Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 12:08:20
|
|
|
|
Shishica
|
Drugaricin mali kojeg je rodila sa manom srca operisan je i super se oporavlja.. Najbolja drugarica iz osnovne skole trudna je.. Morala je da ide da joj rade analizu plodove vode, bilo je nesto sumnjivo i dobila je rezultate.. Imace zdravu devojcicu.. MM ce najzad od subote na odmor Icicemo u Madjarsku i tako.... Nase bebe su najlepse bebe!!!!!!!! Trudilice, uskoro ce se jos beba pridruziti nasim najlepsim.. i bice isto najlepse.. jer su RR bebe
< Poruku je uredio Shishica -- 28.7.2010 12:10:41 >
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 12:08:29
|
|
|
|
Anoniman
|
trazi, trazi pa ces naci kazi nam bubo nesto lepo i ti danas, ti bar lepo znas da srocis :)
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 12:09:31
|
|
|
|
Anoniman
|
uh, izvini, ne ponudih te cheese cake-om hoce li neko kafu?
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 12:13:37
|
|
|
|
Nensi*
|
Evo ko je raspolozen za
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 12:15:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Ako može jedna extra jak, dupli
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 12:16:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam primetila ogroman izrastak na svojog glavi , imam 10 kg viska a tek sam 6 mesec , tetka Tjana me je danas smarala sa svojim sinom Acom i rodnom Bosnom , ali NE !!! Nista mi nece ovi' dan pokvarit' , sto rece ''elemental''... Ja sam i dalje happy
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 12:16:32
|
|
|
|
pahulja76
|
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 12:19:26
|
|
|
|
Anoniman
|
ne daj se, bubo! kakve tetke smaracice, kakvi bakraci
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 12:29:03
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Ja sam primetila ogroman izrastak na svojog glavi , imam 10 kg viska a tek sam 6 mesec , tetka Tjana me je danas smarala sa svojim sinom Acom i rodnom Bosnom , ali NE !!! Nista mi nece ovi' dan pokvarit' , sto rece ''elemental''... Ja sam i dalje happy ti si izgleda moj tip ja sam tako dogurala do 35 sad mi smešno samo zato što sam srećom uspela sve da skinem inače bi bilo mnogo tužno
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 12:30:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Eh Bubo, ako dođeš do Jecine i moje cifre na kraju trudnoće, onda možeš u depresiju, sa 10kg ne možeš, imamo donji limit od 30kg
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 12:52:24
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR ti si izgleda moj tip ja sam tako dogurala do 35 Lazes???!!! Mozda sam off, ali moram da pitam-koliko ti je trebalo da skines visak?
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 12:53:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Jeco, ja ne mogu ni da zamislim tebe sa tih +35 kg
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 12:54:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Eeeee, žene , vi ste smešne ... Ćana je se ugojila samo 3 kile u trudnoći
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 12:54:34
|
|
|
|
minavb
|
Ne znam koliko se Nedja ugojila, ali ja nju tek ne mogu da zamislim sa nekim velikim viskom.
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 12:58:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Užasno me je sramota da postavim svoje trudničke i postporođajne slike, ne možete da zamislite na šta sam ja ličila, bila sam skroz izobličena, sa preko 30kg viška. Poslednje merenje je bilo 2 nedelje pred porođaj, tad sam imala 30 viška, a na porođaju...ko zna. Tako da, zas 10kg u 6. mesecu
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 13:01:26
|
|
|
|
Ana RR
|
Moja kuma, koja nije ni visoka preterano, možda nekih 160-162 cm, se ugojila 25 kg u trudnoći Bila je OOOGROOOOMNAAAA zezali smo je da su na UZ pogrešili i da sigurno nosi bar trojke Smršala je za manje od 2 meseca, sad ima dvoje dece a izgleda kao devojčurak
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 13:02:46
|
|
|
|
gagana83
|
Eh Nedjo,kad procitam tako nesto pomislim da ima nade i za mene. Ja sam za sad skinula 10kg,ali treba jos barem toliko da skinem.
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 13:02:47
|
|
|
|
Anoniman
|
Svaka joj čast, verovatno nije krala detetove slatkiše
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 13:03:44
|
|
|
|
Anoniman
|
E sad posle ovih vasih priča da je svaka smršala - ako ne budem oslabila uši ću vam isčupati
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 13:04:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Khm, ja nisam skroz Al kažem, ja kradem slatkiše, tako da nisam merilo
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 13:04:23
|
|
|
|
Ana RR
|
hahaha, verovatno Neđo
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 13:32:35
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: Jeca RR ti si izgleda moj tip ja sam tako dogurala do 35 Lazes???!!! Mozda sam off, ali moram da pitam-koliko ti je trebalo da skines visak? joj...pisala sam već o tome baš puno na forumu, svojevremeno. već sam neke stvari i zaboravila, ali otprilike je bilo ovako. u porodilište sam otišla sa 35kg više. Luka se rodio 01.08. Ne znam sa koliko sam izašla iz porodilišta, ali mislim da sam jako malo izgubila na porodjaju. 7 meseci kasnije sam imala 20kg manje....premor, jurcanje oko deteta, nespavanje, kontrolisana ishrana, samo koliko treba zbog mleka... I tako sve do kraja dojenja (lukinih 10 i po meseci). 15 kg sam skinula za....6 meseci. I tu kilažu držim već godinu dana. 2kg sam još skinula recimo. Sad pokušavam još 4-5kg i nikako da skinem
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 13:37:04
|
|
|
|
minavb
|
15kg za 6 meseci je super. Svaka cast. Tih poslednjih 5 ide najteze, i na zalost mnoge tu odustanu. Sigurna sam da ti neces. Meni je ostalo jos 5 da skinem, a kako sam raspolozena, brzo ce se istopiti.
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 13:38:59
|
|
|
|
Jeca*
|
ma ja sam sa tih 5kg viška ušla u trudnoću jer sam prestala da pušim kad smo počeli da pravimo bebu...znači ja sam se ukupno ugojila i više od 35 što i nije za pohvalu, ali i o tome samo pisala...večerati voće u neograničenim količinama je ubistvo za kilažu!!!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 13:42:58
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR večerati voće u neograničenim količinama je ubistvo za kilažu!!! Jashta! Jedite voce ujutru!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?