|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spontani pobačaj
30.12.2010 9:29:20   
caca81
Ja se uvek rastužim kada dođem na ovu temu, ali opet hoću da napišem reči podrške i ohrabrenja da opet zatrudnite. Veliki user posted image  za vas drage moje!user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 301
30.12.2010 9:33:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amber

Dobro je da ste ovo napisale, da znam, celu noc sam imala strasne bolove iznad levog jajnika, koji se se protezali kao ubod nozem do ledja, oteznao mokrenje i malo sukrvice.

Meni ovo zaista zvuci kao pesak u bubregu

(odgovor članu Amber)
  Direktna veza do poruke: 302
30.12.2010 12:34:58   
Amber
Bila sam naultrazvuku, rekli su mi da moram da mirujem jer je sve nadrazeno od intervencije i da ipak nastavim sa antbioticima, imam pesak u bebrgu ali kazu da izlgeda dobro i da je bol ipak od materice koja je uvecana ali da ce sve to doci na svoje mesto, i da pijem lekove protiv bolova. Svi su mi pricali da odmah posle intervencije sutra idu na posao pa mi je bilo cudno sto ja regujem posle 3 dana.
user posted image user posted image hvala sto ste sami napisali, nisam vas ni pitala, a ujutro kad mi je bilo malo lakse i kad sam sela za komp kao da ste znali spomenuli ste da su ti bolovi normalni, meni niko u bolnici nije rekao da ce boleti nesto, samo su mi rekli da se cuvam prehlade jer onda jako boli pa sam sa time povezala.

Evo sad sam se oraspolozila, jedva cekam da zavrsim i zadnju kontrolu sledece nedelje pa me lekari vise nece videti neko vreme, a nadam se da cu sve da zaboravim do sledeceg leta pa da pokusam ponovouser posted image Odoh sada da spavam sinoc sam se mucila, bolelo je neprestano od 10 do 6 ujutro dok nisam uzela diklofen kad se ublazilo.

Ljubim vas, i hvala na briziuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 303
30.12.2010 13:25:19   
Anoniman
Maco, sto do sledeceg leta????
Pa tvoj organizam ce tacno sam znati kad je spreman da pokusa ponovo...Dacu ti svoj primer. Spontani sam imala u septembru, prvi i drugi ciklus mi nisu bili normalni (prvi je trajao 12 dana, a drugi 10). Vec od treceg ciklusa bilo je sve najnormalnije i krenuli smo da radimo ponovo..Mislim da je pauza od sest meseci preterana, osim ukoliko ti je toliko potrebno psihicki da se stabilizujes..Onda ok...user posted image

(odgovor članu Amber)
  Direktna veza do poruke: 304
31.12.2010 1:47:00   
kospica
Amber,sama ces osetiti i najbolje znati kada si ponovo spremna zauser posted image ...zato bez predrasuda. Vazno je da se oporavis i budos dobro i fizicki i psihicki...Glavu gore user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 305
31.12.2010 9:51:36   
majared
Samo polako, ne zuri dok ti se ciklus ne sredi. Mi smo krenuli posle dva meseca ali jos muku mucim sa ciklusom i jos uvek nista od bebe

(odgovor članu kospica)
Direktna veza do poruke: 306
31.12.2010 10:20:07   
Anoniman
pauza kazu da je potrebna toliko dugo koliko ste bile trudne. ja sam kao i amber htela 6 meseci, vise zbog psihickog dela i nisam se pokajala.

(odgovor članu majared)
  Direktna veza do poruke: 307
1.1.2011 17:33:35   
Amber
Zelim vam sve najbolje u novoj godiniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 308
3.1.2011 22:53:36   
verica p
IZVORNA PORUKA: bebolino

situacija oko mene mi čini da se još gore osećam, pored mene živi bebica od tri meseca koju svako jutro čujem da plače a meni se srce cepa, sad je trebao i moj bebolino da je pored mene da i on plače, moje dve drugarice se porodile pre par dana a razmenjivale smo iskustva u trudnoći, moj kuma trudna, moja snajka trudna a ja sa velikom prazninom u sebi, ja sam srećna zbog svih njih naravno ali Bog je tako udesio da mi bude još gore, oko mene sve bebice i trudnice a mene duša boli za svojim sinom

Draga Bebolino razumem te kako se osecas i mnogo je tesko. Evo i meni se blizi dan kada sam trebala da rodim moja dva andjela moja dva sina ali mesto da se radujem mene  se srce kida svaki danuser posted image user posted image . Svi kazu kao sa vreme ce i bol da se smanji ali uopste nije tako. Moje 3 drugarice se porodile sad skoro isto i moja jetrva ima  bebu od 2 meseca i moja zaova, i jos dve moje drugarice treba da se porode ovaj meseca isto sa blizance. Koliko se radujem za njih toliko mi se place sto ja necu da vidim moje bebice.Sto necu da guram i ja kolica zajedno sa njih. user posted image user posted image
Hvala svim RR sto na podrzavaju i podre nas za dalje.i nadamo se da ce ova nova godina da bude srecna za sve nas . Srecna  vam Nova godina! Pozdrav

