|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakvo autosedište za bebu?
26.7.2010 23:07:21   
Anoniman
KLIK

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 401
26.7.2010 23:08:39   
Anoniman
Filtriraj ga tu... imaš gore da izabereš inglesina user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 402
26.7.2010 23:13:40   
choopa choops
Da evo vidim. Pa ne znam...meni djeluje solidno user posted image

Video

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 403
26.7.2010 23:20:55   
Anoniman
Hm... na tom videu se pričvršćava pojasevima...

KLIK

(odgovor članu choopa choops)
  Direktna veza do poruke: 404
26.7.2010 23:23:16   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Tashke

Hm... na tom videu se pričvršćava pojasevima...

KLIK

da,da moja greska...Ono je mille milglia valjda (bemu italijanskiuser posted image ). E ovo je Isofix user posted image Prava stvar :)))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 405
26.7.2010 23:25:34   
Anoniman
Eto. Mislim da smo sada apsolvirale. user posted image

Samo mi se boja ne sviđa. Bojim se da se to crno usija leti na suncu, a ima još crveno... baš da dečaku kupim crveno... Mislim, kolica su nam sivo-crvena, ali AS je skrozzzz crveno. user posted image

Direktna veza do poruke: 406
26.7.2010 23:28:36   
choopa choops
user posted image
Zovi da pitas koje boje drze, jer se prozvodi u vise boja. Gledaj
Inglesina

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 407
26.7.2010 23:33:42   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 408
26.7.2010 23:45:38   
choopa choops
Evo i ovi drze Inglesinu, pa mozes i njih zvati da pitas
KLIK
Brisi ako ne smije link user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 409
26.7.2010 23:50:33   
Anoniman
da, tu sam i našla, tj mm našao. Ali ja bih to da vidim uživo, a to je  bg. sad ću da tražim u ns. user posted image

Direktna veza do poruke: 410
27.7.2010 0:00:56   
Anoniman
Poslah e-mail u Baby Sara i u Enci Menci. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 411
27.7.2010 12:19:11   
Anoniman
Apropo mog izbora za Chicco sedalice:

Modeli „kiko proksima” i „kiko neptun” na testu Auto moto saveza Nemačke dobila loše ocene, zbog nedovoljne bezbednosti
Dečija autosedišta „kiko proksima” i „kiko neptun” koja se prodaju i u Srbiji na ovogodišnjem testu nemačkog Auto moto Saveza (ADAC) dobila su loše ocene. Prvi model „proksima” je na skali od jedan do pet dobio dvojku, a „neptun” jedinicu. Najveće zamerke ugledne nemačke institucije kojoj se veruje odnose se na sigurnost ovih sedalica. Ubrzo je i švajcarski TCS potvrdio rezultate kolega iz Nemačke, upozorivši kupce da „kiko neptun” uopšte nije bezbedan, jer je sigurnost izražena u procentima – ravna nuli.
Detaljnije: KLIK

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 412
27.7.2010 12:59:56   
Anoniman
Hej, choopa, ti si haker, HELP!!!! user posted image

Hajde mi nađi neki sajt gde mogu online da kupim ovo Inglesina Prime Miglia ifix sedište. Ali ifix, ne bez ifix (to su dva različita sedišta).
I ako uspeš da iskopaš neki sajt online kupovine autosedišta u Mađarskoj... ili recimo prodajno mesto Inglesine u Mađarskoj... Ovaj Google neće danas da se druži sa mnom. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 413
27.7.2010 14:32:35   
choopa choops
Ajde potrazicu...Ja sam moju AS uzela preko ebay.at, ali to je njemacki proizvodjac pa je bilo lakse. A ova Inglesina Isofix ima na ebay.it, ali je oko 250e bez postarine, sto je preskupo.

Javim kao sta nadjem...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 414
27.7.2010 14:56:11   
prase

IZVORNA PORUKA: Tashke

Apropo mog izbora za Chicco sedalice:

Modeli „kiko proksima” i „kiko neptun” na testu Auto moto saveza Nemačke dobila loše ocene, zbog nedovoljne bezbednosti
Dečija autosedišta „kiko proksima” i „kiko neptun” koja se prodaju i u Srbiji na ovogodišnjem testu nemačkog Auto moto Saveza (ADAC) dobila su loše ocene. Prvi model „proksima” je na skali od jedan do pet dobio dvojku, a „neptun” jedinicu. Najveće zamerke ugledne nemačke institucije kojoj se veruje odnose se na sigurnost ovih sedalica. Ubrzo je i švajcarski TCS potvrdio rezultate kolega iz Nemačke, upozorivši kupce da „kiko neptun” uopšte nije bezbedan, jer je sigurnost izražena u procentima – ravna nuli.
Detaljnije: KLIK

user posted image
Mi imamo "Neptun"...
user posted image

sve ima svoj kraj, samo kobasica ima dva!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 415
27.7.2010 15:03:10   
choopa choops
piiiiiiip ti majdarski user posted image Ovo mi je bukvalno kao da trazim na kineskom user posted image

