Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 29.7.2010 20:06:26
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Nemam nista protiv gej parova, gej brakova. Ali ne podrzavam usvajanje djece. dovde i ja mogu nekako da stignem....
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 29.7.2010 20:16:55
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: OTI ali i pedofili mogu da zamole za razumevanje i za pomoc i za prava i da kazu da su jednostavno takvi... I ja mislim da su zlocinci... Znas kako nastaje vecina pedera? 1. zlostavljanjem od strane jednog roditelja seksualnim 2. nipodastavanjem ili psiho zlostavljanjem jednog od roditelja Veruj mi, ovo znam iz svoje okoline...A i iz struke... Ne treba ih mrzeti nego zaliti ili leciti. tacno
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 29.7.2010 20:37:11
|
|
|
|
anuksunamun
|
i da ,da mi dodje moj mali 50 % crnogorac i kaze mi "mama ovo je moj novi decko Rados"....van pameti..pitala bih se gde sam pogresila...sto se verovatno i sve te majke pitaju...dakle u pitanju je greska kao i kod drugih sexualnih poremecaja....do 199-i neke homosexualnost je bila definisana kao bolest....pa posto je ta homosexualna populacija narastala i postajala mocnija ...skinuli su je sa liste bolesti...greske dakle ne treba podrzavati nego ne ponavljati i u krajnjem slucaju ispravljati
< Poruku je uredio Lu RR -- 29.7.2010 22:01:10 >
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 29.7.2010 22:03:07
|
|
|
|
enigmaa
|
Nemam nista protiv usvajanja i radjanja dece sve dok vole i zele decu,ne vidim raloga da im strejt drustvo bilo sta ogranicava i donosi resenja da li smeju ili ne,besmisleno skroz.
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 29.7.2010 22:06:07
|
|
|
|
isidora88
|
ne odobravam ni usvajanje ni homoseksualizam,jednostavno meni to nije normalno i nikada nece biti,mozda ce me neko osuditi zbog ovog ali ovo je moje misljenje i apsolutno sam protiv parade ponosa jer ni ja se ne hvalim ulicom sa kim spavam i sa kim se ljubim i smesno je ko sve danas trazi prava. stvarno ja pocinjem da se osecam ugrozeno
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 29.7.2010 22:18:46
|
|
|
|
Lu
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun Kanada je zemlja gde je dozvoljen zakonom brak homosexualcima,kako drzavnim zakonom tako i crkvenim Anucksunamun, a koja to crkva dozvoljava homoseksualni brak? ...volela bih da upoznam majku ,koja ocekuje da ce joj dete biti homosexualno i da se iskreno raduje tome ovo je tema da se suze rone Ja nikada nisam razmišljala o ovome To su za mene stvari o kojima nema šta da se razmišlja, šta će biti biće nek je živ i zdrav a ja ću uvijek biti uz njega! Manje bi me bolilo da bude gej nego lopov, kriminalac ili nešto još gore, to govorim najiskrenije i to je moje mišljanje. Ne mislim da je gej manje moralna osoba i ne sad da priželjkujem da mi sin bude gej ali kad bi bio 100% bi mu bila podrška jer grozim se ljudi koji djeci okrenu leđa u ovakvim situacijama i primoraju ih da odu iz kuće, radi mira u kući-koje licemjerstvo
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 29.7.2010 22:25:25
|
|
|
|
*Alexx*
|
Lu, čitaš mi misli!
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 29.7.2010 22:25:39
|
|
|
|
enigmaa
|
Oni ne traze nikakva nenormalna prava,kao sto i mi zelimo biti roditelji verovatno i oni zele da se ostvare u istoj ulozi.Ako neko zeli imati dete i dati mu svoju ljubav ja u tome ne vidim ali nista bas lose,to mi je skroz ljudski i normalno.I zasto bi se za tu odluku pitalo strejt drustvo,jel to negde znaci da oni ne postoje ili ne zelimo da priznamo da su oni svuda oko nas,meni doduse to ni najmanje ne smeta kao sto mi ne smeta necija vera tako i seksualnost.Zasto bi mi neko smetao zato sto je gej,to ne znaci da nije covek od krvi i mesa i da nema ista ocekivanja koja imamo svi,da ima istu potrebu da svoje dete zagrli i pruzi nekome ljubav.Ja u svakom slucaju uvek glasam za istinsku ljubav izmedju koga god se desila.
