|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
5.4.2010 18:30:56   
minavb
IZVORNA PORUKA: diamond

sada sam popiuser posted image , sto se moze i primetiti, pa bolje da odem na temu za istresanje energije da ne bi prebila svog muza kao koateralnu stetu!!!

Nemoj zivota ti, nije on jadan nista kriv. Ja sam mog slatko izljubila. Dusa jedna, stvarno je jedan divan, stabilan i zreo covek.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 351
5.4.2010 18:32:26   
diamond
user posted image user posted image user posted image user posted image
odo i ja da uradim isto

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 352
5.4.2010 18:33:24   
anuksunamun
isto tako sto posto verujem da projektujemo svoj zivot tako da zene moje drage...crtajte kako vama odgovara...mene je prvi muz varao ...ja ga ostavila ..ali ne zato sto me je varao nego zato sto je bio konjinauser posted image user posted image a ja kobila sto sam se za njega udala...hvala Bogu da je nestao iz mog zivota....i ja duboko verujem da za sve sto mi se desava u zivotu da sam 100 posto odgovorbna...kada mi je familija skocila za oci kada sam htela da se udam -pravila sam se pametna...imala sam 22 kada sam se udala i 24 kada sam se RAZVELA

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 353
5.4.2010 18:34:17   
diamond
ti to po kratkom postupkuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anuksunamun)
Direktna veza do poruke: 354
5.4.2010 18:35:19   
anuksunamun
Nemoj zivota ti, nije on jadan nista kriv. Ja sam mog slatko izljubila. Dusa jedna, stvarno je jedan divan, stabilan i zreo covek.
...iz razloga zrelosti i stabilnosti drugi put se udadoh za 12 godina starijeg covekauser posted image user posted image user posted image ostvarenog stabilnog...user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 355
5.4.2010 18:36:42   
anuksunamun

IZVORNA PORUKA: diamond

ti to po kratkom postupkuuser posted image user posted image user posted image
zabavljali smo se manje od 4 meseca....tragedija...bila sam smesna ko bioskop...

(odgovor članu diamond)
Direktna veza do poruke: 356
5.4.2010 18:37:27   
*Alexx*
Anita, ti si jedna hrabra žena kad svoje najveće probleme, tajne, deliš sa nama. Ja za tebe nemam nikakav pametan savet, ali zapamti da je dobro šta god da odlučiš. Trebaće vreme da zalečiš, a do tada se brini za svog ćelavka i sebe. user posted image

< Poruku je uredio Alexx RR -- 5.4.2010 18:38:16 >

Do not speak - unless it improves on silence.

Direktna veza do poruke: 357
5.4.2010 18:38:50   
minavb
IZVORNA PORUKA: anuksunamun

Nemoj zivota ti, nije on jadan nista kriv. Ja sam mog slatko izljubila. Dusa jedna, stvarno je jedan divan, stabilan i zreo covek.
...iz razloga zrelosti i stabilnosti drugi put se udadoh za 12 godina starijeg covekauser posted image user posted image user posted image ostvarenog stabilnog...user posted image

Moj je 10 godina stariji od mene.user posted image

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

Direktna veza do poruke: 358
5.4.2010 18:39:16   
diamond

Anita, ti si jedna hrabra žena kad svoje najveće probleme, tajne, deliš sa nama.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 359
5.4.2010 18:43:53   
anuksunamun

IZVORNA PORUKA: minavb

IZVORNA PORUKA: anuksunamun

Moj je 10 godina stariji od mene.user posted image

ako me ovaj bude iznervirao odoh u gerontoloski da trazim muzauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 360
5.4.2010 18:44:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebuska

budi sto bi rekli dama na ulici, domacica u kuci i kurva u krevetu...

Kada sam ja ovo napisala pre par meseci, za malo da budem linčovana. I dalje smatram da je ovo bitno. Ne najbitnije, ima milion stvari koje su bitnije, ali... muškarac voli ono što žena želi da on voli (ako žena poznaje muškarca).

Eugenija, koliko muškaraca poznaješ da su se potrudili ako se prethodno nije žena potrudila? Ja takve baš i ne znam, iako iz ugla samopoštovanja, tvoj post ima mnogo smisla.

IZVORNA PORUKA: jelena038

ja bih mozgala. i oprostila. ako mi je do njega. ako nije, otisla bih i pre nego me prevari. toliko. sve je za ljude,

Ja se slažem. Mada, mislim da niko ne zna dal je sposoban to da oprosti dok se ne nađe u takvoj situaciji.

