|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
5.4.2010 22:37:46   
anuksunamun
fora je cela u tome da nista u zivotu nije crno-belo.....sudi onaj ko je za to ...a u zivotu se mora sazreti i donositi odluke....i stajati iza svojih odluka...kao sto volim jake i stabilne i cvrste muskarce isto takve cenim i zene....nista nije tako tragicno u zivotu...sve se da razresiti...ali bas sve..dok god nas zdravlje sluzi..i niko nije operisan od bilo koje situacije...svima se moze sve desiti...

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 376
5.4.2010 22:38:01   
*Alexx*
Ja ne mislim da ne treba da pišemo ovde o Anitinom (ili bilo čijem) problemu - pa, zaboga, ne bi ona podelila to sa nama da ne želi da čuje naše stavove. Htela sam da kažem da je hrabra, jer ja nikako ne bih imala hrabrosti da tako "javno" kažem svoje tako intimne stvari. Ali ja sam ja, zatvorena, čuvam neke stvari kao zmija noge.

Niko od nas ne može da zna kako je njoj sada. Mi iznosimo svoje stavove, mišljenja, pa sad... možda pomogne.
Laku noć, drage moje.

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 377
5.4.2010 22:49:24   
Suncicabg
Anita mislim na tebe! user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 378
6.4.2010 9:44:47   
Anitaaa
Ovako khm khm

Da prvo odgovorim kaliopi.Pisala sam ovde zato što sam morala nekome da kažem.Budući da ću pokušati da nastavim život sa njim nisam želela da o tome pričam sa drugaricama sa kojima se vidjam jer ne želim da se to razvlači u beskraj.Da mu oprostim ne mogu ni da zaboravim takodje.Pokušaću nekako da predjem preko toga ali mi nikad ni za 30 god neće biti ok što je to uradio.Da sam to ispričala drugaricama to bi bilo svaki put kad se vidimo razgovora o tome pa i za godinu dana i poljuljale bi mi ovo malo vere još što imam.

Nije me sramota da pričam o svojim problemima ni vama ni bilo kome.Ja sam jedna otvorena osoba i ono što mislim to i kažem a ne samo kad meni to odgovara.Nije me sramota da kažem šta osećam ni šta mi se dešava sad ili bilo kad.

Podelila sam ovo sa vama zato što mislim da možete bolje da me shvatite nego moje drugarice koje nemaju ni ozbiljne veze a ne nešto drugo i smatram da budući da me ne poznajete možete možda da budete malo objektivnije.

U svakom slučaju da bude gore ne može.

Razgovarali smo sinoć...kaže da me još voli ali da su odnosi izmedju nas zahladneli,da mu treba par dana da se sabere i shvati šta mi je uradio (ovo mi nikako nije bilo jasno).Ja znam da moramo sad da radimo na tome da ponovo oživimo ono što smo nekad imali.
Ja njega volim  i pored ovoga i ne nameravam da se svetim ili slično.Pokušaću,daću nam šansu mesec,dva tri ne znam da vidim kako će ići.Neću da mirno dopustim da dva meseca sa tom...user posted image   izbrišu 6 godina zajedničkih trenutaka i svega kroz šta smo prošli kao par.Ali ako vidim da nam nema spasa otići ću.Nisam mazohista i neću da maltretiram ni dete ni sebe ako vidim da ne možemo više zajedno

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 379
6.4.2010 9:57:59   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Anitaaa

Nije me sramota da pričam o svojim problemima ni vama ni bilo kome.Ja sam jedna otvorena osoba i ono što mislim to i kažem a ne samo kad meni to odgovara.Nije me sramota da kažem šta osećam ni šta mi se dešava sad ili bilo kad.

Razgovarali smo sinoć...kaže da me još voli ali da su odnosi izmedju nas zahladneli,da mu treba par dana da se sabere i shvati šta mi je uradio (ovo mi nikako nije bilo jasno).Ja znam da moramo sad da radimo na tome da ponovo oživimo ono što smo nekad imali.
Ja njega volim i pored ovoga i ne nameravam da se svetim ili slično.

Anita svaka ti čast za ovo prvo... naravno da ne treba da te je sramota, čak šta više ... lakše bude čovjeku kad izbaci iz sebe ono što ga tišti.