< Poruku je uredio enigmaa -- 29.7.2010 22:27:40 >
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 29.7.2010 22:26:53
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: Lu RR IZVORNA PORUKA: anuksunamun Kanada je zemlja gde je dozvoljen zakonom brak homosexualcima,kako drzavnim zakonom tako i crkvenim Anucksunamun, a koja to crkva dozvoljava homoseksualni brak? ...volela bih da upoznam majku ,koja ocekuje da ce joj dete biti homosexualno i da se iskreno raduje tome ovo je tema da se suze rone Ja nikada nisam razmišljala o ovome To su za mene stvari o kojima nema šta da se razmišlja, šta će biti biće nek je živ i zdrav a ja ću uvijek biti uz njega! Manje bi me bolilo da bude gej nego lopov, kriminalac ili nešto još gore, to govorim najiskrenije i to je moje mišljanje. Ne mislim da je gej manje moralna osoba i ne sad da priželjkujem da mi sin bude gej ali kad bi bio 100% bi mu bila podrška jer grozim se ljudi koji djeci okrenu leđa u ovakvim situacijama i primoraju ih da odu iz kuće, radi mira u kući-koje licemjerstvo anglikanska...okacila sam fotke sa duginom zastavom na ulazu u crkvu....ne osudjujem nikoga ...ja zalim te ljude...a podrazumevam valjda(mada mozda ne bih trebala)da cu decu vaspitati da ne budu...lopovi ubice i ostalo ...trudicu se....ne znam sta bih rekla ...meni je iskreno zao
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 29.7.2010 22:27:23
|
|
|
|
*Alexx*
|
I mislim da paradu ponosa ne treba poistovećivati sa homoseksualizmom, a kamoli usvajanjem dece od strane istih.
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 29.7.2010 22:29:02
|
|
|
|
anuksunamun
|
doduse okacila sam ih na fb....ja se izvinjavam zbog gutanja reci...to vidim tek kada okacim post
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 29.7.2010 22:31:12
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR I mislim da paradu ponosa ne treba poistovećivati sa homoseksualizmom, a kamoli usvajanjem dece od strane istih. zasto mislis da paradu ponosa ne treba pistovecivati sa homosexualizmom ...sta je parada ponosa....borba za mir je marginalizovana tu ..upravo homosexualnim istupanjem....ne znam ako si prisustvovala nekoj mozda si imala drugaciji dozivljaj...ono sto sam ja videla je krajnje degutantno
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 29.7.2010 22:33:30
|
|
|
|
Lu
|
Anck..., znala sam da je anglikanska ali ipak da pitam
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 29.7.2010 22:34:08
|
|
|
|
*Alexx*
|
OK, nisam se lepo izrazila - nisu svi homoseksualci ZA paradu ponosa. A parada ponosa nema veze sa temom. Zato sam to napisala.
< Poruku je uredio Alexx RR -- 29.7.2010 22:36:00 >
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 29.7.2010 22:36:12
|
|
|
|
enigmaa
|
Kao sto ni neke klubove sportske ne mozes poistovecivati sa njihovim huiganima tako se ni parada ponosa ne poistovecuje za sve homoseksualne osobe.Veliki deo tih ljudi cini mi se da je protiv toga,ali meni vise licno smetaju kreteni koji su ih tukli samo zato sto su gej i time pokazali svoju muskost,da nije smesno bilo bi zalosno.
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 29.7.2010 22:36:23
|
|
|
|
anuksunamun
|
jer kazu peace na duginoj zastavi....to se moze protumaciti na vise nacina ..ali kada vidim one gologuze u koznim gacama..prica o svetskom miru bas mi ne pije vodu..on u koznim gacama gologuz zvaleci se sa drgim muskarcem..predstavlja kao neke zrtve nasilja(koje prezirem)...ili zrtve nepravedno rasporedjenog svetskog bogatstva...a on razularen i raskopisten ne zna sta ce sa sobom od obesti....ne vidim borbu za mir ni iz daleka
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 29.7.2010 22:38:09
|
|
|
|
*Alexx*
|
Daleko smo od teme, prešli smo već u filozofiju - poređenje homoseksualizma i svetskog poretka, borbe za mir...
|
|
RE: homoseksualne osobe i usavajanje dece 29.7.2010 22:39:10
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: enigmaa Kao sto ni neke klubove sportske ne mozes poistovecivati sa njihovim huiganima tako se ni parada ponosa ne poistovecuje za sve homoseksualne osobe.Veliki deo tih ljudi cini mi se da je protiv toga,ali meni vise licno smetaju kreteni koji su ih tukli samo zato sto su gej i time pokazali svoju muskost,da nije smesno bilo bi zalosno. ti sto su ih tukli homofobicari -imaju pretenziju ka homosexualizmu-mislim da je to zdrav razum nalaze...ti koji su ih tukli su u rangu sa onima koji gologuzi peglaju i zvalave se u tim povorkama...ni jedni ni drugi ne znaju sta bi sa sobom od svojevrsnog besa
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 29.7.2010 22:40:17
|
|
|
|
*Alexx*
|
Hajde samo da se suzdržimo od terminologije koja ne priliči porodičnom forumu.
