|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
6.4.2010 13:28:02   
pepeljuga
anita, bravo za tebe, jako si hrabra cim si u stanju da tako otvoreno pricas o svemu i samim tim uspeces da prevazidjes ovu situaciju, na koji god nacin da ti to zelis. ne bih komentarisala tako licnu stvar ali sa bivsim deckom sa kojim sam se zabavljala 13 godina dozivela sam svasta na tu temu, oprostila, dala sve od sebe da bude dobro ali jednostavno to vise nikada nije bilo to (ne znaci da ce se to i u tvom slucaju desiti). mislim da je najvaznije ono sto ti osecas i mislis, mozes da poslusas savete i misljenja ali to je ipak samo tvoja stvar. ne slazem se da muskarci varaju samo fizicki, to je naravno moje licno misljenje i ne mora biti tacno. a ono sto sam sigurna da je tacno, jer sam se u to vise puta uverila, je da jednom naruseno poverenje vise nikada ne moze da se vrati user posted image . zelim ti sve najbolje u svakom slucaju user posted image

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 401
6.4.2010 13:29:28   
Anitaaa
Oti prvi post je u Kako se danas osećamo
Ja samo zahvaljujem Bogu što sam na vreme otkrila.Ne znam da li bi mi priznao ili ne ali da je ovo potrajalo još koji mesec ne bi nam bilo spasa

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 402
6.4.2010 13:30:10   
indy_25
Imala sam prijateljicu koja je bila sa ozenjenim covjekom. Volila ga je nenormalno a on je nju samo seksualno iskoristavao zato sto mu je vjerovatno dobro mjesala. Nikada ga nije smjela nazvati sama jer mozda je sa zenom. Nikad je nije ni ljubio niti je bilo ljubavi samo bi se kad se njemu digne vidjali . Njegova mu je zena i djete bili na prvom mjestu i kad bi ih vidjeli zajedno njegova zena bi blistala od srece sigurno da nije ni znala nikad da je vara. ostavio ju je kad je ona po svaku cijenu htjela da ga razvede od zene i nikad joj vise nije prisao. Zato sam rekla da muskarci nemoraju da varaju srcem mada ima ih i takvih. Kazem ima vise vrsta prevara s muske strane. Recimo ja licno ne bi oprostila prevaru ako on voli tu drugu zenu a mene zapostavlja ne bi mogla da zivim s tim da me neko ne voli i da sam sa njim samo radi djeteta ali recimo neku prevaru gdje se on istresao samo tek tako (pa pobogu skoro svi su takvi da bi volili da malo promjene) a da naravno mene voli osjeti se to kad je muskarcu stalo do zene naravno da se ne bi nikad rastavila radi neke fufice i uskratila djetetu topli dom radi neke tamo.

Direktna veza do poruke: 403
6.4.2010 13:32:29   
Anitaaa
mm je tip koji bi varao sa srcem zato sam se toliko i potresla....da je samo seks u pitanju to bi lakše oprostila.Zato kažem hvala Bopgu da sam rano otkrila pre nego što je razvio neka dublja osečanja za nju...ovako mogu da pokušam da je drugačije ne bih mogla ni da pokušavam

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 404
6.4.2010 13:34:05   
marince1
IZVORNA PORUKA: Anitaaa

Oti prvi post je u Kako se danas osećamo
Ja samo zahvaljujem Bogu što sam na vreme otkrila.Ne znam da li bi mi priznao ili ne ali da je ovo potrajalo još koji mesec ne bi nam bilo spasa

Anita kao sto pise u mom potpisu ''ko zna zasto je to dobro''.
Mozda je bog hteo da otkrijes na vreme i da se to sredi!

Kao sto sam vec napisala ranije,kroz neko vreme ces reci bilo-proslo user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 405
6.4.2010 13:35:59   
indy_25
Anitice probaj pokusaj nista neces izgubiti ako mu das jos jednu sansu. ja ti zelim srecu i da spasis svoj brak.

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 406
6.4.2010 13:37:38   
pepeljuga
user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 407
6.4.2010 13:43:10   
jelena038
a nekada ovakve stvari spase brak... posebno ako je i on kao ti.
sada pricate, sama kazes, vise nego pre nego sto si saznala, bar imate o cemu, pocete da se smejete tome jednom, prvo retko, otrgne se dusa mozgu, trazi oduska, samo bice se bori protiv negativne energije i jednom sve pocne da koristi kao argument u svoju korist... covek je cudo, veruj u ljudskost!!!
user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 408
6.4.2010 13:44:10   
Anitaaa
da nemam vere sad bih oštrila sataru....pa CAP!!!!! 

