|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
5.4.2010 13:43:14   
Anoniman
Bravo Eugi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 301
5.4.2010 14:14:04   
bebuska
IZVORNA PORUKA: eugenija

Dakle on treba:

- da se potudi, da kleči, da moli, da svaki dan ljubi stopala kojim ta žena hoda, ruke kojim ta žena radi, da joj napiše pismo, pesmu, zbirku pesama, da unajmi avion koji će kružiti oko kuće i na kojem će pisati: Oprosti gadu svom, volim te puno!, on treba da uzme odmor na poslu ili bolovanje, da joj bude podrška, da je teši, da bude uz nju, da se reši ZAUVEK svakog kontakta sa ženama drugim, da je zadovolji u krevetu svaki dan 5 puta, da joj šapuće na uho: ljubljena, da joj priušti masažu, da je odvede na večeru u restoran, da joj spremi romantičnu večeru uz sveće, da ode u crkvu, ispovedi greh, da se pričesti (ovo sve ako je vernik zadnje), da krišom zovne njene prijateljice da uskoče njoj u pomoć. ITD ITD.

Ma gdje je takav??? Hocu i ja jednog takvooooog. user posted image

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 302
5.4.2010 14:31:06   
bebuska
Salu na stranu, ja ZNAM zasto sam sve to napisala i stojim iza svake svoje rjeci ISKUSTVOM. Naravno da ne smatram da zena  treba sad njemu da robuje ali...
Ovdje nije ON taj koji trazi savjet i smatram da ne vrijedi da pisemo o tome sta bi ON trebalo da uradi...On je vec uradio sto je uradio a ona treba da razmisli zasto je do toga doslo, da li zbog toga sto nema ljubavi vise s njegove strane ili je covjek jednostavno "pogrjesio" ili je mozda i sama na neki nacin ga odgurnula od sebe...Jer ako se ona sad okrene samo sebi kako onda da on to shvati? Kao da joj je svejedno? Kao da treba da nastavi s takvim nacinom zivota? Napisala sam vec da zena zna kad je voljena i ako smatra da taj covjek nju voli onda treba da se trudi da taj brak sacuva a on ce vec (opet kazem ako je voli) znat to da cijeni i trudice se da bude bolji i radice sve da i on njoj ugodi i da budu srecni...  Koliko dajes toliko i dobijas!!! I isto bi mislila i da je obrnuta situacija, jer ne opravdavam prevaru ni sa muske ni sa zenske strane...

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 303
5.4.2010 14:43:19   
minavb
Mene posebno, u ovom slucaju , ostavlja bez teksta to sto nisu sastavili ni dve godine braka, imaju malo dete, i one je vec otisao kod druge. Ne mogu da shvatim pa to ti je. Nemam ni mrvu razumevanja za njega.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 304
5.4.2010 14:56:34   
Lu
IZVORNA PORUKA: bebuska

On je vec uradio sto je uradio a ona treba da razmisli zasto je do toga doslo, da li zbog toga sto nema ljubavi vise s njegove strane ili je covjek jednostavno "pogrjesio" ili je mozda i sama na neki nacin ga odgurnula od sebe...Jer ako se ona sad okrene samo sebi kako onda da on to shvati? Kao da joj je svejedno? Kao da treba da nastavi s takvim nacinom zivota?

Ja ću ovo da prokomentiram,znači nije savjet za Anitu sa kojom iskreno suosjećam i hvata me jeza dok čitam kako joj bebač prilazi u krilo i guguće jer vidi da je mama tužna...user posted image
Ja ne bih potrošila sekundu razmišljanja zašto je on to učinio,taman i da  sam recimo ja kriva za nesretna brak,postoji RAZGOVOR,SVAĐA bilo šta što će mi dati do znanja da nešto nije u redu a ne odmah hop drugoj u gaće...zar o tome da razmišljam user posted image
Pa ja znam zašto muškarci i žene varaju,jer su nesigurni,kukavice,licemjeri...
Ja bi se okrenula sebi i svom djetetu i pobrinula se da ne patimo jer najpreče mi je dijete pa onda ja pa tek onda muž koji treba da kleči i iskreno moli za oprost ako to doista misli  da ispravi,ako se iskreno kaje... ili nek ide do vraga!!!

