1.2011 19:53:29
|
|
|
|
*Maki*
|
I moj suprug sutra radi spermogram. Moze da popije samo limunadu i nista vise
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2011 7:00:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Zene moje sa 13% pokretljiv danas sam saznala da sam . Eto toliko o prici za VTO. Zelim da svaka od vas prodje isto kao i ja Ne gubite nadu cuvajte svoje muzice i dragi Bog ce sve da dovede na svoje mesto
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2011 8:09:16
|
|
|
|
nolinica
|
Popadija Maro, pa ovo je fenomenalna vest. Hoćete li nam otkriti vašu tajnu? Jeste li koristili trakicu ili ste otprilike imali odnose?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2011 8:12:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nolinica Popadija Maro, pa ovo je fenomenalna vest. Hoćete li nam otkriti vašu tajnu? Jeste li koristili trakicu ili ste otprilike imali odnose? Ma odprilike posle posta krenuli odmah u akciju nismo ni pomisljali da moze da se desi jer su nam bas striktno rekli da nema sanse da ostanem u drugom stanju. On pije vec mesec dana for seed ali su nam rekili da spermogram moze da se poboljsa tek nakon 6 meseci terapije. Tako da sad ne znam da li je od toga mada cisto sumnjam. To je sve Bozja volja
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2011 13:17:56
|
|
|
|
*Maki*
|
Jaoo kakva lepa vest!! Cestitam od srca i neka sve bude u redu! A koliki je bio ukupan br. spermatozoida?
< Poruku je uredio *Maki* -- 27.1.2011 13:21:03 >
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2011 13:20:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: *Maki* Jaoo kakva lepa vest!! Cestitam od srca i neka sve bude u redu! Hvala pa da i vi ugledate
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2011 23:00:58
|
|
|
|
*Maki*
|
Maro, koliko je tvoj suprug imao ukupno spermatozoida u ejakulatu?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2011 23:03:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: *Maki* Maro, koliko je tvoj suprug imao ukupno spermatozoida u ejakulatu? devet miliona ispod proseka skroz
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2011 23:05:01
|
|
|
|
*Maki*
|
Hvala Maro, dala si mi neverovatnu nadu da cemo i mi uspeti. Ljubim te
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2011 23:06:12
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: *Maki* Hvala Maro, dala si mi neverovatnu nadu da cemo i mi uspeti. Ljubim te Veruj mi ovo je cudo nevidjeno jer njemu ni jedan parametar ne valja Samo Bog dragi zna kako je do ovoga doslo
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2011 23:10:12
|
|
|
|
*Maki*
|
Cuvaj se sad srecko, i uzivaj u svojoj trudnoci
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2011 23:19:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: *Maki* Cuvaj se sad srecko, i uzivaj u svojoj trudnoci Hvala hocuuuuuuuuuuuu
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2011 23:32:43
|
|
|
|
Cecana
|
Cestitam Maro,svaka cast.Sad slavite i uzivajte.Zelim vam svu srecu. Mozes li molim te da mi kazes jel kod tebe bilo sve ok i koliko imate godina?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 27.1.2011 23:34:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Cecana Cestitam Maro,svaka cast.Sad slavite i uzivajte.Zelim vam svu srecu. Mozes li molim te da mi kazes jel kod tebe bilo sve ok i koliko imate godina? Hvala Samnom je bilo sve ok. Osims to se prva trudnoca nije zadrzala. Imamo po 24
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2011 7:49:39
|
|
|
|
bebironcic
|
Mm otiso da radi spermogram....uh...sto sam nervozna...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2011 7:51:06
|
|
|
|
indy_25
|
Bebi srecno
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2011 8:03:13
|
|
|
|
bebironcic
|
Hvala,Indy.....za rezultat cemo morati da sacekamo ponedeljak.....
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2011 8:06:50
|
|
|
|
marija andrijana
|
IZVORNA PORUKA: popadija Mara IZVORNA PORUKA: *Maki* Hvala Maro, dala si mi neverovatnu nadu da cemo i mi uspeti. Ljubim te Veruj mi ovo je cudo nevidjeno jer njemu ni jedan parametar ne valja Samo Bog dragi zna kako je do ovoga doslo Maro, cestitam svim srcem! Diiiivnoooo! Bas sam se obradovala! Maki je u pravu, ovakve vesti ohrabruju!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?