Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 13:58:44
|
|
|
|
minavb
|
Poneo me razgovor pa sam nesto isprobala-usla sam, i uz pomoc elastina, zakopcala sam moje farke br 28. Ne izgleda lepo, ali su navucene i zakopcane.Jos malo i vracam se u svoje krpice.
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 14:01:55
|
|
|
|
Lu
|
Mina Ja poslije poroda nosila od mm 32 broj a nakon 5 mjeseci i još uvijek 27
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 14:03:52
|
|
|
|
minavb
|
U, svaka cast, to je veliki uspeh. Mozda i ja za 5 meseci udjem u 27.
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 14:24:05
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja 27 NIKAD nisam nosila 28 u 8.razredu, a ako ikada uđem u 30, biću srećna, a o 29 sanjam, taj broj sam najviše nosila i najbolje izgledala. Ali evo me off, peckam samu sebe.
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 15:56:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam srecna...Smejem se...Divna ekipa na crticama
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 29.7.2010 11:46:40
|
|
|
|
dacca
|
Vasa Dacca je dobila kumicu i puno je srecna vec 10 minuta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 29.7.2010 11:47:56
|
|
|
|
Jeca*
|
čestitamooooo
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 29.7.2010 11:49:49
|
|
|
|
dacca
|
I ja placem i placem i ne mogu da se smirim!!!!!!! Moja kuma je radila histeroskopiju, pa hsg, pa vanntjelesnu pa je dobila malu Anju!!!!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 29.7.2010 12:09:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Cestitamo
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 31.7.2010 20:56:47
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 31.7.2010 20:57:30
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagi KUPILI SMO AUTO Bravo Gagi...Blago tebi
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 31.7.2010 20:58:57
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 31.7.2010 20:59:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagi Ih sve je super ali mi zao para kada smo ih brojali nije mi bilo svejedno Cuti...Vredi to...ne zali...
|
|
|
|
[Obrisana poruka] 31.7.2010 21:00:43
|
|
|
|
Brisani korisnik
|
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 31.7.2010 22:01:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Moj muž rinta 6 dana u nedelji . Danas je zaradio 50 evrića i mi sretni k'o majmunčad 'Odma mećemo na stranu , za Ninu . Ja volem mojeg muža . Danas
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 3.8.2010 9:02:03
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja se osećam divno! Puna sam poleta, elana,... Idem sad da sredim malo stan, pa da begam na vožnju!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 3.8.2010 9:06:12
|
|
|
|
Jeca*
|
uzivaj u voznjici draga
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 3.8.2010 9:40:19
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
e danas napokon imam malo pozitive u sebi .... tri ebene sedmice mijenjam 5 ljudi u firmi, na raznoraznim referatima, a danas odmaram, odoh u drugu zgradu na naku komisiju u 11h i ima da spavam dok se inžinjeri ne dogovore
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 3.8.2010 15:16:40
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja vozim, ja vozim!!! Dosadna sam vam već, znam
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 3.8.2010 15:59:32
|
|
|
|
Vučko.ba.
|
i nećeš da uređuješ linkove
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 3.8.2010 16:02:09
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba. i nećeš da uređuješ linkove Neću E, odavno se nisam ovako smejala Odoh sad, dolazi mi sin na klopu.
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 4.8.2010 14:36:15
|
|
|
|
*Alexx*
|
Šta je ovo? Posle mene niko? Ja sam uspela da uđem u farmerice koje sam nosila pre trudnoće! Moje omiljene Esprit farmerice!!!!!!!! Jeste da malo stežu u struku, ali jbg, sa košuljom se ne vidi
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 6.8.2010 10:11:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Konachno sex posle 10 meseci jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee I danas nam stizu nova kolica
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 12.8.2010 11:32:43
|
|
|
|
sandrina 85
|
idemo na odmor jupiiiiiiiiiii
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?