Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 22.7.2010 15:23:52
|
|
|
|
*Alexx*
|
Ja sam odlično raspoložena, jer se sve bolje slažem sa dadiljom!
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 26.7.2010 20:22:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam srećna . Jako srećna ... Danas , kao i prethodnih par dana , jako sam , jako srećna . Rekoh li da sam srećna ? Prvo - neočekivano , neke tajne su prestale da budu tajne ... i ja sam se jako , jako zabrinula zbog reakcija koje mogu da slede ... I onda - pozitivan šok - umesto kritike , ja dobijem zagrljaj , poljubac , oproštaj , razumevanje ... sex , i večeru . I to sve od jedne osobe . Drugo - u poslednjih 10-ak dana upoznala sam neke nove ljude , osobe koje su me obogatile za divne razgovore , nadahnule me i , jednostavno , ulepšale i proširile moj mali kružok prijateljstva . Treće - danas su mi ljudi pomogli . Dobila sam dragocenu pomoć , i u momentu bila preplavljena onom najtoplijom zahvalnošću koja se ne može ni opisati , ni dovoljno "istresti" iz sebe i pokloniti . Oset_ila sam se kao ČOVEK , u pravom smislu te reči , jer je svaka ćelija u meni bila svesna veličine i čarobne moći dobrog dela . Svim ljudima koji me čine srećnom , veliko , veliko hvala . Volim vas puno .
< Poruku je uredio BubaMira -- 26.7.2010 20:23:45 >
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 26.7.2010 20:28:57
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubo, baš si podelila pozitivnu energiju, kao da se meni sve to desilo, puno mi srce što si srećna
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 26.7.2010 20:33:59
|
|
|
|
Anoniman
|
A jesi li razmišljala da se pronađeš u poslednjoj rečenici iz mog prethodnog posta , a , a ?
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 26.7.2010 20:36:14
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao, pa sad sam , sad si me još više oraspoložila
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 26.7.2010 20:37:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Bubili,srecna sam koliko i ti kada vidim da ovako veselo lupas po tipkama i biras samo lepe reci ! Ja necu biti skromna i reci cu da se pronalazim u tvom postu
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 26.7.2010 20:44:02
|
|
|
|
Anoniman
|
Pronađi se , nego šta .
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 26.7.2010 20:53:17
|
|
|
|
*Alexx*
|
Bubo, želim nam svima više ovakvih postova
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 26.7.2010 20:56:13
|
|
|
|
Anoniman
|
I ja isto . Sa' ću posadim seme . Al' da svi zalivamo ???
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 26.7.2010 21:00:14
|
|
|
|
Jeca*
|
za sve plusićeeeeee
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.7.2010 20:29:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Najlepša scena na svetu : moj mumi prislonio glavu na moj stomak , sluša , a onda , k'o u mikrofon , naciljao u pupak i priča koještarije svojoj ćeri : Nina ovo , Nina ono , tatina guza mala , guzičoka , ljubav ... A ona , koja je do tada bila mirna , počela da se gica u trbi kao blesava .
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.7.2010 20:32:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Najlepša scena na svetu : moj mumi prislonio glavu na moj stomak , sluša , a onda , k'o u mikrofon , naciljao u pupak i priča koještarije svojoj ćeri : Nina ovo , Nina ono , tatina guza mala , guzičoka , ljubav ... A ona , koja je do tada bila mirna , počela da se gica u trbi kao blesava . oooooo Bože to je divno mm isto to radi i zna to da potraje, ohladi mi se stomak dok on vodi abrove s' detetom
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.7.2010 20:36:34
|
|
|
|
Anoniman
|
A meni smešno dok pričaju , ja se osećam ko da prisluškujem
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.7.2010 20:46:56
|
|
|
|
Anoniman
|
da da da...pogotovo kad žmu krene mene da ogovara kod bebe
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.7.2010 21:04:57
|
|
|
|
Anoniman
|
I mene se to desilo ... priča on tako nešto sa bebom , kobajagi , ja prestala i da slušam , tek mi odjednom zapara uši rečenica : "Ljubi te tata , reci majki da izdepilira prepone , postaje kritično ! "
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.7.2010 21:05:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira I mene se to desilo ... priča on tako nešto sa bebom , kobajagi , ja prestala i da slušam , tek mi odjednom zapara uši rečenica : "Ljubi te tata , reci majki da izdepilira prepone , postaje kritično ! " Hahhahahahhaa
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.7.2010 21:10:22
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira I mene se to desilo ... priča on tako nešto sa bebom , kobajagi , ja prestala i da slušam , tek mi odjednom zapara uši rečenica : "Ljubi te tata , reci majki da izdepilira prepone , postaje kritično ! " Jednostavno tvoj nick je dovoljan ovde da deli pozitivnu energiju,isijavas
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.7.2010 21:21:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira I mene se to desilo ... priča on tako nešto sa bebom , kobajagi , ja prestala i da slušam , tek mi odjednom zapara uši rečenica : "Ljubi te tata , reci majki da izdepilira prepone , postaje kritično ! " mm: "...s' obzirom na mamin stomak da vas nema tu dvoje?!"
