Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.4.2010 9:39:19
|
|
|
|
daca77
|
To sam mislila da uradim, ali videcu koliko sve to kosta...posto moja dr radi prepodne i ne mogu da dobijem uput za drzavnu kl.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.4.2010 14:12:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Cao ljudi...treba da (ne)dobijem 20-og...poslednjih par dana mi temperatura seta od 36.7-36.9...Da li je to i suvise niska temperatura za potencijalnu trudnocu...?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.4.2010 14:48:05
|
|
|
|
Anoniman
|
To je individualna stvar. U teoriji odgovor je NE, ali zavisi od toga kolika je temp pre ovulacije.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.4.2010 14:52:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Temperatura pre ovulacije mi je uvek 36.2-36.4...Nikada nije visa, osim ako sam bolesna...Imam li neke sanse?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.4.2010 10:50:28
|
|
|
|
coka11
|
Dobro jutro trudilice! Zna li neko da mi kaze da li je pad temperature od 6-10 dana obavezan kad se desi impl.? Do skoro nisam ni znala za taj pad temp.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.4.2010 11:59:43
|
|
|
|
jelena038
|
nije obavezan.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.4.2010 12:03:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: verolino Temperatura pre ovulacije mi je uvek 36.2-36.4...Nikada nije visa, osim ako sam bolesna...Imam li neke sanse? Imaš. Ali T pada dan-dva pre menstruacije. Implementacijski pad nije obavezan.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.4.2010 13:12:00
|
|
|
|
Anoniman
|
Pala je i dobila sam ...Idemo dalje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.4.2010 15:31:25
|
|
|
|
Mivica
|
Da li ovo previše "šeta"?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.4.2010 16:21:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Mivice, vidi ovo: klik
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.4.2010 16:28:08
|
|
|
|
Mivica
|
Aha... Hvala, Tashke. Krenula sam da iščitavam ovu temu i rekla bih da niko nije imao ovakva variranja. Male su šanse, nismo ni bili mnogo aktivni, ali sam ovo shvatila kao razonodu. Ovo mi je prvi graf, a verovatno i poslednji, ne treba mi da i time razbijam glavu.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.4.2010 16:29:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako te opterećuje, nemoj meriti. Mene je opuštalo, zato sam to radila.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.4.2010 16:32:05
|
|
|
|
Mivica
|
Verovatno i neću.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 18.4.2010 16:36:25
|
|
|
|
slackaa
|
Mivice,ja sam merila jedan mesec i shvatila koliku mi to tenziju stvara pa sam prekinula,nekako samo sam u graf gledala i to me opterecivalo....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 20.4.2010 6:04:32
|
|
|
|
tixy1
|
evo ga 17-tog dana O
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.4.2010 0:49:14
|
|
|
|
Mivica
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.4.2010 0:50:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Zeeeeeeenooo, meni ovo mirise na dobro
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.4.2010 0:51:15
|
|
|
|
cipiripi
|
navijam draga...znas...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.4.2010 0:52:43
|
|
|
|
Mivica
|
Znam, drage moje, ali ima mnogo tih ALI...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.4.2010 0:54:43
|
|
|
|
cipiripi
|
ja nikada nisam merila Bt...znam kakva je kad je losa iz primera drugih devojaka... tvoja je ok...koliko ja mogu da primetim
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.4.2010 0:58:10
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mivica Znam, drage moje, ali ima mnogo tih ALI... Znam na sta mislis-temperatura ume da zezne stvar i padne...ali treba misliti pozitivno ili ne misliti uopste..ona treca varijanta ne dolazi u obzir... Salim se...Ma bice maco moja..ako ne sad iduci mesec ce biti
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.4.2010 0:59:01
|
|
|
|
Mivica
|
Ni ja je, vala, više neću meriti... Previše je to opterećenja za moj mozgić. I još: 1. Ne verujem da mi je O bila toliko rano; 2. Nismo bili dovoljno aktivni; 3. Pojavio mi se W iscedak; 4. Dovoljno je jedno jutro da T padne-možda baš sutra.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.4.2010 0:59:58
|
|
|
|
cipiripi
|
sve znam....
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.4.2010 1:00:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mivica Ni ja je, vala, više neću meriti... Previše je to opterećenja za moj mozgić. I još: 1. Ne verujem da mi je O bila toliko rano; 2. Nismo bili dovoljno aktivni; 3. Pojavio mi se W iscedak; 4. Dovoljno je jedno jutro da T padne-možda baš sutra. Jeste opterecujuce ...Ali, dovoljno je samo jednom ...nekad se ne mora ulagati previse truda
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 22.4.2010 1:02:10
|
|
|
|
Mivica
|
Kako bude... Što je bilo da mene-odradila sam.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
PorodjajAdminO cemu ste mislile na samom porodjaju?Kako je muz kriv za sve (
7%)
Samo sto pre da se zavrsi (
25%)
Samo da sve prodje dobro (
48%)
O nicemu! (
12%)
Nesto drugo! (
8%)
Ukupan broj glasova: 180Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!