(odgovor članu bebolino)
Direktna veza do poruke: 309
3.1.2011 23:12:59   
dunja RR

verice p želim ti draga da ti se ispuni najveća želja, daće Bog user posted image

(odgovor članu verica p)
Direktna veza do poruke: 310
4.1.2011 19:31:43   
potyi
verice, user posted image
bebolino, tako puno razmisljam o tebi, kako si?
ja sam jedva progurala praznike

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 311
4.1.2011 19:43:52   
Anoniman
Ajmo, ajmo zenemoje..glave gore..Pomozite sebi i svojoj psihi i Bog ce vam pomoci...Bice 2011-ta godina beba..Zive bile, pa videleuser posted image user posted image

(odgovor članu potyi)
  Direktna veza do poruke: 312
5.1.2011 14:20:24   
Di Lady
Devojke ćao svima!!!Srećna Vam Nova Godina !!Treba mi mišljenje, prokrvarila sam danas malo.Juce sam radila betu bila je 51.1.To je bila potvrda trudnoce.Da li je nesto strašno????

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 313
5.1.2011 14:26:52   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: Di Lady

Devojke ćao svima!!!Srećna Vam Nova Godina !!Treba mi mišljenje, prokrvarila sam danas malo.Juce sam radila betu bila je 51.1.To je bila potvrda trudnoce.Da li je nesto strašno????

draga zašto ne odeš kod dr-a odmah, možda ti treba utrogestan ili nešto drugo?

(odgovor članu Di Lady)
Direktna veza do poruke: 314
5.1.2011 14:45:40   
Di Lady
Idem, idem nego sam se uplasila, baš!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 315
5.1.2011 15:00:02   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: Di Lady

Idem, idem nego sam se uplasila, baš!!!

user posted image
polako draga nemoj brinuti pre vremena, razmišljaj pozitivno i obavezno što pre doktoru; pogleda ovu temu:

KRVARENJE U RANOJ TRUDNOĆI

< Poruku je uredio dunja RR -- 5.1.2011 15:04:00 >

(odgovor članu Di Lady)
Direktna veza do poruke: 316
8.1.2011 13:59:19   
bebolino
Potyi, meni su ovi praznici mnogo teško pali jer sam trebala da ih drugačije provedem, srećna sa svojom bebom a ne ovako tužna i uplakana. Bila sam otišla kod mojih i nisam mogla da izdržim više od dva dana, mnogo mi je teško bilo, ja uopšte ne znam da funkcionišem, ne mogu da se vratim u normalu, stalno razmišljam o tome da nije trebalo da bude tako, dda je sad trebalo da bude drugačije, stvarno se pitam kako ću ja dalje, meni je sad još teže, kako dani idu sve se gore osećam...user posted image

(odgovor članu potyi)
Direktna veza do poruke: 317
8.1.2011 14:06:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebolino

Potyi, meni su ovi praznici mnogo teško pali jer sam trebala da ih drugačije provedem, srećna sa svojom bebom a ne ovako tužna i uplakana. Bila sam otišla kod mojih i nisam mogla da izdržim više od dva dana, mnogo mi je teško bilo, ja uopšte ne znam da funkcionišem, ne mogu da se vratim u normalu, stalno razmišljam o tome da nije trebalo da bude tako, dda je sad trebalo da bude drugačije, stvarno se pitam kako ću ja dalje, meni je sad još teže, kako dani idu sve se gore osećam...user posted image

user posted image user posted image user posted image
Bice bolje veruj mi...

(odgovor članu bebolino)
  Direktna veza do poruke: 318
8.1.2011 14:25:14   
Verus
bebolino draga osecam tvoju tugu i bol u svakoj reci...i srce me boli za tebe...tesko ce biti i mora proci dosta vremena...budi jaka i gledaj da okupiras sebe i svoje vreme cime god stignes, ne dozvoli da sedis i previse mislis, mozak je opasna masina...to sam radila kad sam bila bolesna i muku mucila i verovala da ni ne decu necu imati, pala sam u tesku depresiju, tesku, tesku.  ne daj sebi da stignes duboko, podigni se iz blata, uhvati se za zadnju slamku.  ljubav za njega nikad neces izgubiti, niti ce ti to iko oduzeti, iako sada o tome ni ne mozes razsmiljati, bices opet trudna, i ovaj put ce biti sve u redu!  Uteha je slaba u recima drugih... uvek kad si sama, dodji i pricaj sa nama.  Bice ti lakse, ima zena koje te razumeju, a znam da je tesko naci cesto, nekoga uz sebe ko zna-nije na nece da razumeju, nego ne umeju....Kako je tvoj muz?  Da li razgovarate o svemu?  Nekada je i to lakse...LJubim te i grlim, i da znas, da se kroz moje dane, cesto setim tebe, i potyi i veroline, i mnogih o kojima znam, i tesko mi bude....setim se mame bojane za bebca....zivot nije fer, tezak je, i ne znam da li si religiozna ili ne ali negde davno sam procitala da "Bog nije obecao da ce zivot biti lak, ali je obecao da ce biti uz nas svaki korak".  I na boga sam bila ljuta, odricala ga se, pitala zasto ja zasluzujem da mi se ruzne stvari dese?  Kao da sve dobre ljude stavi na test, da vidi dal cemo i korz najgore biti uz njega, pa ako ga prodjemo da imamo osigurano mesto uz njega kao andjeli.....drzi se draga moja....

