Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2011 8:40:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala ajde vucem vas za nosice Bebironcic bice sve ok
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2011 21:14:07
|
|
|
|
noblica.ns
|
Popadija Maro,pa ovo je prelepa vest!!! Sve čestitke!!!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2011 21:22:53
|
|
|
|
noblica.ns
|
Bebirončiću navijam za dobre rezultate.Mm ide u ponedeljak da radi spermogram. Ešerihiju konačno više nema, pa sad da vidimo kakvo je stanje sa plivačima.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.1.2011 22:10:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: noblica.ns Popadija Maro,pa ovo je prelepa vest!!! Sve čestitke!!! Hvala ajde vucem za nosice
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2011 22:17:08
|
|
|
|
nina26
|
IZVORNA PORUKA: popadija Mara Zene moje sa 13% pokretljiv danas sam saznala da sam . Eto toliko o prici za VTO. Zelim da svaka od vas prodje isto kao i ja Ne gubite nadu cuvajte svoje muzice i dragi Bog ce sve da dovede na svoje mesto Maro tek sam sad procitala post, CESTITAM OD SRCA stvarno divne vesti, i zelim ti skolsku trudnocu
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 29.1.2011 23:58:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nina26 IZVORNA PORUKA: popadija Mara Zene moje sa 13% pokretljiv danas sam saznala da sam . Eto toliko o prici za VTO. Zelim da svaka od vas prodje isto kao i ja Ne gubite nadu cuvajte svoje muzice i dragi Bog ce sve da dovede na svoje mesto Maro tek sam sad procitala post, CESTITAM OD SRCA stvarno divne vesti, i zelim ti skolsku trudnocu Hvala Ninuska
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 3.2.2011 23:55:54
|
|
|
|
*Maki*
|
Pitanje za sve one koji su postavljali podatke-rezultate u ovoj temi Kada ste pisale broj spermatozoida, da li ste pisale broj sp. u celom ejakulatu ili broj sp. u 1ccm?? Na nalazu kod mm stoje te dve vrednosti, objasnjeno nam je da se br. spermatozida u 1ccm deli sa brojem pokretnih spermatozoida i da je dobiveni broj otprilike stvaran broj onih kvalitenih spermatozoida... mada meni matematika nije jaca strana Jutros smo uzeli rezultat, ima blizu 100 miliona u celom ejakulatu i blizu 50 mil u 1ccm a pokretnih 50% (u proslom nalazu samo 20% a u prvom nalazu koji je radio imao je 70% ali u celom ejakulatu oko 45 miliona i isto toliko u 1ccm...sto znaci da nam je ovaj najnoviji rezultat i najbolji)
< Poruku je uredio *Maki* -- 3.2.2011 23:58:03 >
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 6.2.2011 23:00:17
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ja nikako da ispisem poslednji spermogram, jer ima nekih meni nepoznatih delova. Npr. Viskoznost - povecana Zelatinasti klamp - pozitivno Likvefakcija - negativno Sve treba da bude kontra Sta je ovo? Koliko je ozbiljno? Ono sto znam da je lose je: -Pokretnih 32 % ref. vise od 50% -Normalnih 7% ref. vise od 30% Dijagnoza: oligoasthenoteratozoospermia Nadam se da cemo nakupiti za vto
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.2.2011 0:03:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Ims dosta pokretljivih to je dobro moj ima samo 13% pa evo a rekli su da ne moze. Nemoj da se sekiras odi do lekara i trazi lek za povecanje pokretljivosti. Moj pije for seed.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.2.2011 0:12:48
|
|
|
|
Suncicabg
|
Nisam napisala da ima 3 mil Svejedno mi idemo na vto, samo naravno ne bi bilo lose da malo popravimo spermogram. Kakav je to lek?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.2.2011 0:15:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Nisam napisala da ima 3 mil Svejedno mi idemo na vto, samo naravno ne bi bilo lose da malo popravimo spermogram. Kakav je to lek? Pa to su meni dali u Leskovcu na klinici za VTO Spebo. Pa on poboljsava brojnost i pokretljivost i morfologiju. Moj ima 9 mil ali znas sta su meni rekli da nije bitna kolicina nego koliko su pokretljivi. A vidim da tvoj mm ima bolju pokretljivost. KOd njih ti je VTO od 2500 do 4000 evra sve zavisno od zahvata.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.2.2011 0:19:21
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ne mogu da nadjem nista o tom leku Ne znam da li ga ima uopste u slobodnoj prodaji
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.2.2011 0:22:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Ne mogu da nadjem nista o tom leku Ne znam da li ga ima uopste u slobodnoj prodaji Na netu nema gledala sam i ja. Rekli su mi da ga ima u nekim apotekama ali ja sam ga uzela tamo na klinici kosta 1600 dinara. Ne znam pogledaj u apotekama.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.2.2011 0:36:16
|
|
|
|
Suncicabg
|
Potrazicu. Hvala Maro
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.2.2011 0:38:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Nema na cemu vidi da li ima. Pije se dva puta dnevno po jedan kasicica rastvorena u casu vode. Ima lep ukus kao sok od limuna tako kaze popa
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.2.2011 16:09:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja bih rekla da je to proxeed.Mada je bio i neki domaći (čini mi se) koji mm pio, u bočici je i rastvara se u malo vode. Nemam pojma kako se zove.
