|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
7.4.2010 11:46:34   
Rivana
IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

On da se stidi ne bi nikada uradio to što je uradio
On da je kakav ebač nikada ne bi sebi dozvolio da ima ljubavnicu
On da je uopšte čovjek njegova bi žena i dalje bila nasmijana, a ne tužna pretužna
On je jedan najobičniji idiot

Bas tako!

Muska svinja, kako mu samo palo na pamet da *ebe naokolo, sta kao nije mogo odoleti carima te kurvice, kako sam ljuta...........grrrrrrr, zena kuci sa detemo a on se ebe, da ga sramota bude. Ma ja bi njega tako slatko izbacila iz kuce!
Jos neku bolescinu da mi donese od te kurvice!

< Poruku je uredio Rivana -- 7.4.2010 11:47:14 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 476
7.4.2010 11:46:41   
Mari86
Sreca se negradi na tudjoj nesreci !!!!!!!!!

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 477
7.4.2010 11:48:11   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

On da se stidi ne bi nikada uradio to što je uradio
On da je kakav ebač nikada ne bi sebi dozvolio da ima ljubavnicu
On da je uopšte čovjek njegova bi žena i dalje bila nasmijana, a ne tužna pretužna
On je jedan najobičniji idiot

Bas tako!

tacno vucko...tacno tako...

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 478
7.4.2010 11:48:15   
eugenija
IZVORNA PORUKA: Rina

Dole brak!!!Zivele samostalne nezavisne zene koje znaju svoju vrednost i ziveli muskarci koji nece da se zene jer znaju da ne mogu da daju svoje srce samo jednoj zeni!!!
Kamenujte me.

Fenomenalno rečeno!user posted image
Kamenujte i mene, hoću da budem u društvu kad me budu kamenovali!

(ovo nezavisno od Anite i njenog problema)

A sad Anita!!!- VREME JE DA DALJE KROZ OVO NE IDEŠ SAMA!!! Brzo po pomoć i podršku okoline!

Mi smo svakako tu, i nije niko lud da kaže ovde da ne stoji uz tebe i da nije na tvojoj strani, i to je jasno.

ALI, vreme je da dobiješ podršku svoje okoline! Mama, tata, prijatelji, kumovi.... Ne svako, nego ti odaberi prave osobe za to. To mora biti neko iskusan, stariji, mudar i ko vas oboje jako dobro zna.

Ljubim svaku suzu koja ti je pala niz obrazeuser posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Rina)
Direktna veza do poruke: 479
7.4.2010 11:49:47   
Rivana

IZVORNA PORUKA: gagi

Uh sta procita ni jednog trenutka ne bi ostala sa njim.Nezreo je do bola ,ma zeno nisi vrijedna nijedne svoje suze da pustis zbog njega.Toliko je lijep zivot da se nerviras,places zbog njega a ona ona je dno dna mrzim zene koje preotimaju muzeve grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ala sam se iznervirala uh.

Ni ja ne bih ostala sa njim ni minut vise, mlada si ima jos srece za tebe, zasto da kidas zivce sa budalom koja te nije vredna!

(odgovor članu Brisani korisnik)
Direktna veza do poruke: 480
7.4.2010 11:50:52   
Mari86
ja verujem u brak i u ravnopravnost,mozda zato sto tako zivim...
cisto sumnjam da Anita veruje u njega...user posted image a mozda i veruje kada se toliko bori...
user posted image

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 481
   [Obrisana poruka]
7.4.2010 11:51:30   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 482
7.4.2010 11:51:46   
jelena038
IZVORNA PORUKA: eugenija

IZVORNA PORUKA: Rina

Dole brak!!!Zivele samostalne nezavisne zene koje znaju svoju vrednost i ziveli muskarci koji nece da se zene jer znaju da ne mogu da daju svoje srce samo jednoj zeni!!!
Kamenujte me.

Kamenujte i mene, hoću da budem u društvu kad me budu kamenovali!

kamenujte i mene. gore dodajem jos samo:

i zivele sigurne kuce i zene u njima!

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 483
7.4.2010 11:52:25   
Anoniman
joj anita daj mi njen broj samo da bes iskalim...
da joj se naje....user posted image user posted image user posted image

mnogo sam besna i ljuta... mnogo!

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 484
7.4.2010 11:52:59   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Rivana

Uh sta procita ni jednog trenutka ne bi ostala sa njim.Nezreo je do bola ,ma zeno nisi vrijedna nijedne svoje suze da pustis zbog njega.Toliko je lijep zivot da se nerviras,places zbog njega a ona ona je dno dna mrzim zene koje preotimaju muzeve grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ala sam se iznervirala uh.

