Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.7.2010 10:54:30
|
|
|
|
*Alexx*
|
Teoretski, meni 15.avg odgovara - ali još je daleko
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.7.2010 11:52:55
|
|
|
|
smeško
|
Najavljuju kisu za drugu polovinu avgusta i drastican pad temperature!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.7.2010 11:54:51
|
|
|
|
Anoniman
|
smeskooo, ne zezaj meeeeee?!?!?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.7.2010 12:01:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Imamo još onaj tamo u prolazu kod robne kuće na Terazijama, može tamo? zar ovaj nije zatvoren?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.7.2010 12:07:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: Trcosava Imamo još onaj tamo u prolazu kod robne kuće na Terazijama, može tamo? zar ovaj nije zatvoren? Koliko ja znam, radi! Ima i zatvoren prostor i sa leve i desne strane i bastu u sredini!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.7.2010 12:10:31
|
|
|
|
LillyT
|
Zatvoren je Costa na Terazijama (tamo gde smo imale okupljanje), a Greenet radi normalno. Samo, tamo je uvek guzva, covece u 11 prepodne nemas gde da sednes, a sve ljudi od 30 do 40.... Valjda tu sastance
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.7.2010 12:14:28
|
|
|
|
Anoniman
|
a da..ja pomesala..o greenetu pricamo. ovaj greenet u bulevaru jeste na ulici ali ce do tada da ga zavrse..,taj deo nije nikad guzva preko dana ..obicno je prazno ali je basta mala..ima mozda deset malih stolova...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 19.7.2010 12:21:44
|
|
|
|
smeško
|
IZVORNA PORUKA: Trinny smeskooo, ne zezaj meeeeee?!?!? Stvarno. Mada ja ne verujem puno u dugorocne prognoze. Ko zna sta ce biti za mesec dana...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 20.7.2010 8:08:06
|
|
|
|
Trcosava
|
Pa žene i bolje da ne bude pakao, kažem to je sve ako stignemo 13. avgusta, ako stignem 14. onda ćemo pomerimo za ponedeljak utorak. Kažem ja samo ovo okvirno, da vidim ko je na odmoru, ko je tu itd I naravno da vidim koliko je zainteresovanih IZVORNA PORUKA: Nejtiri Ja ne propustam upoznavanje sa Trcom! Planiram !
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 20.7.2010 8:13:52
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Lepo se provedite devojke.Ja necu biti ceo avgust u BG tako da nadam se narednu sredbu.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 20.7.2010 12:49:08
|
|
|
|
Anitaaa
|
Nemojte mene da zaobidjete ni slučajno!!! Ovaj put obavezno dolazim
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 20.7.2010 22:19:24
|
|
|
|
dunja RR
|
Devojke meni je danas bilo PREDIVNO:) Pila sam kaficu sa našom Lilly T i družila se sa njenom Larom. Lara je predivna, preslatka beba, dobra, mirna i ima prelepe OKE. A Lillika je preeeeeeelepa mama , vidi se da uživaš u novoj ulozi
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 20.7.2010 22:38:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Trcoooooooooooo, ja sam zainteresovana ali bez friško umešenog hleba mi ne dolazi!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 20.7.2010 22:42:47
|
|
|
|
Suncicabg
|
Nisam u toku kad je kafenisanje? Ili se dogovarate za II polovinu avgusta?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 20.7.2010 23:24:41
|
|
|
|
LillyT
|
Dunja Moja cera bas voli da kafenise sa vama sa RR-a, uvek se ukaki do guse
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 20.7.2010 23:39:18
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Dunja Moja cera bas voli da kafenise sa vama sa RR-a, uvek se ukaki do guse a onaj deo što reaguje na ružne reči, lepo vaspitano dete
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 21.7.2010 11:48:46
|
|
|
|
Anoniman
|
cekaj: znaci dolazi trca, anitaaa, kaliopi, buhla...ja to ne propustam!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 21.7.2010 12:09:49
|
|
|
|
mejvis
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Dunja Moja cera bas voli da kafenise sa vama sa RR-a, uvek se ukaki do guse Mašala!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 21.7.2010 12:41:49
|
|
|
|
micketta
|
i ja sam za
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 24.7.2010 10:10:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Dolazim i ja, idem na odmor od 25-og, tako da sam tu za kaficu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 24.7.2010 10:11:09
|
|
|
|
Suncicabg
|
Kad je ta kafa?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 24.7.2010 10:16:18
|
|
|
|
Trcosava
|
Update o kafi 99% krećemo petak na subotu rano izjutra. Jel može da se kafa zakaže za recimo utorak 17.8. negde popodne Da vidimo ko je tu? Dunja i tebe računam da ćeš da dođeš. DG ću da zadavim ako ne uzme par sati slobodno. Dakle... OTI, Lilly, Kaliopi (doneću ti jednu bućku )Micketta, Anitaaaaaaaaa... Minavb? Nejtiri? TRinny? Buhla? Jeca RR? Alex RR? Sunčica? Sanji? Viking RR? Ko je još za?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 24.7.2010 10:17:58
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Jel može da se kafa zakaže za recimo utorak 17.8. negde popodne Utorak? Ja jedino popodne...
< Poruku je uredio Suncicabg -- 24.7.2010 10:18:49 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 24.7.2010 10:31:41
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg IZVORNA PORUKA: Trcosava Jel može da se kafa zakaže za recimo utorak 17.8. negde popodne Utorak? Ja jedino popodne... i meni više odgovara popodne, zbog posla
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 24.7.2010 10:32:04
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg IZVORNA PORUKA: Trcosava Jel može da se kafa zakaže za recimo utorak 17.8. negde popodne Utorak? Ja jedino popodne... Sini naočare za sunce, ne fidiš dobro Znam da je radni dan, zato i planiram negde oko 17-17.30 (računam da svi rade do nekih 4... možda i u 16.30 da se nađemo?)
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?