Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 31.3.2010 20:03:19
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: eni26 kazu kad te beba prvi put udari u stomaku,u koga prvo pogledas imace njegov lik i njegove oci ... pa sta cu ako sedim u kaficu i pogledam u nekog cikicu ...blah Kad je mene beba prvi put udarila, ja sam gledala neki film na dvd-u i sigurna sam da je bio glumac neki baja. Jel to znaci da ce dete da mi lici na poznatu licnost
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 11:08:37
|
|
|
|
eni26
|
ne znam jeste li culi ovu bapsku pricu... svekrva od moje drugarice nije mogla dugo da ostane trudna..i neko joj kaze da ode u jednu banjui da udje tamo gde se kupaju muskarci i da jednog povuce za khmm... c c c i ona to uradila i prica sva srecna...ostala je trudna posle al ne verujem da je zbog toga....
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 11:27:35
|
|
|
|
Daca88
|
IZVORNA PORUKA: eni26 ne znam jeste li culi ovu bapsku pricu... svekrva od moje drugarice nije mogla dugo da ostane trudna..i neko joj kaze da ode u jednu banjui da udje tamo gde se kupaju muskarci i da jednog povuce za khmm... c c c i ona to uradila i prica sva srecna...ostala je trudna posle al ne verujem da je zbog toga.... Bože svašta
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 11:37:21
|
|
|
|
dacca
|
IZVORNA PORUKA: Daca88 IZVORNA PORUKA: eni26 ne znam jeste li culi ovu bapsku pricu... svekrva od moje drugarice nije mogla dugo da ostane trudna..i neko joj kaze da ode u jednu banjui da udje tamo gde se kupaju muskarci i da jednog povuce za khmm... c c c i ona to uradila i prica sva srecna...ostala je trudna posle al ne verujem da je zbog toga.... Bože svašta Jaojjj superrrrr
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 12:04:29
|
|
|
|
liliana
|
Znači, sad svi mi koji imamo problem sa sterilitetom treba da idemo u banju i povučemo!!!
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 12:06:16
|
|
|
|
eni26
|
pa izgleda da je tako zena prica sa odusevljenjem i bez srama
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 12:08:06
|
|
|
|
liliana
|
Joj, Eni, kak si me slatko nasmijela!!!
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 12:12:43
|
|
|
|
eni26
|
hihihihi
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 12:14:30
|
|
|
|
liliana
|
Jao, ja sam jedan dan čula da se ne valja beba izvoditi naveče vani, zato što lete razne ptice iznad nje!!! Šta, kao-te iste ptice ne lete i danju???
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 12:15:58
|
|
|
|
Ellenica
|
Kaže se da naveče lete veštice ili ti šta nebom.
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 12:18:45
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: liliana Jao, ja sam jedan dan čula da se ne valja beba izvoditi naveče vani, zato što lete razne ptice iznad nje!!! Šta, kao-te iste ptice ne lete i danju??? i ja sam to cula ,ali to je zbog toga da ne bi "ograjsale"
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 12:36:22
|
|
|
|
liliana
|
Eni, ne razumem-šta to znači??? A što se tiče vještica- pa više ima onih koje hodaju ulicom-i danju!!!
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 14:04:00
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: liliana Eni, ne razumem-šta to znači??? A što se tiče vještica- pa više ima onih koje hodaju ulicom-i danju!!! pa ne znam kako da objasnim..kao da "polude" al ne bukvalno nego neki poremecaj dobiju u psihickom smislu
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 14:19:34
|
|
|
|
liliana
|
Oh, Bože!
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 3.4.2010 14:34:47
|
|
|
|
eni26
|
IZVORNA PORUKA: liliana Oh, Bože!
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 8.4.2010 19:29:38
|
|
|
|
lenaa
|
Pre neki dan smo mm i ja bili kod jednih ljudi na tortu zvali su nas danima pa ajd da ispostujemo i kaze meni taj covek - ako hoces da ti dete bude pametno onda treba da citas bibliju . E reko ma nemoj, mi nemamo bibliju u kuci a da citam viceve , Uf sto me nervira mada ja sam sigurna da on ima neke druge namere jer sam skoro ubedjena da je u sekti. Inace komsinica mi je rekla da se ne sisam al nije mi rekla sto, a takodje mi je rekla da nosim devojcicu jer imam stomak ono i sa strane - ne zna ona da je sve to moje salce sto sam se puno ugojila
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 8.4.2010 19:32:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma ne verujem u babske price!