Direktna veza do poruke: 409
6.4.2010 13:47:38   
bebironcic
Ne zelim puno da komentarisem da ne bi ispala,sto rece Mari,baba-roga...Svako od nas ima svoje stavove i svoja misljenja.Ja recimo nikada prevaru ne bih oprostila koliko god da volim,(i nisam je nekada oprostila)ali tebi draga Anita zelim da se izboris sa svim tim i da nastavis da budes u srecnom braku!Ali ipak drzi do sebe!Zelim ti puno srece!user posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

Direktna veza do poruke: 410
6.4.2010 14:05:01   
Rivana
Evo jos jedne baba roge tj mene user posted image ni ja prevaru NIKADA ali NIKADA ne bih oprostila. Za mene bi on bio mrtav, kada bi uradio tako nesto, mogao bi samo da pokupi stvari i ode, bez ikakvog objasnjavanja i razgovora jer tui nema sta da se prica, time sto me je prevario rekao je sve, i koliko me postuje i koliko me voli, mogao bi samo da ode. Jer ako prevari jednom previrice opet, a ja nemam snage da zivim tako Ali to je moje misljenje, naravno. Zelim ti svu srecu

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 411
6.4.2010 14:18:41   
Anoniman

mm je tip koji bi varao sa srcem zato sam se toliko i potresla....da je samo seks u pitanju to bi lakše oprostila.Zato kažem hvala Bopgu da sam rano otkrila pre nego što je razvio neka dublja osečanja za nju...ovako mogu da pokušam da je drugačije ne bih mogla ni da pokušavam

ti si stvarno posebna!!
kakav god da ti je jmuz trebalo bi da peva od srece sto te ima...ne kazem to kao frazu nego najbukvalnije moguce....

ne znam...
kako god da uradis...ti ces naci svoj mir a on nikada....to znam 100%...

(odgovor članu Anitaaa)
  Direktna veza do poruke: 412
6.4.2010 15:56:24   
diamond
ja potpuno podrzavam drago Anitu, bez obzira na moj stav i draga zelim ti puno puno srece !!!!

u svakom slucaju potpuno se slazem sa oti da zena nije ista posle toga bez obzira na kolicinu ljubavi !!!! Meni se to desilo sa momkom sa kojim sam se zabavljala 2 god, raskinuli smo istog momenta i verujte peklo je jos dugo, dugo....i dan danas osecam tu gorcinu na samu pomisao!!!
Ali nismo svi od istog materijala satkani...

Direktna veza do poruke: 413
6.4.2010 16:28:55   
lelaigor

Ovako khm khm

Da prvo odgovorim kaliopi.Pisala sam ovde zato što sam morala nekome da kažem.Budući da ću pokušati da nastavim život sa njim nisam želela da o tome pričam sa drugaricama sa kojima se vidjam jer ne želim da se to razvlači u beskraj.Da mu oprostim ne mogu ni da zaboravim takodje.Pokušaću nekako da predjem preko toga ali mi nikad ni za 30 god neće biti ok što je to uradio.Da sam to ispričala drugaricama to bi bilo svaki put kad se vidimo razgovora o tome pa i za godinu dana i poljuljale bi mi ovo malo vere još što imam.

Nije me sramota da pričam o svojim problemima ni vama ni bilo kome.Ja sam jedna otvorena osoba i ono što mislim to i kažem a ne samo kad meni to odgovara.Nije me sramota da kažem šta osećam ni šta mi se dešava sad ili bilo kad.

Podelila sam ovo sa vama zato što mislim da možete bolje da me shvatite nego moje drugarice koje nemaju ni ozbiljne veze a ne nešto drugo i smatram da budući da me ne poznajete možete možda da budete malo objektivnije.

U svakom slučaju da bude gore ne može.

Razgovarali smo sinoć...kaže da me još voli ali da su odnosi izmedju nas zahladneli,da mu treba par dana da se sabere i shvati šta mi je uradio (ovo mi nikako nije bilo jasno).Ja znam da moramo sad da radimo na tome da ponovo oživimo ono što smo nekad imali.
Ja njega volim  i pored ovoga i ne nameravam da se svetim ili slično.Pokušaću,daću nam šansu mesec,dva tri ne znam da vidim kako će ići.Neću da mirno dopustim da dva meseca sa tom...user posted image   izbrišu 6 godina zajedničkih trenutaka i svega kroz šta smo prošli kao par.Ali ako vidim da nam nema spasa otići ću.Nisam mazohista i neću da maltretiram ni dete ni sebe ako vidim da ne možemo više zajedno

Anita, jako mi je žao zbog situacije u kojoj se nalaziš. Nemam iskustva sa tim i verovatno ti moj savet ne bi puno pomogao. Ali, smatram da na prvo mesto treba da staviš dete, pa sebe a zatim muža. Ako se iskreno kaje i ako je spreman da se promeni i da nikad, ali NIKAD više ne uradi tako nešto, treba da uradi sve što može da povrati tvoje poverenje, baš kao što je Eugi rekla, u jednom ranijem postu (a ni masaža, klečanje, sex, itd. nisu na odmet). Ti si previše lepa, pametna i dobra da bi sama tražila rešenje ovog problema. Neka se i on pomuči.
Ja bih postupila isto kao i ti. Nisam tip osobe koji bi se svetio, a ponaročito ne u ovakvoj situaciji, pala bih u svojim očima suviše nisko kada bih se prevarom svetila za prevaru.
Drago mi je što si to sve podelila sa nama. Znaš da te ovde svaka devojka voli i da smo sve uz tebe. Drži se, jaka si. Iskreno se nadam da ćete ti i tm rešiti ovo i da se tako nešto više nikad neće ponoviti.
Puno te volim! user posted image user posted image user posted image user posted image

Always look on the bright side of life...