Anita, ako misliš da imaš snage da oprostiš, da pokušaš ponovo (jer sve ideš ponovo sa njim, to nije nastavljanje... jednom izgubljeno poverenje se gradi od nule), ako misliš da ga voliš, ako misliš da ćeš biti srećna sa njim... BORI SE! Ne daj da ti neko uništava sreću! user posted image

(odgovor članu bebuska)
  Direktna veza do poruke: 361
5.4.2010 18:49:28   
jelena038
IZVORNA PORUKA: anuksunamunako me ovaj bude iznervirao odoh u gerontoloski da trazim muzauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 362
5.4.2010 19:07:09   
indy_25
Draga Anita zao mi sto ti se to desava draga user posted image user posted image user posted image ja bi ti rekla sljedece
; Ako osjetis da mu je stalo do vas i da zeli da ti se vrati svim srcem i dusom zaboravi sta se desilo i oprosti mu i daj mu sansu ali to ces sama osjetiti i znati. A ako vidis da te vise ne zeli i to najbolje sama znas pusti ga mila nemoj da ga drzis ni zbog njega ni zbog sebe. Nisi zasluzila da zivis bez ljubavi a i njemu bi bilo lakse da ga pustis ako ne zeli da bude s tobom. I ako odlucis da ga pustis ne brini se naice ce nekli drugi sigurno s kim ces naci pravu ljubav i ne brini za malca bolje da vas gleda razdvojene a sretne nego zajedno a da se svadjate i imate probleme.

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 363
5.4.2010 21:22:06   
sneza24
Anita zao mi je sto trenutno prolazis kroz pakao jer mislim da nisi zasluzila da ti se to desava.
Neznam sta da ti savetujem jer ni sama neznam sta bih radila da se nadjem u takvoj situaciji.
Mislim na tebe i zelim da sto pre resite problem.user posted image

(odgovor članu indy_25)
Direktna veza do poruke: 364
5.4.2010 21:43:13   
Dora
Draga, mnogo mi je žao što vam se to dešava. Misli na dete sad jer je još jako jako malo...a misli i na sebe. Pokušaj da se usresrediš na svoj život, prijatelje, porodicu... uživaj u bebi...pusti sad to s njim, nek prođe vreme pa ćete oboje znati na čemu ste. Onda odlučišta ćeš i još bitnije kako ćeš.
Ne znam šta bih ja da mi se to desi, takve stvari se dešavaju i nikad ne može čovek biti siguran... Nemoj kriviti sebe. Samo glavu gore.
Mislim na tebe i želim ti sve najbolje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sneza24)
Direktna veza do poruke: 365
5.4.2010 21:54:19   
NadaR
Anita draga ... user posted image
Mislim na tebe ... Budi hrabra , dugujes to svom malom misu!user posted image

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 366
5.4.2010 21:55:19   
eugenija
IZVORNA PORUKA: Tasha RR

IZVORNA PORUKA: bebuska

budi sto bi rekli dama na ulici, domacica u kuci i kurva u krevetu...

Kada sam ja ovo napisala pre par meseci, za malo da budem linčovana. I dalje smatram da je ovo bitno. Ne najbitnije, ima milion stvari koje su bitnije, ali... muškarac voli ono što žena želi da on voli (ako žena poznaje muškarca).

Slažem se da ima istine u datoj krilatici, koja ipak nije izmišljena nedavno, postojala i davno pre nas i žene su se više-manje ponašale u skladu s tim, neke nisu nikako, ali sigurna sam da su sve bar čule za nju.
Međutim, ova krilatica ne pije vode tik kada se prevara desila. Žena je povređena, bolna, kad se samo set__im kako je Anita opisala svje stanje i osećanja njenog detata koji joj je prišao.. Pokušajmo biti empatične.

