Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 9.6.2010 16:24:44
|
|
|
|
pahulja76
|
tako nesto, sad se prave vazni dok su malene u stomaku... videcemo kad se rode bebice kakvi ce ocevi biti
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 9.6.2010 18:02:01
|
|
|
|
biska
|
Ja mislim da ce da beze u drugu sobu,preko noci kad se beba budi ali necemo mu dat nek se i oni malo muce
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 9.6.2010 18:41:59
|
|
|
|
nala
|
IZVORNA PORUKA: biska Ja mislim da ce da beze u drugu sobu,preko noci kad se beba budi ali necemo mu dat nek se i oni malo muce Zavisi od muza. moj je skakao zajedno sa mnom kad se prvo dete budilo, a za ovo cemo videti. Mada, on je brizan otac tako da ce sigurno i sada.
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 9.6.2010 22:36:11
|
|
|
|
biska
|
Daj boze jer on od sad govori da ce da bezi a videcemo mozda bude zesci od mene hahahahahahah
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 10.6.2010 8:00:20
|
|
|
|
nala
|
Naravno, a kad mu bebe dodje kuci, nece biti bas `ladne glave i ledenog
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 11.6.2010 13:01:55
|
|
|
|
SandraSd
|
IZVORNA PORUKA: biska joj kako, meni se cini ponekad kad bi se malo smirio dobro bi bilo jer mi kicma otpade !!!! dobro ti je bebac nista ne brini to ti je mozda zatisije pred buru E ne mogu da ti objasnim koliko si bila u pravu!!Posle svog onog kukanja kako ga nema, juche ja otishla sa drugaricama na neki plac, priroda i tako to, i odjednom pochne sa desne strane stomaka neshto chudno da mi se deshava Neko muntanje, pomeranje, naduvavanje, i jednog trenutka totalno ostanem bez daha. Ustanem sa stolice, uspravim se, a ispod desne dojke, bukvalno na rebrima, plucima, skroz neko izbochenje. Meni loshe, ne mogu da dishem, skroz neprijatann osecaj na kozi koja se zatrgla... Brze bolje se vratim kuci, totalno prepadnuta shta se deshava, i onda mi mama kao objasni da je bebic stao tako nekako nezgodno i da je sve to od toga. I mali baksuz je bio u tom polozaju skoro do jutros, mislila sam odvalicu.... A uz sve to, stomak mi se sve vreme nekako chudno ponashao, neshto se u sekundi stvrdne, koza se zategne, pa se opusti, ali ne boli. E sad pojma nemam ni da li su to one lazne kontrakcije koje ste pominjali ili je to bebic kad gurne nekim delom tela... Sve u svemu, bilo je bash zeznuto, narochito shto mi se to prvi put deshavalo, a ja se josh i isprepadala silno. Danas je bolje, mislim da se spustio nize, i opet se bash slabo mrda. Tako da nemam pojma shta vishe da kazem...
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 11.6.2010 15:39:22
|
|
|
|
biska
|
Eto vidis jer to se i meni desavalo ali sad se spustio nize u karlicu pa lakse disem a ledja me i dalje jako bole i to samo kad sedim a kad idem i lezim nista jel i tebe bole ledja?
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 12.6.2010 1:39:09
|
|
|
|
SandraSd
|
Meni je inache stomak bash, bash nisko, pa sam se iznenadila kako se nashao gore A sad vishe nisam ni sigurna gde je, chini mi se prilichno dole...A ledja me najvishe bole kad perem sudove Taj mi polozaj uopshte ne odgovara. I kad malo vishe hodam. A inache bash puno sedim, obichno za kompom, na stolici koja nije udobna i to mi ne smeta...
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 12.6.2010 10:46:08
|
|
|
|
biska
|
Kazu beba promeni polozaj vise puta, mora da se okrenuo zato ti je bilo onako blago tebi a meni nista ne smeta kad stoim
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 12.6.2010 11:12:10
|
|
|
|
Lilly*
|
Trudnjačice moje, hajde da se malo vratimo na temu
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 30.6.2010 17:12:52
|
|
|
|
Anoniman
|
U 18-oj nedelji... I samo tad, jer sam posle dve nedelje pobacila....
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 30.6.2010 17:44:21
|
|
|
|
cipiripi
|
o bbozeeee...
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 1.7.2010 3:51:14
|
|
|
|
isidora88
|
moja bebica veceras ima zurku u stomaku,osecam vec sat vremena lupkanje ovo je predivan osecaj,jedva cekam da jace udara pa da i tata oseti
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 1.7.2010 6:24:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Cestitam Isidora....
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 1.7.2010 10:25:41
|
|
|
|
isidora88
|
hvala
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 1.7.2010 10:28:59
|
|
|
|
Markovicka
|
Joj sto ste mi slatke, podsetila sam se ovog predivnog osecaja. Pplakala sam od srece prvi put. Pola sata je pravila zurku Pre toga je bilo neodredjeno, a tada sam bila sigurna da je to to. I tata je bio tu, tako da je bio potpun ugodjaj. Uzivajte!
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 2.7.2010 11:56:57
|
|
|
|
Sonreir
|
Ja sam osetila u 18-toj nedelji i od tada osecam svaki dan, s tom razlikom da su udarci sve jaci i jaci. U pocetku je bebac bio stidljiv pa se mrdao samo kada smo nas dvoje sami, a cim mm ili neko drugi stavi ruku odmah se umiri. Sada vec nema pravila, udara non stop bez obzira cija je ruka na stomaku. Ponekad pomislim da nikada ne spava Kad me sada udara ovako ne smem ni da pomislim sta ce biti do kraja trudnoce
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 2.7.2010 12:19:31
|
|
|
|
pahulja76
|
sonreir, samo neka on udara
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 2.7.2010 12:24:15
|
|
|
|
Sonreir
|
Ma neka je on nama ziv i zdrav, ali ako je sad vec toliko jak, plasim se da cu jos malo morati mm da vodim svuda sa sobom jer cu poceti da padam od svakog udarca
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 2.7.2010 12:26:53
|
|
|
|
pahulja76
|
ne brini se, nije to toliko strasno... samo je pitanje gde udara
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 2.7.2010 12:30:49
|
|
|
|
Sonreir
|
Lakse mi je da nabrojim mesta u koja ne udara jer ih ima mnogo manje Udara bre svuda, kao da je velik bar pola metra, ne znam ni kako postize da udari na toliko razlicitih mesta za kratko vreme
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 3.7.2010 9:40:54
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne zaaluzujem da budem mama ,ne zasluzujem ovu bebicu
|
|
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 3.7.2010 9:44:20
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
pa, zasto Sindarella? Sta se desilo?
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 3.7.2010 9:50:45
|
|
|
|
morena
|
Dušo, zašto tako? Svaka žena zslužuje biti mama.
|
|
RE: Kada ste prvi put osjetili bebino pomijer... 3.7.2010 10:16:11
|
|
|
|
pahulja76
|
IZVORNA PORUKA: Cindarella Ne zaaluzujem da budem mama ,ne zasluzujem ovu bebicu sta se desilo, draga
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?