Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 22.5.2010 23:51:43
|
|
|
|
cipiripi
|
Jel imas dobrog lekara kome verujes? To ti je najvaznije... Da li si mozda radila antitiroidna antitela..? Ili uopste neka antitela..?
< Poruku je uredio cipiripi -- 22.5.2010 23:52:00 >
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 25.5.2010 10:33:30
|
|
|
|
Veca77
|
Progesteron: 18 dc..........34.0 nmol/L.........ref.vr 13.9-90 nmol/L 21 dc..........49.6 nmol/L.........ref.vr 13.9-90 nmol/L I prekosutra cu ga vaditi, ali koliko vidim, stvari se krecu u dobrom smeru!!! Samo neka raste, i treba da raste!!!
< Poruku je uredio Veca77 -- 25.5.2010 10:34:17 >
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 25.5.2010 10:34:26
|
|
|
|
pepino
|
Cestitam Vecili,bravo,bice sve ok!!!!!
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 25.5.2010 10:37:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Veco, navijam za tebe !
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 25.5.2010 10:42:05
|
|
|
|
maca10
|
drage moje danas sam bila na nukeranoj pa mi je za povisen TSH (5.78) propisala Letrox 50mg po pola tablete dnevno,kontrola za 2 mjeseca.Valjda ce se stanje ustabiliti,vidjecemo Sto se tice progesterona gin mi nista nije ukljucila osim dodatnih pretraga urinokulture za oboje. Ima li neko iskustva sa Letroxom,dali se javljaju nuspojave i nesto slicno?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 25.5.2010 10:43:43
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Veco, super . Bas mi je drago, samo neka raste . Drzim pesnice I ja sam vadila 21dc i ok je , samo su kod mene drugacije referentne vrednosti
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 25.5.2010 10:44:26
|
|
|
|
Veca77
|
Kali, pepino Drzimo palceve da sve bude OK!!! Maco, ja stvarno nemam nikakva iskustva sa tim lekom niti bih te mogla nekako posavetovati, ali se nadam da ce se ovde naci neko ili neka! Bice sve OK!
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 25.5.2010 10:45:30
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: NinaMandarina Veco, super . Bas mi je drago, samo neka raste . Drzim pesnice I ja sam vadila 21dc i ok je , samo su kod mene drugacije referentne vrednosti Aha, videla sam - u ng/mol. I tebi je dobar rezultat!!! Imamo O!!! Jos samo da smo ubole!!!
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 25.5.2010 10:49:47
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Mi smo ovaj mesec preskocili, zbom mojih upala tetiva...trebala sam da idem na snimanja ruku i vrata, pa sam se bojala zbog zracenja . Posle me je popustilo, ali smo vec zakasnili za O . Ali bitno je da imam O, to me jako raduje . Pijem i Mumiju, tako da sledeci mesec...
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 25.5.2010 10:54:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo, Veco!!!
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 25.5.2010 10:57:18
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: NinaMandarina Mi smo ovaj mesec preskocili, zbom mojih upala tetiva...trebala sam da idem na snimanja ruku i vrata, pa sam se bojala zbog zracenja . Posle me je popustilo, ali smo vec zakasnili za O . Ali bitno je da imam O, to me jako raduje . Pijem i Mumiju, tako da sledeci mesec... Nina, ajde u temu mumie
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 28.5.2010 11:16:23
|
|
|
|
Veca77
|
Progesteron: 18 dc..........34.0 nmol/L.........ref.vr 13.9-90 nmol/L 21 dc..........49.6 nmol/L.........ref.vr 13.9-90 nmol/L 26 dc..........21 nmol/L.........ref.vr 13.9-90 nmol/l Nista od bebe ni ovog meseca! Tesi me jedino to sto mi je progesteron dobar u toku cele lutealne faze. Od stimulacije u sledecem ciklusu nema nista jer mm ponovo ima proteus mirabilis u spermokulturi i dok to ne izleci, nema stimulacije! Dobio je terapiju, sad treba samo da je ispostuje. Ovaj mesec cemo pauzirati, tako da prelazim u navijacice!!!
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 28.5.2010 12:35:45
|
|
|
|
Iva979
|
Dobro je da je dobar progesteron, a bakteriju cete istrebiti!