U pogledu taksativih navoda šta bi sve muškarac "trebao", naravno da su besmislene kada se tako navedu. Ono što sam htela da kažem jeste - da bi onaj koji je pogrešio trebao da se potrudi! Ko se ne trudi, džaba njoj i biti dama i kurva i domaćica i ne znam šta... Čak mi je trud glupa reč.. pre bih rekla POKAZIVANJE DA JE NEKOME ZAISTA STALO, DA UVIĐA KOLIKO JE POVREDIO NEKOGA. Jer Anita je navela da joj se čini da on kao i da se ne trudi.
Pa niti ja mogu nečim prisiliti nekoga, niti neko može mene, ukoliko je ljubav izostala. Džaba Princu Čarlsu svo srebro i zlato, svo lickanje, kuhanje i hodanje uspravne kičme, ako ja njega ne volim. Može od truda da dobije trudove - džaba mu ako je mi je srce uz nekog drugog. Ili ne mora ni biti uz nekog drugog, može i da je potpuno empty.
Ja sigurno ne bi posle saznanja o opetovanom varanju sela i počela da razmišljam koji ručak da mu skuham da mu bude što ukusniji, i kakve pramenove da stavim i koji sexy donji veš da nabacim, i kako damski da šetam bundicu po štrandu. Sve zbog njega! No way! Ako bi to činila nakon njegovog čina prevare, ja sam onda potpuno emocionalno otupelo biće.
Sasvim druga je stvar sve to činiti ukoliko niko nikoga nije prevario i kada je sve ok. Čak je i više nego poželjno! Ili bar nakon što od tog surovog saznanja prođe neki određeni period da stvari legnu na svoje. Pa opet treba oboje da pokažu volju.

Ljudi, ovo je bolno. Prevara boli. Anita je pokazala veliki stepen hrabrosti i žena ima ogromno srce za kačiti ordenje po njoj.

Mnogo razgovora, mnogo razmene osećanja, pogleda na celu stvar, mnogo, mnogo, mnogo REČI je potrebno da se stvar iznese na čistac. Posle toga sledi odluka. Ljudi razgovor je jedini pravi put. Osećanja se moraju ispoljiti, stvar se mora izvesti na čistac. Ne jedan, dva, tri, ako treba 1000 razgovora dok se oboje ne budu osećali onako smelo i jasno da kažu šta i kako bi voleli, hteli i išli dalje, bez vraćanja na staro. Ovo je krvav posao, ali oprostiti, kao što sam rekla, mogu samo veliki ljudi. Ne mislim na ono "oprostiti", ali čim neka svađa nova izbije, odmah ću ti to nabiti na nos, pa i svaki sledeći put, pa ću te sledećih 67 godina šikanirati zbog nečeg što je bilo pre 3 decenije. Radije se onda rešiti mučenja i jedno i drugo i rastati se. Šta ima toliko tragično u razvodu. Pa Bože moj, ljudi se i sastaju i rastaju.
IPAK, Anita, je velika i ona to može! Ona je već pokazala volju i želju i LJUBAV da razreši stvar na najbolji moguć način i ja već vidim da je ona spremna na oproštaj. Ima žena koje bi ga iste sekunde isterale napolje sve sa koferom u dupe. To je lakši put, afektivni čin. Ima ih koje bi kao ja igrale prljavo, pa ga onda šutnule. Bilo kakve bile naše reakcije, jedno je sigurno - svaku ovo boli i svaku bi bolelo....

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Eugenija, koliko muškaraca poznaješ da su se potrudili ako se prethodno nije žena potrudila? Ja takve baš i ne znam, iako iz ugla samopoštovanja, tvoj post ima mnogo smisla.

Jbg Taške, ja ih znam. Ima fatalnih žena, i ima muškaraca koji ginu za njima. Ima fer ljudi koji priznaju greh i sledećih 100 godina se posveti ženi i potrudi se da pokaže ljubav i ispravi grešku. Zašto bi to bilo baš toliko nemoguće...
Ja ih poznajem u svom okruženju. Znam i ove druge koje ti pominješ. Sve je meni to život, tako neuhvatljiv, iznenadan, šarolik, neočekivan i sve je u životu moguće.

Moj deda je rukama podigao trafiku u vis da pokaže baki koliko je voli. Muškarci su spremniji na ovakva i slična pokazivanja ljubavi i truda da zadrže svoje, da se bore za svoje, AKO IM JE STALO.
I uvek će žena oprostiti pre i pasti pre na slatkorečivost i romantiku, nego što je to u stanju jedno muško da učini.

< Poruku je uredio eugenija -- 5.4.2010 21:59:18 >

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 367
5.4.2010 22:06:48   
marince1
Anita,ja ti mogu samo ruziti podrsku u svakoj tvojoj odluci!
Razumem te kako ti je,i jako mi je zao zbog svega.
Ja sam imala jednu kriticu situacijui stegla zube i presla preko toga.
Takva odluka je i mene samu iznenadila!Jer ja sam  vise nego ponosna.

