|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
5.4.2010 11:05:50   
Anitaaa
To bih i ja želela al moj miš nema ni godinu dana...nema ko da ga pričuva...moji roditelji rade a njegovi ne žive u istom gradu...a moje bake su stare i jedva i o sebi brinu.U blizini se otvorio vrtić ali primaju decu tek od 2 god a lista čekanja je......uf....Ne znam šta bih sa njim a žao mi je i da se odvojim od njega

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 276
5.4.2010 11:08:34   
jelena038
pa, ja sam prvo za milom, a onda silom,tj. plan B user posted image user posted image ajde, bre, anita, nije od zlata. rodila si dete, sad i da se razvedes, macka si. eto, kazes da jos malo pa si na staroj liniji, lepa si, videla sam slike. i nisam ja mislila nesto ruzno tom kilazom, nego samo da kazem da si mozda malo izgubila samopouzdanje. ko zna kakva je ta druga.. mislim, kakva moze biti kad spada na ozenjene muskarce... a imas li gde da otputujes na par nedelja, onako, kulturno, da malo izbistrite oboje, pa ako treba, nek i bude s njom nekoliko dana, pa nek odluci. sta ima da te zavlaci? mislim, kome trebacovek koji voli nekog drugog? nekad treba dati priliku ljudima da preispitaju svoja osecanja.. ovo jos nije plan b, to je vise A+... user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu usamljena)
Direktna veza do poruke: 277
5.4.2010 11:12:01   
Anoniman
Moj sin je imao 5 mjeseci (a dojio je do 10mjeseci) kad sam ja počela raditi tako da ti to kod mene ne pali,
druga stvar uvijek mozes naci nekoga ko z apare čuva dijete
treća stvar malo je drugačije kad se svako jutro napucaš al maksimalno pa nek se onda on pita jel ti ideš na posao ili da zavodiš okolo
a zadnja i najbitnija...možda bi ga lakže nabila nogom u guzicu kad imaš svoj dinar

vjeruj mi nemoj misliti da sam okrutna nego jednostavno kod mene se sve rješava na najjednostavniji mogući način i na način koji će što manje ranjenih imati oko sebe

i još jednom da napomenem nisam ja za razvode ono tipa crijevo na lijevo hajmo na sud ...ali ...

< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 5.4.2010 11:13:54 >

(odgovor članu Anitaaa)
  Direktna veza do poruke: 278
5.4.2010 11:13:31   
jelena038
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

Moj sin je imao 5 mjeseci (a dojio je do 10mjeseci) kad sam ja počela raditi tako da ti to kod mene ne pali,
treća stvar malo je drugačije kad se svako jutro napucaš al maksimalno pa nek se onda on pita jel ti ideš na posao ili da zavodiš okolo
a zadnja i najbitnija...možda bi ga lakže nabila nogom u guzicu kad imaš svoj dinar

vjeruj mi nemoj misliti da sam okrutna nego jednostavno kod mene se sve rješava na najjednostavniji mogući način i na način koji će što manje ranjenih imati oko sebe

i još jednom da napomenem nisam ja za razvode ono tipa crijevo na lijevo hajmo na sud ...ali ... nećeš ti sa mnom ma neću ni ja s tobom ebi se user posted image
bre, vucko, nemoj odmah plan B... mozda covek nije tolki smrad,.. user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 279
5.4.2010 11:14:19   
Anoniman
Anitice,ja sada ovo vidim,srce mi se steglo,potpuno saosecam sa tobom,ali iskreno ja sam za sada zatecena...i ne znam sta da ti kazem sem da drzim fige i da ti zelim da ovo sto pre postane samo jedno ruzno secanje...ljubim te puno i grli svoje dete,daje ti snagu od koje opstajes u takvim situacijama user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 280
5.4.2010 11:15:25   
Anitaaa
VIdela sam slike...lepa je ne mogu poreći i naravno mršava i baš onaj tip koji on voli....ima smedju kosu i svetle oči isto kao ja...podseća malo na mene kakva sam bila kad sam ga upoznala....Nažalost nemam gde da odem a i mislim da to nije rešenje...mislim da moramo da to rešimo sad odmah....bez obzira šta ja rekla ako vidim da nema nade i da se ništa ne menja...moraću da odem...nisam tip koji će da podnosi ovakva stvari samo zbog deteta ali želim da pokušamo da izgladimo stvari.
Sad kada sam svesna da nije baš tako idealan kako sam mislila lakše ću da prepoznam neke stvari....ako ne bude išlo.....ništa....ostaviću ga i preživeću....jesam ranjiva sad ali sam u principu jaka osoba koja ne trpi sranja.