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 414
6.4.2010 17:35:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: kaliopi
Krenulo je sa savetima da bi se svelo na sprdnju ili u fazonu..jao jadna ti , srećno, hvala bogu pa moj nije takav ...
Nema sujetnijeg bića od žene.

Ovako nesto sam ja videla da je napisano u ovoj temi i mislim da je bilo odvratno!!!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 415
6.4.2010 18:06:24   
diamond
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

IZVORNA PORUKA: kaliopi
Krenulo je sa savetima da bi se svelo na sprdnju ili u fazonu..jao jadna ti , srećno, hvala bogu pa moj nije takav ...
Nema sujetnijeg bića od žene.

Ovako nesto sam ja videla da je napisano u ovoj temi i mislim da je bilo odvratno!!!

ja ne znam sta je tu odvratno, ko god da je napisao ne verujem da je imao nameru da povredi ili odmogne aniti, ja odbijam da poverujem da je na ovom forumu neko ko ima lose namere, ko je dosao da likuje ili se podsmeva, jer zaboga sve nas veze ili ista muka ili ista tuga!!!

anitina prica ce na mnoge devojke svesno ili nesvesno imati uticaj, ako nista bar da preispitaju svoj brak ili ga osveze, nekoga je podstakla da na svoj brag i svog supruga gleda drugacije i shvati da ima pravo blago pored sebe...i to podeli sa nama!!!

nemojte teko ostro suditi, ne verujem da je namera bila losa!
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 416
6.4.2010 18:08:23   
diamond

ja ne znam sta je tu odvratno, ko god da je napisao ne verujem da je imao nameru da povredi ili odmogne aniti, ja odbijam da poverujem da je na ovom forumu neko ko ima lose namere, ko je dosao da likuje ili se podsmeva, jer zaboga sve nas veze ili ista muka ili ista tuga!!!

ovo je trebalo da bude ili ista muka ili ista sreca!!!user posted image

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 417
6.4.2010 18:19:48   
Anitaaa
To hvala Bogu moj muž nije takav sam i ja donedavno govorila.I ja kažem hvala Bogu ako vaši muževi nisu takvi...čuvajte to što imate.Nisam se našla uvredjenom i ne smetaju mi takvi komentari.

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 418
6.4.2010 18:22:48   
Anoniman
Da,normalno je to govoriti u drugim temam...
Malo je bzvze sto ti pricas kako ti je tesko, koliko boli... a neka tamo prica kako je njen muz zlatan!

Mene bi povredilo, bilo bi mi krivo...

Ljubim te puno Anitaaa

(odgovor članu Anitaaa)
  Direktna veza do poruke: 419
6.4.2010 18:24:26   
Anitaaa
Mene ne povredjuje...mene je povredio samo mm....vaši muževi nemaju nikakve veze sa mojom situacijom

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 420
6.4.2010 18:26:05   
diamond

To hvala Bogu moj muž nije takav sam i ja donedavno govorila.I ja kažem hvala Bogu ako vaši muževi nisu takvi...čuvajte to što imate.Nisam se našla uvredjenom i ne smetaju mi takvi komentari.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 421
6.4.2010 18:27:36   
diamond

Mene ne povredjuje...mene je povredio samo mm....vaši muževi nemaju nikakve veze sa mojom situacijom

mogu samo da zamislim koliko....user posted image

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 422
6.4.2010 18:56:44   
diamond
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Da,normalno je to govoriti u drugim temam...
Malo je bzvze sto ti pricas kako ti je tesko, koliko boli... a neka tamo prica kako je njen muz zlatan!

Mene bi povredilo, bilo bi mi krivo...

Ljubim te puno Anitaaa

nemoj molim te da se ljutišuser posted image , ja sam samo iznela svoje mišljenje isto kao što su svi ovde, pa i ti, malo nam se razlikuju mišljenja ali kao što rekoh nismo svi od istih materijala satkani...šta je forum nego diskusija  user posted image   user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 423
6.4.2010 19:20:20   
Anoniman

ti si kraljica...ponavljam

(odgovor članu Anitaaa)
  Direktna veza do poruke: 424
6.4.2010 19:22:03   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: OTI

ti si kraljica...ponavljam

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

zensko ime
pisuljica

natasa (23%)

ivana (19%)

maja (26%)

tamara (32%)

Ukupan broj glasova: 151

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here