|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Folikuli
30.6.2010 14:50:48   
2002m
ipak ti nije preko granice...sta  dalje?

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 1176
30.6.2010 15:04:37   
pepino
Pa nista,Dr. mi rekao da je to dobro,ali ima ovde djevojaka kojima je bio 6 pa su imale blagi oblik,ja ne mogu biti sigurna da imam endometriozu dok ne uradim laparoskopiju,a prvo cu pokusati zatrudniti par mjeseci,pa ako ne uspijem onda ici dalje...
Cista mi je na zadnjem pregledu bila relativno ista,nije jako velika,ne raste puno,pa cemo vidjeti...
Uz to sve moj Dr. u bolnici tvrdi da nije cokoladna,da mi je pukla do sada,a ja isla privatno,tu je jos i posto je imam minimum 5-6 mjeseci nije folikularna,cokoladna je...

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 1177
30.6.2010 15:07:16   
ivak
Radicu ca125, posle menstruacije privatno pa cemo videti sta dalje....nadam se da ce biti ok

"Život ne znači čekati da oluje prođu...Život znači naučiti kako plesati na kiši."

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 1178
30.6.2010 15:11:32   
2002m
Po meni marker na tumore, nije merilo za endometr.   zar ne?
Bili bi markeri za endom. a ne za tumor jajnika i materice.
Na  uz se vidi,kakva je cista u pitanju.Evo i ja na levom jajniku vucem vodenu cistu vec koji mesec, a  zaradila sam je od klomifenauser posted image .Za  10 dana idem na uz, pa cu znati dali je pukla. Nikad u zivotu nisam imala ciste, a klomifen me sredio.

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 1179
30.6.2010 15:12:36   
2002m
IZVORNA PORUKA: ivak

Radicu ca125, posle menstruacije privatno pa cemo videti sta dalje....nadam se da ce biti ok
Biceuser posted image , znam dobro kako se osecas.Uradi to sto pre, i bices mirnauser posted image

(odgovor članu ivak)
Direktna veza do poruke: 1180
30.6.2010 15:21:09   
ivak
Da ali rekli su mi da to uradim tek posle menstruacije koja mozda bude tek za 14 dana.....cekacu i bice ok.user posted image

"Život ne znači čekati da oluje prođu...Život znači naučiti kako plesati na kiši."

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 1181
30.6.2010 15:23:32   
pepino
IZVORNA PORUKA: 2002m

Po meni marker na tumore, nije merilo za endometr.   zar ne?
Bili bi markeri za endom. a ne za tumor jajnika i materice.
Na  uz se vidi,kakva je cista u pitanju.Evo i ja na levom jajniku vucem vodenu cistu vec koji mesec, a  zaradila sam je od klomifenauser posted image .Za  10 dana idem na uz, pa cu znati dali je pukla. Nikad u zivotu nisam imala ciste, a klomifen me sredio.

Ja sam mislila da vodena mora puci brzo ili sama ili uz terapiju,ja sam imala par puta manju i uvijek je nestajala vec pri sledecem pregledu,pa se nikada nisam ni plasila cisti,ali ova me jako uplasilauser posted image
Ne mogu meni sa sigurnoscu reci kojeg je sadrzaja,kao ima mozda 3 razlicita u sebiuser posted image
A za te tumor markere si vjerovatno u pravu,ne znam sta da ti kazemuser posted image
Ala omasismo temu...user posted image
Izvinjavam se moderatorima,ako ko hoce neka prebaci gdje trebauser posted image

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 1182
8.7.2010 20:18:07   
2002m
Veceras sam bila na uz,  10 dc  i nema ni f  od folikulauser posted image .U ponedeljak idem ponovo, bar sam se resila ciste od klomifena,nema jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 1183
27.7.2010 7:40:42   
daca77
Ja sinoc bila na folikulometriji, 11 dc, 3 folikula, al mala-2 od 11mm i 1 od 10mm, endometrijum 9mm. Dr predlaze narednog ciklusa klomifen 2x1. A ja sam nesto optimista, jer mi se mozda produzio ciklus, pa ce O biti za 3-4 danauser posted image

(odgovor članu 2002m)
Direktna veza do poruke: 1184
27.7.2010 8:04:27   
dobro bice iz bajke
Daco,draga ja sam pila klomifen 2x1..Danas idem na UZ da vvidimo da li su pukli folikuli!!!Imam bolove od njega kao da cu svakog casa doci user posted image ..

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1185
27.7.2010 8:16:50   
daca77
I meni je predlozio tu dozu (2x1), ali se bojim da narednog ciklusa uzimam. Ja sam imala endometriozu, pa nije bas pozeljno uzimati klomifen...

