|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece
20.11.2009 11:33:45   
LillyT
AAAAAA, stigao Bog i medju nas gresne, dobro da mi je juce riknuo net, smorila bih se od boznaskog delovanja i nase uloge na ovom gresnom svetu (zasto sam se odmah setila Pajtonovaca i Meaning of Life). 

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 126
20.11.2009 11:49:25   
demetra
Nisam znala da je otkriven gen "kriv" za homoseksualizam.
I kao sto u prirodi postoji akcija i reakcija, proton i elektron etc etc tako u porodici postoji MAMA i TATA.
A sto se tice ljubavi, pa i heteroseksualci vole osobe istog pola - ja volim i moju mamu i drugaricu i komsinicu.Ali ovde se prica o ljudima koji spavaju sa osobama istog pola.E sad, nekom se mozda sviđa a nekom ne, ali taj cin ima za posledicu produzenje vrste i kao takav prirodan je jedino između osoba razlicitog pola.To je cista biologija, sve ostalo je filozofija.

(odgovor članu LillyT)
Direktna veza do poruke: 127
20.11.2009 11:54:45   
Dora
Znate li da postoje homoseksualci i u životinjskom svetu? Istina je, naučnici su dokazali!user posted image A ja sam čula da je Bojan Pajtić gej!!! xaxaxaxa, oduvek sam sumnjala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu demetra)
Direktna veza do poruke: 128
20.11.2009 12:10:33   
anajid
IZVORNA PORUKA: OTI

Ja sam za odvajanje loseg od dobrog!!!

Ne zelim da mi se sutra (za 50 godina) pojave pedofili i kazu:

"Ali mi nismo ludi ni bolesni mi jednostavno volimo da jebuser posted image malu decu, razumite nas i dajte nam nasa prava "

negde granica mora da se postavi i mi moramo da ucimo decu sta je dobro a sta lose

user posted image user posted image user posted image OTI,svaka ti cast,imam potpuno ali potpuno isto misljenje kao i ti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 129
20.11.2009 12:18:14   
anajid
Neka nam "Evropa" prestane nametati neke stvari.Od njih je sve i krenulo i sve nenormalno postalo normalno.Neka rade sta hoce u spavacoj sobi ali molim vas,usvajanje dece???NE,NE i NE!

(odgovor članu anajid)
Direktna veza do poruke: 130
20.11.2009 12:20:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: LillyT

AAAAAA, stigao Bog i medju nas gresne, dobro da mi je juce riknuo net, smorila bih se od boznaskog delovanja i nase uloge na ovom gresnom svetu (zasto sam se odmah setila Pajtonovaca i Meaning of Life). 

COOL... Monti Pajtonovci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LillyT)
  Direktna veza do poruke: 131
20.11.2009 13:36:50   
Lu
IZVORNA PORUKA: Leki 77

