jelena038
|
ja bih mozgala. i oprostila. ako mi je do njega. ako nije, otisla bih i pre nego me prevari. toliko. sve je za ljude, jbt, pa ipak joj je priznao i rekao da je gotovo, pa tek se desilo, zene, cekajte malo, mozda ce se pokajati, promeniti nesto... mislim, nije svima samo vernost najvaznija stvar na svetu! ja poznajem zene koje znaju da im muzevi svrljaju sa strana i boli ih uvo za to, plivaju u parama i zaljubljene su u svoje muzeve, pali ih nesto, meni nerazumljivo, ali ih pali valjda ta sposobnost da zarade, da uzivaju, da vrte crke oko malog prsta, a one valjda uzivaju da budu na tronu tog vrtloga... mislim,ko smo mi da pametujemo tu, sta ce anita da uradi i a joj razapinjemo muza po RR krstacama ako cemo iskreno, videla sam ove slike pre cele ove situacije, i meni je lik izgedao hronicno dosadno, kao neko ko ustane, obrije se, ode na posao, vrati se s posla, ruca, spava, uvece posedi sa prijateljima sa koji gnjavi o moralu i ispravnom zivotu, i neko koga bih ja, bez frke prevarila da sam se udala za njega, a on ispao takav. jer je dosadan, brate. i mogu va reci, bas me "prijatno" iznenadio salim se, svakako, ali ovaj primer samo kaze da na osnovu nekoliko anitinih recenica i dve slike nemamo prava da sudimo o nekome, posebno da tako rigorozne kazne predlazemo. jevgenija je super stvar rekla, al ito je ono sto bi meni i jevgeniji znacilo. neke zene bi mu nabile pesmu, ili zbirku pesama u gace i gadjale ga racunima za struju, uz komentar: ma nemoj, meni pesmica, a njoj vikend na obali jezera!!! naravno da treba da se trudi, ali samo ona zna koliko je to i kakvog truda. mi samo mozemo da se potrudimo da je oraspolozimo i da joj svojim iskustvom pomognemo da uporedi neke stvari. a nijedna od nas nece da lane nista konkretno, nego samo moralisemo tu i jos joj vise stajemo na muku, ko da ona ne zna da je on ispao konj, i da je ispala jadnica, i da on treba da menja stvar, a nemoguce ju je promeniti, jer se vec desila. evo, ja cu da ti kazem, anita, ja sam svom muzu rekla, da ako bude cisto fizicki, da ne bude seljacina, nego da to obavi kao dzentlmen, da niko ne sazna, pa ni ja, da me ne zdere i ne unistava mi porodicu zato sto mu se jednom pri lo! a ako se zaljubi i shvati da voli nekog drugog, da mi kaze, da se rastajemo dok smo oboje jos u stanju da odaberemo nekoga sa kim cemo biti srecni. ja volim fer plej, koliko god da boli. neko voli svadje, neko osvete, neko skandale, neko da glmi zrtvu ceo zivot... svako zna kojim osecanjem najbolje menja tugu. a mi nismo to osecanje, mi smo samo forum!
< Poruku je uredio jelena038 -- 5.4.2010 15:22:01 >