(odgovor članu dobro bice iz bajke)
Direktna veza do poruke: 1186
27.7.2010 8:25:16   
dobro bice iz bajke
Joj draga ne znam sta da ti kazem..Meni su videli dva dominantna folikula kad sam zavrsila terapiju isla sam na Uz 13 dc,15,6 i 14mm folikuli ali endometrijum mi je bas tanak za taj period svega 4 mm..Danas idem na kontrolu!!!Da vidimo da li su pukli!!Stvarno imam utisak da cu dobiti svakog casa,a treba da dobijem tek za 11 dana!!Proveri jos kod nekoga,za klomifen!!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1187
27.7.2010 9:14:22   
daca77
Draga, a jel ti dr rekao da je velicina folikula ok za 13dc? Razmisljam nesto...ako dnevno raste 2mm, onda bih i ja imala folikule istih dimenzija kao i ti...

Direktna veza do poruke: 1188
27.7.2010 9:15:46   
dobro bice iz bajke
Rekla mi je da su malo veci,ali da je ok..Samo sto mora da se prate..

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1189
27.7.2010 9:22:48   
daca77
IZVORNA PORUKA: dobro bice iz bajke

Rekla mi je da su malo veci,ali da je ok..Samo sto mora da se prate..

tek mi sada nista nije jasno, draga...user posted image
Kako mi ovaj dr kaze da su suvise mali i da nema potrebe da se prate...
a na koliko dobijas user posted image ?

Direktna veza do poruke: 1190
27.7.2010 9:44:03   
Mari86
daco za 11 dc oni i nisu toliko mali...meni su bili takvi pa su za dva ili tri dana narasli na 17-18mm...
nikada se ne zna..cuj nema potrebe da se prati..Boze kakav je to lekar user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1191
27.7.2010 9:45:16   
dobro bice iz bajke
Dobijam na 28 dana..Sto ti nista nije jasno?Ona mi je tako rekla trebala sam juce da idem na UZ,ali ona nije radila,kao kasno je do utorka treba ranije da se dodje..Da se prati,

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1192
27.7.2010 9:50:14   
daca77
Mari, to je dr sa med.fakulteta koji je diplomirao sa 9,72...user posted image
A nije mi jasno da se misljenja dr i po ovom pitanju razlikuju...moj dr smatra da je ova velicina folikula nedovoljna i da od O nema nista u ovom ciklusuuser posted image

Direktna veza do poruke: 1193
27.7.2010 9:54:59   
dobro bice iz bajke
Svaki Dr prica drugacije..Meni je moja rekla da od ponedeljka muckamo,jer tada ocekuje plodne dane juce je trebalo da bude23 mm.juce je bila ovulacija,ja mislim da je ovo ok?user posted image user posted image

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1194
27.7.2010 9:57:00   
Mari86
to sto je on diplomirao sa 9,72 je njegov problem ili uspeh to tebe ne zanima..
na osnovu cega on zna da nema ovulacije..i to zna vec 11 dc...ma daj...

Direktna veza do poruke: 1195
27.7.2010 9:57:27   
daca77
IZVORNA PORUKA: dobro bice iz bajke

Svaki Dr prica drugacije..Meni je moja rekla da od ponedeljka muckamo,jer tada ocekuje plodne dane juce je trebalo da bude23 mm.juce je bila ovulacija,ja mislim da je ovo ok?user posted image user posted image

A danas, koji ti je dc?

Direktna veza do poruke: 1196
27.7.2010 9:57:30   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: daca77

Ja sinoc bila na folikulometriji, 11 dc, 3 folikula, al mala-2 od 11mm i 1 od 10mm, endometrijum 9mm. Dr predlaze narednog ciklusa klomifen 2x1. A ja sam nesto optimista, jer mi se mozda produzio ciklus, pa ce O biti za 3-4 danauser posted image

Nije to malo, oni će porasti još, pa tek je 11. dan..

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1197
27.7.2010 9:58:47   
daca77
Ma da, Mari...u redu da su ostali tako mali 14dc...mada, koliko cura ovde je zatrudnelo tek 18dc...nemaju pojma, definitivno...a ti, sta radis?

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 1198
27.7.2010 9:59:58   
daca77
Hvala, Anci...pijem maku i razmisljam pozitivno...i to je previse za mene...ima nadeuser posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1199
27.7.2010 10:00:58   
Mari86
IZVORNA PORUKA: daca77

Ma da, Mari...u redu da su ostali tako mali 14dc...mada, koliko cura ovde je zatrudnelo tek 18dc...nemaju pojma, definitivno...a ti, sta radis?

Cekam sledecu vantelesnu user posted image
Samo ti nastavi da ides...

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

PITAJTE DOKTORA NA RINGERAJI
Dr Jelena Todorović, stručnjak u oblasti interne medicine, izaćiće u susret svim Ringerajinim korisnicima koji imaju nek...
Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here