|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
9.8.2010 9:18:04   
Anoniman
Mi smo kupili chipolino duo kolica za blizance i ja sam prezadovoljna user posted image user posted image user posted image

user posted image

Lagana su za guranje, tochkovi veliki pa nije problem ni pesak, ni blato, ni voda...ni rupe na putu.... Konstukcija kolica je jaka...ima prostora u delu za bebe... tenda je dugachka...ne samo do pola kolica, od nazad na kolicima ima dva dzepa, shto je meni jako praktichno....a ima i torba. Kishna navlaka prekriva cela kolica, i ima prozorce od napred za vazduh, zimska navlaka je bash debela... i josh neshto shto mi se jako dopada. mogu da se okrenu u mestu, za 180 ili 360 stepeni...user posted image

Jedino josh suncobrane da kupim...i mirni smo 2 godine user posted image user posted image user posted image

Prekopiratju ovo u temu o blizanackim kolicima user posted image

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 876
9.8.2010 11:02:43   
Anoniman
Smeškice , prelepa su ti kolica !!! I boja , i sve !!! user posted image

Trćo , ne da mi staješ na muku , točkovi na tim Esprit kolicima su ZAKOČENI ali još u fabrici user posted image .
Lilyt , tvoja kolica su sigurno neka bolja , ova su teška 11 kg , ma uostalom , postavila sam sliku tih Esprit kolica na strani 34 ,pa pogledajte user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 877
9.8.2010 11:06:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Ovaj model kolica je za sada u našem najužem od najužih izbora , samo još kad bi se do novembra baš OVAJ dezen sa slike pojavio i u Srbiji ... user posted image

user posted image

Dakle , žene , ako vidite negde OVA kolica u OVOJ boji - javiteeeeeeeee user posted image

Meni se dopadaju ova kolica...mada ja sam prolupala...samo tochkove gledam....a ovi mi se ne svidjaju user posted image

Hvala bubamiro....i treba da su dobra...birala sam ih pola trudnoce user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 878
9.8.2010 11:11:24   
Anoniman
Pa i meni su ova kolica extra ... To su Graco , model koji je "pobedio" , takva ćemo uzeti najverovatnije , samo da se pojavi neki lep dezen za devojčice . Točkovi su im super , ne brini ...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 879
9.8.2010 11:14:55   
Anoniman
Ma ja sam bila opterecena time...jer zivim na pesku...sada kako je pala kisha...blato je, ima puno trave, neasfaltirane ulice, i malo betona (uske stazice, ni koza ne moze da prodje) pa mi je bilo jako bitno kakvi su tochkovi na kolicima....a ovi su ogromni, i prelaze preko svega bez problema user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 880
9.8.2010 11:17:04   
Anoniman
He , he ... gledam ova tvoja kolica , i smela bih da se zakunem da su točkEvi potpuno isti kao ovi na Graco kolicima user posted image

I ja sam u pesku , i u sred gradilišta user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 881
9.8.2010 11:22:39   
dacica
ja sam odlepila za onim Stoki kolicimauser posted image user posted image od kad sam ih videla...druga su miuser posted image user posted image ufff,ali preskupa su,100hilj.i...sad sam u depresiji!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

kakve su nam misli.......takav nam je zivot....!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 882
9.8.2010 11:31:22   
nala

Pa i meni su ova kolica extra ... To su Graco , model koji je "pobedio" , takva ćemo uzeti najverovatnije , samo da se pojavi neki lep dezen za devojčice . Točkovi su im super , ne brini ...

Bejbe, da li planiras drugo dete? Sta ako drugo bude decak? Pa neces ga valjda voziti u roze kolicima ili kupovati nova? Kad sam kupovala kolica pre 5,5 godina, vodila sam racuna o tome i kupila PP pliko P3, a dezen je kivi-siva, doduse, hteli smo da bude narandzasto-siva varijanta ali tada trenutno nije bilo u prodaji pa sam se odlucila za ova. Mogu ti reci da nisam pogresila, sada nosim decaka. Pa zamisli da sam uzela neku purpurnu ili pink varijantu, mislim da bih morala da kupujem nova jer bi me bilo blam da ga vozim u njima. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 883
9.8.2010 11:34:18   
nala
IZVORNA PORUKA: dacica

ja sam odlepila za onim Stoki kolicimauser posted image user posted image od kad sam ih videla...druga su miuser posted image user posted image ufff,ali preskupa su,100hilj.i...sad sam u depresiji!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Hello! Pa bejbe, za te pare kupices dobar skuter. user posted image
Salu na stranu, mislim da kod nas deru narod sa cenama. Imas li nekoga u inostranstvu da ti to dopremi za duplo manje pare? Ako nemas, brzo ga nadji, pre nego bankrotiras zbog kolica. Stvarno mislim da je previse.

< Poruku je uredio nala -- 9.8.2010 11:46:56 >

(odgovor članu dacica)
Direktna veza do poruke: 884
9.8.2010 11:36:22   
Anoniman
Bubo, nala je u pravu, i ja sam zbog toga kupila crveno-crna kolica...ne kupuju mi se za drugo dete novauser posted image Ona crveno-braon su mi skroz neutralna, ali razmisli dobro, baš za neka roza i ljubičasta...super su i narandžaste, zelene, žute boje...to uvek prolazi kao unisexuser posted image