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu jelena038)
Direktna veza do poruke: 281
5.4.2010 11:16:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Anitaaa

VIdela sam slike...lepa je ne mogu poreći i naravno mršava i baš onaj tip koji on voli....ima smedju kosu i svetle oči isto kao ja...podseća malo na mene kakva sam bila kad sam ga upoznala....Nažalost nemam gde da odem a i mislim da to nije rešenje...mislim da moramo da to rešimo sad odmah....bez obzira šta ja rekla ako vidim da nema nade i da se ništa ne menja...moraću da odem...nisam tip koji će da podnosi ovakva stvari samo zbog deteta ali želim da pokušamo da izgladimo stvari.
Sad kada sam svesna da nije baš tako idealan kako sam mislila lakše ću da prepoznam neke stvari....ako ne bude išlo.....ništa....ostaviću ga i preživeću....jesam ranjiva sad ali sam u principu jaka osoba koja ne trpi sranja.

Zeno,on ne moze bez tebe kada i ta druga mora biti kao i ti!!!

(odgovor članu Anitaaa)
  Direktna veza do poruke: 282
5.4.2010 11:16:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelena038

bre, vucko, nemoj odmah plan B... mozda covek nije tolki smrad,.. user posted image

ma jooooooooooook on je samo neodlučan user posted image

< Poruku je uredio Vučko.ba. -- 5.4.2010 11:17:50 >

Direktna veza do poruke: 283
5.4.2010 11:19:32   
Anitaaa
IZVORNA PORUKA: Vučko.ba.

i još jednom da napomenem nisam ja za razvode ono tipa crijevo na lijevo hajmo na sud ...ali ...

Vučko nije baš tako jednostavno...Mi plaćamo 700E mesečno samo za zidove....počeli smo da gradimo kuću kupili plac i sve....zadužili se maksimalno....A ja bih morala da dam skoro celu platu da platim nekome da mi čuva dete....
Nemoj pogrešno da me shvatiš....ja bih volela da to mogu ali kad bih našla neki malo bolje plaćen posao....bih već sutra.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 284
5.4.2010 11:23:07   
lanajelena
Ja sam bas skoro gledala tvoj album sa slikama i pomislila kako se ovi dvoje bas vole,tako da je to verovatno nesto prolazno...svi oni ponekad polude,nemoj da se nerviras nego se posveti tvom detetu jer ono ce najvise da pati ako si ti stalno nervozna

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 285
5.4.2010 11:23:31   
Anoniman
znam ja da nije ništa jednostavno, daleko od toga, i ne shvatam te pogrešno...
ali ma čekaj shavtiće on ... ljubavnica ne pere gaće , ne kuha itd itd ... njen posao je da se smješka

nadam se da će se ov na najbolji mogući način riješiti....želim ti svu sreću u svakom slučaju

(odgovor članu Anitaaa)
  Direktna veza do poruke: 286
5.4.2010 11:24:59   
usamljena
IZVORNA PORUKA: Anitaaa

Ja mora da sam ovo magare.....user posted image user posted image

Oj oj zeno. Ja da te malo oraspolozim a ti ... Jos cu belaj napraviti user posted image user posted image user posted image Ma joook, tu sam nasla sa najvise prijatelja pa ... A magarence mogu biti i ja user posted image user posted image user posted image user posted image , sad cu ti trazim nesto drugo

Evo, ti si ova slatkica sa cveticima user posted image

< Poruku je uredio usamljena -- 5.4.2010 11:28:21 >

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 287
5.4.2010 11:28:40   
Anitaaa
Hvala svima što ste me saslušali.Mnogo mi je lakše kad sam sa vama sve ovo podelila...nadam se da će se sve dobro završiti....
Moram i da zahvalim  banini koja iako sad nije tu našla mi se neki dan i saslušala me.
Hvala vam devojke od srcauser posted image
Javiću se kad bude nešto novo

Direktna veza do poruke: 288
5.4.2010 11:29:10   
Anitaaa
IZVORNA PORUKA: usamljena

Evo, ti si ova slatkica sa cveticima user posted image

user posted image

Direktna veza do poruke: 289
5.4.2010 11:32:45   
jelena038
te se stvari ne resavaju odmah. treba mnogo vremena, a ono je tako jeuser posted image no sporo.. veruj mi, nije mu svejedno. sacekaj malo... ako mozes otputuj negde, makar kod njegovih, jer vam sledi tezak period, preranjiva si, treba ti odmor dok prihvatis stvari... bicu tu ako ti zatrebam.user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

