Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 4.6.2010 21:24:17
|
|
|
|
cipiripi
|
Ja sam bas pisem Kali.. ili sam luda..ili je to ONA Lezim na ledjima..i sa leve strane iznad prepone tacno gde je uvek i na uz kao neko brboljenje...brl brl brl... pa stane.. pa brl brl brl.. pa stane...pa kao neki balnocic da pukne...booop Stavim ruku ...oseti se bre..kao talasic... Jel to ona? Creva tu nisu...
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 4.6.2010 21:28:32
|
|
|
|
Daca88
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Ja sam bas pisem Kali.. ili sam luda..ili je to ONA Lezim na ledjima..i sa leve strane iznad prepone tacno gde je uvek i na uz kao neko brboljenje...brl brl brl... pa stane.. pa brl brl brl.. pa stane...pa kao neki balnocic da pukne...booop Stavim ruku ...oseti se bre..kao talasic... Jel to ona? Creva tu nisu... Jeee Ona je Ali za dan-dva kad se to nastavi,onda ces biti sigurna 100%
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 4.6.2010 21:31:06
|
|
|
|
cipiripi
|
Nije gas majke mi... Jeeeeeeee jeeeeeeeeeeee ONA jeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 4.6.2010 21:31:24
|
|
|
|
cipiripi
|
KOJI TRIP
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 4.6.2010 21:31:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Ivona se polako javlja ...
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 4.6.2010 21:32:50
|
|
|
|
cipiripi
|
Cuje pricu o serklazu , pa me onako diskretno pita... "MAma dokle ces ??????????" Leave me aloneeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 4.6.2010 21:37:44
|
|
|
|
Daca88
|
Bravo za Ivonu. To su ti prvi nezni pokreti koji se ne osete kao definisani pokreti nego kao talasanje A ti baloncici,to je moj par puta radio tokom UZ i onda je dr.rekao da se to cuje kako pliva u plodovoj vodi,a hoce to da se cuje i kad rade ono sa ustima(znas kad odrastao covek zagnjuri pod vodu pa onako ispusta mehurice)tako znaju i bebice. Kazu da mrsavice pre osete pokrete od onih gojaznih ili od zena koje su imale viska pre zatrudnjivanja,a ti si zgodnica samo takva,pa to je sigurno to! Javlja se da je dobro i da ne brines
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 4.6.2010 21:39:00
|
|
|
|
cipiripi
|
Sad mi je nekako lakse.. pogotovo posle AC...
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 8.6.2010 16:53:52
|
|
|
|
biska
|
ja sam osetila tako u 5 mesecu. i bilo me je tuga a sad sam 8 i ne da me udara oa to je strasno a verovatno sto je muskarcic
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 8.6.2010 17:02:36
|
|
|
|
dacica
|
ja nekako jedva cekam te prave udarce... sad...a,posle...
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 8.6.2010 17:30:04
|
|
|
|
biska
|
Sve do 7 meseca je super makar meni. Kad udjes u 8 tad pocinju muke bole ledja jako i beba pritiska na sve strane ali to su slatke muke dzaba moramo kroz to da prodjemo samo da su nasi bebci zivi i zdravi........... to se kazu sve zaboravi
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 9.6.2010 13:00:54
|
|
|
|
SandraSd
|
Moj se poslednja dva dana sve neshto smirio, samo povremeno osetim neko blago meshkoljenje... Joj sad bih volela da me shutne, onako pravo, mushki, da znam da je dobro
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 9.6.2010 13:04:17
|
|
|
|
nala
|
Naravno da je dobro, pa ni kao ni nama ne prijaju ove nagle promene atmosferskog pritiska. Sve je u redu, samo te malo kulira, onako muski.
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 9.6.2010 13:57:36
|
|
|
|
biska
|
joj kako, meni se cini ponekad kad bi se malo smirio dobro bi bilo jer mi kicma otpade !!!! dobro ti je bebac nista ne brini to ti je mozda zatisije pred buru
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 9.6.2010 15:49:08
|
|
|
|
SandraSd
|
IZVORNA PORUKA: nala Sve je u redu, samo te malo kulira, onako muski. he, he, he, bravo nala IZVORNA PORUKA: biska to ti je mozda zatisije pred buru Bice da je tako Al znash ti nas zene....Kad nema, shto nema, a kad ima, onda "joj iskuliraj malo"
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 9.6.2010 15:51:30
|
|
|
|
cipiripi
|
Kad je nema dugo da se javi..ja "malkice" prodmam stomak i eto je...shibne i ona mene A ponosni tata ce na to "Alooooo bre nemoj da mi maltretiras dete ona spava"
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 9.6.2010 15:58:23
|
|
|
|
liliana
|
Jao, Cipi, tako je i MM reagovao. Baš mi je bio smešan!
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 9.6.2010 16:00:11
|
|
|
|
cipiripi
|
Ali moras priznati da su u pravu..ali isto tako moras priznati da smo i mi u tim situacijama malo luckaste
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 9.6.2010 16:01:39
|
|
|
|
liliana
|
Apsolutno. Ja sam se tripovala kad je nema da se pomeri, pa sam jela čokoladice da je razbudim! O, Bože, nisam sopstvenom detetu davala da spava!!!
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 9.6.2010 16:05:57
|
|
|
|
cipiripi
|
eh..vrate nam deca posle..
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 9.6.2010 16:07:08
|
|
|
|
liliana
|
A, videčeš, draga!!! Meni je Tina to "debelo" naplatila!!! Budila me prva 3 mewseca na svakih sat vremena noču!!! Sad je bolje...
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 9.6.2010 16:09:13
|
|
|
|
cipiripi
|
o tome ti pricam
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 9.6.2010 16:09:41
|
|
|
|
liliana
|
DA, da...
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 9.6.2010 16:13:17
|
|
|
|
pahulja76
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Kad je nema dugo da se javi..ja "malkice" prodmam stomak i eto je...shibne i ona mene A ponosni tata ce na to "Alooooo bre nemoj da mi maltretiras dete ona spava" kad spremam rucak, stojim uz sporet pored ringle, mm pridje, pokrije mi stomak i kaze "nemoj da mi kuvas dete" il kad perem sudove pa se slucajno u trenutku naslonim na sudoperu on opet "nemoj da mi hladis dete"
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 9.6.2010 16:15:14
|
|
|
|
cipiripi
|
"napravio si ga ..aj sad shic"
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?