Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.7.2010 22:16:49
|
|
|
|
lanajelena
|
ja vidim stucam ceo dan pa neznam jel to zbog druzenja u BG ili u NS
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.7.2010 22:21:51
|
|
|
|
New Mom
|
Ma to sigurno bila dupla doza! lillyT
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.7.2010 22:24:04
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: maslinica nena81,mejvis,maslinica,new mom,snelle i lana Bas mi krivo sto nisam bila na druzenju sas Cure divne ste Ekipa samo takva
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.7.2010 22:27:47
|
|
|
|
New Mom
|
Anck, sledeći put...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.7.2010 22:32:20
|
|
|
|
gagana83
|
Divne ste
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.7.2010 22:36:23
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: New Mom Anck, sledeći put... Jao obavezno ....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.7.2010 8:44:43
|
|
|
|
Snelle
|
Evo i mene da dam svoj doprinos Inače, stvarno sam se divno provela, hvala ženicama što su mi ulepšale dan i njihovim muževima što su hteli da ih dovezu New mom i Katarina Lara, mejvis i Jakša Maslinica i Petar Mejvis i Jakša New mom i Katarina Lara Nena81 i Jojo Mejvis, maslinica, New mom i naravno ja and the last one - moja Lana
< Poruku je uredio Snelle -- 11.7.2010 9:01:32 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.7.2010 8:51:28
|
|
|
|
Grejs
|
Bebice su preslatke!A nasmejane mame kao devojcice,zene izgledate superrrrrrrr!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.7.2010 9:53:14
|
|
|
|
Mimče
|
Jaooooooo divne ste i bebe su vam kao med, sad sam jos sto nisam juce mogla da dodjem..........................Nadam se da cu vas skoro upoznati posto ste sve nasmejane, drage....... , ljub
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.7.2010 10:07:18
|
|
|
|
Nena81
|
Ti trudnjacice ne moj da se javljas Sto nisi dosla, micketta isto maltene ispod prozora smo joj bile lenstine jedne onako lep dan e pa nama je bilo super i bez vas vi ste na gubitku samo cu posle jednu slikicu da stavim dok slikomat odradi svoje devojke
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.7.2010 10:10:26
|
|
|
|
Mimče
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Ti trudnjacice ne moj da se javljas Sto nisi dosla, micketta isto maltene ispod prozora smo joj bile lenstine jedne onako lep dan e pa nama je bilo super i bez vas vi ste na gubitku samo cu posle jednu slikicu da stavim dok slikomat odradi svoje devojke stvarno nisam mogao ni mi bio dan, ponarocito ne za menjanje tonu prevoza a mm mi radio Ako ste se vi meni provele, bice jos druzenja znam ja sve vi volite da svrckate i tracarite ne sumnjam da se skoro vidimo opet... A ti bas zaredjala bg, ns jos samo u Nis i Suboticu i onda si pokrila glavne punktove.....vidimo se od nedelje na sladoledu nekom ljub
< Poruku je uredio Mimče -- 11.7.2010 10:12:34 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.7.2010 10:12:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun nena81,mejvis,maslinica,new mom,snelle i lana Prelepe ste! Moram da izdvojim Snelle, nju sada prvi put vidim, prava lepotica!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.7.2010 10:20:20
|
|
|
|
New Mom
|
Hvala devojke! Mimče, ovo ti je žuti karton. Snelle, super slike! Prosleđuj!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.7.2010 10:55:21
|
|
|
|
mejvis
|
Jao snele, ja i ne znam kada si ti uspela tako lepe fotke da napraviš!!! I sve spontano....divno!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.7.2010 10:57:13
|
|
|
|
Nena81
|
Ovo su ubedljivo nase lepotice
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.7.2010 11:43:26
|
|
|
|
lesica
|
Devojke divne ste!!! Ocu i ja sledeci put,valjda cu uspeti da se uklopim.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.7.2010 11:46:46
|
|
|
|
simke
|
Super ste žene Mogle bi da skoknete do NS na čašicu razgovora
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.7.2010 11:55:52
|
|
|
|
Nensi*
|
Super ste devojke,bas bih volela da vas upoznam,nadam se da cu moci da se uklopim u neko od sledecih vidjanja...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.7.2010 11:58:36
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Tashke IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun nena81,mejvis,maslinica,new mom,snelle i lana Prelepe ste! Moram da izdvojim Snelle, nju sada prvi put vidim, prava lepotica! Sve potpisujem.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.7.2010 12:04:25
|
|
|
|
Snelle
|
Jaoooo Tasho, Dunjice A treba da skinem još 10kg Samo da znate, ja planiram jako brzo da opet organizujem vidjanje i tada očekujem i Mimče, Dunjicu, Buhlu, Mickettu, Lesicu..... Simke, u septembru planiram dolazak u Novi Sad. Vidimo se tada Eh da, sram me bilo, zaboravila sam Nensi Nensi
< Poruku je uredio Snelle -- 11.7.2010 12:07:08 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.7.2010 12:30:13
|
|
|
|
maslinica
|
jao kakve divne slikice jedva cekam opet....snele, u popisu si nam otiku zaboravila ..
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.7.2010 12:43:57
|
|
|
|
micketta
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Sto nisi dosla, micketta isto maltene ispod prozora smo joj bile lenstine jedne aaaaaa please, forgive me iduci put, svecano obecavam kako, bre, nena i na slikama u ns i u bg? ili sam ja malo shlb
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.7.2010 13:00:06
|
|
|
|
New Mom
|
A, Nena žena zmaj, prepodne kafenisala u BG-u, popodne u NS-u.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.7.2010 13:00:28
|
|
|
|
Nena81
|
Pa draga Nena je zena zmaj svuda postizava sta cu kad volem da kafenisem i tracarim prvo smo oplele po novosadjankama pa onda popodne u NS po beogradjankama
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 11.7.2010 15:02:03
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 Ovo su ubedljivo nase lepotice To je Snelle? Sto je leeeeppaaa...!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?