|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li verujete u babske priče?
3.7.2010 20:51:53   
isidora88
ja ne verujem u babske price i vecina me jako nervira user posted image
mene zanima da li neko zna da li je pravoslavna crkva protiv kupovine odece za bebu pre porodjaja?
mozda je glupo pitanje ali zanima me da li crkva tako misli ili je ovo isto jos jedna babska prica?
nervira me jako sto mi svi sole pamet sto sam kupila odelce za bebu,jao to ne valja,bla,bla user posted image
ja sam vernik i nerviraju me te sve te price,ne valja da se izlazi 40 dana,ne valja da se pere kosa 40 dana ,pa da najbolje da dobijem vaske i da se sva ucrvam a dete da mi bude bledo kao krpa jer nije videlo svetlost dana user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 501
3.7.2010 20:54:22   
Daca88
Daaaa,gomila ljudi koji dele neke savete,i kobajagi brinu,a prstom ne mrdnu da pomognu.
Jedna od njih je moja svekiuser posted image
1.Neces smeti da setas jer ces dobiti vene na nogama.
A onda kaze,bilo bi lepo da dosetate svaki dan do nas,prijace bebi vazduhuser posted image
-A zasto ne dodjete vi,da ja nebi dobila vene?
Aaaa dete,pa i meni su iskocili plavi kapilariuser posted image

2.Neces smeti da jedes kupus,pasulj,grasak,ribu,gazirano jer dojices,pa ce beba imati grceve.
A zatim mi kaze,pa moras jesti kupus zbog vitamina,pasulj za bolju probavu,ribu jer je zdrava,i gazirano da se malo ispodrigujes da nisi naduta(pa ko je ovde luuud,posle njene prvobitne izjave).

3.Neces smeti da se kupas u kadi zbog lohija,a zatim...Nedeljno jednom trebas napuniti punu kadu vode,staviti mineralne soli,i leci da se opustisuser posted image .

4.Neces smeti dizati tesko...a onda mi pomene kako ce oni,bas negde u to vreme kreciti,i da bi bilo dobro da joj JA!pomognem oko pomeranja namestaja(pa ovo je van svake pameti).

5.Nemoj da spremas,da peglas,da usisavas...ne,nece ona pomoci...a zatim mi kaze
Moraces svaki dan prebrisavati prasinu da dete ne dobije alergiju,moraces da svaki dan peglas,da stvarcice donekle budu sterilne,jer vrelina pegle ubija grinje i bakterije koje se tamo zateknu...

6.Ti trebas da spavas kad spava i beba,da koristis priliku da se odmoris,a zatim mi natakne na nos,da nebi bilo lose da ja ipak budem budna i kad beba spava,da bdijem nad kreveticem da se slucajno nesto ne dogodiuser posted image

7.Ni slucajno steznici,mider gace,i te gluposti.Nema utezanja!Neka se koza luftira i dise.
A zatim mi kaze,obavezno preduzeti nesto kako bi se organi sto pre vratili u normalu i stomak zategao,pa moras biti lepa.

8.Ni slucajno kod frizera pre 40 dana,kazu da to nije dobro.A onda mi kaze...Od toga sto ti imas dete,ne znaci da nesmes odseci ispucale krajeve,ofarbati izrastak ili se isfenirati.
9.Obavezno da mu vezes crveni konac i stavis beli luk iza vrata sobe.A zatim mi kaze,dete,ni slucajno ne vezi konac da ga mali ne proguta,a batali i luk jert jako smrdi.
10.Ti samo lezi,odmaraj,uzivaj...a zatim sledi izjava za nobela...Obavezno kad ti dodju gosti na babine ili komsije,obavezno ustani,pocasti ih,skuvaj im kafu,sipaj im soka,dan ranije ispeci kolace,ili kupi gotove kupovne.Obavezno sve lepo pocasti,ponudi sa doruckom,ruckom,ili vecerom u zavisnosti kad dodju,i trudi se da ti je kuca uredna da ne kaze niko da si prandava.Pa neces valda da mi se zale rodjaci da si losa domacica.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ovde lud jebe zbunjenog,daje savete pa me napeni.Na svako zasto,ima svoje zatouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ovom prolaznom svetu,mi smo samo osobe vise,
a jedno drugom,mi smo citav svet!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 502
3.7.2010 20:56:06   
Sanjica26 RR
isidora, ne znam odakle ljudima takve gluposti. Logicno, da bi objasnili neke stvari,ljudi uvek svale krivicu na crkvu ili kazu tako kazu svestenici. Zalosno! Prvi put tako nesto cujem. crkva se ne bavi takvim stvarima. To je cisto sujeverje. Ako si vec vernik, onda nemoj da obracas paznju na te budalastine.