Nasla sam ovo
KLIK

Cini mi se da je Inglesina, ali kazem nisam sigurna. Totalno sam zbunjena, jer ne razumijem ni jednu jedinu rijec user posted image

Direktna veza do poruke: 416
27.7.2010 15:16:53   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: prase

user posted image -
Mi imamo "Neptun"...
user posted image

hej Neptunasice user posted image Nemojte da se sekirate...Neptun je bar bio na testu, za razliku od nekih koje nisu ni testrirane (sto znaci da nisu ni vrijedne paznje user posted image ) A pola tih sjedalica sa ADAc testa kod nas ni nemaju da se kupe, tako da opet i ovo je nesto. Evo vam poretka AS u kategoriji 9-36kg:
user posted image

< Poruku je uredio choopa choops -- 27.7.2010 15:25:09 >

(odgovor članu prase)
Direktna veza do poruke: 417
27.7.2010 15:34:14   
choopa choops
Aaaaaaa ne vidi se 
Evo link
Od 9-36kg

Pri  cemu je
user posted image user posted image user posted image user posted image sehr gut user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image gut user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image befriedigend user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ausreichend user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mangelhaft

++=5
+=4
0=3
0/=2
-=1

Direktna veza do poruke: 418
27.7.2010 18:51:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: choopa choops

piiiiiiip ti majdarski user posted image Ovo mi je bukvalno kao da trazim na kineskom user posted image

Nasla sam ovo
KLIK

Cini mi se da je Inglesina, ali kazem nisam sigurna. Totalno sam zbunjena, jer ne razumijem ni jednu jedinu rijec user posted image

Nađoh posle ovo i ja. Nije Inglesina, to je neki Baby Point user posted image , KLIK,  ali mi se mnoooogo sviđa. Ako sam dobro upućena, 1eur = 260Ft, tj ova sedalica je oko 185eur, što nije mnogo pošto je ISOFIX.

user posted image

Direktna veza do poruke: 419
27.7.2010 18:56:46   
Anoniman
Recimo našla sam sedište Nania, 0-18kg, za oko 115eur, što opet nije puno jer je ISOFIX.

user posted image

Zatim isto Nania, 9-36kg, ISOFIX, za 115eur.

user posted image

user posted image

Evo još jedan linkić raaaaznih sedalica: KLIK

I još jedan: KLIK

< Poruku je uredio Tashke -- 27.7.2010 19:00:28 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 420
27.7.2010 20:26:24   
mejvis
Mi imamo škodu i oni imaju baš njihova sedišta sa izofix-om u katalogu dodatne opreme. Najradje bih kupila njihova, samo da nisu presklupa.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 421
27.7.2010 20:37:24   
choopa choops
da ovo nije Inglesina, ali bas lici. Mada opet mislim da je to previse novaca za No name sjedalicu? user posted image

A ove Nania imas u svezakucu.rs

Evo ti ADAC test svih AS koje imaju ISOFIX. U svim grupama. A pisu ti i cjene otprilike...Pa mozda nadjes nesto u Madjarskoj.user posted image
KLIK

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 422
27.7.2010 22:19:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: choopa choops

Evo ti ADAC test svih AS koje imaju ISOFIX. U svim grupama. A pisu ti i cjene otprilike...Pa mozda nadjes nesto u Madjarskoj.user posted image
KLIK

To si mi već pokazala.. i gledala sam. Ma... ja se pokidah, a mm kaže "Dobro, pa neemo to sad!", ma zabole me više...

Hvala u svakom slučaju...

Direktna veza do poruke: 423
3.8.2010 12:03:29   
LillyT
Mi danas idemo po novo sediste, OVO
Cula sam da je stvarno odlicno, mada i dalje nemam pojma da li se montira u smeru kretanja ili suprotno. Mislim, ako ima to postolje, kako da stavimo suprotno user posted image Zna li neko nesto?

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 424
3.8.2010 12:57:42   
Lilly*
Tashke, ili neka novosađanka, da li ste videle negde sedište za bebe koje se montira suprotno od kretanja automobila user posted image

Nemoj plakati, bata je tu

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Koksaki virus hara vrtićima širom Srbije
Američki koksaki virus, u narodu poznat i kao bolest prljavih ruku hara po vrtićima u Srbiji i regionu i beleži se mnogo...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here