|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer...
9.6.2010 16:24:44   
pahulja76
tako nesto, sad se prave vazni dok su malene u stomaku... videcemo kad se rode bebice kakvi ce ocevi biti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 326
9.6.2010 18:02:01   
biska
Ja mislim da ce da beze u drugu sobu,preko noci kad se beba budi ali necemo mu dat user posted image user posted image user posted image nek se i oni malo muceuser posted image

(odgovor članu pahulja76)
Direktna veza do poruke: 327
9.6.2010 18:41:59   
nala
IZVORNA PORUKA: biska

Ja mislim da ce da beze u drugu sobu,preko noci kad se beba budi ali necemo mu dat user posted image user posted image user posted image nek se i oni malo muceuser posted image

Zavisi od muza. moj je skakao zajedno sa mnom kad se prvo dete budilo, a za ovo cemo videti. Mada, on je brizan otac tako da ce sigurno i sada.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biska)
Direktna veza do poruke: 328
9.6.2010 22:36:11   
biska
Daj boze user posted image jer on od sad govori da ce da bezi user posted image user posted image user posted image a videcemo mozda bude zesci od mene hahahahahahah

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 329
10.6.2010 8:00:20   
nala
Naravno, a kad mu bebe dodje kuci, nece biti bas `ladne glave i ledenog user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biska)
Direktna veza do poruke: 330
11.6.2010 13:01:55   
SandraSd
IZVORNA PORUKA: biska

joj kako, meni se cini ponekad kad bi se malo smirio dobro bi bilo jer mi kicma otpade
!!!! user posted image user posted image user posted image dobro ti je bebac nista ne brini user posted image to ti je mozda zatisije pred buru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

E ne mogu da ti objasnim koliko si bila u pravu!!Posle svog onog kukanja kako ga nema, juche ja otishla sa drugaricama na neki plac, priroda i tako to, i odjednom pochne sa desne strane stomaka neshto chudno da mi se deshava user posted image Neko muntanje, pomeranje, naduvavanje, i jednog trenutka totalno ostanem bez daha. Ustanem sa stolice, uspravim se, a ispod desne dojke, bukvalno na rebrima, plucima, skroz neko izbochenje. Meni loshe, ne mogu da dishem, skroz neprijatann osecaj na kozi koja se zatrgla...
Brze bolje se vratim kuci, totalno prepadnuta shta se deshava, i onda mi mama kao objasni da je bebic stao tako nekako nezgodno i da je sve to od toga. I mali baksuz je bio u tom polozaju skoro do jutros, mislila sam odvalicu.... A uz sve to, stomak mi se sve vreme nekako chudno ponashao, neshto se u sekundi stvrdne, koza se zategne, pa se opusti, ali ne boli. E sad pojma nemam ni da li su to one lazne kontrakcije koje ste pominjali ili je to bebic kad gurne nekim delom tela... Sve u svemu, bilo je bash zeznuto, narochito shto mi se to prvi put deshavalo, a ja se josh i isprepadala silno. Danas je bolje, mislim da se spustio nize, i opet se bash slabo mrda. Tako da nemam pojma shta vishe da kazem...user posted image

(odgovor članu biska)
Direktna veza do poruke: 331
11.6.2010 15:39:22   
biska
Eto vidis jer to se i meni desavalo user posted image ali sad se spustio nize u karlicu pa lakse disem a ledja me i dalje jako bole i to samo kad sedim a kad idem i lezim nista user posted image jel i tebe bole ledja? 

(odgovor članu SandraSd)
Direktna veza do poruke: 332
12.6.2010 1:39:09   
SandraSd
Meni je inache stomak bash, bash nisko, pa sam se iznenadila kako se nashao gore user posted image A sad vishe nisam ni sigurna gde je, chini mi se prilichno dole...A ledja me najvishe bole kad perem sudove user posted image user posted image user posted image user posted image Taj mi polozaj uopshte ne odgovara. I kad malo vishe hodam. A inache bash puno sedim, obichno za kompom, na stolici koja nije udobna i to mi ne smeta...