< Poruku je uredio Sanjica26 -- 3.7.2010 20:59:13 >

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 503
3.7.2010 21:00:37   
Nena81
isidora dobro ti je sanjica rekla nem ato veze sa crkvom to je cisto sujeverje
ja sma komplet sve kupila opralapopeglala namestila krevtac i otisla da se porodim
hvala bogu koji me je imao na pameti nista mi nije falilo ni detetu

dacco baba je prolupala batali pricu sa njom user posted image

Love me, Hate me, either way you are thinking of me !!

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 504
3.7.2010 21:34:59   
isidora88
tako sam i mislila da sve te price namju veze sa crkvom,samo mi nije jasno zasto onda pobozni ljudi veruju u sujeverje? moj tata je npr jako pobozan a veruje u svakava srauser posted image da izvinete.
najnovije je kad mi kaze da moram da budem vredna da bi mi dete ne bi bilo lenjo user posted image
daco za tvoju svekrvu nemam reci,niko je ne moze nadmasiti posle svega ovog sto si napisala user posted image user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Nena81)
Direktna veza do poruke: 505
3.7.2010 22:05:51   
ivaj
Daco mene je sve ovo slatko nasmejalouser posted image user posted image user posted image  Zanimljiva svekrva,nema sta!

Direktna veza do poruke: 506
8.7.2010 14:14:32   
New Mom
Uješću nekog! user posted image  Ovih par dana se na mene i mm vrši žestok pritisak od strane moje i njegove keve (da mi je neko rekao da će oko nečeg da se slažu...) da pod hitno i obavezno stavimo crven konac bebi na ruku, jer sigurno preko dana neće spava iako je kenjkava i pospana jer negde napolju u šetnji pokupi nešto negativno i urokljivo.
Uh....
Sujeverja imaju moć samo ako verujete u njih! A ja sam suviše racionalna da to mogu da pojmim.

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu ivaj)
Direktna veza do poruke: 507
9.7.2010 18:54:13   
Anoniman
Bila sam mesec dana trudna kad mi je komšinica moje svekrve rekla da ću roditi devojčicu, kad sam je pitala kako to zna... rekla je: "malo pre sam te pitala da li su ti ruke prljave i ti si pogledala prvo dlanove i to znači da ćeš roditi devojčicu, da si pogledala drugu stranu šake onda bi bio dečak" user posted image

Zatim... ako jedeš zečetinu dok si u drugom stanju, dete će ti imati zečiju usnu
...ako jedeš ribu, dete će ti spavati otvorenih očiju
...ne bacati vodu posle kupanja odma nego tek sutra dan, da bi beba imala miran san
...ako pipaš mačku biće ti beba dlakava
...u trudnoći se ne valja šišati jer se tako detetu skraćuje život
...ne treba odbijati hranu, kad se rodi i dete će odbijati hranu
...Stavi u krevetac ispod bebinog jastuceta 3 parčenceta kumine pogače,ispod dušeka u krevetcu stavi nož,u krevetac glogovu i drenovu grancicu i beli luk,dok ne krstiš dete, srven konac ispod praga i bebi oko ručice
(kad sve to poturaš u krevetac staviš dete kod sebe u krevet i spavate mirno, pošto u krevetiću nema mesta za bebu)!

Volim da odem do crkve i da zapalim sveću za najmilije i da zahvalim Bogu što mi dade da i ja osetim kako moje čedo raste u meni! To jedino a ostalo kroz jedno uvo uđe kroz drugo izađe user posted image

(odgovor članu New Mom)
  Direktna veza do poruke: 508
9.7.2010 18:59:45   
Cvetana
Zatim... ako jedeš zečetinu dok si u drugom stanju, dete će ti imati zečiju usnu
IZVORNA PORUKA: Rada T.

ako jedes govedinu bice buljavo, ako jedes svinjetinu bice prljavo.............. pa najbolje da pasemo travu user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 509
9.7.2010 19:03:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Cvetana

ako jedes govedinu bice buljavo, ako jedes svinjetinu bice prljavo.............. pa najbolje da pasemo travu user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
auuuuu... trava nam ne gineuser posted image

ispadne da ako budem jela pirinač da ću roditi kineza user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cvetana)
  Direktna veza do poruke: 510
12.7.2010 13:16:04   
smeško

