Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.7.2010 21:35:17
|
|
|
|
*Alexx*
|
Lu, svaka ti je zlatna!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.7.2010 21:58:26
|
|
|
|
pepino
|
Ja sam pocela da bancim po koncertima,rekla sam sebi ,,Prosle godine me sve mimoislo,e ove idem na svaki koncert-nastup koji je koliko toliko po mom ukusu" Prosle nedelje sam bila na Amadeus bendu i super sam se provela,napravili su super atmosferu,ove nedelje sam bila na ,,Do jaja,do jaja..." Bilo je malo bzv ali ja i moje 2 drugarice se izdjuskale,sad sam htjela da idem u B.L. da gledam Zeljka Samardzica al nedeljom koncert,a ja radim ponedeljak,rano ustajem,pih A sinoc sam sanjala onog Dzaju iz Amadeusa,nije mi neki frajer,al u snu je bilo tako jepooo Samo sam mu poljubac dala,nisam ja laka zenska,sta je on sebi umislio!?
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.7.2010 22:01:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Ubiće me sad sve moje ortakinje kad me čuju , ali meni se mnoooogo dopada onaj klinac iz "Tropiko" benda . Mali je teški roker , dušu mu ljubim , ali peva te tralalaljke zbog keša . Gledala sam ga i slušala uživo u CG , svirali su neki rok '80 , ja pala na dupe koju harizmu klinja ima ... Ću metnem sliku kad nađem , da vidite kako je lepo dete
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.7.2010 22:06:42
|
|
|
|
pepino
|
Joj Bubo ja brkam Tropico i jos neki,al mislim da znam na kojeg mislis i meni je simpatican! I ovi iz Amadeusa su zesci rokeri,ali ja ne volem rock,eventualno neke stare pijesme,uglavnom laganice,ja volem zabavnjake,narodnjake,ponesto od strane,al masim sad temu... Turi sliku u naj macane! Ak ti se svidja
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.7.2010 22:09:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije baš neka fotka ali ... neka mi neko obriše bale , molim vas
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.7.2010 22:11:21
|
|
|
|
Lu
|
Pozitivno dete, nema šta
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.7.2010 22:11:26
|
|
|
|
pepino
|
Jes taj! Volem onu njihovu pjesmu gdje ih ona cura nosi kao u kutijici,znas??? Ne mogu sad da se sjetim kako ide... A ovde je malo ruzno ispao,al dobro
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.7.2010 22:15:18
|
|
|
|
Anoniman
|
"Pitaš kako mi je , a ja oči krijem smehom suze sakrijem , kad mi dođe ... Dišem , al'''' ne živim , jer još sebe krivim kad sa njim kraj mene prođeš ... " Staviću sad pesmu u temu "Muzika" pa idem da odbalavim monitor ...
< Poruku je uredio BubaMira -- 27.7.2010 22:16:48 >
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.7.2010 22:23:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Rekoh tamo u Mjuziki , ja bi se s' ovim dečakom tako rado igrala lastiša ... i pustila bih ga da pobedi !!!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.7.2010 22:24:54
|
|
|
|
pepino
|
Odgovorila sam ti tamo
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 11:46:25
|
|
|
|
Anoniman
|
pozitivke, gde ste od jutros? nudim cheese cake za razmenu pozitivne energije mada, vidim ovde su se razmenjivale neke druge "stvari" :)
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 11:48:03
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam dodelila HUG u negativnoj energiji...da im malo razbijem toliko minusa...evo, ja sam tu
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 11:49:31
|
|
|
|
Snelle
|
ksena, nadam se da nisi daleko. Daj vamo tu cheese cake, ja ti dam na par minuta moje dete koje se non stop smeje
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 11:54:42
|
|
|
|
Anoniman
|
hihihihi...moze! jos ako je zivahno detence pa da me natera da malo potrcim za njim i potrosim makar cheese iz cheese cake-a :) jeco, ic i tebi, a i deo cheese cake-a :)
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 11:55:42
|
|
|
|
Anoniman
|
hahahhaha....sad videh da tvoje dete ima samo 2 meseca :) pa mislim da cu se nacekati da potrci :) al kad krene da trckara, seti me se! :)
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 11:57:23
|
|
|
|
minavb
|
Ja sam danas jako negativna, pa bih volela da citam lepe vesti. Ajde pisite ovde, pliiiiiizzzz!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 11:58:09
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja sam danas u pozitivnoj energiji, naspavana, odmorna, vesela Volim našu RR, ako me neko nervira ignorišem ga i to je recept za uživanje u RR
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 11:58:34
|
|
|
|
Snelle
|
Ne može da trči, ali zato stalno traži da se nosa, kako bi osmatrala okolinu, a ima oko 6kg, tako da možeš i to da uzmeš u obzir za skidanje cheese-a
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 11:59:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Imam i lepu vest-bratovom malom, kom su već dva puta transplatirali jetru, je konačno malo bolje Nema potrebe za trećom transplantacijom, još uvek je u bolnici, ali konačno vidimo tračak nade i malo sunca
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 11:59:40
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Ne može da trči, ali zato stalno traži da se nosa, kako bi osmatrala okolinu, a ima oko 6kg, tako da možeš i to da uzmeš u obzir za skidanje cheese-a Fittness baby
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 12:00:14
|
|
|
|
Anoniman
|
hihihihih....vidis! nisam se toga ni setila jos cu i ruke da izvezbam :)
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 12:00:53
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Imam i lepu vest-bratovom malom, kom su već dva puta transplatirali jetru, je konačno malo bolje Nema potrebe za trećom transplantacijom, još uvek je u bolnici, ali konačno vidimo tračak nade i malo sunca
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 12:01:04
|
|
|
|
Anoniman
|
nedjo
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 12:01:22
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Imam i lepu vest-bratovom malom, kom su već dva puta transplatirali jetru, je konačno malo bolje Nema potrebe za trećom transplantacijom, još uvek je u bolnici, ali konačno vidimo tračak nade i malo sunca Divno!!!!!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 28.7.2010 12:03:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Zdravo mame i tete ...sto volim kad vas nadjem na ovoj temi !!!
|
|
|
Anketa
Pomoc!majanenadPomozite oko muskog imena,koje je lepse?Djordje (
50%)
Sergej (
50%)
Ukupan broj glasova: 210Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!