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 305
5.4.2010 15:02:15   
minavb
Potpuno se slazem sa Lu. Ni sekund ne bih mozgala zasto je do toga doslo. On je zanemario majku svog deteta, zenu koja je prosla kroz teske psihicke i fizicke promene da bi rodila njihovo dete i da bi bila dobra mama, i otisao kod neke druge zene u trenutku kad svojoj zeni i svom detetu najvise treba. Ne mogu da shvatim, po meni, on ih nije vredan. 

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 306
5.4.2010 15:13:45   
Alexis79
Potpuno sam zatecena ovom situacijom.
Zao mi je ,ali ja za njega razumevanja nemam uopste.

Anitaa draga gledaj da sada udovoljis sebi i to maksimalno.Sredi se ,bebca u kolica pa sa drugaricama u grad.

Je*es rucak,pranje i peglanje.Nek se gospodin sam malo potrudi.

Ja sam uvek za razgovor ali ...Mene je bivsi prevario i probala sam da "predjem "preko toga ,ali samo sam sebe jela iz dana u dan.Postala sam najgora osoba na svetu -ozlojedjena ,svadljiva netrpeljiva.Jednom recju susta suprotnost same sebe.
Posle nekoliko meseci user posted image  sam tu svoju agoniju prekinula.Ostavila sam  ga mada je realno on ostavio mene cim me je prevario.
Poceo je da me moli i kleci ali se nisam obazirala.
Znam samo da sam mu rekla ;
"Recima ,slovima,hireoglifima ti kazem da te ne volim vise,da mi se gadis i da me ostavis na miru."

A onda su mu obili stan i on je za to optuzio mene.Milicija me probudila ujutru.
Progutala sam ponos i pozvala sestru sa kojom zbog njega nisam bila u dobrim odnosima.
(Iskreno sa mnogima nisam bila u dobrim odnosima zbog njega).Puno mi je pomogla i ona i svi moji prijatelji.
Ono sto su mi godinama pricali se obistinilo.

Od tad sam procvetala jer sam do tad sve radila smo zbog njega ,a zbog sebe nista.
Posle 2 god. sam upoznala mm i zaista sam srecna.
Sad u sali znam da kazem hvala gadu sto me je prevario ,otvorio mi je oci.

Znam da je drugacije kad je tu dete ,ali ti zeno zasluzes da budes voljena,postovana i obozavana.
Ako on to ne moze sigurno postoji neko drugi.
Niko nema prava da ti to uskrati.

Znam da si u teskoj situaciji jer koliko vidim tu postoje i porodicni i finansijski problemi.
Veruj mi sve se to resi.
Imas tog malog andjela i gledaj da i on i mama budu srecni i zadovoljni.
Ako mozes da sve to zaista oprostis onda u redu ako ne samo ces muciti sebe i svog andjela.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 307
5.4.2010 15:20:06   
jelena038
ja bih mozgala. i oprostila. ako mi je do njega. ako nije, otisla bih i pre nego me prevari. toliko. sve je za ljude, jbt, pa ipak joj je priznao i rekao da je gotovo, pa tek se desilo, zene, cekajte malo, mozda ce se pokajati, promeniti nesto... mislim, nije svima samo vernost najvaznija stvar na svetu! ja poznajem zene koje znaju da im muzevi svrljaju sa strana i boli ih uvo za to, plivaju u parama i zaljubljene su u svoje muzeve, pali ih nesto, meni nerazumljivo, ali ih pali valjda ta sposobnost da zarade, da uzivaju, da vrte crke oko malog prsta, a one valjda uzivaju da budu na tronu tog vrtloga... mislim,ko smo mi da pametujemo tu, sta ce anita da uradi i a joj razapinjemo muza po RR krstacama user posted image ako cemo iskreno, videla sam ove slike pre cele ove situacije, i meni je lik izgedao hronicno dosadno, kao neko ko ustane, obrije se, ode na posao, vrati se s posla, ruca, spava, uvece posedi sa prijateljima sa koji gnjavi o moralu i ispravnom zivotu, i neko koga bih ja, bez frke prevarila da sam se udala za njega, a on ispao takav. jer je dosadan, brate. i mogu va reci, bas me "prijatno" iznenadio user posted image salim se, svakako, ali ovaj primer samo kaze da na osnovu nekoliko anitinih recenica i dve slike nemamo prava da sudimo o nekome, posebno da tako rigorozne kazne predlazemo. jevgenija je super stvar rekla, al ito je ono sto bi meni i jevgeniji znacilo. neke zene bi mu nabile pesmu, ili zbirku pesama u gace i gadjale ga racunima za struju, uz komentar: ma nemoj, meni pesmica, a njoj vikend na obali jezera!!! naravno da treba da se trudi, ali samo ona zna koliko je to i kakvog truda. mi samo mozemo da se potrudimo da je oraspolozimo i da joj svojim iskustvom pomognemo da uporedi neke stvari. a nijedna od nas nece da lane nista konkretno, nego samo moralisemo tu i jos joj vise stajemo na muku, ko da ona ne zna da je on ispao konj, i da je ispala jadnica, i da on treba da menja stvar, a nemoguce ju je promeniti, jer se vec desila. evo, ja cu da ti kazem, anita, ja sam svom muzu rekla, da ako bude cisto fizicki, da ne bude seljacina, nego da to obavi kao dzentlmen, da niko ne sazna, pa ni ja, da me ne zdere i ne unistava mi porodicu zato sto mu se jednom priuser posted image lo! a ako se zaljubi i shvati da voli nekog drugog, da mi kaze, da se rastajemo dok smo oboje jos u stanju da odaberemo nekoga sa kim cemo biti srecni. ja volim fer plej, koliko god da boli. neko voli svadje, neko osvete, neko skandale, neko da glmi zrtvu ceo zivot... svako zna kojim osecanjem najbolje menja tugu. a mi nismo to osecanje, mi smo samo forum!