Bila sam mesec dana trudna kad mi je komšinica moje svekrve rekla da ću roditi devojčicu, kad sam je pitala kako to zna... rekla je: "malo pre sam te pitala da li su ti ruke prljave i ti si pogledala prvo dlanove i to znači da ćeš roditi devojčicu, da si pogledala drugu stranu šake onda bi bio dečak" user posted image

...ne bacati vodu posle kupanja odma nego tek sutra dan, da bi beba imala miran san
...Stavi u krevetac ispod bebinog jastuceta 3 parčenceta kumine pogače,ispod dušeka u krevetcu stavi nož,u krevetac glogovu i drenovu grancicu i beli luk,dok ne krstiš dete, srven konac ispod praga i bebi oko ručice
(kad sve to poturaš u krevetac staviš dete kod sebe u krevet i spavate mirno, pošto u krevetiću nema mesta za bebu)!

Volim da odem do crkve i da zapalim sveću za najmilije i da zahvalim Bogu što mi dade da i ja osetim kako moje čedo raste u meni! To jedino a ostalo kroz jedno uvo uđe kroz drugo izađe user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ovo za noz u krevecu je najzesce!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 511
12.7.2010 13:23:51   
Rivana
hahaha, najbolje ovo za ribu ako jedes spavace otvorenih ociju user posted image user posted image

(odgovor članu smeško)
Direktna veza do poruke: 512
17.7.2010 0:23:25   
New Mom
Ako dete prvo kaže "mama" sledeće će biti istog pola, a ako kaže "tata" biće suprotnog pola.
Ako prvo dete liči na mamu, sledeće će biti suprotnog pola, a ako liči na tatu, biće istog pola.

Šta još neću čuti...

"Bunim se. Dakle, postojim!" - Alber Kami
"Korenje vaspitanja je gorko, ali su mu plodovi slatki." - Aristotel

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 513
18.7.2010 13:57:52   
choopa choops

user posted image user posted image user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 514
18.7.2010 14:01:21   
micketta
IZVORNA PORUKA: Rivana

hahaha, najbolje ovo za ribu ako jedes spavace otvorenih ociju user posted image user posted image

joooj, upiskicu se od smeja
user posted image user posted image user posted image

zna baba

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 515
18.7.2010 15:01:51   
pepeljuga

user posted image joooj, kakvi biseri, beba ce biti dlakava ahahahaaaa

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 516
28.9.2010 4:08:15   
Malecka074
Ne znam da li vec postoji ovde?! Ja pronadjoh negde na netu na temu "bapske priče"...

Dečak je ako:

• Niste imali problem sa jutarnjim mučninama na samom početku porođaja
• Bebin puls je manji od 140 otkucaja u minuti
• Gojite se samo napred
• Stomak vam izgleda kao košarkaška lopta
• Deo oko bradavica je tamniji
• „Nosite nisko“
• Imate veliku želju za slanom i kiselom hranom
• Imate veliku želju za proteinom – mesom i sirevima
• Stopala su vam hladna (hladnija nego pre trudnoće)
• Malje na nogama vam brže rastu tokom trudnoće
• Ruke su vam veoma suve
• Kad spavate okrećete jastuk ka severu
• Budući tata se takođe goji u toku trudnoće
• U toku trudnoće izgledate bolje nego ikad
• Mokraća vam je svetlo žute boje
• Nos vam se širi
• Kad stavite ruku na kojoj vam je burma na stomak, prsten se okreće u krug
• Imate glavobolje
• Saberite broj vaših godina, termin porođaja i mesec kada ste začeli. Ukoliko je broj paran imaćete dečaka!

