Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.6.2010 19:54:29
|
|
|
|
Cvetana
|
Ne daj se Odri, i tvoja imenjakinja po nicku se nije dala
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.6.2010 19:58:05
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Ma jaka sam ja , ali posle 2god borbe nekada nestane optimizma. Ali uspecemo , na ovaj ili onaj nacin. Ipak sam ja trvdoglava lavica i ne odustajem tako lako.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.6.2010 20:02:31
|
|
|
|
Cvetana
|
Isto 2 god i gomila novih iznenadjenja, al ne dam se ja !!! Ovih dana sam posebno optimisticna i verujem da ce se sredit sve, na ovaj ili onaj nacin. Moj je dobio terapiju pregnyl, pa cemo videti. Za sve postoji resenje, samo treba naci kako.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.6.2010 20:41:58
|
|
|
|
Suncicabg
|
Samo hrabro drage moje Ide malo sporije i otezano, ali uspecemo
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.6.2010 23:09:10
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic Jao Mari....sa jedne strane jedva cekam,a s'druge me je strah...al' cemo bar videti gde smo sta i kako dalje!kako treba bar dovoljna za vto!Nadam se da ce se pojaviti bar dva-tri plivaca ...ja se nadam i za vise...mnoooogo vise plivaca...srecno
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.6.2010 23:13:09
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: Odri Hepbern Ma jaka sam ja , ali posle 2god borbe nekada nestane optimizma. Ali uspecemo , na ovaj ili onaj nacin. Ipak sam ja trvdoglava lavica i ne odustajem tako lako. Odri ...imam i ja jednog lavica u kuci-mm ...tako da sam sigurna da neces odustati...hrabra si, kao i svi lavovi
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.6.2010 9:54:49
|
|
|
|
Dudu25
|
Zaboravila sam da pisem analize za spermogram 23mil/ml zivih 50% brzo prog 10% sporo prog 10% in situ 10% nepokretnih 70% normalnih formi 60% dao mu je da uzme Th.Trental 400mg 2x1 tabl - stalna th. Tocopherol 400 ui 1 tabl dnevno - stalna th. Uraditi kontrolni nalaz spermograma za 2 sedmice uraditi uretralni bris na ureaplasmu Dijagnoza STD varicocele l.sin N46
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.6.2010 10:00:17
|
|
|
|
Mari86
|
vidim puno nepokretnih??!!! dijagnoza varicocela???? Hoce operisati?
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.6.2010 10:05:17
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 vidim puno nepokretnih??!!! dijagnoza varicocela???? Hoce operisati? Ne nije spomenuo operaciju. Samo da se uzme prvo brise da se uzme za ureaplasmu,jer taj dan je mm posao da da bris ali izgleda da to ne treba kod njega nego u laboratoriji pa sad ce u laboratoriji pa tek za 2 nedelje kod njega... Jesi li cula ti Mari za ove tablete i kakve su znas li?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.6.2010 10:16:29
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Dudu25 IZVORNA PORUKA: Mari86 vidim puno nepokretnih??!!! dijagnoza varicocela???? Hoce operisati? Ne nije spomenuo operaciju. Samo da se uzme prvo brise da se uzme za ureaplasmu,jer taj dan je mm posao da da bris ali izgleda da to ne treba kod njega nego u laboratoriji pa sad ce u laboratoriji pa tek za 2 nedelje kod njega... Jesi li cula ti Mari za ove tablete i kakve su znas li? Cula sam za Trental da je dobar za poboljsanje,za ovo ostalo nisam cula... Inace stanje kod vas nije lose dosta zivih broj takodje nije los..mozda zato ne treba operacija
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.6.2010 10:20:18
|
|
|
|
bluka
|
tocopherol je vitamin E
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.6.2010 10:31:29
|
|
|
|
Dudu25
|
Hvala Bluka Neznam Mari sad za sad nije spomenuo nikakvu operaciju samo je rekao da pije ovo i da dodje za 2 nedelje na kontrolu ali sad neznam samo da cekamo pocetak mjeseca za briseve jer nismo pri parama ali tablete ce popiti a vidim tamo pise stalno znaci treba to uvijek da pije
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.6.2010 10:45:12
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Dudu25 Hvala Bluka Neznam Mari sad za sad nije spomenuo nikakvu operaciju samo je rekao da pije ovo i da dodje za 2 nedelje na kontrolu ali sad neznam samo da cekamo pocetak mjeseca za briseve jer nismo pri parama ali tablete ce popiti a vidim tamo pise stalno znaci treba to uvijek da pije Da lekove mora da pije stalno da bi bilo efekta...mislis nista pri parama da ih pije do briseva ili do kontrole nisam bas najbolje raumela?
