Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 16.11.2009 22:37:54
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: OTI E devojke sta da vam kazem... ali kad ode u OKO...ako se nekome to desilo videce sta je pakao...sve ostalo je nista Vrati se na prve strane teme
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 16.11.2009 22:40:01
|
|
|
|
bebolino
|
ne bih nikad mogla progutati, mislim da bih se udavila a da to predstavlja takav problem za oči to nisam znala, od sada ću da ih zaštitim za svaki slučaj
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 6.1.2010 23:31:51
|
|
|
|
milia
|
Progutala svega par puta i nije mi se bas dopalo. Pa sam prestala. Iovako vise volim da se malo macnem po sisuljkama nego da gutam.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 19.4.2010 13:37:59
|
|
|
|
eni26
|
Moze oral ,ali ne gutati! Al'' sta ces ako malo ode niz grlo,nije na odmet progutati!
< Poruku je uredio eni26 -- 19.4.2010 13:38:41 >
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 19.4.2010 13:45:32
|
|
|
|
minavb
|
Nasmejah se kad sam videla da imamo ovu temu. Podsetila me na jednu scenu iz serije "Sex & the City". Pitaju Samantu na nekom anketiranju prilikom testiranja za HIV, "Do You swallow?" a ona im odgovara "Only when surprised"
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 19.4.2010 13:46:30
|
|
|
|
Anoniman
|
A da se ja njemu prvo ispisam u usta? Bljak!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 19.4.2010 13:47:19
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman A da se ja njemu prvo ispisam u usta? Bljak! hahahaha...nije to isto!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 19.4.2010 13:47:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Uf , treba mi mnogo alkohola da to uradim ...
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 19.4.2010 13:47:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb Nasmejah se kad sam videla da imamo ovu temu. Podsetila me na jednu scenu iz serije "Sex & the City". Pitaju Samantu na nekom anketiranju prilikom testiranja za HIV, "Do You swallow?" a ona im odgovara "Only when surprised" A kada natera frajera da proba ?
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 19.4.2010 13:50:31
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Anoniman A da se ja njemu prvo ispisam u usta? Bljak! Paaa...ako te to lozi, mozes.
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 19:17:05
|
|
|
|
Mishica 77
|
Ljaks!!! Isuviše sam gadljiva!!! Svaka čast ko može... Oral da ali gutanje ne.
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 19:23:47
|
|
|
|
ksenija81
|
to je sve sto imam da kazem na ovu temu
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 19:34:09
|
|
|
|
Anoniman
|
....Ako se ikada zakaci nesto, pa dodjemo u fazu da zavrsavamo na bilo kom mestu osim ...
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 19:35:35
|
|
|
|
Mishica 77
|
Ti si luda...
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 19:40:17
|
|
|
|
pepino
|
Nikako,ja ni oral ne mogu,pokusala,al kakav,meni to smrdi,bljak,previse sam gadljiva
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 19:47:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepino Nikako,ja ni oral ne mogu,pokusala,al kakav,meni to smrdi,bljak,previse sam gadljiva Meni ne smrdi jedino kada bih ga uhvatila nakon trčanja ....
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 19:50:13
|
|
|
|
pepino
|
Meni uvijek,i nakon tusiranja,mislim da svaki covjek i zena imaju poseban miris-dole i meni se ne svidja,nekada mi je krivo sto to ne mogu,glupo se osjecam jer znam da to radi vecina zena-mislim na oral,al ne ide,mozda vremenom udjem u stos Puz ne insistira tako da se nadam da to nece potraziti negdje u komsiluku
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 19:52:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepino Meni uvijek,i nakon tusiranja,mislim da svaki covjek i zena imaju poseban miris-dole i meni se ne svidja,nekada mi je krivo sto to ne mogu,glupo se osjecam jer znam da to radi vecina zena-mislim na oral,al ne ide,mozda vremenom udjem u stos Puz ne insistira tako da se nadam da to nece potraziti negdje u komsiluku Draga ne treba to da radiš samo zato što većina žena radi isto ... Radiš ako ti se radi ..ko ga *ebe... Mislim na oralni sex konkretno.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 19:54:34
|
|
|
|
pepino
|
Znam Kalic,ali svi kazu da muskarci to najvise vole,kao pruza im najvece zadovoljstvo,tako sam cula,sad ne znam koliko je to tacno??? Pa se nekada zabrinem jer ja ne mogu,pa pitam puza smeta li mu to,on kaze ma kakav,al ja se bojim da nece da mi kaze Odosmo sa teme......
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 19:58:57
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepino Znam Kalic,ali svi kazu da muskarci to najvise vole,kao pruza im najvece zadovoljstvo,tako sam cula,sad ne znam koliko je to tacno??? Pa se nekada zabrinem jer ja ne mogu,pa pitam puza smeta li mu to,on kaze ma kakav,al ja se bojim da nece da mi kaze Odosmo sa teme...... Ženo dovodiš me u situaciju učiteljica - učenik hahahhahahha Ma hajde , de... ako ti nije do toga (probala si , ne ide...) pusti ... I mani me tih tužnjikavaca u ovoj temi!
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:00:26
|
|
|
|
pepino
|
Kako vi kazete Kaliopickice!!!! Nemam neki smajli onaj vojnicki na raport,na zapovjest gospoja,ja uvijek pokvarim temu
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:00:30
|
|
|
|
Anoniman
|
ja oralni obozavam i rado ga dajem .. ..ali stvarno. pepino, slazem se sa kali..nemoj da radis nesto sto ti ne prija.
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:01:17
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: OTI ja oralni obozavam i rado ga dajem .. ..ali stvarno. pepino, slazem se sa kali..nemoj da radis nesto sto ti ne prija. Blago vama,zavidim vam
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:02:33
|
|
|
|
Cvetana
|
IZVORNA PORUKA: pepino Znam Kalic,ali svi kazu da muskarci to najvise vole,kao pruza im najvece zadovoljstvo,tako sam cula,sad ne znam koliko je to tacno??? Pa se nekada zabrinem jer ja ne mogu,pa pitam puza smeta li mu to,on kaze ma kakav,al ja se bojim da nece da mi kaze Odosmo sa teme...... Ma jeste bas on to vidi da l si progutala ili ne. Ako ne diskretno pljuni u saku, pa obrisi negde Ja nisam neki fan, bas kad mora Uhhhhhhhhh ja ovde o gutanju, al ti ne volis uopste. PA Sta ? Ni svi muskarci ne vole, kao ni zene, ko da je to nesto bitno u zivotu
< Poruku je uredio Cvetana -- 20.6.2010 20:05:04 >
|
|
|
|
RE: Progutati ili ne progutati 20.6.2010 20:02:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pepino IZVORNA PORUKA: OTI ja oralni obozavam i rado ga dajem .. ..ali stvarno. pepino, slazem se sa kali..nemoj da radis nesto sto ti ne prija. Blago vama,zavidim vam De de OTI , šta beše sa onom našom firmom? Da opalimo tarifu samo za Pepino?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?