< Poruku je uredio jelena038 -- 5.4.2010 15:22:01 >

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 308
5.4.2010 15:26:25   
minavb
Ljudi su razliciti, razlicito razmisljaju. Za mene je svaki oblik prevare neprihvatljiv. Ako bi mi se tako nesto desilo, za njega u mom zivotu vise ne bi bilo mesta. Takva sam, sta cu. Nemam razumevanja i necu da mozgam "zasto", a pogotovo ne da li ce se tako nesto ponovo desiti.

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 309
5.4.2010 15:31:29   
Anoniman
Anita sreco i ja sam zatecena! Da neko prevari tako lepu, dobru i pametnu zenu...
user posted image

Po meni je mnogo razlike izmedju obicne prevare (potreba) i kad neko kaze da pocinje da oseca nesto prema toj nekoj! U stvari u oba slucaja JA ne bih mogla da nastavim, oterala bih sebe na psihijatriju od razmiljanja i mucenja! Ja ne bih mogla da zivim sa tim, plasila bih se da li ce slucajno da se sretnu, pa ce da ponovi to! Mucilo bi me to sto bih ga posmatrala i razmisljala da li razmislja o njoj, da li pati za njom...
I slazem se sa ovim

a ako se zaljubi i shvati da voli nekog drugog, da mi kaze, da se rastajemo dok smo oboje jos u stanju da odaberemo nekoga sa kim cemo biti srecni.

Anitaaa user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 310
5.4.2010 15:31:33   
bebuska
Uh, al sam ja neshvacena...user posted image
Nije ni bitno, sve sto sam rekla i mislim...
Ako je voli rjesice problem i bez nas...
A ako je ne voli onda joj ni ne treba...
Svi smo mi drugaciji, i imamo razlicite stavove, misljenja pa i iskustva a ovdje pisemo da joj pruzimo koliko toliko podrsku i damo po neki savjet koji ona ne mora ni procitat a kamoli uvazit...
Zao mi je Anitaaa sto ti se sve to desava i nadam se da cete to rjesit onako kako je najbolje prvenstveno za tebe jer ti si u ovoj prici najvise povredjena...
A ja se od sada javljam samo u temama: " Srecan rodjendan ta i ta..." i  "Cestitamo porodila se  ta i ta..." user posted image

Direktna veza do poruke: 311
5.4.2010 15:31:40   
eugenija

Dakle on treba:

- da se potudi, da kleči, da moli, da svaki dan ljubi stopala kojim ta žena hoda, ruke kojim ta žena radi, da joj napiše pismo, pesmu, zbirku pesama, da unajmi avion koji će kružiti oko kuće i na kojem će pisati: Oprosti gadu svom, volim te puno!, on treba da uzme odmor na poslu ili bolovanje, da joj bude podrška, da je teši, da bude uz nju, da se reši ZAUVEK svakog kontakta sa ženama drugim, da je zadovolji u krevetu svaki dan 5 puta, da joj šapuće na uho: ljubljena, da joj priušti masažu, da je odvede na večeru u restoran, da joj spremi romantičnu večeru uz sveće, da ode u crkvu, ispovedi greh, da se pričesti (ovo sve ako je vernik zadnje), da krišom zovne njene prijateljice da uskoče njoj u pomoć. ITD ITD.

