Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.6.2010 9:27:06
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Žemske - promena plana - mi dolazimo DRUGU polovinu avgusta. ce dodjemo, a mozda i bidnemo tu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.6.2010 9:40:51
|
|
|
|
Trcosava
|
@ Viking - si, zdogovoreto - ćem se popnem tamo na Avalu pa ćem se dernjam - Viiiiiiiiiiiikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing lepo te zoooooooooooooveeeeeeeeeeeeeeeem na kaaaaaaaaafuuuuuuuuuuuuuuuuuuu @ Buhlić - jooj pliiiz pliiiiz bidnite tad u Bg
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.6.2010 11:50:15
|
|
|
|
sanji
|
Alo bre ti, opet se nešto predomišljaš!!!!!!!!! "Jel si ti čovek ili baba koja se predomišlja?"
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 14.6.2010 7:37:08
|
|
|
|
Trcosava
|
Ne predomiščljam se ja nego moj divni em dragi žmu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 30.6.2010 21:19:54
|
|
|
|
Nena81
|
Ej ribice ocemo li kafenisati uskoro dok niste sve zapalile na more ? Ajde mozda prizovemo lepse vreme
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 30.6.2010 21:24:57
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ja bih volela
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 30.6.2010 21:26:41
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
I ja bih volela, nadam se da cu ovaj put uspeti da dodzem jer svaki put nesto iskresne meni. Ajde recite kada?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 30.6.2010 21:29:53
|
|
|
|
Nena81
|
Jel neko gledao prognozu za vikend imal kise?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 30.6.2010 21:31:48
|
|
|
|
Suncicabg
|
Vremenska prognoza KLIK
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 30.6.2010 23:00:23
|
|
|
|
Nena81
|
Pa evo u subotu ce biti sunca ako ne lazu ajmo devojke jel neko za druzenje???
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 1.7.2010 8:53:28
|
|
|
|
Anoniman
|
ja u subotu idem kod mojih a u nedelju idem u Novu PAzovu kod babe i dede... ovog puta bez mene
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.7.2010 14:35:42
|
|
|
|
Snelle
|
Iz teme Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu IZVORNA PORUKA: Snelle Ja došla da vam pomrsim konce New mom, Maslinica i ja se sutra nalazimo u Bg-u na Adi, pa ko hoće iz NS-a da nas upozna...izvolite
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.7.2010 14:38:29
|
|
|
|
buhla
|
eeeeeeeeeeeeee ja sam imala u planetu da se svrckamo Adom (zavisi kakva je situacija sa moje strane sa camcima za prevoz - mogu li do njih da stignem kolicima)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.7.2010 14:39:06
|
|
|
|
Mimče
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Iz teme Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu IZVORNA PORUKA: Snelle Ja došla da vam pomrsim konce New mom, Maslinica i ja se sutra nalazimo u Bg-u na Adi, pa ko hoće iz NS-a da nas upozna...izvolite cek cek cek, bivsa plavusa ko ,gde, kada?????
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.7.2010 14:41:07
|
|
|
|
Snelle
|
Devojke, Ada - oko 10h! Znam da je rano, mi sa bebama se budimo ko penzioneri, sila prilika Mesto, tj. kafić, još uvek ne utvrdjeno! Ko je za, nek mi šibne pp da pošaljem moj broj mob-a pa da se čujemo sutra za tačno mesto nalaženja
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.7.2010 14:43:04
|
|
|
|
cipiripi
|
Pa vi niste normalne Mozda bi i dosla al ja nisam penzioner nego lenjivac..jedva sam jutros ustala da bi dala krv
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.7.2010 14:44:17
|
|
|
|
Mimče
|
Znaci sutra SUBOTA , ADA, 10h, jel tako? Samo jos jedno obicna ili Makiska str, ako cete na obicnu znam super kafic a ima i igraliste za decu , doduse ovo su za sad sve mamike sa majim bebanama ali opet je ok
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.7.2010 14:46:04
|
|
|
|
Mimče
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi lenjivac.. alo ti iz Ice AGE nismo te sto godina videle , navi 5 alarma
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.7.2010 14:46:37
|
|
|
|
Snelle
|
Cipi, moje dete se budi u 4, 5h ....živa i it meni bila pa videla Mimče, Makiška...lakše je zbog parkinga. Mogu brzo da šmugnem do kola na podoj
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.7.2010 14:48:39
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Cipi, moje dete se budi u 4, 5h ....živa i it meni bila pa videla Mimče, Makiška...lakše je zbog parkinga. Mogu brzo da šmugnem do kola na podoj ja imam nameru da dojim gde se zateknem, kola nemam imam pelenu da stavim preko (.)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.7.2010 14:49:34
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: Mimče IZVORNA PORUKA: cipiripi lenjivac.. alo ti iz Ice AGE nismo te sto godina videle , navi 5 alarma ma nema sanse, ja sam ko mrtav konj kad ustanem rano.. neznam gde je levo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 9.7.2010 21:48:24
|
|
|
|
maslinica
|
IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: Snelle Cipi, moje dete se budi u 4, 5h ....živa i it meni bila pa videla Mimče, Makiška...lakše je zbog parkinga. Mogu brzo da šmugnem do kola na podoj ja imam nameru da dojim gde se zateknem, kola nemam imam pelenu da stavim preko (.) ž weeeeeeeeeee i ja cu ako krene vika, neka moje dete papa, a ko me gleda taj je konj stizu nam i mejvis i jaksa
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.7.2010 16:49:00
|
|
|
|
Suncicabg
|
Devojke kako ste se provele?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.7.2010 16:55:20
|
|
|
|
mejvis
|
Divno je bilo na adi Mame, tate, i bebe....i baš smo se lepo družili!!!! Sjajna subota, ulepšlo mi je vikend! I opet ćemo, uskoro!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.7.2010 16:58:03
|
|
|
|
Suncicabg
|
Jel imate slicice?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?