(odgovor članu biska)
Direktna veza do poruke: 333
12.6.2010 10:46:08   
biska
Kazu beba promeni polozaj vise puta, mora da se okrenuo zato ti je bilo onako user posted image blago tebi user posted image a  meni nista ne smeta kad stoim user posted image  

(odgovor članu SandraSd)
Direktna veza do poruke: 334
12.6.2010 11:12:10   
Lilly*
Trudnjačice  moje, hajde da se malo vratimo na temu user posted image

(odgovor članu biska)
Direktna veza do poruke: 335
30.6.2010 17:12:52   
Anoniman
U 18-oj nedelji... I samo tad, jer sam posle dve nedelje pobacila.... user posted image

(odgovor članu BINCE)
  Direktna veza do poruke: 336
30.6.2010 17:44:21   
cipiripi
o bbozeeee...user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 337
1.7.2010 3:51:14   
isidora88
moja bebica veceras ima zurku u stomaku,osecam vec sat vremena lupkanje user posted image user posted image user posted image
ovo je predivan osecaj,jedva cekam da jace udara pa da i tata oseti user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 338
1.7.2010 6:24:26   
Anoniman
Cestitam Isidora....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 339
1.7.2010 10:25:41   
isidora88
hvalauser posted image user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 340
1.7.2010 10:28:59   
Markovicka
Joj sto ste mi slatke, podsetila sam se ovog predivnog osecaja. Pplakala sam od srece prvi put. Pola sata je pravila zurkuuser posted image  Pre toga je bilo neodredjeno, a tada sam bila sigurna da je to to. I tata je bio tu, tako da je bio potpun ugodjaj.

Uzivajte!

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 341
2.7.2010 11:56:57   
Sonreir
Ja sam osetila u 18-toj nedelji i od tada osecam svaki dan, s tom razlikom da su udarci sve jaci i jaci. U pocetku je bebac bio stidljiv pa se mrdao samo kada smo nas dvoje sami, a cim mm ili neko drugi stavi ruku odmah se umiri. Sada vec nema pravila, udara non stop bez obzira cija je ruka na stomaku. Ponekad pomislim da nikada ne spava user posted image Kad me sada udara ovako ne smem ni da pomislim sta ce biti do kraja trudnoce user posted image

(odgovor članu Markovicka)
Direktna veza do poruke: 342
2.7.2010 12:19:31   
pahulja76
sonreir, samo neka on udara user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 343
2.7.2010 12:24:15   
Sonreir
user posted image user posted image Ma neka je on nama ziv i zdrav, ali ako je sad vec toliko jak, plasim se da cu jos malo morati mm da vodim svuda sa sobom jer cu poceti da padam od svakog udarca user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 344
2.7.2010 12:26:53   
pahulja76
ne brini se, nije to toliko strasno... samo je pitanje gde udara user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sonreir)
Direktna veza do poruke: 345
2.7.2010 12:30:49   
Sonreir
Lakse mi je da nabrojim mesta u koja ne udara jer ih ima mnogo manje user posted image Udara bre svuda, kao da je velik bar pola metra, ne znam ni kako postize da udari na toliko razlicitih mesta za kratko vreme user posted image

Direktna veza do poruke: 346
3.7.2010 9:40:54   
Anoniman
Ne zaaluzujem da budem mamauser posted image user posted image ,ne zasluzujem ovu bebicuuser posted image

(odgovor članu Sonreir)
  Direktna veza do poruke: 347
3.7.2010 9:44:20   
Sanjica26 RR
pa, zasto Sindarella? Sta se desilo?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 348
3.7.2010 9:50:45   
morena
Dušo, zašto tako? user posted image Svaka žena zslužuje biti mama. 

Stigao nam je nas Jakov! :)

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 349
3.7.2010 10:16:11   
pahulja76
IZVORNA PORUKA: Cindarella

Ne zaaluzujem da budem mamauser posted image user posted image ,ne zasluzujem ovu bebicuuser posted image

sta se desilo, dragauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?
Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Priče malih junaka: tvrdoglav kao mama, ti...
U 32. nedelji, moja vena je pukla, a posteljica se pokidala. Nikada neću zaboraviti kako stojim u sali u lokvi krvi i ra...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here