Ma gdje je takav??? Hocu i ja jednog takvooooog. user posted image

Ooo milo moje, pa tu nije kraaaj. Kada bi sve to uradio, i kada bi pitao: Jel mi opraštaš, ja bih rekla> NE! (ali to sam ja)

Više sam pričala uopšteno, a najmanje mi je bio cilj da Anitinom suprugu dajem savete!!user posted image Naime, nervira me da osakaćena i povređena strana, i pored toga što je povređena, sada treba da zanemari kako se oseća i da krene svim raspoloživim sredstvima u vraćanje muža da se nekako nasilno opet zaljubi u nju...

Zato kažem on treba da se potrudi... A prema Anitinim rečima, on ne samo da se ne trudi, nego čak razmišlja o osećanjima te druge devojke, i njegov motiv za ostanak u braku je po njenim rečima, dete. Sorry ljudi, ali jedno je ljubav prema detetu, drugo prema ženi...

A ako bi se meni desilo da oprostim takvo nešto, onda bih se potrudila svim silama nakon određenog vremena, kada dođem malo sebi, da ga prevarim slasno sa najzgodnijim tipom u kraju, ali tako da on to nikad ne sazna. Gledala bih ga u oči ravno sa osećajem pravde i nikad mu ne bih rekla da sam imala nezaboravnih seksova sa nekim mnooogo lepim i zgodnim!

Ali, ja nisam veličina. Ja sam premala za oprostiti. Anita je stena, ljudina i duša od čoveka. Ima veeeliko srce i dušu. Ja sam zlopamtilo veliko. Svakome treba pružiti šansu, ali ako čovek ne oseća više ništa prema meni, šta ja onda ima tu da tražim. Pa Bože dragi, toliko je muškog divnog sveta oko mene koji jedva čeka da popije samnom kafuuser posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 312
   [Obrisana poruka]
5.4.2010 15:34:57   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 313
5.4.2010 15:39:43   
eugenija
IZVORNA PORUKA: jelena038

neke zene bi mu nabile pesmu, ili zbirku pesama u gace

Joj jeste, svi mi različito reagujemo i različito očekujemo i različito dajemo i različito primamo... ( da prostišuser posted image )

Nadam se samo da nismo odmogle Aniti, to mi nikako nije bio cilj, niti bi to volela. Mene je njena priča pogodila ravno u srce, i ja ne umem da se otgnem danas ceo dan od misli usmerenih prema njoj. Volela bih da se sve reši onako kako je najbolje,a ovde ostaju neka naša promišljanja, koja možda nekome nekad mogu, a i ne moraju da posluže.

Anitauser posted image

< Poruku je uredio eugenija -- 5.4.2010 15:41:26 >

ŽENA JE STENA!

Direktna veza do poruke: 314
5.4.2010 15:41:03   
eugenija

user posted image Zašto tako misliš? Ja te shvatam, ali na tvoj post nadovezujem neka moja razmišljanjauser posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 315
5.4.2010 15:41:37   
minavb
Ali, ja nisam veličina. Ja sam premala za oprostiti. Anita je stena, ljudina i duša od čoveka. Ima veeeliko srce i dušu. Ja sam zlopamtilo veliko. Svakome treba pružiti šansu, ali ako čovek ne oseća više ništa prema meni, šta ja onda ima tu da tražim. Pa Bože dragi, toliko je muškog divnog sveta oko mene koji jedva čeka da popije samnom kafuuser posted image

user posted image

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 316
5.4.2010 15:48:05   
bebuska

user posted image Zašto tako misliš? Ja te shvatam, ali na tvoj post nadovezujem neka moja razmišljanjauser posted image

Mislila sam uopsteno... Nije ni bitno, moram da naglasim da mi se svidja tvoj stav i to sto znas da cijenis sebe... Jako si pozitivnauser posted image user posted image

