|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Folikuli
28.7.2010 8:15:47   
daca77
Pa da, db...navijamo da je sve u redu...
I ja razmisljam sta da radim, da li da dignem ruke ovg ciklusa ili da krajem nedelje uradim UZuser posted image ...brine me sto su krenula 3 folikula...

(odgovor članu dobro bice iz bajke)
Direktna veza do poruke: 1226
28.7.2010 8:27:19   
dobro bice iz bajke
Hvala ti Dacika,moj ti je savet da ides na UZ!!!meni su 15 dc  26x5,i 28 mm..Juce sam imala katastrofalne bolove!!!Nemoj da se zezas idi obavezno.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1227
29.7.2010 12:31:34   
Anoniman
Jesi li bila na UZ???

Direktna veza do poruke: 1228
29.7.2010 12:32:17   
dobro bice iz bajke
Verka tu sam..Ne vidim te..user posted image

Direktna veza do poruke: 1229
29.7.2010 12:33:04   
dobro bice iz bajke
Ej idem ujutru,danas ova moja ne radi na UZ!!!Ja mislim da su pukli ali idem da proverim..za svaki slucaj.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1230
29.7.2010 12:35:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dobro bice iz bajke

Ej idem ujutru,danas ova moja ne radi na UZ!!!Ja mislim da su pukli ali idem da proverim..za svaki slucaj.

Je l' ne boli stomak???

Direktna veza do poruke: 1231
29.7.2010 12:36:48   
dobro bice iz bajke
Ne boli me..Sinoc me je bolelo dok smo heftali,ali nista strasno..Danas me ne boli..Bolu me samo bradavice,poludele mi sojkice devojcice!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1232
29.7.2010 12:38:27   
Anoniman

Ne boli me..Sinoc me je bolelo dok smo heftali,ali nista strasno..Danas me ne boli..Bolu me samo bradavice,poludele mi sojkice devojcice!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja navijamuser posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 1233
29.7.2010 12:39:35   
dobro bice iz bajke
I za tebe Verka moja!!!Ti je ne ocekujes 02.08?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1234
29.7.2010 12:40:00   
Anoniman

I za tebe Verka moja!!!Ti je ne ocekujes 02.08?

Aha....user posted image

Direktna veza do poruke: 1235
29.7.2010 12:41:07   
dobro bice iz bajke
Necemo o tome!!!Ja navijam..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ali necu znati,posto drugog putujem i vracamm se tek 14!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1236
30.7.2010 8:41:30   
dobro bice iz bajke
Dobro jutro devojke!!!Bila sam jutros na UZ,pukli su mi folikuli i sve je ok!!!Tako mi rekla Dr!!!user posted image user posted image

< Poruku je uredio dobro bice iz bajke -- 30.7.2010 8:44:20 >

Dobro se dobrim vraca..

Direktna veza do poruke: 1237
30.7.2010 8:45:54   
bebironcic
user posted image user posted image user posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

Direktna veza do poruke: 1238
30.7.2010 8:56:37   
daca77
Db, super, draga...user posted image

Direktna veza do poruke: 1239
30.7.2010 8:59:06   
pepino
D.B. Super,nadam se da ce se ,,nesto,, uhvatiti!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1240
30.7.2010 9:06:26   
Ana RR

Dobro jutro devojke!!!Bila sam jutros na UZ,pukli su mi folikuli i sve je ok!!!Tako mi rekla Dr!!!user posted image user posted image

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 1241
30.7.2010 9:09:16   
dobro bice iz bajke
Hvala vam devojke!!!!user posted image user posted image user posted image

Ja mislim da se nesto uhvatilo!!!Imam tako jak osecaj!!user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraca..

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1242
30.7.2010 10:37:33   
sunčica

Hvala vam devojke!!!!user posted image user posted image user posted image

Ja mislim da se nesto uhvatilo!!!Imam tako jak osecaj!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
koji ti je dan od početka m

Direktna veza do poruke: 1243
30.7.2010 10:52:02   
dobro bice iz bajke
18 dan!!!Sta ti mislis?user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraca..

(odgovor članu sunčica)
Direktna veza do poruke: 1244
30.7.2010 11:09:51   
Anoniman

Jao pa to je divnoooooo, bravo user posted image

Direktna veza do poruke: 1245
24.8.2010 8:12:58   
daca77
Ja sam juce radila 1.folikulometriju, 8dc je bio i dr kaze da ima 3 folikula-2 od 13,5x11,5 i jedan od 12x8mm, endometrijum 6mm. Sutra radim drugu folikulometriju i mozda cu primiti i pregnil, za svaki slucaj...
Bojim se da ni jedan od ova 3 folikula ne dostignu optimalnu velicinu...ne znam sta se desava, ali u poslednje vreme se uvek stvaraju po 2 dominan.folikula...evo, sada cak 3user posted image

< Poruku je uredio daca77 -- 24.8.2010 8:13:54 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1246
26.8.2010 7:29:55   
daca77
Juce bila na 2.folikulometriju, dr kaze da je sve u odlicnom stanju-1.folikul je 17x17, 2.folikul 16x14,5, a onaj 3.je zakrzljao 10x10mm, enodometrijum 8,5mm. Rekla mi je da primim pregnil, a to sam sinoc i uradila, a muckanje nakon 24h...Videcemo...user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1247
20.10.2010 17:40:22   
sunce ***
Drage moje ja ne znam da li je ovo dobra tema ali me zanima da li je nekome duphaston pomogao pri zatrudnjivanju i posle koliko vremena , meni je dr. dao evo vec drugi mesec ga pijem  jos uvek nista, cak mi je prosli mesec kasnila user posted image 3 dana iako uvek dolazi na 28 najvise 29 dana,molim vas ako neko ima neke informacije kuckajteuser posted image hvala!

< Poruku je uredio sunce *** -- 20.10.2010 17:42:57 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1248
23.10.2010 13:16:46   
moja ciklama
Devojke, ako ste dobre volje, user posted image napisite mi u PP gde radite folikumetriju, i koliko placate.
Hvala

(odgovor članu sunce ***)
Direktna veza do poruke: 1249
24.10.2010 11:18:12   
Nedica
Ovako..zbog neredovnih menstruacija pila sam pilule yza kontr. 7 godina. Prestala sam pre tri meseca i od tada sam dobila samo jednom. Mece nema vec dva meseca. Krajem septembra sam radila vag uz- endometrijum 7mm sitni folikuli, juce endometrijum-9mm sitni folikuli. Dr  mi je pokazala jajnike kaze da su puni sitnih folikula, ali nije videla vodeci ni prosli put ni sada. Sledece nedelje vadim hormone. sta mi predlazete dalje?

Direktna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here