|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
7.4.2010 11:09:07   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Mari86

Uffff Oti ja bih ga unakazila kakva sam....user posted image

I ja........

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 451
7.4.2010 11:10:30   
NadaR
Jako mi je zao Anita .. user posted image
Kad vec imas njen br ,posalji joj mms , onog malog misa ... pa nek vidi kome uskracuje srecnu porodicu u kojoj se mama i tat jako vole ..
Jeste nisko ali od njih dvoje se ne moze nize user posted image user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 452
7.4.2010 11:10:51   
Anoniman
Anita ovo mozda zvuči svima ludooooo preludo ... al pozovi ih oboje na kafu i tu ćeš vidjeti tačno na čemu si...
znam da zvuči čudno al vjeruj mi znam šta ti govorim

(odgovor članu Rivana)
  Direktna veza do poruke: 453
7.4.2010 11:10:52   
Mari86
vala i od mene bi dobio stvari....meni je bilo dobro zasto ja da odem,tebi nije odgovaralo ajd igumane...user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 454
7.4.2010 11:13:40   
jelena038
ako ti ne mozes, daj broj, mi cemo...kako sam ljuta!!!

< Poruku je uredio jelena038 -- 7.4.2010 11:14:14 >

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 455
7.4.2010 11:14:04   
Rina
Anita drzi se...uz tebe smo user posted image

Moje misljejnje o svemu ovome:
Jos si mlada,pusti ga...nek ide njoj,i njoj ce uraditi isto to kad medju njima malo zahladne odnosi ,valjda su to takvi tipovi...covek uglavnom bira da li ce se zaljubiti ,ne verujem u to "desilo se"...moze da mu se desi da pokupi neku za jedno vece i da se pokaje ali da svesno ulazi u nesto znajuci koga ima pored sebe to je bezobrazluk..Sto odmah ne izabere nju ...zato sto zna da nikad nece dostici nista lepse i vrednije nego sto je s tobom...I ko zna koliko to traje,i ko zna sta je i tih 6 godina radio ...Obicno kazu ako uradis jednom ne mora da znaci da ces ponovo ali ako uradis dvaput najverovatnije ces i treci put...e sad on sam zna..
Boze postoji li jos ta ljubav,sta je to ustvari??Volim te i stalo mi je do tebe ali eto malo nam je dosadno pa ja bih malo da okusim jos koju sa strane...ali volim te, volim te....HA HA.. Koliko sam se toga nagledala i naslusala i nacitala...i iz sopstvenih iskustava... pocinjem da verujem da brak treba ukinuti! Dole brak!!!Zivele samostalne nezavisne zene koje znaju svoju vrednost i ziveli muskarci koji nece da se zene jer znaju da ne mogu da daju svoje srce samo jednoj zeni!!!
Tako...morala sam ovo da istresem iz sebe. Kamenujte me user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 456
7.4.2010 11:15:00   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: jelena038

ako ti ne mozes, daj broj, mi cemo...

user posted image user posted image user posted image

HOĆU I JA BROJ...nek se ukaki od straha

ma ebo nju DAJ NAM NJEGOV BROJ

(odgovor članu jelena038)
  Direktna veza do poruke: 457
7.4.2010 11:20:36   
*Alexx*
Anita, samo bez naglih rezova! Lako je preseći, i to se može uvek napraviti. Ona je trenutno nebitna, bitno je to što tm ne zna da li hoće ili neće da nastavi sa njom. Ne može da ima i porodicu i ljubavnicu. Idi, odmori glavu, mozak... neka njega, nek konta...
Uvek sam pre za dobar razvod nego loš brak.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 458
7.4.2010 11:20:54   
Anoniman
Postavi neki oglas sa njenim brojem u muski zatvor, pa da je malo zivkaju, smaraju, pa da joj bude malko neprijatno, i da bude malko ljuta, i uvredjena, pa da se zapita "zasto bi meni neko uradio ovakvo nesto"...Realno, mene kad bi mm prevario, za tu drugu zenu bi me tacno bolela pozadina, ali ova je bezobraznica prava! Ona od njega to da cuje...ufffff....

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 459
7.4.2010 11:26:49   
jelena038
anita, muz ti je... pa on ne ume ni pozive i poruke da ukloni! ili nece! mozda puca na onu seljacku varijantu: zena zna, al trpi, nema gde. prvo te zavadi sa roditeljima i svakim ko bi ti pomogao, pa ti zabrani da radis, ili te spreci u svakom pokusaju da se osamostalis, pa onda nadje drugu, pa trecu, onda scene, pa te onda provoza po par svadbi, da te pokaze kako si vazna, jer boze, one su prolazne, a ti si prva, ko kod siptara, jbt, pa te ta slava i cast drze do sledece scene, pa od tebe napravi cudoviste koje razmislja besom, i na kraju te sroza da mislis da ti jednostavno nisi za bolje! 