Treba da napises na jednoj strani zasto treba da oprostis,a na drugoj zasto ne...
videces onda...
Treba malo da izadjes sa drugaricama...da se opustis...da vidis da i tebe drugi zele..da nije jedini...da povratis samopouzdanje...

Ostavi ga neko vece sa detetom a ti se ful sredi i u grad...Ja bi tako..khm,ja sam tako user posted image

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 368
5.4.2010 22:18:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Anita, ti si jedna hrabra žena kad svoje najveće probleme, tajne, deliš sa nama. Ja za tebe nemam nikakav pametan savet, .......... Trebaće vreme da zalečiš, a do tada se brini za svog ćelavka i sebe. user posted image

Tako je Alexx.
Meni samo nije jasno zašto je o tome i pisala ovde ...
Krenulo je sa savetima da bi se svelo na sprdnju ili u fazonu..jao jadna ti , srećno, hvala bogu pa moj nije takav ...
Nema sujetnijeg bića od žene.
Nikoga ne prozivam i slažem se ovo je tema o prevari...
Anitaaaaaaa moju pp si dobila, draga.

(odgovor članu *Alexx*)
  Direktna veza do poruke: 369
5.4.2010 22:20:12   
eugenija
Marinče draga, uhuser posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 370
5.4.2010 22:21:11   
marince1
IZVORNA PORUKA: kaliopi

IZVORNA PORUKA: Alexx RR

Anita, ti si jedna hrabra žena kad svoje najveće probleme, tajne, deliš sa nama. Ja za tebe nemam nikakav pametan savet, .......... Trebaće vreme da zalečiš, a do tada se brini za svog ćelavka i sebe. user posted image

Tako je Alexx.
Krenulo je sa savetima da bi se svelo na sprdnju ili u fazonu..jao jadna ti , srećno, hvala bogu pa moj nije takav ...
Nema sujetnijeg bića od žene.
Nikoga ne prozivam i slažem se ovo je tema o prevari...
Anitaaaaaaa moju pp si dobila, draga.

Kali,slazem se potpuno sa tobom,osim boldovanog.
Jasno mi je sto je pisala,sigurna sam da joj je lakse ako to izbaci iz sebe

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 371
   [Obrisana poruka]
5.4.2010 22:25:15   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu marince1)
  Direktna veza do poruke: 372
5.4.2010 22:25:17   
cipiripi
ja sam jednom iznela prljav ves...i nikad vise...hvala bogu nema ga sad user posted image pere sve sveki user posted image user posted image
salu na stranu...verovatno ce sad opet neka "anonimna" da bude brizna i da otvori temu u fazonu "zasto trpeti sexanje partnera sa drugom zenom" ...

Anita ti znas najbolje sta ti je ciniti i nijedna virtuelna drugarica ne moze da ti kaze sta da radis... user posted image
Sve su to price u prazno...

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 373
5.4.2010 22:26:13   
marince1
IZVORNA PORUKA: eugenija

Marinče draga, uhuser posted image
[/quote

Eugi user posted image
Ni to bas bila prevara,ali za mene kao da jeste.

Bilo-proslo!Tako ce i Anita da kaze kroz izvesno vreme...

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 374
5.4.2010 22:30:41   
eugenija

Ja sam u jednom momentu navela da je možda štetno da pišemo i da je možemo samo zbuniti i učiniti još gore.

Evo mog citata:
Nadam se samo da nismo odmogle Aniti, to mi nikako nije bio cilj, niti bi to volela. Mene je njena priča pogodila ravno u srce, i ja ne umem da se otgnem danas ceo dan od misli usmerenih prema njoj. Volela bih da se sve reši onako kako je najbolje,a ovde ostaju neka naša promišljanja, koja možda nekome nekad mogu, a i ne moraju da posluže.

Posle toga ona je rekla:
Svi mi vaši postovi pomažu,bilo da se slažem sa njima ili ne..pomažu mi da jasnije spoznam šta ja mislim o svemu.

Onog momenta kada mi Anita kaže da više ne pišem ovde, tada ću i prestati.

Ovo je grozno ako je neko napisao... zaista!

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti. Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata. Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!  Više >>
image

Anketa

RR Vrebaci
Diabla

Smatrate li da na RR ima previse uhoda? Shunjaju je, nadgledaju, a nikada ne pisu.

Da (44%)

Ne (56%)

Ukupan broj glasova: 261

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here