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 317
5.4.2010 15:55:33   
Anitaaa
iščitah vaše postove pa rekoh da prokomentarišem.
Svi mi vaši postovi pomažu,bilo da se slažem sa njima ili ne..pomažu mi da jasnije spoznam šta ja mislim o svemu.
Mm je svratio danas sa posla kući u nekoj pauzi...prvi put posle ne znam koliko vremena.Baš sam se iznenadila.Pokazuje volju da poradi na našem odnosu.Pitala sam ga da li ostaje sa mnom zbog mene ili samo zbog deteta...ne želim naravno da ostanem u braku sa čovekom koji je tu samo zbog deteta pa ma koliko ga ja volela.Rekao je da nije zbog deteta i da mu je stalo do mene.Ja za sada sve primam sa rezervom.Teško mi je da verujem u bilo šta i to će morati da dodje samo od sebe kasnije a do tada potrudiću se svim silama da se stvar izgladi,da se ponovo volimo...ali jedan zid će ostati,koji će mi pomoći da se manje razočram ako stvar ne uspe i moraće dobro da se pomuči da ga sruši

Eugi user posted image

< Poruku je uredio Anitaaa -- 5.4.2010 15:56:14 >

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 318
5.4.2010 16:05:40   
minavb
Jako mi je zao sto ti se sve ovo desava.user posted image

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 319
5.4.2010 16:07:14   
eugenija
IZVORNA PORUKA: Anitaaa

a do tada potrudiću se svim silama da se stvar izgladi,da se ponovo volimo...ali jedan zid će ostati,koji će mi pomoći da se manje razočram ako stvar ne uspe i moraće dobro da se pomuči da ga sruši

Ovo su mudre i pamete reči, ja ih moram upamtiti!

Svaka čast!!! Ponosna sam na tebe, mila moja!!!

Grlim te puno, i znaj da je rr uvek tu za čašicu podrškeuser posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 320
5.4.2010 16:08:28   
eugenija

Mislila sam uopsteno... Nije ni bitno, moram da naglasim da mi se svidja tvoj stav i to sto znas da cijenis sebe... Jako si pozitivnauser posted image user posted image

Bebuška, jako lepih i praktičnih stvari si dala u svojim postovima, i meni se sviđaju tvoja razmišljanja! Hvala ti na lepim rečima, ljubim te i ne daj se!user posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 321
5.4.2010 16:08:58   
Anitaaa
IZVORNA PORUKA: minavb

Jako mi je zao sto ti se sve ovo desava.user posted image

user posted image devojke....trebalo bi vas pozlatiti i uramiti

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 322
5.4.2010 16:10:02   
Alexis79
U pravu je Eugi ,ti si Anita zena- stena koja se bori za svoju porodicu.
Zelim  da uspes u tome.Bice tesko ali ti svim srcem zelim da to ostvaris .

Lepo je to sto vidis dobro u ljudima i sto si spremna da prastas.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 323
5.4.2010 16:14:19   
Anitaaa
Daću sve od sebe ali moraće i on inače smo opet na istom.Jedno je sigurno....neću da dozvolim da moje dete pati zbog našeg odnosa.Ja još uvek pamtim svadje mojih roditelja i kako smo sestra i ja bežale iz kuće samo da to ne slušamo.To ne želim za svoje dete.Hvala Bogu pa je on još mali i ne zna šta se dešava

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 324
5.4.2010 16:28:54   
jelena038

A ako bi se meni desilo da oprostim takvo nešto, onda bih se potrudila svim silama nakon određenog vremena, kada dođem malo sebi, da ga prevarim slasno sa najzgodnijim tipom u kraju, ali tako da on to nikad ne sazna. Gledala bih ga u oči ravno sa osećajem pravde i nikad mu ne bih rekla da sam imala nezaboravnih seksova sa nekim mnooogo lepim i zgodnim!

pa, kad malo bolje razmislim... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prvo zbirka, pa onda i podrska na gitari, to svira, ne bi bio problem, pa onda i kratki metar u kucnoj montazi onda bih oprostila, a onda bih sledila citirani primer user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Jedna, dve ili tri bebice :)
Lady412

Koliko bebica bi zeleli da dobijete iz prve trudnce? :)

Jednu (59%)

Dve (32%)

Tri (9%)

Ukupan broj glasova: 169

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here