|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Folikuli
27.7.2010 10:01:25   
dobro bice iz bajke
Daco77 danas mi je 15 dc..Dr je rekla da ocekuje pucanje 14 dc,i stvarno sam imala jake bolove sinoc.Tako da cemo danas znati sve,kako je ..

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1201
27.7.2010 10:02:45   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: daca77

Hvala, Anci...pijem maku i razmisljam pozitivno...i to je previse za mene...ima nadeuser posted image

Daco, ako budeš pila klomifen onda tada nemoj piti maku. Ne bi trebalo mešati te stvari.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1202
27.7.2010 10:03:00   
daca77
Navijam, dragauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dobro bice iz bajke)
Direktna veza do poruke: 1203
27.7.2010 10:05:39   
dobro bice iz bajke
Daco ,hvala ti!!!Navijam i ja za tebe!!!user posted image user posted image user posted image  Kada ocekujes ovulaciju?

Anci,Ja koliko sam ukapirala ti si pila klomifen?

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1204
27.7.2010 10:05:52   
daca77
A da, Ana...citala sam da ne sme da se kombinuje...cak ni sa cajevima...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1205
27.7.2010 17:07:40   
dobro bice iz bajke
Devojke hitno mi je potreban odgovor,sad sam bila na UZ ,

Nalaz sledeci: desni jajnik folikul 26x24
                        levi jajnik folikul 28 mm
                          endometrijum 9,4 mm danas mi je 15 dan ciklusa..Dr mi je samo rekla da imam odnose naredna 3 dana..Ja mislim da su mi folikuli preveliki!!!Imam bas jake bolove.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1206
27.7.2010 17:17:35   
Anoniman
Db upravo sam gledala moje nalaze, ali moji su bili 22mm, valjda ce se neko pojaviti da ti pomogne user posted image

Ako ti je rekla da muckate vi budite vredni

Direktna veza do poruke: 1207
27.7.2010 17:20:57   
Sanjica26 RR
ja mislim da ce oni po toj velicini uskoro da puknu. A, i tebe boli stomak. Baci se ti na posaouser posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1208
27.7.2010 17:21:59   
Anoniman
I ja mislim da je to Sanjice jer je i mene bolelo kad pucaju user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
  Direktna veza do poruke: 1209
27.7.2010 17:22:24   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: dobro bice iz bajke

Devojke hitno mi je potreban odgovor,sad sam bila na UZ ,

Nalaz sledeci: desni jajnik folikul 26x24
                       levi jajnik folikul 28 mm
                         endometrijum 9,4 mm danas mi je 15 dan ciklusa..Dr mi je samo rekla da imam odnose naredna 3 dana..Ja mislim da su mi folikuli preveliki!!!Imam bas jake bolove.

Draga, ti nisi primila pregnil?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Direktna veza do poruke: 1210
27.7.2010 17:25:09   
Sanjica26 RR
Moze da bidne Ana ako je primila pregnil da je boli. Ima reakcije od toga. Mene je bolelo kad sam primila.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1211
27.7.2010 17:25:31   
Ana RR

Anci,Ja koliko sam ukapirala ti si pila klomifen?

Jesam, prošle godine u februaru.. dobro odreagovala i zatrudnela..par nedelja kasnije imala spontani.. jbg..

Direktna veza do poruke: 1212
27.7.2010 17:29:53   
Ana RR
I mene je bolelo, stomak, krsta, deo oko bubrega.. dva dana nisam mogla na posao..

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 1213
27.7.2010 18:07:00   
dobro bice iz bajke
Hvala Vam devojke!!!

Anci nista mi nije dala samo mi je rekla da imamo odnose naredna tri dana i da je stimulacija dobra!!Ali meni je to nesto sumnjivo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1214
27.7.2010 18:12:45   
Ana RR
Moje mišljenje je da posle klomifena treba dati pregnil, koji sprečava dalji rast folikula i podstiče njegovo pucanje.. besmisleno mi je ako se to ne uradi..

Ne znam, draga, ali treba pratiti taj folikul, dosta je veliki, samo da ne preraste u cistu.

Jel ti rekla da dođeš opet na UZ, da proveri da li je pukao?

Direktna veza do poruke: 1215
27.7.2010 18:16:45   
diamond
Draga DBIB nemoj se sekirati, verovatno dr zna šta radi...

Ja sam posle klomifena imale lepe folikule, primila pregnil i pored njega mi nisu pukli nego se pretvorili u cistu...zato ne brini...nema pravila

Mućkaj bejbe, mućkaj, tu ne možeš da omašiš...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1216
27.7.2010 18:20:07   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: diamond

Mućkaj bejbe, mućkaj, tu ne možeš da omašiš...user posted image user posted image user posted image

Tako je user posted image user posted image

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 1217
27.7.2010 22:19:17   
dobro bice iz bajke
Ana,nije mi rekla da dodjem ponovo..Rekla je da dodjem ako dobijem user posted image

Diamond,kako da muckam kad me jajnici razbise,nikada me ovako nije bolelo,vec dva dana me drzi!!Imam dva folikula jedan 26,5 a drugi 28mm..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1218
27.7.2010 22:26:18   
Ana RR
Uh bre.. ili je moja dr previše temeljna ili ostali nisu ni malo..user posted image

Ja sam UVEK išla na UZ posle ovulacije da vidimo da li su pukli.. nevezano za klomifen.. taj UZ mi čak i ne naplati..

Ne znam šta bih ti rekla..

Direktna veza do poruke: 1219
27.7.2010 22:28:01   
Anoniman

Ana,nije mi rekla da dodjem ponovo..Rekla je da dodjem ako dobijem user posted image

Diamond,kako da muckam kad me jajnici razbise,nikada me ovako nije bolelo,vec dva dana me drzi!!Imam dva folikula jedan 26,5 a drugi 28mm..user posted image user posted image user posted image

Jbte DB, idi sutra kod drugog lekara da primis pregnil...Ajd molim te..Ja ne mogu da verujem, kako je dozvolila da toliko narastu, a da ti ne da pregnil...user posted image

Direktna veza do poruke: 1220
27.7.2010 22:29:29   
Ana RR
Ne znam koliko će sad pregnil imati smisla.. ali svakako da ode da proveri da li su pukli.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1221
27.7.2010 22:34:10   
diamond
Ne vredi pregnil sada....user posted image
Baš te tako jako boli?user posted image
Jbt ne znam šta da ti kažem...

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1222
27.7.2010 22:35:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: diamond

Ne vredi pregnil sada....user posted image
Baš te tako jako boli?user posted image
Jbt ne znam šta da ti kažem...

Ja mislim da su joj folikuli jako veliki. Valjda ce puci veceras-sutra

(odgovor članu diamond)
  Direktna veza do poruke: 1223
27.7.2010 22:41:10   
diamond
Ma hoće sigurno, samo što se sirota pati...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1224
28.7.2010 7:58:28   
dobro bice iz bajke
Dobro jutro drage drugariceuser posted image user posted image

Prvo zelim da se izvinim sto nisam odgovarala sinoc,drugo zelim da vam se zahvalim puno sto ste mislile na mene..Bas sam imala bolove,mislila sam da cu da umreme koliko me je bolelo!!!Jutros mi je puno bolje,ja mislim da su pukli!Sutra cu da se napravim luda i da odem kod Dr kod kog sam bila i da kazem da me bole jajnici,da uradim UZ da proverim da li su pukli folikuli..

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here