Devojčica je ako:

• Imate jutarnje mučnine na početku trudnoće
• Bebin puls je minimum 140 otkucaja u minuti
• Gojite se u predelu kukova i zadnjice
• Leva dojka vam je veća od desne
• Kosa vam ima crvenkast odsjaj
• „Nosite visoko“
• Stomak vam izgleda kao lubenica
• Imate veliku želju za slatkišima
• Imate veliku želju za voćem
• Imate veliku želju za sokom od pomorandže
• Ne izgledate baš najlepše
• Ćudljiviji ste nego obično
• Lice vam je otečenije nego što je to uobičajeno
• Odbijate da jedete koricu od hleba
• Grudi su vam nabujale
• Kad spavate okrećete jastuk ka jugu
• Mokraća vam je tamno žute boje
• Kad stavite ruku na kojoj vam je burma na stomak, prsten se okreće od boka do boka
• Saberite broj vaših godina, termin porođaja i mesec kada ste začeli. Ukoliko je broj neparan imaćete devojčicu

< Poruku je uredio Malecka074 -- 28.9.2010 4:09:58 >

Sve se moze kad se hoce i kad se mora :)

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 517
28.9.2010 5:55:11   
iris_m
IZVORNA PORUKA: Malecka074

Ne znam da li vec postoji ovde?! Ja pronadjoh negde na netu na temu "bapske priče"...

Dečak je ako:

• Niste imali problem sa jutarnjim mučninama na samom početku porođaja
• Bebin puls je manji od 140 otkucaja u minuti
• Gojite se samo napred
• Stomak vam izgleda kao košarkaška lopta
• Deo oko bradavica je tamniji
• „Nosite nisko“
• Imate veliku želju za slanom i kiselom hranom
• Imate veliku želju za proteinom – mesom i sirevima
• Stopala su vam hladna (hladnija nego pre trudnoće)
• Malje na nogama vam brže rastu tokom trudnoće
• Ruke su vam veoma suve
• Kad spavate okrećete jastuk ka severu
• Budući tata se takođe goji u toku trudnoće
• U toku trudnoće izgledate bolje nego ikad
• Mokraća vam je svetlo žute boje
• Nos vam se širi
• Kad stavite ruku na kojoj vam je burma na stomak, prsten se okreće u krug
• Imate glavobolje
• Saberite broj vaših godina, termin porođaja i mesec kada ste začeli. Ukoliko je broj paran imaćete dečaka!

Devojčica je ako:

• Imate jutarnje mučnine na početku trudnoće
• Bebin puls je minimum 140 otkucaja u minuti
• Gojite se u predelu kukova i zadnjice
• Leva dojka vam je veća od desne
• Kosa vam ima crvenkast odsjaj
• „Nosite visoko“
• Stomak vam izgleda kao lubenica
• Imate veliku želju za slatkišima
• Imate veliku želju za voćem
• Imate veliku želju za sokom od pomorandže
• Ne izgledate baš najlepše
• Ćudljiviji ste nego obično
• Lice vam je otečenije nego što je to uobičajeno
• Odbijate da jedete koricu od hleba
• Grudi su vam nabujale
• Kad spavate okrećete jastuk ka jugu
• Mokraća vam je tamno žute boje
• Kad stavite ruku na kojoj vam je burma na stomak, prsten se okreće od boka do boka
• Saberite broj vaših godina, termin porođaja i mesec kada ste začeli. Ukoliko je broj neparan imaćete devojčicu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 518
28.9.2010 7:38:33   
Trcosava
Devojčica je ako:

• Imate jutarnje mučnine na početku trudnoće - uopšte ih nisam imala
• Bebin puls je minimum 140 otkucaja u minuti - ne pamtim koji je puls bio
• Gojite se u predelu kukova i zadnjice - nešto nisam primetila da je bilo tako
• Leva dojka vam je veća od desne - /
• Kosa vam ima crvenkast odsjaj - moja kosa je crvena user posted image user posted image user posted image
• „Nosite visoko“ - kako sam ''nosila'' mislili su da je dečak, dakle ''nisko''
• Stomak vam izgleda kao lubenica - pre kao da sam loptu stavila ispod
• Imate veliku želju za slatkišima /
• Imate veliku želju za voćem /
• Imate veliku želju za sokom od pomorandže /
• Ne izgledate baš najlepše - kažu mi da sam super izgledala (nisam otekla, podbula i sl)
• Ćudljiviji ste nego obično - trudne su - normalno da su ćudljive!!!!
• Lice vam je otečenije nego što je to uobičajeno - gore napisala
• Odbijate da jedete koricu od hleba /
• Grudi su vam nabujale - opet... trudnoća normalno je user posted image user posted image user posted image
• Kad spavate okrećete jastuk ka jugu - osim user posted image ništa
• Mokraća vam je tamno žute boje - nisam je zagledala
• Kad stavite ruku na kojoj vam je burma na stomak, prsten se okreće od boka do boka - nisam ja to radila
• Saberite broj vaših godina, termin porođaja i mesec kada ste začeli. Ukoliko je broj neparan imaćete devojčicu - mrzi me sad da računam user posted image user posted image user posted image

Sve u svemu - apsolutno ni jedan znak ''devojčice'' nisam imala, čak - više sam dečačkih imala

Pa ona priča ako imaš gorušicubeba će imati kosu kad se rodi. Nisam imala gorušicu - a Ana je čupava....

