Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 8.8.2010 8:11:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Kad je Luka bio mali, od drugarice sam pozajmila ono jaje, i mislila sam i sa drugim ću tako, ali onda u Dexy&Co snimim da ima Bertoni tih jaja za 3500din. Za moja shvatanja to nije neki keš, te bih onda kupila. Zastala sam kada sam shvatila da je neko drugo jaje pored, marka za koju nisam čula (a nisam zapisala) 28.500din (isto bez mehanizma za montiranje u auto). U čemu je pobogu razlika??? Jel ima neko bertoni jaje? Kakva su iskustva? Jeste čule nešto o njima? Evo ovo je to koje bih ja kupila: I dalje mi se sviđa ovo, ako Smeški ne odgovori, a neko drugi zna, ima li ovo tu oznaku ECE R44/04?
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 8.8.2010 8:12:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: anci 81 Ima,ima! Sve velicine. Hm. Dobro... Još da smislim ko će do BG po njega!
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 8.8.2010 8:16:34
|
|
|
|
anci 81
|
A isto takvo jaje,kao sto smo kupili u Kiki,pre toga vidimo u Tempu! Malo jeftinije. Ali ja kao pa necu valjda u Tempu da kupujem to,ko zna sta je,to je nesto divlje,sigurno nije po standardima... Kad ono....
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 8.8.2010 8:20:23
|
|
|
|
Anoniman
|
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! Možda onda švrćnem do Tempa... Hvala!
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 8.8.2010 8:22:44
|
|
|
|
anci 81
|
To ti pricam! I pravo da ti kazem,ono u Tempu je bilo lepse tj. veci izbor boja!
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 8.8.2010 9:42:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Tashke I dalje mi se sviđa ovo, ako Smeški ne odgovori, a neko drugi zna, ima li ovo tu oznaku ECE R44/04? Ima
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 9.8.2010 10:54:38
|
|
|
|
Jele
|
Jel' neko slučajno ima ili je čuo nešto o sedištu Marke Osann, model BeLine SP Plus, kategorija I/II/III, tj. od 9 - 36 kg. Već me ubi ovo traženje sedišta, ovo mi ne deluje loše, prošlo je neke nemačke testove bezbednosti (bar na njihovom sajtu tako stoji), ima ECE R44/04 sertifikat, a cena mu je oko 60 EUR, što nije mnogo. Evo ga na slici:
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 9.8.2010 11:49:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Bila sam danas u Merkatoru da kupim Luki robota , i snimim narandžasto Bertoni jaje, pogledam ga, kontam par sekundi, na kasu i ćao! Ne mogu više da mislim! Htela sam zeleno, ali posle kontam, što bre zeleno? Velika kolica su mi crvena, mala narandžasta (oba u kombinaciji sa sivim), kao i ovo jaje koje sam do kraja uzela.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 9.8.2010 11:51:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Jele, baš dobro izgleda. Baciću mm buvu u uvo, on uvek nađe mane ako postoje. Kada saznam nešto, javiću.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 9.8.2010 12:32:05
|
|
|
|
Jele
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Jele, baš dobro izgleda. Baciću mm buvu u uvo, on uvek nađe mane ako postoje. Kada saznam nešto, javiću. Hvala. I meni nekako deluje fino, udobno i kvalitetno. Ali nisam ga videla uživo, da pipnem, ispitam...
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 9.8.2010 13:29:11
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
Tashke a jel isofix?????? Ja kontam taj isofix je porez na budale. Kupujem Meri drugu sjedalicu i razlika u cijeni između obične i isofixa 250 maraka ....ma mrš... ne dam tolke pare a da... da znate da se do kraja godine ono kao samo pod guzu ona baza ili šta li je već bez naslonjača za stariju djecu povlači iz prodaje kao ne valja više
< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 9.8.2010 13:31:01 >
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 9.8.2010 19:48:42
|
|
|
|
Lilly*
|
Tasho, baš je slatko I neka je narandžasto
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 9.8.2010 20:39:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Vule, nije isofix. Rekla bih po rupama da mogu da dokupim isofix bazu, ali realno, koji će mi? To se samo mm pali. Lilly, jesi ti našla jaje?
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 9.8.2010 20:41:10
|
|
|
|
pepeljuga
|
tasho, mi imamo ovakvo zeleno, super je
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 9.8.2010 20:42:58
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 9.8.2010 22:29:35
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Lilly, jesi ti našla jaje? Treba ovih dana da dobijem neko od drugarice, ali matoro, nekoliko beba je iznosalo Videću da li to valja, pa da ne kupujem
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 9.8.2010 22:32:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma super! Ja pitala dve drugarice koje imaju, ali ni jedna ne može da mi da, jedna mala je pre koji dan napunila godinu, a druga u maju napunila godinu, obe koriste i dalje jaje za car seat.
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 9.8.2010 23:41:12
|
|
|
|
isidora88
|
mene zanima kako se to jaje montira u kolima? ja sam uzela kolica 3 u 1,jaje je kao to bertonievo. jel mi trebaju neki dodaci ili to samo stavim na sediste i vezem pojasom?
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 9.8.2010 23:55:44
|
|
|
|
choopa choops
|
Isidora samo stavis na sjediste, okrenuto suprotno od smjera voznje i vezes pojasom. Trebalo bi da dobijes uputstvo za montazu, a cak i na njemu mozda pise kako se montira.
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 10.8.2010 6:59:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Mozesh da kupish bazu...pa da ti ide na klik-klak.... a mozesh i da vezujesh pojasevima...pogotovo ako ne nameravash da vadish sedishte iz kola...to ti je isplatljivija varijanta.... A vezuje se veoma lako...jedan deo pojasa ide u kopchu ispod glave...a jedan kod nogu....zategnesh pojas...i sedishte ne moze da mrdne... Ja moja sedishta stalno vadim iz kola...tako da mi sad treba pola minuta da ga fiksiram
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 10.8.2010 11:43:38
|
|
|
|
Lilly*
|
Stiglo mi moje jaje Samo je malo izbledelo, inače je super Cam-ovo je Marka je inače dobra, ne vidim zašto jaje ne bi valjalo
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 10.8.2010 12:27:28
|
|
|
|
Anoniman
|
Apsolutno nšta ne fali Cam-ovom jajetu! Isidora, ja sam juče gledala u uputstvo za montiranja bertonijevog jajeta, gledala, i do kraja bacila papir, i rekla "Biće pričvršćeno kao i prvo dete" (=kao što je Smeški objasnila). Inače slika izgleda ovako:
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 10.8.2010 12:30:05
|
|
|
|
*Alexx*
|
InsAtallation
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 10.8.2010 12:32:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma važno da ima ono ECE bla bla, a jedno A viška...
|
|
|
|
RE: Kakvo autosedište za bebu? 10.8.2010 12:41:12
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
evo od Meri autosjedalica Njemački proizvođač čin mi se kiddy ili tako nešto...al pošto su meni švabe zakon manje je bitno kako se zove
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?