|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Pretrage i hormonska terapija
18.6.2010 0:56:23   
Sanchy
Da u pravu si,to sto ti je opadao progesteron nema veze sa vezom i uopste nije logicno,ma istrazujem ja ,veruj mi,jos mi je sestra apsolvent medicine pa i po njenim knjizurinama rovarim..ha ha...

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 976
18.6.2010 0:57:02   
cipiripi
Pazi se suvisnih informacija user posted image user posted image user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 977
18.6.2010 1:00:15   
liliana
Dr Cipi ima sve informacije-i potrebne i suvišne!!!user posted image
OK je dr Spremović. Ja je znam.

" BOŽE, ČUVAJ MI OVO PILE...
OVU MRVU ZLATA I SVILE..."

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 978
18.6.2010 1:01:25   
Sanchy
A i to si u pravu...videcemo sad sta ce biti sa tim progesteronom...ako ti imas neku nedoumicu slobodno pitaj dosta toga znam mada se eto desi i da negde tapkam u mraku sta ces ,niko ne moze bas sve da znauser posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 979
18.6.2010 1:05:27   
liliana
Kesićka i Profesor Radunović su najbolji, veruj mi!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 980
18.6.2010 1:07:26   
Sanchy
Jedino sto mi se u Klinickom ne svidja to je sto ne nose rukavice prilikom pregleda,jer teoretski pored bakterija i gljivica moze da se preko ruku prenese i virus u nekom  kracem vremenskom intervalu ...da li sam ja jedina koja cak i o tome razmislja??user posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 981
18.6.2010 1:08:46   
liliana
Prvi put čujem da ne nose rukavice! Ja sam ležala 6 meseci na odeljemju Humane reprodukcije i SVI nose rukavice!

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 982
18.6.2010 1:09:52   
Sanchy
Mislim na pregled uz vaginalnom sondom...ne na ginekoloski,nisam se dobro izjasnila

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 983
18.6.2010 1:12:04   
Sanchy
Sest meseci si lezala??Svaka ti cast ...

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 984
18.6.2010 1:12:10   
liliana
Ne znam... Uvek nose rukavice.

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 985
18.6.2010 1:14:14   
Sanchy
Mislim ipak tu moras da budes psihicki veoma jak,ja to nisam pa ti se zato divim sto se tice toga

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 986
18.6.2010 1:16:35   
liliana
Sanči, hajde da pređemo u temu "Šušumioge bla, bla"

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 987
18.6.2010 1:17:06   
Sanchy
Veruj mi,nije nosila,sterilne rukavice stavljaju na sondu posto nemaju ni  prezervativa ali to je po njima sigurnija zastita sto se same sonde tice...

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 988
18.6.2010 1:19:15   
Sanchy
Vazi!!!!!Vrlo sam ozbiljna sto se tice prenosenja zaraznih bolesti ali ako vas to ne interesuje no problem...

< Poruku je uredio Sanchy -- 18.6.2010 1:28:50 >

(odgovor članu liliana)
Direktna veza do poruke: 989
18.6.2010 21:32:50   
lidija 011
Cim sam procitala da se pominje Spremovicka, eto mene opetuser posted image ...Je li ti ona zakazala kontrolu u septembru ?user posted image Ja treba da idem kod nje sl. nedelje.
Ok je sto koriste ster. rukavice za uz sa sondom(naravno, ako su ih otvorili pred tobomuser posted image )...mozda i bolje od prezer....mada prvi put to cujemuser posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 990
18.6.2010 21:46:11   
Sanchy
Da,ja sam cak ponela prezervativ za svaki slucaj,ali ona rece da su te rukavice sigurnije..i vadi ih iz neke kutije mislim da je to vise pari upakovano u jednu kutijuuser posted image nisam bas mogla da procenim..ali ne koriste rukavice na rukama i to me nervira ali nije to samo u klinickom to je i po domovima zdravlja jednostavno zdravstvo nema para a nece da priznaju...