Da li je bolest imati plave oci ili crnu kozu? Jer, sve su to hromozomske "greske”. Mama moje drugarice je izgubila ruku u saobracajnoj nesreci, te su moju drugaricu deca u skoli zvala – dete bogalja. Da li je mozda nju trebalo poslati u dom da bi se spasla decijih surovih sala? Da li je bitno ko vas voli, ako vas neizmerno i iskreno voli? Da li cete ga ismevati zbog te ljubavi, ili se nje stideti jer je siromasan, bez noge, bolestan...?
Nije pitanje sta neko misli o homoseksualcima , da li ih voli ili ne, da li odobrava to ili ne, pitanje je da li je detetu bolje da odraste u domu  ili uz dvoje ljudi istog pola koji ga vole? Da li je bolje detetu da se u sred noci probudi zbog nocne more u sobi sa jos desetak druge, uplasene dece, ili da se probudi u svojoj sobi i otrci u krevet izmedju dvoje ljudi koji ga vole najvise na svetu, i da se oseti sigurnim i voljenim?
Ja nemam dilemu. Ljubav je najbitnija, bez obzira ko nam je daruje, a narocito kada je to sve i jedino sto nam treba.
Homoseksualizam nije nesto sto se postaje, to nije stvar izbora, to je onaj trenutak kata spermatozoid oplodi jajnu celiju, to je trenutak kada se definise i boja kose, i boja ociju, i boja koze.
Fizickim ili psihickim zlostavljanjem se ne postaje homoseksualac. To su srednjevekovna verovanja. Fizickim ili psihickim zlostavljanjem se postaje nasilnik, ubica, silovatelj...kriminalac...fizickim ili psihickim zlostavljanjem se ne moze promeniti boja koze, kose ili ociju, pa ni seksualna sklonost.
Homoseksualci nikome ne nanose zlo. Pedofili nanose. Neko je napravio to bizarno poredjenje.
Ne volim gay parade. Suvise su mi vulgarne. Seksualnost mi je nesto intimno, nesto za cetiri zida moje spavace sobe. Sta tamo radim ne treba da interesuje nikoga osim mene i mog partnera, dokle god nikoga ne povredjujem.
Ali to nije tema...tema je da li ce dete biti normalno ako odraste u homoseksualnoj porodici? Hoce. Potpuno normalno, srecno, dobro ljudsko bice ako je odraslo u harmonicnoj porodici. Pol roditelja nije bitna.

Kao da si pročitala moje misli i sročila ih na ovako divan načinuser posted image

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 132
20.11.2009 16:07:58   
minavb
IZVORNA PORUKA: lu

Da li je bolest imati plave oci ili crnu kozu? Jer, sve su to hromozomske "greske”. Mama moje drugarice je izgubila ruku u saobracajnoj nesreci, te su moju drugaricu deca u skoli zvala – dete bogalja. Da li je mozda nju trebalo poslati u dom da bi se spasla decijih surovih sala? Da li je bitno ko vas voli, ako vas neizmerno i iskreno voli? Da li cete ga ismevati zbog te ljubavi, ili se nje stideti jer je siromasan, bez noge, bolestan...?
Nije pitanje sta neko misli o homoseksualcima , da li ih voli ili ne, da li odobrava to ili ne, pitanje je da li je detetu bolje da odraste u domu  ili uz dvoje ljudi istog pola koji ga vole? Da li je bolje detetu da se u sred noci probudi zbog nocne more u sobi sa jos desetak druge, uplasene dece, ili da se probudi u svojoj sobi i otrci u krevet izmedju dvoje ljudi koji ga vole najvise na svetu, i da se oseti sigurnim i voljenim?
Ja nemam dilemu. Ljubav je najbitnija, bez obzira ko nam je daruje, a narocito kada je to sve i jedino sto nam treba.
Homoseksualizam nije nesto sto se postaje, to nije stvar izbora, to je onaj trenutak kata spermatozoid oplodi jajnu celiju, to je trenutak kada se definise i boja kose, i boja ociju, i boja koze.
Fizickim ili psihickim zlostavljanjem se ne postaje homoseksualac. To su srednjevekovna verovanja. Fizickim ili psihickim zlostavljanjem se postaje nasilnik, ubica, silovatelj...kriminalac...fizickim ili psihickim zlostavljanjem se ne moze promeniti boja koze, kose ili ociju, pa ni seksualna sklonost.
Homoseksualci nikome ne nanose zlo. Pedofili nanose. Neko je napravio to bizarno poredjenje.
Ne volim gay parade. Suvise su mi vulgarne. Seksualnost mi je nesto intimno, nesto za cetiri zida moje spavace sobe. Sta tamo radim ne treba da interesuje nikoga osim mene i mog partnera, dokle god nikoga ne povredjujem.
Ali to nije tema...tema je da li ce dete biti normalno ako odraste u homoseksualnoj porodici? Hoce. Potpuno normalno, srecno, dobro ljudsko bice ako je odraslo u harmonicnoj porodici. Pol roditelja nije bitna.