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 460
7.4.2010 11:27:23   
Lu
Anita,ne mogu znati da li se vrijedi boriti za njega ali ako se hoćeš boriti, draga moraš biti oštrija,naoštriti kandže a ne izvinjavati se toj fufici što si se izderala na nju!!!

Ako kreneš u borbu,nek ti je u glavi vaše dijete i cilj za koji se boriš,ne štedi njene osjećaje,lupni joj istinom u lice nek se posrami,stavi ju na njeno mjesto ali nemoj ni njega štediti!

Naravno,ovo vrijedi ako odlučiš da ga zadržiš...

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 461
7.4.2010 11:28:00   
Mari86
Ne,ne....zbog cega ona da mislim ako on nece da se potrudi...
ni to malo da je pozove da joj kaze gotovo kraj,on nece...ma kakav je to covek...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 462
7.4.2010 11:30:17   
Anoniman
Mislim da ne smes da dozvolis da ti on, sada, za bilo sta kaze "necu" ili "ne mogu", on je trenutno u poziciji da MORA da uradi to sto trazis od njega, pa sve i da je potpuno iracionalno, a ti od njega samo trazis da prekine sa njom pred tobom, da bi ti bila uverena da je to gotovo. Odakle mu pravo da ti kaze da nece?! Sto kaze lu, moras biti ostra, i pokazati mu da imas izbora, i da je ON taj koji je pogresio, a ne ti. 

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 463
7.4.2010 11:31:58   
Anoniman
zene ako i pristane da joj pred anitom kaze da je kraj, da li mislite da ce tako stvarno biti!!! ili ce to biti jos jedan bezobrazluk? Mnogo mi je zao Anite 

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 464
7.4.2010 11:33:14   
Lu

anita, muz ti je... pa on ne ume ni pozive i poruke da ukloni! ili nece! mozda puca na onu seljacku varijantu: zena zna, al trpi, nema gde. prvo te zavadi sa roditeljima i svakim ko bi ti pomogao, pa ti zabrani da radis, ili te spreci u svakom pokusaju da se osamostalis, pa onda nadje drugu, pa trecu, onda scene, pa te onda provoza po par svadbi, da te pokaze kako si vazna, jer boze, one su prolazne, a ti si prva, ko kod siptara, jbt, pa te ta slava i cast drze do sledece scene, pa od tebe napravi cudoviste koje razmislja besom, i na kraju te sroza da mislis da ti jednostavno nisi za bolje! 

Ovo nažalost nije rijetkost ovo je postalo toliko "normalna" pojava u našem društvu,gledam to svaki dan i pitam se gdje je nestalo ženino dostojanstvo...što kaže Rina izgubio se smisao braka,brak je postao neki status koji bi svi trebali da imamo u društvu radi pokazivanja lažnog moralauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 465
7.4.2010 11:33:39   
minavb
Ta devojka je najmanje kriva. Ok, jako je ljigavo biti u vezi sa ozenjenim covekom, ali u celoj ovoj situaciji , najljigaviji je on.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 466
7.4.2010 11:36:12   
Rivana

IZVORNA PORUKA: nnaaddaa

Jako mi je zao Anita .. user posted image
Kad vec imas njen br ,posalji joj mms , onog malog misa ... pa nek vidi kome uskracuje srecnu porodicu u kojoj se mama i tat jako vole ..
Jeste nisko ali od njih dvoje se ne moze nize user posted image user posted image

Ma takve kao sto je ta bas briga i za decu njegovu i za sve. Moj otac je moju majku prevario kada sam imala nepune cetiri godine, i tu kurvetinu je dovodio u stan u krevetu gde je spavao sa mojom majkom pored mog kreveca, stan pun mojih i maminih slika i toj kurvetini nije nista smetalo a ni mom ocu. moja majka se nakon toga razvela a on se pzenio sa kurvetinom. muskarci su skotovi, a i zene nisu nista bolje pojedine!

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 467
7.4.2010 11:36:37   
Mari86
Slazem se sa minom...da nije ona bila bi neka druga sigurna sam...user posted image
samo sto je ona bezobrazna,trazi neka prava a ne zna da rasturacice brakova nemaju prava...
A on...treba da ga bude sramota tog malog deteta da se stidi...user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 468
7.4.2010 11:37:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

ako ti ne mozes, daj broj, mi cemo...

user posted image user posted image user posted image

HOĆU I JA BROJ...nek se ukaki od straha

ma ebo nju DAJ NAM NJEGOV BROJ

daj i meni broj...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 469
7.4.2010 11:39:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Anita,ne mogu znati da li se vrijedi boriti za njega ali ako se hoćeš boriti, draga moraš biti oštrija,naoštriti kandže a ne izvinjavati se toj fufici što si se izderala na nju!!!

