Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Policistični jajnici 2.7.2010 18:00:38
|
|
|
|
Cvetana
|
ej devojke samo da prijavim narucila sam lh trakice valda ce da mi stignu jedva cekam da pocnem da ih koristim IZVORNA PORUKA: 1zvezdana1 ej devojke samo da prijavim narucila sam lh trakice valda ce da mi stignu jedva cekam da pocnem da ih koristim Ako imas policisticne jajnike i povecan LH trakice ti nece biti mnogo korisne. One beleze nivo LH, a posto je kod pcos povecan moze da se desi da ti pokazuju lazno plodne dane.
|
|
|
|
RE: Policistični jajnici 2.7.2010 18:43:50
|
|
|
|
jabukica
|
Možda je bolja varijanta da meriš bazalnu temperaturu, probaj.
|
|
RE: Policistični jajnici 2.7.2010 20:26:10
|
|
|
|
1zvezdana1
|
pa neznam bazalnu temperaturu nemogu da merim posto radim i nocne smene a ja otprilike osetim kada mi je ovulacija pa bi samo da se uverim sa lh trakicama.
|
|
RE: Policistični jajnici 2.7.2010 20:34:33
|
|
|
|
1zvezdana1
|
laparaskopijom mi je potvrdeno da imam pcos ali nemam povecan lh hormon cak mi fsh i lh nisu u inverziji kako je to moguce neznam
|
|
RE: Policistični jajnici 3.7.2010 0:22:42
|
|
|
|
jabukica
|
Očigledno je moguće, ni meni fsh i lh nisu u inverziji, a na ultrazvuku je utvrđeno da ipak imam PCOS, zvezdana nisi jedina, a verovatno ima još devojaka sa ovakvim slučajem. Pa super ako osetiš kad ti je ovulacija, onda je ok da probaš sa lh trakicama pošto ti nije povišen lh .
|
|
RE: Policistični jajnici 3.7.2010 22:22:31
|
|
|
|
1zvezdana1
|
pa nista me ne kosta pa ako do septembra ne zabebim ivf
|
|
RE: Policistični jajnici 4.7.2010 11:43:06
|
|
|
|
jabukica
|
Tako je zvezdana , držim ti fige da bude i do septembra. Meni je sinoć došla , ja sam baš srećna, jer sada nisam koristila hormone kako bi je izazvala, samo maku JUPI . Degu bila si u pravu kad si pre dve nedelje simptome zbog kojih sam posumnjala na trudnoću protumačila ovulacijom i da treba da dobijem, svaka čast.
|
|
RE: Policistični jajnici 4.7.2010 12:12:43
|
|
|
|
1zvezdana1
|
maca je dobra stvarno ja sam uz nju dobijala ko svajcarski sat sto zelim sebi zelim i vama devojke
|
|
RE: Policistični jajnici 4.7.2010 12:14:00
|
|
|
|
1zvezdana1
|
ja potajno verujem da ce biti sto zelim sebi zelim i vama
|
|
RE: Policistični jajnici 4.7.2010 23:52:00
|
|
|
|
lidija 011
|
Ja sam radila maybe baby, ali mi je bio konfuzan(zbog pcos), sto ne mora da znaci da ce i tebi biti isto... Ja sam danas pocela da pijem zlatnu maku(mm ce od sjutra), mozda ja i , dok odem kod endokrinologa u septembru
|
|
RE: Policistični jajnici 5.7.2010 19:03:30
|
|
|
|
1zvezdana1
|
kako bi to bilo lepo navijam da uspes
|
|
RE: Policistični jajnici 5.7.2010 20:04:16
|
|
|
|
jabukica
|
Ja navijam za sve nas , i za naše .
|
|
RE: Policistični jajnici 5.7.2010 20:06:25
|
|
|
|
1zvezdana1
|
srecna sam devojke bice to sve ok ,zajedno smo jace ajmo jedna po jedna
|
|
RE: Policistični jajnici 5.7.2010 20:25:02
|
|
|
|
jabukica
|
Hoćemo baš tako, sve tri
|
|
RE: Policistični jajnici 5.7.2010 22:47:13
|
|
|
|
lidija 011
|
Vas dvije ste tako drage i pozitivne Sretnemo se na pola puta od Bg-a do Zrenjanina sa 3 ...hmmm...kako bi bilo cjupeeeej
|
|
RE: Policistični jajnici 5.7.2010 23:43:08
|
|
|
|
jabukica
|
i ti si draga i pozitivna, baš bi bilo ekstra da se sretnemo sa bebcima , pa da zajedno slavimo.
|
|
RE: Policistični jajnici 6.7.2010 0:16:54
|
|
|
|
1zvezdana1
|
dopada mi se ideja
|
|
RE: Policistični jajnici 6.7.2010 22:37:33
|
|
|
|
lidija 011
|
ili bi mozda bilo bolje da bebce ostavimo muzicima, pa tek onda da slavimo ....ma samo da nama uspije(a snazno vjerujem da hoce), pa cemo slaviti od jutra do sjutra Divne ste Zvezdana, jesi li pocela sa lh trakicama ?
|
|
RE: Policistični jajnici 7.7.2010 20:52:56
|
|
|
|
1zvezdana1
|
evo upravo su mi danas stigle,13dc nemam jos one sluzi a trakica pokazuje 2 crtice jedna je za nijansu bledja pa cu pratiti jos par dana sta se desava sa crticama.hvata me panika al nema veze bar gledam 2 crte na testu pa makar one i neznacile .radila i ja mejbi bejbi mikroskopom koji mi je pokazivao paprat samo za vreme mece al to bilo pre 2 godine
|
|
RE: Policistični jajnici 8.7.2010 2:40:51
|
|
|
|
lidija 011
|
Ja ne znam kako se tacno koriste te trakice, ali navijam da ta druga bude intezivne boje za par dana ...radi ih i za vrijeme , moguce je da su tada "oni dani"
|
|
RE: Policistični jajnici 8.7.2010 10:04:19
|
|
|
|
1zvezdana1
|
hvala ti draga radicu pa mozda nesto i naradim
|
|
RE: Policistični jajnici 8.7.2010 22:17:59
|
|
|
|
lidija 011
|
Navijam
|
|
RE: Policistični jajnici 9.7.2010 0:42:26
|
|
|
|
jabukica
|
i ja navijam zvezdana lidija jabukica
|
|
RE: Policistični jajnici 9.7.2010 2:10:39
|
|
|
|
1zvezdana1
|
bas sam srecna devojke sto sve delimo nase slatke muke,drago mi je sto smo zajedno sto jedna drugoj pomazemo.ljubim vas
|
|
RE: Policistični jajnici 9.7.2010 21:38:51
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: jabukica i ja navijam zvezdana lidija jabukica hehehe... ovo me bas razveselilo veceras, jer sam malo nadrndana ehh, koliko znaci razumijevanje, podrska...ma sve od vas p.s.ne samo nas tri nego barem jos 33333333333333333333333333333333333333 djevojaka odavde
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
imeGaga zokiDa li vam se svidja imeSofija?da (
78%)
ne (
22%)
Ukupan broj glasova: 83Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!