Kao da si pročitala moje misli i sročila ih na ovako divan načinuser posted image

Divno receno!user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 133
20.11.2009 23:42:34   
Urbana
Knjiga Namenjena Deci Koja Imaju Dve Tate

Arwen je cetvorogodisnja devojcica koja je usvojena i ima dve ( dvojicu) tate.
Jarko i Jos napisali su jednu takvu knjigu.
klik

Zdravo zivi, puno radi, ne zavidi i ne kradi.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 134
21.11.2009 8:05:26   
Leki 77
Hvala lu. Hvala minavb.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 135
21.11.2009 21:09:20   
Anoniman
Leki evo ti za ovo sto si napisalauser posted image
Ljubav je najbitnija!

(odgovor članu Leki 77)
  Direktna veza do poruke: 136
21.11.2009 21:50:09   
*Alexx*
Leki, user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 137
22.11.2009 0:06:15   
Verus
Leki, wow divan post.  Ljubav je najbitnija!

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 138
16.7.2010 23:32:51   
lenaa
Mislim da bi trebalo prvo da se uvede zakon da bracni parovi idu na testiranja koja bi pokazala jesu li oni dovoljno zdravi u svojoj glavi da osnuju porodicu, tako vise nebi postojalo dete koje je napusteno, maltretirano, ugrozeno, a samim tim ni homoseksualci ne bi imali cije dete da usvoje. Nista licno, nikog ne mrzim, imam prijatelje - poznanike koji su gej (muskarci), dok sam bila mladja bilo mi je smesno kad vidim kako se muskarac smeska dok prica sa drugim m. kako vrcka guzom i uvija telo dok hoda, nisam ni znala sta to mogu dva muskarca da rade....otkrila sam preko novina, interneta, i dalje nekako ne mogu da verujem u cemu sve ljudi uzivaju, zalosno.

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 139
25.7.2010 19:18:01   
Cvetana
Leki svaka cast user posted image user posted image user posted image

Ja samo pitam ljude iz svoje okoline koji pljuju po homoseksualcima kako bi reagovali da im sutra njihov sin ili cerka kaze da je gej ?!

(odgovor članu lenaa)
Direktna veza do poruke: 140
25.7.2010 19:23:45   
Mari86
Kakav god da se napise razlog i sta god napisali,nista me nece naterati da promenim misljenje..
Nikada ne bih pristala na to da homoseksualci imaju dete tj.da ga usvoje!!!!user posted image
Zele da budu sa osobom istog pola,da kazem da budu homoseksualci,mada ja to zovem drugacije...nemoguce je bioloski da imaju
decu neka se pomire sa tim!

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 141
25.7.2010 19:26:55   
Misica 3
IZVORNA PORUKA: Mari86

Kakav god da se napise razlog i sta god napisali,nista me nece naterati da promenim misljenje..
Nikada ne bih pristala na to da homoseksualci imaju dete tj.da ga usvoje!!!!user posted image
Zele da budu sa osobom istog pola,da kazem da budu homoseksualci,mada ja to zovem drugacije...nemoguce je bioloski da imaju

Potpuno se slazemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 142
25.7.2010 19:35:48   
minavb
Svi treba da imamo ista prava, bez obzira na rasu, veru, boju koze ili seksualno opredeljenje.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Misica 3)
Direktna veza do poruke: 143
25.7.2010 19:59:28   
Dora
Slazem se
IZVORNA PORUKA: Mari86

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 144
25.7.2010 20:00:49   
choopa choops
Nemam nista protiv gej parova, gej brakova. Ali ne podrzavam usvajanje djece.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 145
25.7.2010 20:10:00   
Dora

IZVORNA PORUKA: Cvetana

Leki svaka cast user posted image user posted image user posted image

Ja samo pitam ljude iz svoje okoline koji pljuju po homoseksualcima kako bi reagovali da im sutra njihov sin ili cerka kaze da je gej ?!

Ja nemam nista protiv homoseksualaca,moj dobar drug je gej... ali necije seksualno opredeljenje treba da bude licna stvar. Ni ja ne jurcam ulicama urlajuci iz sveg mozga kako se k*esem sa svojim partnerom. To dal neko voli isti ili suprotni pol mene bas briga. I ok,ljubav je ljubav. Ali usvajanje dece!??? Neeee.