(odgovor članu bebolino)
Direktna veza do poruke: 319
8.1.2011 14:30:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Verus RR

bebolino draga osecam tvoju tugu i bol u svakoj reci...i srce me boli za tebe...tesko ce biti i mora proci dosta vremena...budi jaka i gledaj da okupiras sebe i svoje vreme cime god stignes, ne dozvoli da sedis i previse mislis, mozak je opasna masina...to sam radila kad sam bila bolesna i muku mucila i verovala da ni ne decu necu imati, pala sam u tesku depresiju, tesku, tesku.  ne daj sebi da stignes duboko, podigni se iz blata, uhvati se za zadnju slamku.  ljubav za njega nikad neces izgubiti, niti ce ti to iko oduzeti, iako sada o tome ni ne mozes razsmiljati, bices opet trudna, i ovaj put ce biti sve u redu!  Uteha je slaba u recima drugih... uvek kad si sama, dodji i pricaj sa nama.  Bice ti lakse, ima zena koje te razumeju, a znam da je tesko naci cesto, nekoga uz sebe ko zna-nije na nece da razumeju, nego ne umeju....Kako je tvoj muz?  Da li razgovarate o svemu?  Nekada je i to lakse...LJubim te i grlim, i da znas, da se kroz moje dane, cesto setim tebe, i potyi i veroline, i mnogih o kojima znam, i tesko mi bude....setim se mame bojane za bebca....zivot nije fer, tezak je, i ne znam da li si religiozna ili ne ali negde davno sam procitala da "Bog nije obecao da ce zivot biti lak, ali je obecao da ce biti uz nas svaki korak".  I na boga sam bila ljuta, odricala ga se, pitala zasto ja zasluzujem da mi se ruzne stvari dese?  Kao da sve dobre ljude stavi na test, da vidi dal cemo i korz najgore biti uz njega, pa ako ga prodjemo da imamo osigurano mesto uz njega kao andjeli.....drzi se draga moja....

user posted image
Ovo je tako tacnouser posted image
Cesto i ne vidimo da nam posle  kise dodje sunce...A dodjeuser posted image   

(odgovor članu Verus)
  Direktna veza do poruke: 320
8.1.2011 14:39:09   
Olga75
Bebolino , znam da ti je tesko , tugovanje je normalno , meni je bilo lakse kad sam pricala o tome . Matori je milion puta cuo pricu kako me je bolelo , kako sam htela da umrem , kako sam bila prazna i trajalo je to dugo . I sad mi se desi da pricam o tomeuser posted image . Par puta sam bila i na psihoterapiji bas zbog toga ali proslo je , bol je otupeo , zatrudnela sam i rodila Mariju. Drzi se user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 321
8.1.2011 20:34:55   
Shishica
Au bre zene, sta mi radite user posted image user posted image
Grlo mi se steglo kao da me neko davi user posted image

Ne smem ni da zamislim koliko je strasno.. Voli vas Shile!!!!

Uvek se pitam da li ste videle bebe.. user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 322
9.1.2011 23:50:45   
kospica
Hvala na podrsci,drzimo se nekako...zajedno je lakse i jace smo. Videla sam plus na testu,cula otkucaje u 6 nedelji i vec tada sam je volela najvise na svetu...na zalost u 8 nedelji je prestalo da kuca srce...

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 323
10.1.2011 20:33:57   
bebolino
Verus,draga,verujem ja u Boga,bila sam mu zahvalna što mi je podario moju bebu ali sada posle ovoga ne mogu da se pomirim sa tim da je Bog najbolje znao šta treba uraditi kao ni sa onim sve se dešava s razlogom,ko zna zašto je to dobro i sl. Danas mi je još teže, stigao je nalaz obdukcije koji ništa nije pokazao,moj sin je bio velika i zdrava beba. I onda opet pitanje Zašto? Pitala si me za mm, on je divan, uz mene je,pričamo o svemu što se desilo,on mi daje snagu i žao mi je što ne mogu bar ponekad ja njega da ohrabrim jer je i njemu teško. Uvek sam ja bila ta koja je bila jača u svemu i govorila ma lako ćemo sve, nije smak sveta i ja njega hrabrila za sve kroz šta smo zajedno prolazili ali ovo me je potpuno slomilo a on mora da nadje snagu za oboje.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 324
12.1.2011 0:05:04   
verica p
Draga nisam ni primetila da je bilo praznike,mnogo mi tesko. I sama ne znam kako cu da prodjem ovaj mesec mesto sad da budem najsrecna mama na dva blizanca ja tugujem za njih sto nisu do mene da ih grlim i mazim. user posted image user posted image Dusa mi je prazna bez njih ne prodje ni minut a da ne pomislim na njih.

(odgovor članu potyi)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

image
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here