Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 24.11.2010 9:42:46
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: Barbarica Hehehehe... Ma ima velicina dosta... Sta cu, ja kad vidim da je lepo ja moram da kupim :) A i imam jos od svoje lutke stvari, koja je bila velicine prave bebe, pa sam joj kupovala stvari za pravu bebu... To cu da sredim, i cool .. Cooooooovece, gde su moje pare Tako sam se ja zaukala Urošu da kupujem u Benetonu na nekom ludom sniženju, ali brate ti kada dođeš na kasu sa svim tim stvarima, 'ladno doguraš do 100 jevreja Onda sam rešila da se smirim, jer tek ti kasnije trebaju pare, brate mili. Prosto mi bude žao neke strava stvarčice kada skontam da sam mu je obukla 3 puta...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 24.11.2010 9:48:59
|
|
|
|
Barbarica
|
IZVORNA PORUKA: Jele IZVORNA PORUKA: Barbarica Hehehehe... Ma ima velicina dosta... Sta cu, ja kad vidim da je lepo ja moram da kupim :) A i imam jos od svoje lutke stvari, koja je bila velicine prave bebe, pa sam joj kupovala stvari za pravu bebu... To cu da sredim, i cool .. Cooooooovece, gde su moje pare Tako sam se ja zaukala Urošu da kupujem u Benetonu na nekom ludom sniženju, ali brate ti kada dođeš na kasu sa svim tim stvarima, 'ladno doguraš do 100 jevreja Onda sam rešila da se smirim, jer tek ti kasnije trebaju pare, brate mili. Prosto mi bude žao neke strava stvarčice kada skontam da sam mu je obukla 3 puta... A znam, ali planiram bar jos 2 dece, tako da, ostace za njih ... A i sta kad je dok su bebe sve najsladje, posle i nije toliki gusht :)
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 24.11.2010 9:58:47
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: Barbarica A i sta kad je dok su bebe sve najsladje, posle i nije toliki gusht :) Uuu, ima i posle preslatkih stvari, onako malih a cool, ja sada Urošu jedva odolim a da ne kupim 3 para farki ili nekih džepara umesto 1 koliko mu je realno dovoljno pored svih trendži... Pre jedno 2 meseca sam mu kupila preteranu džemper jaknu sa kapuljačom, postavljenu, pa na štrafte. Veruj mi da još uvek svaki dan je pogledam i konstatujem kako je preterana, a svaki da je nosi
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 24.11.2010 10:03:22
|
|
|
|
anajid
|
Bubo,mantilcic je prekrasan!Nina ce uzivati! Barbarice,ti ces bas praviti modnu reviju sa bebom!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 24.11.2010 10:06:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ja sve kupila onoliko koliko treba, jer ce beba brzo da preraste. Ima vremena posle da se modiramo. Ona i ovako ne zna gde se nalazi, a kamoli sta ima obuceno.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 25.11.2010 16:42:09
|
|
|
|
JecaNS
|
e pa ja ne znam da postavim sliku stvarno
< Poruku je uredio JecaNS -- 25.11.2010 16:54:46 >
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 7.12.2010 11:14:13
|
|
|
|
Barbarica
|
Evo i ja da okacim par stvarcica :p
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 7.12.2010 11:21:14
|
|
|
|
minnica
|
Divno je
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 7.12.2010 11:29:41
|
|
|
|
anajid
|
Barbarice,predivna je robica!Bebica ce garant biti prezadovoljna!
< Poruku je uredio anajid -- 7.12.2010 11:41:16 >
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 7.12.2010 11:34:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Slatko
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 7.12.2010 11:51:55
|
|
|
|
Barbarica
|
Hvala zenske :) Nadam se da ce biti zadovoljan, inace ima ozbiljno da pricamo
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 7.12.2010 15:09:37
|
|
|
|
pepeljuga
|
barbarice, bas su slatke stvarcice
|
|
RE: Prva bebina garderoba 15.12.2010 14:50:53
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 15.12.2010 14:53:26
|
|
|
|
liliana
|
Kolike patofne, Rado!!!
|
|
RE: Prva bebina garderoba 15.12.2010 14:57:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Manje nisam mogla da nađem Za izlazak iz porodilišta sam kupila sve žuto
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 15.12.2010 14:58:41
|
|
|
|
liliana
|
A znaš li kog pola je bebe?
|
|
RE: Prva bebina garderoba 15.12.2010 15:04:58
|
|
|
|
Olga75
|
Rado , Marija je imala iste takve , male , majusne a kad su joj obuli one do kolena
|
|
RE: Prva bebina garderoba 15.12.2010 15:06:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: liliana A znaš li kog pola je bebe? 99% je dečak... ali pošto sam mu ja mama ne bi me čudilo da nas sve iznenadi jedna devojčica... Šalim se naravno... znam da je dečak! Jednostavno volim žutu boju ima beban da mi bude kao maslačak
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 15.12.2010 15:08:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: olga75 Rado , Marija je imala iste takve , male , majusne a kad su joj obuli one do kolena Znam... do sada sam tri bebe iznosila iz porodilišta i ni jedna nije imala taman garderobicu... sve ''veliko''! A šta ćeš kad su malene bebe kao mrvice ali o čas posla se napuni odelce
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 15.12.2010 15:12:56
|
|
|
|
Anoniman
|
Slatko je bas
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 15.12.2010 15:17:56
|
|
|
|
Olga75
|
Da , sve bebe imaju podvrnute rukave , Mariji su kapicu morali da urolaju je joj je bila do brade .
|
|
RE: Prva bebina garderoba 18.12.2010 10:31:22
|
|
|
|
Anoniman
|
U ovome ćemo da se iznesemo iz porodilišta Ovo je najmanji i najslađi skafander na svetu celom... i greje Ovo nam je duksić za muvanje po kafićima donji veš, to jest jedan deo bodića bez rukava najmanji zeka kog imamo još jedan zeka ali bez tabanica majčice ...eto to bi bio jedan mali deo naše najmanje garderobice
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 18.12.2010 10:35:19
|
|
|
|
maja19
|
Ja te Rado jurim po temama..super vam je garderobica...
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 18.12.2010 10:37:10
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 18.12.2010 11:11:11
|
|
|
|
morena
|
Medeno. će bit zadovoljan.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Značaj večernjeg obroka za bebeHranjivi sastojci koje beba unosi tokom dana, a posebno u večernjem obroku, imaju direktan uticaj na njihov noćni odmor,...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?