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 146
25.7.2010 20:17:47   
lanajelena
pokusavam da to razumem ali mi ne ide od ruke...za mene je to neka vrsta bolesti i ne bi dozvolila da usvajaju decu i odvratno mi je kad vidim dva muskarca da se balave na sred bulevara u NS,ne osudjujem one koji to razumeju i podrzavaju ih ali ja jednostavno ne mogu...sad pogotovo otkad imam sina jos mi fali da mi dovede zeta u kucu

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 147
25.7.2010 21:33:13   
smeško
Ne slazem se sa usvajanjem. I ne bih volela da mi dete dovede partnera istog pola. Jednostavno, to mi nije prirodno i ne da se uporediti sa verom, rasom i sl. Zena i muskarac su bioloski sazdani da se dopunjuju i kao takvi, normalnim sledom, obezbedjuju potomstvo. Ako dva muskarca ili dve zene prirodno ne mogu da dobiju zajednicko dete, prirodno je da ne treba ni da ga usvajaju. Previse toga je odobreno frazom ,,21. vek".

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 148
29.7.2010 18:50:41   
Anoniman
Ja mislim da bajku pred spavanje može da ti pročita bilo ko , i zagrljaj može da ti pruži bilo ko , i da ti obriše suzu , i da te razveseli , da ti poljubi vrelo čelo kad si bolestan ... Zar je bitno kog je pola taj neko i da li ih je dvoje jednakih , a dobrih ljudi ? Ne znam , mislim da , ako neko može da te usreći , da te čuva , da te voli , pazi , otprati do oltara , plače od sreće nad prvim unučetom - nije bitno da li je gay ili hetero ... Naravno da mi smetaju extremi koji mašu svojim gay orjentirima na sve strane , želeći celom svetu da pokažu svoju različitost , ali umereni ljudi koji imaju dobro srce mi uopšte ne smetaju ... Ti ljudi će od nekog deteta iz doma svojom ljubavlju načiniti budućeg lekara , pilota , učitelja ... Ovo sam napisala vođena samo interesom deteta ... Šta bi za njega bilo bolje . Bog jeste ženama dao moć da , uz pomoć muškarca rode dete , ali šta kad ta ista žena odmah po rođenju zadavi svoje dete ili ga baci u kontejner ? Hoću da kažem da ima osoba koji ne cene dovoljno moć majčinstva koju im je priroda podarila , dok ima onih koji bi je itekako cenili , samo nisu dovoljno "po pravilima" .

(odgovor članu smeško)
  Direktna veza do poruke: 149
29.7.2010 20:05:05   
anuksunamun
Kanada je zemlja gde je dozvoljen zakonom brak homosexualcima,kako drzavnim zakonom tako i crkvenim,dozvoljeno im je usvajanje dece,ja ne mogu da objasnim koliko mi je bolesno izgleda odnos izmedju dva muskarca ili dve zene koji su u braku....kao sto mi bolesno izgledaju odnosi izmedju muskarca i zene koji maltretiraju jedni druge....ovde na televiziji sve vrvi od pedera i lezbijki....to je tako deprimirajuce da nemam reci....izvestacena priroda...milijardu komplexa...tuga i elegija..gomila njih su samo zbunjeni...i zatoceni u sopstvenom nepoznavanju sexualnosti....sve je to izazvano teskom hladnocom medju ljudima ....i super egocentricnom stavu zena prema muskarcima....zene misle da su princeze i svetske dive ..a ono medjed do medjeda....ne mogu sastaviti dva grama mozga i jedan gram saosecanja i humanosti....pa kada tako zbunjeni ljudi i izvestaceni sluze kao model nadolazecim generacijama...ne znam sta moze da se ocekuje.....od njih...volela bih da upoznam majku ,koja ocekuje da ce joj dete biti homosexualno i da se iskreno raduje tomeuser posted image user posted image user posted image user posted image ovo je tema da se suze rone

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

Цртани филмови.
пеперутка16

Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?

Click Here