Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:04:09
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: Cvetana IZVORNA PORUKA: pepino Znam Kalic,ali svi kazu da muskarci to najvise vole,kao pruza im najvece zadovoljstvo,tako sam cula,sad ne znam koliko je to tacno??? Pa se nekada zabrinem jer ja ne mogu,pa pitam puza smeta li mu to,on kaze ma kakav,al ja se bojim da nece da mi kaze Odosmo sa teme...... Ma jeste bas on to vidi da l si progutala ili ne. Ako ne diskretno pljuni u saku, pa obrisi negde Ja nisam neki fan, bas kad mora Cveti nisi me razumjela,ja ne mogu uopste oral,a kamoli progutati,na to sam mislila da najvise vole,a i naravno kada progutamo....
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:04:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Cvetana IZVORNA PORUKA: pepino Znam Kalic,ali svi kazu da muskarci to najvise vole,kao pruza im najvece zadovoljstvo,tako sam cula,sad ne znam koliko je to tacno??? Pa se nekada zabrinem jer ja ne mogu,pa pitam puza smeta li mu to,on kaze ma kakav,al ja se bojim da nece da mi kaze Odosmo sa teme...... Ma jeste bas on to vidi da l si progutala ili ne. Ako ne diskretno pljuni u saku, pa obrisi negde Ja nisam neki fan, bas kad mora
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:07:59
|
|
|
|
Cvetana
|
E, ja se ovde presamitih od smeha Bas me zanima da l oni vole nama da pruzaju zadovoljstvo ove vrste i da l gutaju ?
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:10:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Pih šta oni nama mogu da progutaju , da izvineš.... Lepo ja kažem , mi žene smo prokleta stvorenja ...
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:11:49
|
|
|
|
Cvetana
|
Pa jes...... Al mozda im gadno, onako ljugavo da ne ulazim u detalje sad Al se ne bune, koliko mi se cini
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:13:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Cvetana Pa jes...... Al mozda im gadno, onako ljugavo da ne ulazim u detalje sad Al se ne bune, koliko mi se cini Vala ni moj! Iako ja nisam neka lizalica ...
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:15:02
|
|
|
|
Anitaaa
|
Vruće teme ovde Ja ne volim da progutam gadan mi je ukus.Ja to onako diskretno ispljunem pre nego što se on osvesti
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:16:44
|
|
|
|
Cvetana
|
Eto, dajte im zene iliuziju
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:18:04
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Cvetana Pa jes...... Al mozda im gadno, onako ljugavo da ne ulazim u detalje sad Al se ne bune, koliko mi se cini ma ko kaze? naisle ste na pogresne.. ima onih koji to vole...bre!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:21:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: pepino IZVORNA PORUKA: OTI ja oralni obozavam i rado ga dajem .. ..ali stvarno. pepino, slazem se sa kali..nemoj da radis nesto sto ti ne prija. Blago vama,zavidim vam De de OTI , šta beše sa onom našom firmom? Da opalimo tarifu samo za Pepino? OTI kahm kahm ...
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:22:21
|
|
|
|
Anoniman
|
kali, pa ja cekam i cekam... nego ova kriza usporila sve
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:25:18
|
|
|
|
Mishica 77
|
Ja pitala mm da li bi ga to uzbudilo. Ako da, probaću. Reče ne. Ne znam šta bih da hoće... kako bih prelomila. Kako ste vi prvi put?
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:28:59
|
|
|
|
Cvetana
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: Cvetana Pa jes...... Al mozda im gadno, onako ljugavo da ne ulazim u detalje sad Al se ne bune, koliko mi se cini ma ko kaze? naisle ste na pogresne.. ima onih koji to vole...bre! Ma vooollliiiiiiiii on, a i ja
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:30:39
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Ja pitala mm da li bi ga to uzbudilo. Ako da, probaću. Reče ne. Ne znam šta bih da hoće... kako bih prelomila. Kako ste vi prvi put? Ja nisam ni znala .... Samo sam prekasno krenula da se sklanjam i u fazonu aj kad sam već tu...
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:30:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Otkako sam sa mm, progutam svaki put Meni je to kao kad moram da pojedem svinjetinu, ne obožavam, al mogu...a za mm je to no1 u seksu, pa mi i ne pada teško
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:32:50
|
|
|
|
simke
|
Oral DA,gutanje NE,a razlog je više nego opravdan,jer zamalo se ne uguših Ne mogu izbeći projektile,više puta sam pogođena u oko,a par puta u nos
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:34:00
|
|
|
|
Cvetana
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi IZVORNA PORUKA: Mishica 77 Ja pitala mm da li bi ga to uzbudilo. Ako da, probaću. Reče ne. Ne znam šta bih da hoće... kako bih prelomila. Kako ste vi prvi put? Ja nisam ni znala .... Samo sam prekasno krenula da se sklanjam i u fazonu aj kad sam već tu...
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:35:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: simke Oral DA,gutanje NE,a razlog je više nego opravdan,jer zamalo se ne uguših Ne mogu izbeći projektile,više puta sam pogođena u oko,a par puta u nos joj sto je gadno kad ode u oko... p.s ja mislim da je zenama na RR ONAJ nagon (the nagon) jak uvek u isto vreme jer se samo aktiviramo u ovim temama odjednom..pa pauza pa opet...
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:39:00
|
|
|
|
morena
|
Joj, ja ne bi progutala da mi plate. Al, inače volim oral, i primat i davat....
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:40:43
|
|
|
|
pepino
|
Kazem vam ja,jedina sam izgleda koja ne moze,izrod majke mi! Mislim na oral...
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:41:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI p.s ja mislim da je zenama na RR ONAJ nagon (the nagon) jak uvek u isto vreme jer se samo aktiviramo u ovim temama odjednom..pa pauza pa opet...
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:41:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepino Kazem vam ja,jedina sam izgleda koja ne moze,izrod majke mi! Mislim na oral... kako bre ne mozes? ja em mogu em bre volim@!!!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:42:29
|
|
|
|
Cvetana
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: simke Oral DA,gutanje NE,a razlog je više nego opravdan,jer zamalo se ne uguših Ne mogu izbeći projektile,više puta sam pogođena u oko,a par puta u nos joj sto je gadno kad ode u oko... p.s ja mislim da je zenama na RR ONAJ nagon (the nagon) jak uvek u isto vreme jer se samo aktiviramo u ovim temama odjednom..pa pauza pa opet... Ja sam imala period apstinencije, pa da obnovim gradivo a ne znam sta je gore, da l oko ili nos peceeeee
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:43:27
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: pepino Kazem vam ja,jedina sam izgleda koja ne moze,izrod majke mi! Mislim na oral... kako bre ne mozes? ja em mogu em bre volim@!!! Dobro jutro Oti! Ja to cijelo vece pisem,a ti tek sad skonta sta to mene muci
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:44:10
|
|
|
|
Mishica 77
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi Ja nisam ni znala .... Samo sam prekasno krenula da se sklanjam i u fazonu aj kad sam već tu... Khm... pa ne znam baš za ovo... mm nikad ne bi uradio nešto, a da predhodno nismo pričali o tome. Prihvatam sve ali ne na kvarno. Neka druga varijanta?
< Poruku je uredio Mishica 77 -- 20.6.2010 20:46:47 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?