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.7.2010 21:24:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja bih napisala nešto , ali je prviše intimno i bljak ... Ma baš me briga : ja izlazim iz WC -a , a mm kaže : " Bogami , ženo , to derište već kenja k'o punoletno !! Al' ste se vas dve udružile protiv svežeg vazduha , svaka vam čast "
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.7.2010 21:26:16
|
|
|
|
Anitaaa
|
kad mm izadje iz wc ja ne mogu ni da progovorim
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.7.2010 21:27:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anitaaa kad mm izadje iz wc ja ne mogu ni da progovorim Hahhahhhhaha...Isti slučaj , kažem mu ja : al' ti puno toga držiš za sebe , srećo ... "
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.7.2010 21:28:27
|
|
|
|
Ana RR
|
E kako ste blesave
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.7.2010 21:29:29
|
|
|
|
Anoniman
|
jao, sto ste me slatko nasmejale
|
|
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.7.2010 21:31:07
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Zašto bre na RR devojke gledate kao na bauke?! Pa to su naše prijateljice, koje su isto nekad bile ''članice'' nisu od pamtiveka RR Još uvije sam prije svega članica foruma, majka i sudjelujem u temama koje me se tiču, radujem se trudnoćama, bebicama, dajem savjete, potrebne i nepotrebne ...RR mi je samo privjesak koji služi da bi pomogla da na forumu imamo neki red da ne budecijeli forum ćaskaonica a ne da me zbog toga mrze jer mislim da nisam to zaslužila! U svakom slučaju... VOLIM TE TRCOSAVA JER SI POZITIVNA OSOBA kao i srećom, velika većina na forumu Ne možemo se svi uvijek slagati i biti raspoloženi ali možemo ponekad bar uputiti lijepu riječ i zagrljaj kada osjetimo napetost, ma koliko to za nekoga bio otrcano... Evo jedan big kiss za cijelu RINGERAJU
|
|
RE: Delimo pozitivnu energiju! 27.7.2010 21:33:24
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: Trcosava Zašto bre na RR devojke gledate kao na bauke?! Pa to su naše prijateljice, koje su isto nekad bile ''članice'' nisu od pamtiveka RR Još uvije sam prije svega članica foruma, majka i sudjelujem u temama koje me se tiču, radujem se trudnoćama, bebicama, dajem savjete, potrebne i nepotrebne ...RR mi je samo privjesak koji služi da bi pomogla da na forumu imamo neki red da ne budecijeli forum ćaskaonica a ne da me zbog toga mrze jer mislim da nisam to zaslužila! U svakom slučaju... VOLIM TE TRCOSAVA JER SI POZITIVNA OSOBA kao i srećom, velika većina na forumu Ne možemo se svi uvijek slagati i biti raspoloženi ali možemo ponekad bar uputiti lijepu riječ i zagrljaj kada osjetimo napetost, ma koliko to za nekoga bio otrcano... Evo jedan big kiss za cijelu RINGERAJU prelepa moja moderatorko
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Koje je lepse?dana8Koje je lepse? Jako se dvoumim pa trazim pomoc :)Vuk (
41%)
Damjan (
25%)
Luka (
34%)
Ukupan broj glasova: 131Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!