|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spontani pobačaj
21.12.2010 13:38:56   
gagana83
Gospode...
user posted image user posted image user posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 226
21.12.2010 13:40:41   
NadaR

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 227
21.12.2010 13:43:00   
JMPM
O Boze... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 228
21.12.2010 13:44:13   
*Alexx*
Bebolino user posted image user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 229
21.12.2010 13:44:25   
Olga75
mnogo , mnogo mi je zao user posted image

Marija je moj najveci uspeh

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu JMPM)
Direktna veza do poruke: 230
21.12.2010 13:44:57   
nala

(odgovor članu Olga75)
Direktna veza do poruke: 231
21.12.2010 13:49:22   
viking
Bebolino, veoma mi je žao, svima nama je. Budi jaka i hrabra. Uz tebe smo user posted image

Bolje biti nečija baba nego samo baba! - moja mama u filozofskom raspoloženju

"Čovek je rođen da radi, da trpi i da se bori; ko tako ne čini, mora propasti." Nikola Tesla

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 232
21.12.2010 13:56:33   
bebolino
hvala na podršci, znam da nisam jedina kojoj se to desilo i da je puno žena na ovom forumu koje su to isto prošle ali se pitam zašto meniuser posted image ,, toliko sam bila srećna i jedva čekala svog bebolina da zagrlim a sad ne znam šta da radim od svog života

(odgovor članu viking)
Direktna veza do poruke: 233
21.12.2010 14:00:37   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: bebolino

hvala na podršci, znam da nisam jedina kojoj se to desilo i da je puno žena na ovom forumu koje su to isto prošle ali se pitam zašto meniuser posted image ,, toliko sam bila srećna i jedva čekala svog bebolina da zagrlim a sad ne znam šta da radim od svog života

isplači se draga, nažalost teške situacije se dešavaju u životu. samo ti znaš kako ti je sada, tuđa bol ne boli, ali mislimo svi na tebe i svima nam je žao. želim da ostaneš jaka, ovakve stvari očvrsnu čoveka user posted image

< Poruku je uredio dunja RR -- 21.12.2010 14:02:25 >

(odgovor članu bebolino)
Direktna veza do poruke: 234
21.12.2010 14:09:56   
bubisarba
Bebolino, jako mi je zao user posted image . Nazalost, i tako grozne i teske stvari se desavaju. Budi jaka. Uz tebe smo user posted image .  

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 235
21.12.2010 14:10:15   
Rivana
user posted image user posted image

(odgovor članu bubisarba)
Direktna veza do poruke: 236
21.12.2010 14:17:37   
bebolino
znam da moram biti jaka, nemam izbora, ali boli user posted image došlo je bilo do samog kraja a ja sad opet na početku

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 237
21.12.2010 14:20:04   
Jeca*
joj Boze bas mi je zao....user posted image
a jesu li rekli sta je, po njima, uzrok?

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu bebolino)
Direktna veza do poruke: 238
21.12.2010 14:20:36   
Rivana

znam da moram biti jaka, nemam izbora, ali boli user posted image došlo je bilo do samog kraja a ja sad opet na početku

Reci su ovde zaista suvisne....mnogo mi je zaouser posted image

(odgovor članu bebolino)
Direktna veza do poruke: 239
21.12.2010 14:26:38   
bebolino
još ne znamo šta je uzrok, nalaz posteljice je u redu, čekamo patološki nalaz bebe, ne znam šta je gore, da li da postoji neki uzrok ili da ne nadju ništa pa da bude- desilo se

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 240
21.12.2010 14:28:21   
nala
Draga, znaj da sam uz tebe. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebolino)
Direktna veza do poruke: 241
21.12.2010 14:29:03   
Jeca*
Uzrok mora da postoji. Mojoj mami je drugo rođeno dete (pre mene), umrlo posle porođaja, ali ona je na to bila spremna jer je dobila herpes zoster u nekom mesecu trudnoce. Mislim da uzrok uvek mora da postoji user posted image  nece ti biti nikakva uteha, ali mislim da je bolje znati

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu bebolino)
Direktna veza do poruke: 242
21.12.2010 14:45:08   
caca81
Joj bebolino, jako mi je žao...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 243
21.12.2010 14:53:25   
bebolino
uzrok sigurno postoji ali pitanje je dal će se otkriti, i dr su mi rekli da u većini slučajeva ne nadju uzrok, nešto je dovelo do toga to je sigurno ali da li će naći šta je u pitanju, šta god da bude ništa nije uteha

(odgovor članu Jeca*)
Direktna veza do poruke: 244
21.12.2010 19:39:17   
Verus
user posted image  bebolino moje srce ide k tebi...nemam reci utehe, strasno strasno mi je tesko i zao...

Ne znam ni da li imam snage da sve ovo napišem, danas je bio dan mog termina porodjaja a ja umesto da sam srećna sedim sama, očajna , uplakana jer moje bebe nema. Mnogo mi je teško, bila trudna  9 meseci, porodila se a bebu nisam donela kući. Ne znam zašto se to desilo ne znam da li ću dobiti ikakav odgovor na to, da je postojao razlog ili ću na kraju morati da kažem da je bila Božja volja a to ne mogu nikako da prihvatim. Trudnoća je bila u redu, bebbica je lepo napredovala , sve je bilo savršeno a onda samo, malo srce je prestalo da kuca i moja beba više nije bila živa. Pre 21 dan sam morala da rodim svog sina koji nije bio živ. Bol i tugauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebolino)
Direktna veza do poruke: 245
21.12.2010 22:48:23   
moja ciklama
kako nekoj od nas to u potpisu piše, Bebolino, Žena je stena![/b]

Ko ne doživi to na svojoj koži onda ne može ni da zamisli kako to ume da boli i koliko to ume da te promeni.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 246
21.12.2010 23:17:27   
bucika_bg
user posted image user posted image user posted image jako mi je zao user posted image

Moj sin-moja radost !

(odgovor članu moja ciklama)
Direktna veza do poruke: 247
22.12.2010 10:50:14   
potyi
Evo i mene user posted image user posted image danas je nedelju dana kako sam imala prekid trudnoce u 19. nedelji. Moja prva beba. Sa 38. Jos uvek nemogu da disem. Osecam se uzasno. I razumem vas sve sa kojima delim to najbolnije iskustvo....
Ja sam ostala sama u 2. mesecu trudnoce. Sve strepnje zbog pregleda, rezultata, iscekivanja RAC sam prolazila sama. I jako me raduje da bar vi imate dobre momke, muzeve.

Ja bih zamolila malo bebinskog praha.... i jenog normalnog, razumnog muskarca koji ce jedan dan biti otac moje nove, zdrave user posted image

(odgovor članu bucika_bg)
Direktna veza do poruke: 248
22.12.2010 10:59:50   
minna
Uh bebolino, potyiuser posted image user posted image user posted image Budite jake, izdrzite

(odgovor članu potyi)
Direktna veza do poruke: 249
22.12.2010 14:11:13   
bubisarba
user posted image    user posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Zašto ožiljak od carskog reza svrbi ili bo...
Ovaj hronični bol ili svrab mogu biti rezultat promena u perifernom i centralnom nervnom sistemu, koje su slične promena...

image
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana. Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here