Još jednom - NE VERUJEM U BAPSKE PRIČE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Malecka074)
Direktna veza do poruke: 519
28.9.2010 7:49:43   
SUPER MAMA
Sto se tice bapske price neverujem uopste to je izmisljotina cista.
Al sma se sad slatko nasmejala oko ovoga za devojcicu i decaka.
Ako se vodim po tome ja sma trebala da rodim decak jer 80% stvari koje su tamo nabrajane ja sma ih imala, ali rodila sam devojcicu.
U trudnoci bila sam lepsa nego ikad sva sam sijala a to prvo kazu babe ko babe kad te vide da nosis musko.user posted image user posted image user posted image user posted image

Inace Isidora gore je pomenula kupovanje stvari za bebe pre porodjaja, ja sam sve kupila do 8 meseca bukvalno sve a kupovina je pocela prvo sa krevetac u sestom mesecu, jer svi oko mene su bili u fazonu niko ne sme da odbije trudnicuuser posted image user posted image user posted image sto je meni odgovaralo.
Zamisli trudnica u ocekivanju bebe, razgleda bebece stvari odelca i sl sva sija od srece i uziva u kupovini i neka tamo baba meni da kaze nekupuje se jer nevalja, da mi je neko to rekao tada zadavila bi ga.
A da ih pitas zasto nevalja pojma nemaju.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 520
28.9.2010 10:40:12   
Anoniman
Ovde kod nas je običaj da se od trudnice ništa ne sme kriti... misli se na hranuuser posted image user posted image user posted image tako da mi sve iznose na sto gde god da odem user posted image user posted image user posted image
...ima jedna simpatična teta koja pravi palačinke na ulici i sve mi povlađuje... stavlja više krema i čokolade a juče sam tražila karamelu, međutim nije imala, brzo je trknula do prodavnice i kupila preliv..... rekla sam joj da nije trebala ali ne vredi user posted image

(odgovor članu SUPER MAMA)
  Direktna veza do poruke: 521
28.9.2010 13:11:06   
janajana
poslednje sto sam ja cula je to ako moj dragi pocne da se goji dok sam ja trudna bice devojcica user posted image

*Every saint has a past and every sinner has a future.
(Oscar Wilde)

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 522
28.9.2010 15:55:20   
liliana
Po tim babskim prognozama- svi su mi rekli da če beba da bude dečak, a ona je devojčica!!!

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu janajana)
Direktna veza do poruke: 523
29.9.2010 1:48:04   
Iwana87
ja sam izgledala po njima kao da cu roditi devojcicu,sto je ovde boze sacuvaj,parola nek je zivo i zdravo i muskouser posted image A ja bas htela jednu curicu i rodicu je makar petoro radjala ili usvojiti,sve jedno,.Cak se jedna tu i kladila sa mm da je zensko,a ja joj budala objasnjavam da smo videli ceo polni organ.Ja budala sto se spustam na njen nivo.Od tih gluposti ja nista nisam postovala pa smo hvala bogu i dte i ja dobro.

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 524
29.9.2010 2:07:44   
dunja RR
IZVORNA PORUKA: isidora88

ja ne verujem u babske price i vecina me jako nervira user posted image
mene zanima da li neko zna da li je pravoslavna crkva protiv kupovine odece za bebu pre porodjaja?
mozda je glupo pitanje ali zanima me da li crkva tako misli ili je ovo isto jos jedna babska prica?
nervira me jako sto mi svi sole pamet sto sam kupila odelce za bebu,jao to ne valja,bla,bla user posted image
ja sam vernik i nerviraju me te sve te price,ne valja da se izlazi 40 dana,ne valja da se pere kosa 40 dana ,pa da najbolje da dobijem vaske i da se sva ucrvam a dete da mi bude bledo kao krpa jer nije videlo svetlost dana user posted image

crkva nije protiv, ovo je bapska priča

< Poruku je uredio dunja RR -- 29.9.2010 2:08:35 >

Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Uobičajeni pregledi i analize u trudnoći
Pred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here