Ako kreneš u borbu,nek ti je u glavi vaše dijete i cilj za koji se boriš,ne štedi njene osjećaje,lupni joj istinom u lice nek se posrami,stavi ju na njeno mjesto ali nemoj ni njega štediti!

Naravno,ovo vrijedi ako odlučiš da ga zadržiš...

slazem se...mora ostro...on mora da bude u poziciji da nema kud...jojj grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 470
7.4.2010 11:40:51   
Anoniman
On da se stidi ne bi nikada uradio to što je uradio
On da je kakav ebač nikada ne bi sebi dozvolio da ima ljubavnicu
On da je uopšte čovjek njegova bi žena i dalje bila nasmijana, a ne tužna pretužna
On je jedan najobičniji idiot

Mila moja idi kod svojih, ne može on zavaditi vas toliko da tebi neće tvoji pomoći, ebi mu mater, on bi se trebao ponižavati, puziti, moliti, baliti, stope ti ljubiti

Ali ako odlučiš da se boriš za njega pozovi ih oboje negdje na kafu ... pa ako ima muda (a cisto sumnjam da ima) nek tada (kao da ima pravo odlučivanja, al nek misli da ima jer je to demokratija) kaže sve što ima reći , a šta god da kaže ti sačuvaj svoje dostojanstvo, i dignute glave i u pozitivnom i negativnom ishodu, otiđi jer jedina ti možeš hodati dignute glave da oblake nosom paraš, što se za njih dvoje baš i ne može reći

< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 7.4.2010 11:45:34 >

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 471
7.4.2010 11:41:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lu RR

Ovo nažalost nije rijetkost ovo je postalo toliko "normalna" pojava u našem društvu,gledam to svaki dan i pitam se gdje je nestalo ženino dostojanstvo...što kaže Rina izgubio se smisao braka,brak je postao neki status koji bi svi trebali da imamo u društvu radi pokazivanja lažnog moralauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 472
7.4.2010 11:42:26   
minavb
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

On da se stidi ne bi nikada uradio to što je uradio
On da je kakav ebač nikada ne bi sebi dozvolio da ima ljubavnicu
On da je uopšte čovjek njegova bi žena i dalje bila nasmijana, a ne tužna pretužna
On je jedan najobičniji idiot

Bas tako!

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 473
7.4.2010 11:44:30   
jelena038
pa stvarno, jbt, tolerantna sam, majke mi, dok god su u pitanju lepa osecanja, posteno priznanje, iskreno kajanje, makar volja da se stavri isprave, da se oprosti, da se saceka, razmisli, izvaga, da se prihvate stvari kao nemoguce za promeniti... jbg, ljubav je ljubav, ako je voli, dzabe nam i bes, dzabe sto su user posted image user posted image oboje, jbg, vole se. ali neka to kazu onda, nek priznaju i otvoreno kazu da su pogresili, da prihvataju odgovornost, da anitu makar zamole za oprostaj. pa njih dvoje su cudovista! njoj nije dovoljno sto je vec dovoljno ucinila da razori tu porodicu, vec prvim pozivom, nego gazi dalje... a on je stiti, razume je, sta koji user posted image ? a anita je smerna, pravedna savesna i stalozena, i posto anita ne preti da ce da se ubije, ili da ce da izadje i na dobos objavi za kakvog je (nema smajlija za tu rec) udata, onda je miran, pa moze da brine o onoj tamo...
ma nemam pojma, meni se povraca, al bukvalno, mnogo sam se razocarala. razocaravam se i u svoju toleranciju, i sve svoje pokusaje da budem objektivna i da svakoga gledam prvo kao coveka. ispada da bolje u zivotu prolaze ovi sto unapred svakoga gledaju kao user posted image , pa ne budu povredjeni i jos ih cene kao veoma promucurne. a za nas, obicne, iskrene, spremne da prastamo i razumemo i hitlera, covecanstvo ima samo rec: budala. ovo nije psovka, necu da cenzurisem.

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 474
   [Obrisana poruka]
7.4.2010 11:46:00   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Nadimak
Shishica

Nadimak za Nebojsu?

Sasvim neki drugi, nevezano za ime (56%)

Jooj..navedite sami :) (44%)

Ukupan broj glasova: 66

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here