|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Delimo pozitivnu energiju!
27.7.2010 21:35:17   
*Alexx*
Lu, svaka ti je zlatna!

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 376
27.7.2010 21:58:26   
pepino
Ja sam pocela da bancim po koncertima,rekla sam sebi ,,Prosle godine me sve mimoislo,e ove idem na svaki koncert-nastup koji je koliko toliko po mom ukusu"user posted image
Prosle nedelje sam bila na Amadeus bendu i super sam se provela,napravili su super atmosferu,ove nedelje sam bila na ,,Do jaja,do jaja..."user posted image user posted image user posted image
Bilo je malo bzv ali ja i moje 2 drugarice se izdjuskale,sad sam htjela da idem u B.L. da gledam Zeljka Samardzica al nedeljom koncert,a ja radim ponedeljak,rano ustajem,pihuser posted image
A sinoc sam sanjala onog Dzaju iz Amadeusa,nije mi neki frajer,al u snu je bilo tako jepooouser posted image
Samo sam mu poljubac dala,nisam ja laka zenska,sta je on sebi umislio!?user posted image user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 377
27.7.2010 22:01:58   
Anoniman
Ubiće me sad sve moje ortakinje kad me čuju , ali meni se mnoooogo dopada onaj klinac iz "Tropiko" benda . Mali je teški roker , dušu mu ljubim , ali peva te tralalaljke zbog keša . Gledala sam ga i slušala uživo u CG , svirali su neki rok '80 , ja pala na dupe koju harizmu klinja ima ... Ću metnem sliku kad nađem , da vidite kako je lepo dete user posted image  user posted image

(odgovor članu pepino)
  Direktna veza do poruke: 378
27.7.2010 22:06:42   
pepino
Joj Bubo ja brkam Tropico i jos neki,al mislim da znam na kojeg mislis i meni je simpatican!
I ovi iz Amadeusa su zesci rokeri,ali ja ne volem rock,eventualno neke stare pijesme,uglavnom laganice,ja volem zabavnjake,narodnjake,ponesto od strane,al masim sad temu...user posted image
Turi sliku u naj macane!user posted image
Ak ti se svidjauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 379
27.7.2010 22:09:38   
Anoniman
user posted image

Nije baš neka fotka ali ... neka mi neko obriše bale , molim vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 380
27.7.2010 22:11:21   
Lu
Pozitivno dete, nema štauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 381
27.7.2010 22:11:26   
pepino
Jes taj!user posted image
Volem onu njihovu pjesmu gdje ih ona cura nosi kao u kutijici,znas???
Ne mogu sad da se sjetim kako ide...user posted image
A ovde je malo ruzno ispao,al dobrouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 382
27.7.2010 22:15:18   
Anoniman
"Pitaš kako mi je , a ja oči krijem
smehom suze sakrijem , kad mi dođe ...
Dišem , al'''' ne živim , jer još sebe krivim
kad sa njim kraj mene prođeš ... "

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Staviću sad pesmu u temu "Muzika" pa idem da odbalavim monitor ... user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio BubaMira -- 27.7.2010 22:16:48 >

(odgovor članu pepino)
  Direktna veza do poruke: 383
27.7.2010 22:23:38   
Anoniman
Rekoh tamo u Mjuziki , ja bi se s' ovim dečakom tako rado igrala lastiša ... i pustila bih ga da pobedi !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 384
27.7.2010 22:24:54   
pepino
Odgovorila sam ti tamouser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 385
28.7.2010 11:46:25   
Anoniman
pozitivke, gde ste od jutros? nudim cheese cake za razmenu pozitivne energije user posted image
mada, vidim ovde su se razmenjivale neke druge "stvari" :)

(odgovor članu pepino)
  Direktna veza do poruke: 386
28.7.2010 11:48:03   
Jeca*
ja sam dodelila HUG u negativnoj energiji...da im malo razbijem toliko minusa...evo, ja sam tu user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 387
28.7.2010 11:49:31   
Snelle
ksena, nadam se da nisi daleko. Daj vamo tu cheese cake, ja ti dam na par minuta moje dete koje se non stop smeje user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 388
28.7.2010 11:54:42   
Anoniman
hihihihi...moze! jos ako je zivahno detence pa da me natera da malo potrcim za njim i potrosim makar cheese iz cheese cake-a :)
jeco, user posted image ic i tebi, a i deo cheese cake-a :)

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 389
28.7.2010 11:55:42   
Anoniman
hahahhaha....sad videh da tvoje dete ima samo 2 meseca :) pa mislim da cu se nacekati da potrci :) al kad krene da trckara, seti me se! :)

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 390
28.7.2010 11:57:23   
minavb
Ja sam danas jako negativna, pa bih volela da citam lepe vesti. Ajde pisite ovde, pliiiiiizzzz!user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 391
28.7.2010 11:58:09   
Anoniman
I ja sam danas u pozitivnoj energiji, naspavana, odmorna, veselauser posted image
Volim našu RR, ako me neko nervira ignorišem ga i to je recept za uživanje u RRuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 392
28.7.2010 11:58:34   
Snelle
Ne može da trči, ali zato stalno traži da se nosa, kako bi osmatrala okolinu, a ima oko 6kg, tako da možeš i to da uzmeš u obzir za skidanje cheese-a user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 393
28.7.2010 11:59:20   
Anoniman
Imam i lepu vest-bratovom malom, kom su već dva puta transplatirali jetru, je konačno malo boljeuser posted image Nema potrebe za trećom transplantacijom, još uvek je u bolnici, ali konačno vidimo tračak nade i malo suncauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 394
28.7.2010 11:59:40   
minavb
IZVORNA PORUKA: Snelle

Ne može da trči, ali zato stalno traži da se nosa, kako bi osmatrala okolinu, a ima oko 6kg, tako da možeš i to da uzmeš u obzir za skidanje cheese-a user posted image

Fittness babyuser posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 395
28.7.2010 12:00:14   
Anoniman
hihihihih....vidis! nisam se toga ni setila user posted image  jos cu i ruke da izvezbam :)

(odgovor članu Snelle)
  Direktna veza do poruke: 396
28.7.2010 12:00:53   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: Nedja

Imam i lepu vest-bratovom malom, kom su već dva puta transplatirali jetru, je konačno malo boljeuser posted image Nema potrebe za trećom transplantacijom, još uvek je u bolnici, ali konačno vidimo tračak nade i malo suncauser posted image

user posted image user posted image user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 397
28.7.2010 12:01:04   
Anoniman
nedjo user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 398
28.7.2010 12:01:22   
minavb
IZVORNA PORUKA: Nedja

Divno!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 399
28.7.2010 12:03:20   
Anoniman
Zdravo mame i tete ...sto volim kad vas nadjem na ovoj temi !!! user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Pomoc!
majanenad

Pomozite oko muskog imena,koje je lepse?

Djordje (50%)

Sergej (50%)

Ukupan broj glasova: 210

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here