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 29.7.2010 22:40:38
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Daleko smo od teme, prešli smo već u filozofiju - poređenje homoseksualizma i svetskog poretka, borbe za mir... alexx..oni se bore za svetski mir na paradi ponosa...zato pomenuh...na zastavama dugine boje pise- mir..mada na srpskom da pise jos uvek nisam videla....
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 29.7.2010 22:50:02
|
|
|
|
enigmaa
|
Neko je napisao oni prosto ne mogu bioloski da imaju decu i neka se pomire sa tim.Ta recenica mi je malo suvisna i gruba ali nije ni bitno.Jel to znaci negde da mnogi parovi koji su strejt treba da negde odustanu jer eto njima se ne da!!!Ne,naravno oni ce ici na kraj sveta da to ostvare,donece u tom lecenju teske odluke jer mnogima treba donator,zar cemo i njima govoriti pa vi ne mozete prirodno zato dignite ruke,pa to dete ionako nije dete tvog muza.Ne njima cemo reci svaka cast na resenosti sto i jeste za pohvalu,zasto samo malo ne zastanemo i razmislimo o svemu,pa zar krajnji cilj nije srecno i voljeno dete
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 29.7.2010 22:52:00
|
|
|
|
anuksunamun
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Hajde samo da se suzdržimo od terminologije koja ne priliči porodičnom forumu. u pravu si....neka bude kako bude...mene je ponelo razmisljanje na temu ....moj stav ne moze promeniti situaciju....tako je...broj homosexualaca konstantno raste...bolje mi je da cutim..u ko zna kakvom svetu ce deca da nam rastu
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 29.7.2010 22:53:08
|
|
|
|
anuksunamun
|
daleko od toga da ovaj sve nije dovoljno grozan
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 29.7.2010 22:54:35
|
|
|
|
lenaa
|
dve zene - mozda bih i nekako mogla da razumem, al dva muskarca nikako
|
|
|
|
RE: homoseksualne osobe i usvajanje dece 29.7.2010 22:59:31
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: enigmaa Neko je napisao oni prosto ne mogu bioloski da imaju decu i neka se pomire sa tim.Ta recenica mi je malo suvisna i gruba ali nije ni bitno.Jel to znaci negde da mnogi parovi koji su strejt treba da negde odustanu jer eto njima se ne da!!!Ne,naravno oni ce ici na kraj sveta da to ostvare,donece u tom lecenju teske odluke jer mnogima treba donator,zar cemo i njima govoriti pa vi ne mozete prirodno zato dignite ruke,pa to dete ionako nije dete tvog muza.Ne njima cemo reci svaka cast na resenosti sto i jeste za pohvalu,zasto samo malo ne zastanemo i razmislimo o svemu,pa zar krajnji cilj nije srecno i voljeno dete Uvek!!!!!!!!!!!!!!Dobrobit deteta, uvek!!!!!! Ali, to prosto nije normalno. Nije normalan odnos dve osobe istog pola. To ide protiv prirode. Zamisli socijalni zivot tog deteta? Unapred je predodredjeno na pogresnu sexualnu preferenciju. Jednom je Toni Montano gostovao u nekoj emisiji i dao je jedan vrlo plastican primer: ...Homoseksualni par se venca i usvoji dete. To dete poraste i krene u skolu. Sta uciteljica kaze za prvi roditeljski sastanak?-Neka vam dodju mame i tate u skolu tad i tad. A ko bi ovde bio mama, a ko tata? Ja nemam nista protiv gej populacije, ali smatram da su se oni mnogo osilili. Kakve gej parade? Kakvo vencavanje? Kakvo usvajanje dece? Ako vec ides toliko protiv onog sto je prirodno, sacuvaj to za svoju intimu. Meni je to odvratno. Kada se/ako se u Srbiji prvi gej par venca u crkvi, ja cu se crkve odreci.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Цртани филмови.
пеперутка16
Да ли су ваша деца гледала цртане филмове попут Теенаге Мутант Ниња Туртлес, Иу Ги Ох, Покемон... и постала насилна због њих?