< Poruku je uredio Ana RR -- 7.2.2011 16:11:09 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.2.2011 17:05:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Da ima i proxid ali ovo j for seed proizvidi se u Americi a ovi nasi ga samo prepakuju. I meni je bio u pocetku sumnjiv jer nisam mog;a na netu na dajem nista o njemu. Ajde posle da kupim baterije za digitalni uslikacu bocicu pa cu da postavim ovde. Ovaj je u zelenoj bocici.
< Poruku je uredio popadija Mara -- 7.2.2011 17:07:10 >
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 7.2.2011 23:28:54
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Viskoznost - povecana Zelatinasti klamp - pozitivno Likvefakcija - negativno Sve treba da bude kontra Sta je ovo? Koliko je ozbiljno? Moram opet da pitam da li je ovo nekom poznato sta je
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 8.2.2011 8:57:43
|
|
|
|
bebironcic
|
Sunci,volela bih ti pomoci ali nemam pojma sta to znaci Mm radio spermogram,nije dobar,gori je od proslog,tako da je doktor obustavio poslednju terapiju koja i nije imala nekog efekta i vratio je mm da prima injekcije jer su se one bolje pokazale.Sada muzic treba da prima svake subote u 8h po jednu bocku i posle zadnje injekcije ,za dve nedelje kontrolni spermogram,a nama dr rekao za to vreme da skupljamo papire za VTO....Pa....videcemo sta ce biti!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 8.2.2011 9:25:52
|
|
|
|
Sesilija 83
|
POZDRAV Suncice,rezultat mog muza za inseminaciju je Viskoznost Normalna Zelatin klamp Odsutan Likvefakcija Kompletna Broj pokretnih 9milio Dr i BIOLOG su bili zadovoljni rezultatom i radili su mi ins nije uspela ali retko kome i uspe iz prvog pokusaja.Kod mene je sve ok
< Poruku je uredio Sesilija 83 -- 8.2.2011 9:28:13 >
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 8.2.2011 23:54:56
|
|
|
|
Suncicabg
|
Pa to i kazem, kod nas je sve kontra
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 9.2.2011 7:02:58
|
|
|
|
bebironcic
|
Mm sutra radi spermogram da bi predali papire za komisiju za VTO.Uh.....
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 9.2.2011 8:36:51
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Suncice spermogrami variraju iz dana u dan. Nemoj se brinuti mozda za par dana bude duplo bolji rezultat. Kod nas je bila katastroooofa rezultat i sad hvala Bogu iz meseca u mesec se poboljsava . Bice sve ok
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 9.2.2011 9:37:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Nama je lekar rakao da spermogram zavisi i od opsteg psihickog stanja muskaraca u tom momentu. Tako da mozes da ga ponovis da bi potvrdila rezultate.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 9.2.2011 11:54:23
|
|
|
|
Sesilija 83
|
Za spermogram sve se uzima u obzir.Ma sta da vam kazem kad je mm za ins 1dan na pola "posla" neko ugasio svetlo u wc~u,Sestra otisla od vrata da se javi na tel. i rezultat je bio los a imali smo 4dana apstinencije,Asutradan je rezultat bio 45%bolji i samo 1dan apstinencije.Eto nema pravila.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?