Ni ja ne bih ostala sa njim ni minut vise, mlada si ima jos srece za tebe, zasto da kidas zivce sa budalom koja te nije vredna!
Te male bestije kako bih ja na streljanje odmah a glupaca ne zna da joj se kroz zivot sve to moze vratiti............

Moze joj se vratiti i to duplo!

Direktna veza do poruke: 485
7.4.2010 11:54:01   
Rivana

IZVORNA PORUKA: OTI

joj anita daj mi njen broj samo da bes iskalim...
da joj se naje....user posted image user posted image user posted image

mnogo sam besna i ljuta... mnogo!

Hocu i ja broj, ljuta sam bas kako je nije sramota petlja se i kvari tudju srecu....a i on nije nista bolji!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 486
   [Obrisana poruka]
7.4.2010 11:54:22   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 487
7.4.2010 11:55:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anitaaa

Zamolila sam je da nas ostavi na miru i rekla je da to mora od njega da čuje i ako joj to kaže nećemo više čuti za nju.

Šta to znači? Jel ona zaljubljena u njega? Ili je sigurna da je on zaljubljen u nju i da to neće moći da joj kaže?

U bliskom okruženju sam imala ženu čiji muž se zabavljao sa dosta mlađom devojkom. Trajalo je dugo. Kada je žena saznala, prvo je želela razvod. Onda je razmislila i odlučila da ona želi baš sa svojim mužem da ostari, te okrenula taktiku. Malo se raspitala o dotičnoj devojci, na osnovu podataka koje je dobila o njoj, i na osnovu svojih zaključaka kada i koliko se njen muž i ta devojka viđaju, zaključila je da ta devojka mora imati još nekoga. Narednih par dana posvetila je kafenisanju sa ljudima iz raznih krugova u njenom gradu i svima je ispričala da se njen muž švalera sa "tom-i-tom" devojkom. Za nedelju dana njen muž je dobio preteći poziv da ako se ne povuče i ne ostavi dotičnu devojku, da mu se loše piše.
Ovo nije savet, samo priča...

(odgovor članu Anitaaa)
  Direktna veza do poruke: 488
7.4.2010 11:56:59   
Rivana
Umesto da uziva u zeni i bebici, on juri kurvetine pa sto se zenio, kad nije za brak!

Direktna veza do poruke: 489
7.4.2010 11:59:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

IZVORNA PORUKA: Anitaaa

Zamolila sam je da nas ostavi na miru i rekla je da to mora od njega da čuje i ako joj to kaže nećemo više čuti za nju.

Šta to znači? Jel ona zaljubljena u njega? Ili je sigurna da je on zaljubljen u nju i da to neće moći da joj kaže?

U bliskom okruženju sam imala ženu čiji muž se zabavljao sa dosta mlađom devojkom. Trajalo je dugo. Kada je žena saznala, prvo je želela razvod. Onda je razmislila i odlučila da ona želi baš sa svojim mužem da ostari, te okrenula taktiku. Malo se raspitala o dotičnoj devojci, na osnovu podataka koje je dobila o njoj, i na osnovu svojih zaključaka kada i koliko se njen muž i ta devojka viđaju, zaključila je da ta devojka mora imati još nekoga. Narednih par dana posvetila je kafenisanju sa ljudima iz raznih krugova u njenom gradu i svima je ispričala da se njen muž švalera sa "tom-i-tom" devojkom. Za nedelju dana njen muž je dobio preteći poziv da ako se ne povuče i ne ostavi dotičnu devojku, da mu se loše piše.
Ovo nije savet, samo priča...

ovakve radikalne metode bih ja koristila....sada.
a u proslosti sam....kao anita.pokusala da oprostim...probala....nisam mogla..nikad ne moze da bude isto...
ali ja verujem da brak moze da se spasi...samo je potrebno da anita prodje kroz teske emotivne borbe a njen muz kroz zesce preispitivanje  i trud...samo ako zele to oboje...

tuzna sam...mnogo sam tuzna.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 490
7.4.2010 12:04:31   
jelena038
ma, anita, ubij ga finansijski! pocni od frizure, odece, lickaj svog andjela, a naruci novi tepih, pa kuhinju, pa ce onda da pocne da rinta,da bi to sve otplatio, i nek rinta, mogao je lepo da uziva sa svojom porodicom, a on je birao ovo drugo. e pa neces majci! ti da mu izmisljas tri obroka dnevno, a on da ispija kafe po bastama, frajer! samo ti okreni politiku, veruj mi, kad mu natovaris dugove, ili ce i tebe da zaposli i osamostali, ili ce da radi tri smene dnevno, nece imati vremena vise nego za petnaestominutni sex, a veruj mi, kolko god da je taj sex dobar, svakoj ce jednom postati malo!

vrlo sam ponosna na upravo smisljenu taktiku!

