Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 14.8.2010 14:37:17
|
|
|
|
Nensi*
|
POSTACU TETKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Snaja jutros otisla u porodiliste,bila otvorena 5 prstiju
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 14.8.2010 14:42:55
|
|
|
|
Anoniman
|
Čestitam , Nensi (unapred)
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 14.8.2010 14:55:29
|
|
|
|
Nensi*
|
POSTALA SAM TETKAAAAAAAAAAA!!! Devojcica 3kg 51cm... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 15.8.2010 1:23:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao, Nensi, pa ceeeeeeeeeestitaaaaaam
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 15.8.2010 1:26:24
|
|
|
|
Verus
|
cetitam i ja tetka!! sad ce vuk imati vrsnjakinju da zajedno odrastaju, bas divno!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 15.8.2010 13:09:12
|
|
|
|
Nensi*
|
Hvala I bas mi je drago sto je ovako mala razlika,taman da se igraju zajedno...A inace,to mi je rodjeni brat
|
|
[Obrisana poruka] 15.8.2010 13:32:50
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 17.8.2010 1:16:05
|
|
|
|
Modessty
|
umorna sam mnogooo, ali mi nekoliko poruka od mojih ringerajki vratilo osmeh na lice!!!! Idem da sanjam nešto lepo Možda veeelikuuu krofnicu sa prelivom od čokolade
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 17.8.2010 14:39:56
|
|
|
|
guppy RR
|
Mala anegdota o japanskom jeziku... Kad mi dunjaRR nešto kucka, često se desi da zbrza pa to izgleda ovako: bš am malo pre ila da atvorm prozoe i uvek se smejemo tome i ja uvek pitam Dunjice, jel to opet pričaš japanski? ..... Danas pišem ja njoj poruku u stilu: ostvai tolikod a mogu da pkrju ... ... i posle par minuta odlepim da se smejem i kažem "jao dunjice, al sam ti lepo napisala" A kaže dunja: ju! nisam ni primetila... zato što ja pričam japanski odlično! Dunjice volim te puno
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 17.8.2010 14:41:36
|
|
|
|
Mivica
|
za uvek pozitivne Guppyku i Dunjicu!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 20.8.2010 14:05:00
|
|
|
|
guppy RR
|
guppy: Ma daaaj, bolje da ti nisam rekla, treba nam bar pola godine da to uradimo. dunja: AAAaa pa dobro! Pola godine za čas prođe. guppy: Pa da, zato obično treba godinu dana. Moraću da otvorim temu smeh iz Ringerajine kancelarije Dunjice moja
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 27.8.2010 23:14:16
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.8.2010 7:25:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 POSTALA SAM TETKAAAAAAAAAAA!!! Devojcica 3kg 51cm... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Biti tetka je najlepša stvar na svetu! Čestitam
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.9.2010 14:57:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Juče sam spremala mešanu salatu za zimnicu...i ništa mi nije bio problem osim kilograma luka koji je veličine lešnika, a suze mi kreću kad se približim luku...a mm došao sa posla u 5, bio sa Nešom popodne, okupao ga, uspavao, i seo pored mene (iako se dogovorio sa kumom da odu do grada) i tri sata čistio taj luk Kad sam završila, sve je pospremio, ali sve, i evo ceo dan je sa Nešom da ja odmorim... Uhvatilo ga u poslednje vreme, da je divan, i sve hoće, pa moram da podelim pozitivnu energiju
< Poruku je uredio Nedja -- 27.9.2010 14:58:19 >
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.9.2010 15:03:59
|
|
|
|
*Alexx*
|
Nedjo Bravo za muža!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 1.10.2010 14:18:24
|
|
|
|
anajid
|
Pisala sam u temi o dudama,lazama.......kako ne mogu pronaci Andriji dudu istu kakvu ima sada!Javila mi se DAca88,kupila dudu u Subotici,poslala postom i duda mi je jutros stigla! Hvala puno Daci88,i svaka joj cast na trudu i pomoci a hvala i RR sto postoji!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 1.10.2010 14:19:10
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 8.10.2010 22:02:17
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 9.10.2010 23:28:12
|
|
|
|
Mivica
|
OBOŽAVAM SVOG MUŽIĆA!!! Eto, tek tako, bez razloga i povoda!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 11.10.2010 16:45:48
|
|
|
|
Anoniman
|
sutra i naredna tri dana cu raditi jedan super poslic - tumacenje, a sad su mi rekli da mogu doci sat vremena kasnije od dogovorenog znaci ne moram ustati u 6! a zvali su me i iz jedne agencije kojoj sam poslala biografiju, tako da se nadam da ce biti poslica!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 13.10.2010 8:59:52
|
|
|
|
Lu
|
Danas će biti divan dan, predosjećam
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 13.10.2010 9:49:42
|
|
|
|
lesica
|
Moja dobra drugarica je juce rodila dve malene devojcice Sada ce njihov stariji brat da ima zanimaciju,cuvace sestrice!!! Bas sam srecna nesto od jutros!!!
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 13.10.2010 9:53:59
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 13.10.2010 9:59:31
|
|
|
|
Jeca*
|
etoooooooooooooooo
|
|
[Obrisana poruka] 13.10.2010 10:03:01
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?