Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 11.6.2010 0:20:06
|
|
|
|
Alexis79
|
Cekam da ovaj moj doca pogleda rezultate pa da vidim sta i kako.Koliko znam nemam policisticne jajnike. A sto se tice nerviranja to sam sama kriva.Moracu da nesto promenim.Je ote mene sitnica iznervira. Ja sam inace takva sva u spidu i pokretu.Takva sam po prirodi ,kod mene je sve tako ubrzano. Trebalo bi malo da spustim loptu.Al' ne znam kakoooo
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 11.6.2010 0:24:33
|
|
|
|
Alexis79
|
Cipi draga pa gde si ? Bas sam se ponadala tvom odgovoru. Sto se tice prolaktina ocigledno ce morati da mi se menja terapija.Poslednjih dana mnogo lose podnosim lek. Glavobolje i povracanje skoro svaki dan. Izludecu ,samoj sebi sam se smucila.Ne znam kako me mm podnosi
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 11.6.2010 0:24:46
|
|
|
|
cipiripi
|
Lako, samo je potrebno vreme...i ja sam shizela.. da ne upotrebim negu goru rec Ni ovaj odnos Lh i FSH nije strasan..bilo bi losije da je srazmera obrnuta... mene najvise zanimaju one skracenice... A za bolesti tipa AIDS .. bravo za "negative"
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 11.6.2010 0:32:28
|
|
|
|
Alexis79
|
Joj bilo mi frka danas kad sam otisla za rezultate. Setila sam se one epizode "Sex i Grad"-a ,kad se Samanta testira na HIv. Svasta mi prolazilo kroz glavu ,nije bas da sam nesto bludnicila ,ali nikad se nisam ni testirala. A sto se tice onih skracenica (eo,ba) ovaj doca koji mi je samo pogledao rezultate kaze da to nije nista i da mi je to kao znak neke alergije,rekao mi je da to moze da bude i od ujeda pauka ili neke slicne zivuljke. U sve to cu da budem sigurna kad moj ginekolog bude sve rezultate detaljno proucio. Nego kakav sam maler covek slomio rame i to u porodjanoj sali ,pa je na bolovanju. Sutra cu nadam se da ga uhvatim ,moram sta cu.
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 11.6.2010 0:34:38
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: Alexis79 rekao mi je da to moze da bude i od ujeda pauka ili neke slicne zivuljke. a ovo za analize...znam kako ti je..ja sam se osecala najstrokavije na celom svetu dok ih nisam videla
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 11.6.2010 0:36:03
|
|
|
|
Cvetana
|
Ja sam danas zbog moje lude glave i nerviranja okoglupavog posla prokrvarila 14 dc, a treba da idem na pregled, da radim hormone... Sad sam to odlozila do vikenda. Bas sam budala. Ja ti dajem savete
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 11.6.2010 0:38:30
|
|
|
|
Alexis79
|
Cvetana nisam u toku ,kao prokrvarila? Bas smo ti mi zene neka cudna stvorenja. Prvo se nerviramo ,a onda se iznerviramo sto smo se uopste nervirale.
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 11.6.2010 0:47:32
|
|
|
|
Cvetana
|
Ma nisam ni ja u toku , to je bilo posto sam ti napisala na pretjodnoj strani odgovor da se malo iskuliras zbog kortizola i prolaktina. Oni uglavnom, ako nije neki tumor npr na hipofizi ilinadbubreznoj zlezdi divljaju zbog nasih ludih glava.
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 11.6.2010 0:50:57
|
|
|
|
Alexis79
|
Lude glave a mi jos ludje. Ono sto ja mogu da utripujem u mojoj ludoj glavi ni u SF filmovima ne moze da se vidi.
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 11.6.2010 1:01:11
|
|
|
|
Cvetana
|
A sto radis sve ove analize ? Za VTO ?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 11.6.2010 1:05:27
|
|
|
|
Alexis79
|
Krenuli smo opet iz pocetka da vidimo sta nije u redu.Ovaj dr kod kog sam otisla radi u kabinetu za sterilitet i on mi je trazio sve ove analize.Prvo sve ovo pa mm opet spermogram pa da vidimo sta cemo. Ako ne uspemo prirodnim putem onda VTO.