Drugo "njemu treba da se sabere" ... zanimljivo-neću da komentarišem povućiće me, a ja sam veliki ters

Treće, veliki si čovjek i mogu ti samo reći svaka ti čast i da puno sreće ti želim

(odgovor članu Anitaaa)
  Direktna veza do poruke: 380
6.4.2010 9:58:19   
minavb
Ja ti zelim puno srece!user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 381
6.4.2010 10:04:14   
*Alexx*
Vučko je sve baš lepo rekla user posted image Anita, tačno znam na šta misliš kad kažeš da ne možeš da pričaš sa drugaricama o tome. Ti si jedna super ženska i nemoj samo da pomisliš da si nešto ti kriva za ovo što se desilo! Srećno, draga! user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 382
6.4.2010 10:04:20   
bebuska
Anita svaka cast!
Vec sam rekla da se treba borit za ono sto volis a svako od nas bira nacin na koji ce to uradit...Neko od nas bi uradio ovo neko ono... nije to ni bitno, ti ces pronaci pravi nacin da se izboris za svoju porodicu a on ce iskreno se nadam znat to da cijeni i da ce ti vratitit istim ili jos vecim trudom, paznjom, ljubavlju...I znam da ce proci puno puno vremena dok dodje jedan dan i prodje a da se ove prevare ne sjetis ali dok ljubav postoji vrijedi se i boriti...
user posted image user posted image user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 383
6.4.2010 10:15:41   
Suncicabg
.Neću da mirno dopustim da dva meseca sa tom...user posted image izbrišu 6 godina zajedničkih trenutaka i svega kroz šta smo prošli kao par.

Slazem se, treba da se boris za svoj brak i svoju porodicu. Ukoliko i posle ne ide...znas da si dala sve od sebe i mozes mirno da odes. Mada ja verujem da ce tm shvatiti koliko vredis...user posted image

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 384
6.4.2010 10:23:39   
Mari86
Izbegavam da pisem posto mislim da bih ispala baba-roga...user posted image
Njemu treba da se sabere...i Anita da se bori za brak...ufff zasto nije mislio pre nego sto je to uradio..
Izvini mila,ja necu da stvaram haos...u svakom slucaju zelim ti sve najbolje i da se sve odvije najbolje za tebe i bebca user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 385
6.4.2010 10:52:21   
Anoniman
ANITA AKO TI JE OVAKO LAKŠE,ONDA OKuser posted image

ja sam tip osobe koja ćuti kad joj je teško,čak i majci......

ali zato one druge tipove kojima je lakše kad izbace iz sebe ne mogu da osudim....

srećno!

(odgovor članu Mari86)
  Direktna veza do poruke: 386
6.4.2010 10:56:49   
eugenija
Anitauser posted image

Veliki si čovek! Ja tebi dodeljujem Orden Svetog kneza Lazara, kao mali doprinos podršci koju imaš od mene!

user posted image

Treba se svakodnevno nositi sa bolom koji ti je nanešen, skupiti snagu, ljubav i mudrost za oprost i pored svega, rešavati svakodnevne aktuelne stvari sa bebom i domaćinstvom.. To je podvig!

Kada god ti treba priča neka, bilo opuštena, bilo ozbiljna, javi nam se na rr ukoliko ti takvo šta prija i odgovara.

Nastoj sebi da što više ugađaš!

Ljubim te do neba!user posted image

< Poruku je uredio eugenija -- 6.4.2010 10:57:54 >

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 387
6.4.2010 11:06:02   
meha
Draga Anita ,tebi svaka čast...Čuvaj bebicu i sebe pazi...Dok si u formi svima valjaš ,a ako nisi ne valjaš nikome...
Ako oprostiš ,trebaš sve zaboraviti i nikada mu to ne prebaciti,iskreno ja ne bih mogla...
Ja bi mu ga otkinula pa neka mjalo misli glavom ,a ne sa njim...trebao je bar na bebicu da pomisli ,a ne sada izgovore da traži za prevaru...ništa ga nemože opravdati...kada nije znao sjesti i razgovarati...

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 388
6.4.2010 11:34:31   
Rina
Treba se boriti za ono sto volis ,samo sto ga ja nakon toga sto mi je uradio ne bih vise volela nego mrzela ...

(odgovor članu meha)
Direktna veza do poruke: 389
6.4.2010 12:51:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anitaaa

Pokušaću,daću nam šansu mesec,dva tri ne znam da vidim kako će ići.Neću da mirno dopustim da dva meseca sa tom...user posted image   izbrišu 6 godina zajedničkih trenutaka i svega kroz šta smo prošli kao par.Ali ako vidim da nam nema spasa otići ću.Nisam mazohista i neću da maltretiram ni dete ni sebe ako vidim da ne možemo više zajedno

Ja bih verovatno uradila isto. user posted image

(odgovor članu Anitaaa)
  Direktna veza do poruke: 390
6.4.2010 13:01:01   
Anoniman
Anita...poslala sam ti pp..
Ja sam oprostila bivsem i ne kajem se...ali///vise nikad nisam bila ista...!!

ne kazem to kao nesto lose...jednostavno...NISAM ISTA OSOBA KAO PRE PREVARE!

psujem u sebi tvog muza i sve njih koji su takvi...

bas me potresla ova prica...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 391
6.4.2010 13:04:50   
Mari86
I mene je potresla...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 392
6.4.2010 13:06:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: OTI

Anita...poslala sam ti pp..
Ja sam oprostila bivsem i ne kajem se...ali///vise nikad nisam bila ista...!!

ne kazem to kao nesto lose...jednostavno...NISAM ISTA OSOBA KAO PRE PREVARE!

