Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: lu IZVORNA PORUKA: Tasha RR Uglavnom, da iznesem još nešto: ako bi me dete pitalo šta je to gay, rekla bih da je to bolest koja se javlja kod nekih ljudi i da ti ljudi vole isti pol. Da je to nešto što tim ljudima komplikuje život mnooooogo, i da meni to nije normalno. Pa to mu možda možeš reći sada,ali šta kad tvoje dijete poraste pa te upita: A zašto ti mama imaš predrasude o ljudima,čim su gey nisu dobri,nisu normalni,bolesni su,jel trebam ja mama po tome suditi o ljudima,jesu oni pokvareni nanose zlo drugim ljudima Samo da razgranicimo:niko ovde nije rekao da su homoseksualci losi ljudi,vec da su bolesni,to nema veze jedno s drugim. Ja ne sudim ljudima po rasi i boji koze pa ni po njihovom seksualnom opredeljenju,ali mislim da jednostavno to nije prirodno,zna se cemu sluzi pisa a cemu ribica Tačno tako gagana. Meni homosexualizam nije normalan. No, marim ja, nek svako radi šta hoće u svojoj spavaćoj sobi, ali nek mi time ne truje dete. Ja svoje dete jako jednostavno vaspitavam: društveno poželjno, kao što se i ja ponašam. Stvari mu objašnjavam onako kako ih ja vidim. IZVORNA PORUKA: LillyT Tasho, za astmu od koje bolujes postoji definicija sta je i kako i zasto nastaje i sta je to sto te sprecava da normalno dises (izvini, ne znam puno o astmi, ovo je samo moje misljenje). A sta je problem kod homo? Mislim, nije tema da li je bolest ili nije. Mapirali su im mozak, nisu nasli nista, kakva bi to onda bolest bila, kakav poremecaj. Mali trol, ali 'bes ga, krenule smo Ja mislim da su tim ljudima pobrljavili hormoni ili tako nešto. Šta su im mapirali mozak, pa ne mora to biti u glavi, šta više, ja mislim da nije u glavi. Pa ni moju astmu ne bi videli da mi snimaju glavu.
|