(odgovor članu nala)
  Direktna veza do poruke: 885
9.8.2010 11:40:00   
Anoniman
Ma neeee , ne želim ja samo roza !!! Ja želim ova crveno braon , ali NI NJIH NEMAAAAA user posted image user posted image user posted image . Na nađem tržištu su samo plava i siva ... Skroz siva .... A meni se baš takva ne kupuju ... Ova braon - crvena bih kupila odmah , ko iz šale , jer mogu i za dečake ... Ali ih nema ... da , imaju i neka narandžasta . Ni ta mi nisu lepa ... 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 886
9.8.2010 11:41:37   
Anoniman
Pih...a je l imaš nekoga u BG-u makar, da ti pogleda, pa pošalje, ili da kupiš tamo...jeste komplikovano, al sivouser posted image Ni meni se ne dopadaju siva kolicauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 887
9.8.2010 11:44:08   
Anoniman
Pa čekaću još malo i tražiću svuda . Valjda će iskočiti negde neka lepa . A druga stvar - ova braon - bordo su staaaaari model dezena , ja mislila da je novi pa da ga zato nema kod nas , a juče mi dečko u prodavnici kaže - to je stara nijansa i nekad smo je imali , sad je više ni nema ... user posted image Jes , pa baš su pametni , nema TE nijanse , a sive kol'ko 'očeš user posted image . I to ona siva za koju garantujem da će izbledeti posle prvog pranja .

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 888
9.8.2010 11:45:38   
dacica
ma znam draga,nisam luda-mnogo su-ali su prelepa..mislili smo da odemo do Madjarske-ali ih tamo nema...pa preterali su...user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: nala

Hello! Pa bejbe, za te pare kupices dobar stuter. user posted image
Salu na stranu, mislim da kod nas deru narod sa cenama. Imas li nekoga u inostranstvu da ti to dopremi za duplo manje pare? Ako nemas, brzo ga nadji, pre nego bankrotiras zbog kolica. Stvarno mislim da je previse.

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 889
9.8.2010 11:48:13   
dacica
ima na sajtu takolako-probaj tamo..
IZVORNA PORUKA: Smeshkica

Ovaj model kolica je za sada u našem najužem od najužih izbora , samo još kad bi se do novembra baš OVAJ dezen sa slike pojavio i u Srbiji ... user posted image

user posted image

Dakle , žene , ako vidite negde OVA kolica u OVOJ boji - javiteeeeeeeee user posted image

Meni se dopadaju ova kolica...mada ja sam prolupala...samo tochkove gledam....a ovi mi se ne svidjaju user posted image

Hvala bubamiro....i treba da su dobra...birala sam ih pola trudnoce user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 890
9.8.2010 11:56:51   
Anoniman

He , he ... gledam ova tvoja kolica , i smela bih da se zakunem da su točkEvi potpuno isti kao ovi na Graco kolicima user posted image

I ja sam u pesku , i u sred gradilišta user posted image

Ovi su kao na bicikli...nema plastike...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 891
9.8.2010 11:57:22   
nala

ma znam draga,nisam luda-mnogo su-ali su prelepa..mislili smo da odemo do Madjarske-ali ih tamo nema...pa preterali su...user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa valjda ih jos negde na svetu ima sem u Srbiji i po toj ceni? Bas mi je zao, znam kako ti je. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dacica)
Direktna veza do poruke: 892
9.8.2010 11:58:51   
Anoniman
BubaMiro, možeš probati i preko JustClick, to je meni Smeški savetovala za AS... user posted image

(odgovor članu nala)
  Direktna veza do poruke: 893
9.8.2010 11:59:16   
Anoniman
BTW, Smeški, odlična su kolica! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 894
9.8.2010 12:06:47   
Anoniman
Gledala sam , cure ... I na tako lako , i na justclick , i na ready , i na ostalim sajtovima ... Imaju taj model kolica , ali ne i tu boju ... Braon - trula višnja ... Imaju crveno crna , ali je crven samo jedan delić na kojem  beba leži , i kad beba legne to crveno se i ne vidi , sve je crno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 895
9.8.2010 12:07:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tashke

BTW, Smeški, odlična su kolica! user posted image

Hvala user posted image

Justclick  i Dodyshop

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 896
9.8.2010 12:09:39   
Anoniman

Gledala sam , cure ... I na tako lako , i na justclick , i na ready , i na ostalim sajtovima ... Imaju taj model kolica , ali ne i tu boju ... Braon - trula višnja ... Imaju crveno crna , ali je crven samo jedan delić na kojem  beba leži , i kad beba legne to crveno se i ne vidi , sve je crno user posted image user posted image user posted image

Da, to je krš. user posted image Smeški mi reče, super da je tu, pa će mi ispraviti ako lupetam, možeš otići do njih (justClick), Kornelija Stankovića je adresa, pa ih pitati dal mogu da nabave to što želiš.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 897
9.8.2010 12:11:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tashke

Da, to je krš. user posted image Smeški mi reče, super da je tu, pa će mi ispraviti ako lupetam, možeš otići do njih (justClick), Kornelija Stankovića je adresa, pa ih pitati dal mogu da nabave to što želiš.

Pa da...mozesh otitji...tamo im je kancelarija. Ja ishla po sedishta kod njih...i inache su stvarno ljubazni....preko njih sam i uzela kolica user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 898
9.8.2010 12:11:46   
Anoniman
Znam , to mi je u komšiluku . To i nameravam da uradim . 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 899
9.8.2010 12:25:48   
Jele

Lepa su mi ta Gracova kolica i mogu ti reći da sam ih viđala puno po gradu, doduše u plavoj i zelenoj boji, čini mi se. Još onda sam pokazivala mm i govorila ''jao da nemamo kolica sad bih uzela ova''. Ja znam da sam ih viđala onako usput u Dexy-ju u Merkatoru, ali to je bilo davno... Mislim da se ta tvoja boja vodi pod modelom Graco Trekko Gasha.
Inače, meni se sviđaju zelena, a i ova nova narandžasto-žuta su mi slatka.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  34 35 [36] 37 38   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here