psujem u sebi tvog muza i sve njih koji su takvi...

bas me potresla ova prica...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

posebno me potresla jer je Anita u pitanju...a da ne pricam o slucajevima oko mene...samo ostavljaju i varaju zene ...o cemu se 'ebeno radi ovde????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 393
6.4.2010 13:06:56   
indy_25
Draga Anitaa i ja te podrzavam u tvojoj odluci daj mu jos jednu sansu ako iole primjecujes da mu je stalo da si uz njega. i ja bi isto tako postupila kao i ti. Lako se i razvesti ali ako ima nade sto da mu ne bii oprostila. Ja uvjek kazem muskarci ne varaju srcem nego znate vec cime ne opravdavam ih ali je to tako. I mozda se to i meni desava ili bilo kojoj od nas nikad nemozemo sa sigurnoscu reci da nas ne vara bar ja nisam jedna od tih. Iskreno ja ne vjerujem ni jednom da ne bi prevario samo jednostavno i ne razmisljam o tome ako saznam vidjecu kolika je teska prevara bila i dali on mene zeli pa bi odlucila dali bi oprostila ili ne. Brak je svetinja i treba ga cuvati i boriti se da se ocuva u svakom braku imaju manji ili veci problemi i treba ih prevazici ako je moguce naci problem i rjesiti ga ako je rjesiv a ne odma se razvesti.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 394
6.4.2010 13:08:57   
Anoniman
indy slazem se samo...to : "oni ne varaju glavom i srcem nego qrcem"...to samo sluzi da umanji njihovu prokletu odgovornost...

GRRRRRRRRRRRRRRR

nego, kako je anita saznala...gde je taj prvi post????sta se desilo?>??je l sam priznao?????

< Poruku je uredio OTI -- 6.4.2010 13:09:23 >

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 395
6.4.2010 13:10:26   
Anoniman
user posted image indy! Slažem se. 

(odgovor članu indy_25)
  Direktna veza do poruke: 396
6.4.2010 13:12:11   
Anoniman

indy slazem se samo...to : "oni ne varaju glavom i srcem nego qrcem"...to samo sluzi da umanji njihovu prokletu odgovornost...

GRRRRRRRRRRRRRRR

Slažem se.
Fora je što kada se zaljube, muškarci se razvode. Ako se ne zaljube, ne ostavljaju ženu, već šaraju iza leđa. (koliko sam ja shvatila iz primera oko sebe)

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 397
6.4.2010 13:14:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

GRRRRRRRRRRRRRRR

Slažem se.
Fora je što kada se zaljube, muškarci se razvode. Ako se ne zaljube, ne ostavljaju ženu, već šaraju iza leđa. (koliko sam ja shvatila iz primera oko sebe)

ziva istina....

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 398
6.4.2010 13:14:40   
Mari86
Moj muz se razveo cim je saznao da ga je bivsa prevarila,dobila je tri dana da se iseli...
Sve zavisi od coveka...ne mislim da po svaku cenu treba cuvati brak...
jeste svetinja ali mora da bude svetinja i za jednog i za drugog...

Naravno svako zna svoje i ja podrzavam Anitu u tome da spasi brak,posebno ako to i on zeli..user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 399
6.4.2010 13:20:02   
jelena038

GRRRRRRRRRRRRRRR

nego, kako je anita saznala...gde je taj prvi post????sta se desilo?>??je l sam priznao?????

provalila ga je. to je najodvratnije. da je bar umeo to kao frajer, da se ne sazna, nego ga je provalila na glupim porukama. covek se slikao telefonom po jezeru... mislim, fuj. inace, ja sam za prastanje, uvek, rekla sam to vec, ali stvarno, kad skontam da treba da prastam nekome ko nema dovoljno mozga da ovcici kaze da ne cima kad je na porodicnoj veceri sa roditeljima, zenom i detetom, i koji slika svalerku telefonom koji mu je mozda zena kupila za rodjendan... a koji pri tom, nema muser posted image da da dodje i kaze u oci... ma nemam pojma.. ja bih oprostila, neka ga, ako mu se ostaje sa mnom, ne smeta mi. njemu na cast, ako moze da se nosi sa svojom savescu, alal mu... anita, zivot niti pocinje, niti se zavrsava brakom. sve ti je to ponuda i potraznja.. ako je nasao bolju, nek ide, al tesko... ja bih mu to rekla. i jos bih mu dodala: ne znam sta su te mama i tata ucili, ali i zene umeju da privlace... posebno mi, lepe...

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!" "Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče. "Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?" "Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!" I odjednom neko pokuca na vrata. "Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!" Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola. "Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?" "Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!" I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.  Više >>
image

Anketa

Luka
mrvica 85

Muzeva sestra ima sina zove se Luka.Moja beba treba svaki dan da se rodi i ja bi volela da se zove Luka pa neznam dali je glupo da dam isto ime?

Glupo je (65%)

Nije glupo (35%)

Ukupan broj glasova: 177

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here