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 28.5.2010 14:22:14
|
|
|
|
cipiripi
|
A zasto mislis da nema nista od bebe? Meni iskreno nije jasna ta teorija...nemoj da se ljutis.. Evo ti moj primer.. 21dc- progesteron 50 29 dc- beta 320, progesteron 22 Zato sam na dopingu od samog starta... Iz tog razloga ja govorim, i lekari takodje koji su me tome naucili da kad radis betu tj kad uvrdjujes trudnocu radis i progesteron da te on ne bi zeznuo ako je bebac tu.. Jer ako je on mali i pada konstatno, prokrvaris i zametak ode..
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 28.5.2010 15:51:02
|
|
|
|
nolinica
|
Cipi, kad ti je termin? Kako se osećaš?
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 29.5.2010 18:54:39
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Veco draga, vazno je da imas ovulaciju , pa kad muzic izleci bakteriju, eto
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 1.6.2010 0:49:48
|
|
|
|
lidija 011
|
Draga, bas si lijepo objasnila, hvala ...samo da napomenem da se prolaktin radi u popodnevnim casovima-nikako ujutru...
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 1.6.2010 0:58:21
|
|
|
|
lidija 011
|
Draga, letrox je sintetski levotiroksin (hormon stitne zlijezde ), ne pravi probleme, zato sto njime nadoknadjujes kolicinu tiroxina u stitnoj zlijezdi koji tebi nedostaje...5,78 nije zabrinjavajuci rezultat, meni je tsh bio oko 9 a doktor mi je rekao da nema potrebe za terapijom ,ja se cijelo vrijeme borim bez terapje, a ocigledno je da kod mene postoji neki jaci hormonski disbalas...nastavi da pijes letrox-mnogo bolje ces se osjecati, ako si do sada imala neke simptome, i sanse za su mnooogo vece kad se rijesi problem stitne zlijezde...btw...letrox pijes i u trudnoci, ako lekar procijeni...
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 1.6.2010 1:13:15
|
|
|
|
lidija 011
|
Drage moje, da li je neka cula za doktorku Spremovic u Visegradskoj ?Kod nje treba da idem na ispitivanja hormona 3-4 dana, a moj ginekolog mi ne rece nista o njoj...da li je ginekolog, endokrinolog...
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 1.6.2010 1:13:52
|
|
|
|
cipiripi
|
da pije se.. ali manja doza.. ili tako nesto... i cesce kontrole naravno. pisale su devojke o tome na RR
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 1.6.2010 1:15:23
|
|
|
|
Pipi duga carapa
|
IZVORNA PORUKA: lidija 011 Drage moje, da li je neka cula za doktorku Spremovic u Visegradskoj ?Kod nje treba da idem na ispitivanja hormona 3-4 dana, a moj ginekolog mi ne rece nista o njoj...da li je ginekolog, endokrinolog... Ceca Spremovic je izuzetan strucnjak ,
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 1.6.2010 1:15:41
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: lidija 011 Drage moje, da li je neka cula za doktorku Spremovic u Visegradskoj ?Kod nje treba da idem na ispitivanja hormona 3-4 dana, a moj ginekolog mi ne rece nista o njoj...da li je ginekolog, endokrinolog... Veca ide kod nje i zadovoljna je koliko ja znam Ide i moja drugarica, Spremovicka joj je skoro radila i operaciju pregrade materice i jos nesto.. Uglavnom i ona je zadovoljna.. Kako je ona objasnila Spremovicku.. ona je : -malo gruba -cutljiva/drcnija -strucna
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 1.6.2010 3:23:21
|
|
|
|
lidija 011
|
ok, znaci slicna mojo ginekologici izboricu se sa njom vec nekako nova sam na forumu, stvarno ste sjajne
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 1.6.2010 3:24:51
|
|
|
|
lidija 011
|
E pa kad se i u smederevu culo za nju, onda ne brinem
|
|
|
|
RE: Pretrage i hormonska terapija 1.6.2010 3:30:02
|
|
|
|
lidija 011
|
do sada sam samo bacala pare na razne endokrinologe, ginekologe...ginekologa sam nasla (i to u domu zdravlja), samo jos nekog da mi rijesi problem sa hormonima...hmm, samo toliko
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
7 neobičnih činjenica o spermiIstražujući, otkrili smo između ostalog i da sperma sprečava depresiju kod žena, kao i da služi za negu ženske kože, a d...
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?