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 11.6.2010 1:08:48
|
|
|
|
Cvetana
|
Ako, samo napred... Sve ce to da se sredi, a pre svega moramo da glavu sredimo. Odoh ja na spavanje, i to utice na hormone pozz
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 11.6.2010 1:09:35
|
|
|
|
Alexis79
|
Lepo pajki
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.6.2010 6:57:29
|
|
|
|
daca77
|
Da li mi neko moze reci o odnosu FSH i LH. Radila sam ih 4.dc i rezultat je> FSH 3,47 LH 3,7
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.6.2010 8:39:13
|
|
|
|
daca77
|
A sto niko nece da mi pomogne i kaze sta misli o ovom odnosu?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.6.2010 11:04:02
|
|
|
|
daca77
|
Javili su mi upravo iz ordinacije sl.> da pijem neku konjsku dozu glukofaza...kazu mi da po hormonima imam policisticne jajnike...bas svasta, a svi kazu da su mi jajnici cisti...sta ja sada da radim? A na netu mi jedan dr odgovorio da je rezultat ok.
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.6.2010 11:06:49
|
|
|
|
lanajelena
|
Daco volela bih da ti pomognem ali nemam pojma(jedino da ti podignem temu na vrh strane pa da je svi vide)...ajmo zene sigurno neko moze da pomogne
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.6.2010 11:13:15
|
|
|
|
Biki34
|
Glukofaz ti je oralni antidijabetik, jedino ako si radila od hormona insulin(bitan za ovulaciju) pa ako postoji netolerancija na insulin onda ti je dat taj lek...
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.6.2010 11:52:29
|
|
|
|
daca77
|
Biki u tome je problem sto nisam proveravala insulin i onaj test koji to pokazuje...
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.6.2010 11:55:20
|
|
|
|
Biki34
|
fsh i lh su ti kako treba jedino sto je lh za nijansu manji od fsh ali to nema veze sa policisticnim jajnicima...
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.6.2010 12:00:39
|
|
|
|
daca77
|
Da, draga...i ja sam nalazila sada na netu da su mi vrednosti ok. Ovaj dr tvrdi da nisu i da pokazuju sindrom policisticnih jajnika
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.6.2010 21:33:12
|
|
|
|
lidija 011
|
Ja tek krecem u bitku sa hormonima , ali znam da mi moj ginekolog i pored vidjivog PSOC-a nije dala glukofage dok mi se tri dana ne ispita tolerancija na insulin, zbog toga i moram odlezati 3-4 dana u bolnici...rekla mi je da je tako najmjerodavnije
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 16.6.2010 21:38:17
|
|
|
|
cipiripi
|
u pravu je..
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 17.6.2010 10:50:34
|
|
|
|
bluka
|
IZVORNA PORUKA: bluka IZVORNA PORUKA: bluka al zato tsh 0,005 (0,27-4,2) i u skladu sa tim hormoni štitne t3 i t4 iznad granica. opet sam hipertireozna. dobila sam novu terapiju, umjesto favistana sad sam na ptu plus još nešto za smirenje i prestanak lupanja srca. hormoni poslije 6 sedmica terapije: tsh 0,026 (0,27-4,2) i ft4 13,2 (12-22). nije sjajno al' ni skroz loše, i dalje u hiper fazi al' sa urednim ft4, vjerovatno mala korekcija terapije.
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 17.6.2010 10:51:32
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: bluka IZVORNA PORUKA: bluka IZVORNA PORUKA: bluka al zato tsh 0,005 (0,27-4,2) i u skladu sa tim hormoni štitne t3 i t4 iznad granica. opet sam hipertireozna. dobila sam novu terapiju, umjesto favistana sad sam na ptu plus još nešto za smirenje i prestanak lupanja srca. hormoni poslije 6 sedmica terapije: tsh 0,026 (0,27-4,2) i ft4 13,2 (12-22). nije sjajno al' ni skroz loše, i dalje u hiper fazi al' sa urednim ft4, vjerovatno mala korekcija terapije.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?