Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.4.2010 15:41:59
|
|
|
|
tixy1
|
e, da bar tako i meni. sve se tripujem da cu znati kad sam trudna kako je tebi bilo, jesi nesto osetila?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 25.4.2010 15:45:12
|
|
|
|
Mivica
|
Prvi put baš ništa, ali to tek sada shvatam, kad vratim film. A sad sam nedelju dana bila ubeđena da je pms, samo sam očekivala . I onda je odjednom prestalo, jedino osećam kao da mi grudi gore.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 26.4.2010 14:24:17
|
|
|
|
tatjan@
|
Evo mog grafa do sada.. nista jos od ovulacije, mada je ni ne ocekujem do 20 dc..
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.4.2010 7:55:19
|
|
|
|
daca77
|
A evo mog grafa...kuc kuc u drvo, vratila se T u normalu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.4.2010 8:00:45
|
|
|
|
daca77
|
A da, zaboravih...dr nam je rekao da danas pravimo pauzu, a sutra muckanje...mada, po grafu bi trebalo i danas da se
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.4.2010 8:02:23
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mivica Uradi test, slobodno. Meni je juče bio 28. dc, kasnila 1 dan i crtica je i te kako vidljiva. Mivice, kako izgleda tvoj konačni graf? Nisam propratia, baš sam seljanka, trudna si? Daj graf da ga stavimo u pozitivne grafove.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 27.4.2010 9:29:46
|
|
|
|
tixy1
|
jos malo pa sad ce
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.4.2010 7:05:27
|
|
|
|
daca77
|
Juce radila UZ i dr kaze nije prso folikul, a kako ova T onda raste?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.4.2010 7:21:50
|
|
|
|
tixy1
|
sutra je taj dan
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.4.2010 8:40:21
|
|
|
|
zvezdica009
|
IZVORNA PORUKA: tixy1 sutra je taj dan nije , nije
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.4.2010 8:53:25
|
|
|
|
tixy1
|
zvezdice, uvek sijash !!! ljubim te i javljam sta se desava!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 1.5.2010 19:09:54
|
|
|
|
Anoniman
|
"Mnogi parovi koji utvrđuju plodne dane metodom merenja bazalne temperature smatraju da je trenutak kada temperatura poraste idealan za oplodnju. To je pogrešno! Tada je prekasno jer je ovulacija već prošla. Jajašce je spremno za oplodnju samo na dan ovulacije i još 12 do 18 sati nakon toga. Plodni dani počinju već od petog dana pre ovulacije jer spermatozoidi mogu da prežive najviše pet dana" Izvor
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 1.5.2010 20:02:46
|
|
|
|
jelena038
|
tixi,
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 1.5.2010 23:59:47
|
|
|
|
Mivica
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: Mivica Uradi test, slobodno. Meni je juče bio 28. dc, kasnila 1 dan i crtica je i te kako vidljiva. Mivice, kako izgleda tvoj konačni graf? Nisam propratia, baš sam seljanka, trudna si? Daj graf da ga stavimo u pozitivne grafove. Joj, Tashke, seljanka sam ja-sad sam tek virnula ovde. Staviću.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 2.5.2010 0:03:13
|
|
|
|
Mivica
|
Evo, nadam se da će nekome pomoći.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.5.2010 8:19:33
|
|
|
|
daca77
|
Graf ovako izgleda
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.5.2010 8:35:35
|
|
|
|
jelena038
|
lep je, eto kako se sve sredilo! jos da se ne sroza...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 7.5.2010 11:17:03
|
|
|
|
jelena038
|
evo i mog... ovulacija mi je kasnila dva dana. je li moguc imlantacijski pad 4. dana?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 7.5.2010 12:33:09
|
|
|
|
zvezdica009
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 evo i mog... ovulacija mi je kasnila dva dana. je li moguc imlantacijski pad 4. dana? ne samo da je moguc, nego i jeste sad svi cekamo samo da nam javis lepe vesti, napred jelena, jelena, jelena navijamo iz sve snage
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 7.5.2010 17:31:47
|
|
|
|
Tinana
|
Jelena 038,pa ti vec drugi mesec za redom imas impantacijski pad!!!!! Kao sto sam pisala,imala sam ga i ja 5 dpo.Pa videcemo,ostaje nam samo da cekamo!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 7.5.2010 18:03:35
|
|
|
|
bluka
|
sugrađanko, i meni jedan mjesec bio pad 4dpo, pa sam ff pročešljala uzduž i poprijeko i našla dosta sličnih grafova završenih trudnoćom. navijam!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 7.5.2010 19:15:30
|
|
|
|
jelena038
|
joj, hvala vam na ohrabrenju, sugradjanko, i ja sam cesljala, ali i prosli mesec sam ga imala, ali sam odmah nakon njega danima imala jake, kao menstrualne bolove i mislim da implantacija nije uspela, ili da je bila biohemijska. osim toga, stres za stresom sam imala tih dana. zato sam sad mnogo mirnija, cak se i ne nadam toliko, ali ne mogu da ga ne vidim ovolikog i grudi mi gore i bride bradavice.. pa mi to sve ne da da prestanem da mislim... tinana, ajde okaci i ti svoj graf! mi cemo zajedno!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 7.5.2010 20:39:57
|
|
|
|
bluka
|
jelena, ni kod mene ništa ne bi tog mjeseca, kao ni drugih ali ohrabrujuće je vidjeti da se dešavaju i trudnoće sa takvim grafom.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 8.5.2010 0:34:58
|
|
|
|
Tinana
|
jbg nisam pravila graf na ff,ali merim temperaturu svako jutro u isto vreme .Ako ne bude nista ovog meseca,kao sto i mislim da nece,od sledeceg belezim temperaturicu sigurno!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 8.5.2010 12:45:33
|
|
|
|
jelena038
|
a jbg, ja sam od srede pila paracetamol, jer imam grip, sve ovo posle ovog pada (jer sam vece posle prvi put popila paracetamol) je pod znakom pitanja. danas mi opet 36.5 aj, sad, znaj ga od cega je
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?