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 991
18.6.2010 21:48:30   
lidija 011
QQ...ako ih je vadila iz velike kutije, onda to nisu sterilne, nego pregledne rukaviceuser posted image ...Jel' to Spremovicka radila?...Da znam, da joj ne dam da mi radi uzuser posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 992
18.6.2010 21:50:17   
Sanchy
Ona je super dr.tako da ne brini,jedino sto je jako trazena svuda,posto je ona i gin,akuser i endokrinolog,pa radi i vestacke i operacije i preglede i uz i endokrino.savetovaliste tako da moze da se desi da dodhje pa da je zovnu iznenada na neku intervenciju a onda ces da se nacekas...tako da ponesi neku knjigu,novine za svaki slucaj..

Direktna veza do poruke: 993
18.6.2010 21:53:42   
Sanchy
ne,sigurno su sterilne,posto sam ja ponudila kondom kada sam videla tu rukavicu ali mi je ona licno rekla da su sterilne rukavice mnogo sigurnije pa sam je ja poslusala...ona stvarno vazi za izuzetnog dr...

Direktna veza do poruke: 994
18.6.2010 21:58:28   
Sanchy
Tako da nemoj da se igras,ne znam koji imas problem,ali ako kod nje propustis pregled nacekaces se prilikom ponovnog zakazivanja...

Direktna veza do poruke: 995
18.6.2010 22:19:57   
lidija 011
Dobro je, onda su sterilne...i ja sam malo sumnjicava po tom pitanju...sta cu kad sam blesavauser posted image idem u utorak (endokrinoloski problem, Hashimoto tireoditis, PCOS...jel' dovoljnouser posted image ), vodim muzica i nosim mp3 i kjnizicu, cak sam uzela i slobodan danuser posted image

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 996
18.6.2010 22:22:25   
lidija 011
Meni rekose neke djevojke da nisu zakazivale prvi pregled, nego su posle same...tako idem i ja...

Direktna veza do poruke: 997
18.6.2010 22:28:43   
Sanchy
Joj i ja sam samo mi oci lete po onom krevetu,sondi,da li je stavljen papir na krevet,uzasuser posted image ,ponekad sam smesna sama sebi,ali sta cu kad sam takva...sredice se sve to,pogotovu sto ides kod dobrog doktora malo ce da traje ali sta da radis..moja drugarica je imala dve neuspele vestacke isla je privatno..sad sam joj preporucila Spremovicku posto ima 42 godine da ne gubi vreme vise ...potpuno sam sigurna da ce joj ona pomoci dauser posted image ..

Direktna veza do poruke: 998
18.6.2010 22:33:19   
Sanchy
Kako mislis ides sama?Moras biti na spisku za taj dan...JA sam prvo isla da zakazem u endokrinolosko savetovaliste pa kad mi je zakazala za otprilike mesec dana,onda sam isla u d.z.po uput..pa me je Spremovicka iz endok.savetovalista uputila kod nje na uz sledece nedelje pa to zakazes opet u salter sali da bi te imali na spisku...

Direktna veza do poruke: 999
18.6.2010 22:59:13   
lidija 011
I ja se nadam za tvoju drugaricu da ostane user posted image ...Jao pa ne znam...meni je doktorka dala uput sa naznakom kod Spremovicke, cak sam je i pitala koja je procedura, ona je rekla da sa tim uputom idem kod njeuser posted image ....a tako mi rece i neko ovdje...mada ja vec imam postavljenu dijagnozu, brdo nalaza, sve cu to da ponesem...idem ustvari da zakazem ispitivanje hormona malo detaljnije, na 3-4 dana (nadam se ne duzeuser posted image )...doktorka mi je rekla da ce Spremovicka da mi da taj neki zeleni uput za stacionarno ispitivanje...nije mi pominjala endokrinolosko savjetovalisteuser posted image ...je li ono isto u Visegradskoj?

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here