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.6.2010 10:47:33
|
|
|
|
Dudu25
|
uzecemo tabletice ali brisevi ce da cekaju sledeceg mjeseca hvala puno Mariceeee
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.6.2010 13:15:07
|
|
|
|
bebironcic
|
Dudulina moja lepa...sada sam procitala za sperm.neka pije tm lekice i nadam se da ce se ti nepokretni pokrenuti a za briseve kad dodje vreme drzim palceve
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.6.2010 13:15:48
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: lidija 011 IZVORNA PORUKA: bebironcic Jao Mari....sa jedne strane jedva cekam,a s'druge me je strah...al' cemo bar videti gde smo sta i kako dalje!kako treba bar dovoljna za vto!Nadam se da ce se pojaviti bar dva-tri plivaca ...ja se nadam i za vise...mnoooogo vise plivaca...srecno Hvala Lidija
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.6.2010 13:20:29
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic Dudulina moja lepa...sada sam procitala za sperm.neka pije tm lekice i nadam se da ce se ti nepokretni pokrenuti a za briseve kad dodje vreme drzim palceve hvala draga
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.6.2010 19:12:56
|
|
|
|
cipiripi
|
Trental je za cirkulaciju.....
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 24.6.2010 21:18:27
|
|
|
|
lidija 011
|
IZVORNA PORUKA: Dudu25 Zaboravila sam da pisem analize za spermogram 23mil/ml zivih 50% brzo prog 10% sporo prog 10% in situ 10% nepokretnih 70% normalnih formi 60% dao mu je da uzme Th.Trental 400mg 2x1 tabl - stalna th. Tocopherol 400 ui 1 tabl dnevno - stalna th. Uraditi kontrolni nalaz spermograma za 2 sedmice uraditi uretralni bris na ureaplasmu i mm ima varicoccelu I n46(to je valjda sifra dijagnoze), ali mu urolozi nisu dali trental(za perifernu cirkulaciju)...mada su mi djelovali malo neozbiljni i rekli da nema potrbe za operacijom, jer mu je poslednji spermiogram bio dobar(iako su prethodna 2 bila katastrofa)...idemo sad po trece misljenje na B.K. a zasto da radi spermiogram za 2 nedelje,ja mislim da ce opet biti los, jer spermiogeneza(proces stvaranja spermatozoida) traje 72 dana
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.6.2010 9:42:22
|
|
|
|
Dudu25
|
Hvala Bebi Hvala Cipice Lidija, neznam tako mu pise na nalaz, da treba da da spermogram ponovo posle 2 nedelje...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 25.6.2010 22:52:00
|
|
|
|
lidija 011
|
vjerovatno zbog varicoccele i terapije sa trentalom-da vide da li se poboljsala cirkulacija u predjelu testisa navijam da bude bolje
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.6.2010 8:34:40
|
|
|
|
Ana RR
|
Savet moje doktorke U toku ovulacije, pre odnosa (u toku tuširanja), rastvoriti malo sode bikarbone (samo na vrh kašičice) u čaši tople vode, pa taj rastvor uz pomoć šprica ubaciti "unutra". Kaže da u toj sredini spermatozoidi bolje plivaju (bazna sredina). Mlazom tople vode masirati stomak i krsta, najviše onu stranu na kojoj je ovulacija.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.6.2010 9:11:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Savet moje doktorke U toku ovulacije, pre odnosa (u toku tuširanja), rastvoriti malo sode bikarbone (samo na vrh kašičice) u čaši tople vode, pa taj rastvor uz pomoć šprica ubaciti "unutra". Kaže da u toj sredini spermatozoidi bolje plivaju (bazna sredina). Mlazom tople vode masirati stomak i krsta, najviše onu stranu na kojoj je ovulacija. Hvala za savet, Anci! Al' sto to napisa u ovu temu
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.6.2010 9:12:33
|
|
|
|
Ana RR
|
Nem'' pojma ću prekopiram!
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 28.6.2010 9:15:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Nem'' pojma ću prekopiram! Ja sve citam i ne kapiram kakve veze ima sa muskarcima
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?