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 491
7.4.2010 12:05:44   
prase
Anita, evo ja cu se oglasiti mada nisam nameravala. Nekoliko strana ranije sam napisala da mislim da bih bila u stanju da oprostim prevaru i jos uvek mislim tako... Dakle, razumem sve i donekle se slazem sa svim. ALI - nemoj ti da ides od kuce, da mu pruzas to zadovoljstvo da opet bude momak, moze situacija da ti se okrene. Neka on lepo ide svojoj mami i neka njoj objasni koje probleme ima u braku, neka nju laze, neka se njoj pravda itd. Zasto da njemu obezbedis komfor da ne mora niko da zna a da ti vidno potresena i uzrujana sve zajedno sa detetom odes kod svog tate? Kakvih crnih nekoliko nedelja, sto je neko napisao, pa za to vreme bi se ona kuja uselila u TVOJ stan. Muskarci su slabici i mlakonje i uvek ce ici ka sigurnom sexu linijom manjeg otpora. Mislis da ce njemu biti sok kada dodje kuci a ono nema tebe i deteta? Kladim se da ce da se zavali pred TV, naruci picu, podigne noge na sto i pomisli kako mu je sad dobro... Nemoj pucati na savest tj. grizu savesti kod muskih, to je rafal u prazno. Nemaju oni to, sreco moja, to sto nama srce preskoci po koji put kada smo odvojene od dece pa trcimo da im se vratimo, to vecina tih stvorova muskih nema.

Eto. Pa ti razmisli. Ako nije kasno.

sve ima svoj kraj, samo kobasica ima dva!

Direktna veza do poruke: 492
7.4.2010 12:08:58   
Mari86
potpuno se slazem sa onim sto je prase napisala...neka ON gospodin ide...user posted image
(osim onoga da bih oprostila user posted image )

< Poruku je uredio Mari86 -- 7.4.2010 12:09:33 >

(odgovor članu prase)
Direktna veza do poruke: 493
7.4.2010 12:10:18   
jelena038
IZVORNA PORUKA: prase

Kladim se da ce da se zavali pred TV, naruci picu, podigne noge na sto i pomisli kako mu je sad dobro...

pa, prase, drago, sta ce joj zivot sa njim ako je takav? cemu ostajanje?

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu prase)
Direktna veza do poruke: 494
7.4.2010 12:10:46   
minavb
Ja bih promenila bravu dok je na poslu.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu prase)
Direktna veza do poruke: 495
7.4.2010 12:10:47   
Rivana

IZVORNA PORUKA: prase

Anita, evo ja cu se oglasiti mada nisam nameravala. Nekoliko strana ranije sam napisala da mislim da bih bila u stanju da oprostim prevaru i jos uvek mislim tako... Dakle, razumem sve i donekle se slazem sa svim. ALI - nemoj ti da ides od kuce, da mu pruzas to zadovoljstvo da opet bude momak, moze situacija da ti se okrene. Neka on lepo ide svojoj mami i neka njoj objasni koje probleme ima u braku, neka nju laze, neka se njoj pravda itd. Zasto da njemu obezbedis komfor da ne mora niko da zna a da ti vidno potresena i uzrujana sve zajedno sa detetom odes kod svog tate? Kakvih crnih nekoliko nedelja, sto je neko napisao, pa za to vreme bi se ona kuja uselila u TVOJ stan. Muskarci su slabici i mlakonje i uvek ce ici ka sigurnom sexu linijom manjeg otpora. Mislis da ce njemu biti sok kada dodje kuci a ono nema tebe i deteta? Kladim se da ce da se zavali pred TV, naruci picu, podigne noge na sto i pomisli kako mu je sad dobro... Nemoj pucati na savest tj. grizu savesti kod muskih, to je rafal u prazno. Nemaju oni to, sreco moja, to sto nama srce preskoci po koji put kada smo odvojene od dece pa trcimo da im se vratimo, to vecina tih stvorova muskih nema.

Eto. Pa ti razmisli. Ako nije kasno.

Jao prese totalno si u pravu!

(odgovor članu prase)
Direktna veza do poruke: 496
7.4.2010 12:11:31   
jelena038

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cooool!

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 497
7.4.2010 12:14:49   
Mari86

I ja....pa ako provali,e onda bi me upamtio user posted image

< Poruku je uredio Mari86 -- 7.4.2010 12:15:14 >

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 498
7.4.2010 12:16:18   
Anoniman
Pitanje: Čiji je stan u kom živite? 

(odgovor članu jelena038)
  Direktna veza do poruke: 499
7.4.2010 12:16:21   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Mari86

I ja....pa ako provali,e onda bi me upamtio user posted image

potpisujem!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Nadimak
Shishica

Nadimak za Nebojsu?

Sasvim neki drugi, nevezano za ime (56%)

Jooj..navedite sami :) (44%)

Ukupan broj glasova: 66

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here