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 8.4.2010 19:35:05
|
|
|
|
minna
|
ni ja ne verujem, nekad me bas nasmeju, a nekad me iznerviraju ti glupi komentari nekih ljudi koji nemaju pametnija posla...
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 8.4.2010 19:36:13
|
|
|
|
lanajelena
|
neverujem...ali se kod nekih cesto zapitam da li je to istina
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 9.4.2010 0:36:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Jao , čitam ovo i ne verujem ... Ima jako smešnih stvari , ali mi je najjače ovo za povlačenje penisa u korist plodnosti . Neverovatno . Ja nisam vernik u pravom smislu te reči , krštena jesam i donekle verujem u neku višu silu ali ne razmišljam o tome previše . Kod mm je situacija ista . Mi smo se već sad dogovorili da ni u ludilu bebi nećemo vezivati nikakve beneton končiće oko ruku niti raditi bilo šta od tih "mora se" i "ne valja se" zayebancija . Ja jedva čekam da pokupujem prnjice za bebu i ucifram joj sobicu i dođem u sređeno iz porodilišta . Takođe ne verujem ni u one ogrlice za bebe koje smiruju bol kod zubića, ublažuju grčeve i govore brojeve za loto . Nije nego .
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 9.4.2010 0:44:41
|
|
|
|
She Ra
|
Naravno da ne verujem, ali sam prilicno iznenadjena koliko ljudi u to veruje i sa kojom sigurnoscu ih prica, iako generacijski ne pripadaju babama Po mom stomaku i meni svi vicu "decak, decak", a kad ja kazem "devojcica", gledaju me u cudu, u fazonu "jesi sigurna?" Znaci, trebalo bi da mi stomak stoji drugacije i da oteknem da me niko ne prepozna, pa da poveruju ultra zvuku
< Poruku je uredio She Ra -- 9.4.2010 0:45:09 >
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 9.4.2010 15:21:31
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: She Ra Naravno da ne verujem, ali sam prilicno iznenadjena koliko ljudi u to veruje i sa kojom sigurnoscu ih prica, iako generacijski ne pripadaju babama Po mom stomaku i meni svi vicu "decak, decak", a kad ja kazem "devojcica", gledaju me u cudu, u fazonu "jesi sigurna?" Znaci, trebalo bi da mi stomak stoji drugacije i da oteknem da me niko ne prepozna, pa da poveruju ultra zvuku Draga moja isti slucaj i po stomku i po izgledu i kilazi svi decak decak..... I to sto kazes uopste nisu starije osobe, ali valjda i njima neko napunio glavu Mene jako moja drugarica sad u trudnoci nervira s tim pricama pa se trudim da izbegnem neke teme bas zbog toga!
|
|
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 9.4.2010 17:44:21
|
|
|
|
marince1
|
IZVORNA PORUKA: liliana Znači, sad svi mi koji imamo problem sa sterilitetom treba da idemo u banju i povučemo!!! Meni ovo ima logike,ona ga povukla,posle on nju svuk'o i hop ostala trudna
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 12.4.2010 0:27:07
|
|
|
|
Mivica
|
Neko veče svekrva uzela neki čokoladni keks. Naravno, Boris odmah kreće: "Daj, daj!". Ona pogleda u mene, ja kažem-ne, dosta mu je slatkiša za danas. On je i dalje uporan i ona mu da jedan, uz sledeće obrazloženje: "Muško je dete, mora da mu se da!" Kaže da ne može to ona da mi objasni, pa da pitam vas-imate li ikakvu predstavu o čemu je reč? Ja, inače, ni pet para ne dajem na take gluposti, ali sad sam baš znatiželjna!
|
|
RE: Da li verujete u babske priče? 12.4.2010 10:58:03
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Mivica "Muško je dete, mora da mu se da!" Rekla bih pre da je to ono on je naslednik njemu sve mora.... joj al bi moja dobila
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Uobičajeni pregledi i analize u trudnoćiPred vama je spisak svih uobičajenih pregleda i analiza koje se rade u trudnoći i približni period kada se oni rade.
13 znakova da očekujete dečakaDa li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?