Direktna veza do poruke: 290
5.4.2010 11:34:55   
aster
Niko, ama baš niko ne zaslužuje da mu se desi ovako nešto... Kao što su devojke već napisale, ti ćeš najpre sama sa sobom morati da rasčistiš neke stvari, da razmisliš, izvagaš... a to neće moće sve za 2 dana user posted image Čovek može da oprosti,  ali ne i da zaboravi, a da bi se ovo desilo treba puno ulaganja i sa tvoje strane (mislim na taj deo da si ti ta koja treba da oprosti, da sebe ne muči raznorazmim pitanjima, sumnjama), ali i MNOGO truda od strane tvog muža! Čovek treba da postane svestan situacije, da preuzme odgovornost ...(mislim na njega, naravno!) Mnogo toga treba da objasni, da tebi 100% pomogne da ovu situaciju prebrodiš, da pokaže da mu je stalo! Verovatno je vreme potrebno za ovako nešto, ali...
Koliko sam razumela, ti ne odbacuješ automatski mogućnost da se stvari poprave, nisi rekla ja se sad razvodim i tačka, što je pozitivan stav, za početak. Ti si jedna vesela i razdragana strelica, mislim da sam negde videla da ti je rođendan kad i mojoj mami 12.12. user posted image , i ja verujem da ćeš iz svega ovoga izaći jača i da ćeš biti  opet stalno nasmejana! Imaš svog malenog anđela i to je NAJNAJVAŽNIJE. Samo hrabro draga i strpljivo user posted image Ljubi svojeuser posted image malo

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 291
5.4.2010 11:42:29   
bebuska
Anitaaa, jako je tesko oprostiti prevaru, odnosno jako je tesko nauciti zivjeti s tim... Treba puno,puno vremena da prodje i treba puno truda sa obje strane da opet vjerujes tom covjeku...Sto puta cete se jos posvadjat oko toga, sto puta ces mu to prigovoriti, koristices svaku situaciju da mu to nabijes na nos...Kad god izadje pitaces se da li je s njom, da li je zove, kad legne kraj tebe pitaces se da li misli na nju, kad stigne poruka mislices da mu ona salje... i svaka sitnica ce biti povod za svadju a takva situacija nece rjesiti problem...Znam da ti je sada tesko al moras dobro izvagati da li taj brak vrijedi svega toga, moras biti sigurna da te voli a ne da je s tobom ostao radi djeteta samo u tom slucaju ces se moci izdici iznad ovog problema i bit srecna u braku. Nisam pristalica razvoda, naravno da treba uciniti sve da se brak odrzi ali ako nema dovoljno ljubavi ne vrijedi ni ostati u braku samo radi djeteta jer djete ce mnogo vise patit ako odrasta u porodici koja ne funkcionise dobro nego sto bi patilo da je djete razvedenih roditelja...Zato kazem preispitaj kolika su njegova osjecanja za tebe...Mislim da svaka zena zna kad je voljena i ako si sigurna da te voli zbog tebe samo zbog toga kakva si ti kao ti a ne da te voli samo kao majku svog djeteta, ako si sigurna da je ta druga samo prolazna afera a ne neka nova ljubav onda draga BORI SE! Napravi promjenu budi uvjek dotjerana i u kuci i van kuce, budi sto bi rekli dama na ulici, domacica u kuci i kurva u krevetu...Budi nasmijana, vesela, budi mu podrska u svakom trenutku, budi mu i drug i zena... Trudi se da sakrijes svaki put kad ti je tesko i kad pomislis na ovo sto se sad desava trudi se da on to ne vidi...Pokazi da si spremna da mu opet vjerujes i vremenom ces mu i pocet opet vjerovat...Al opet kazem prije svega razmisli da li je on covjek sa kojim sebe vidis i u starosti... 

Pre nego sto krenete da trazite srecu, proverite - mozda ste vec srecni. Sreca je mala, obicna i neupadljiva i mnogi ne umeju da je vide!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 292
5.4.2010 12:14:08   
pepino
IZVORNA PORUKA: bebuska

Anitaaa, jako je tesko oprostiti prevaru, odnosno jako je tesko nauciti zivjeti s tim... Treba puno,puno vremena da prodje i treba puno truda sa obje strane da opet vjerujes tom covjeku...Sto puta cete se jos posvadjat oko toga, sto puta ces mu to prigovoriti, koristices svaku situaciju da mu to nabijes na nos...Kad god izadje pitaces se da li je s njom, da li je zove, kad legne kraj tebe pitaces se da li misli na nju, kad stigne poruka mislices da mu ona salje... i svaka sitnica ce biti povod za svadju a takva situacija nece rjesiti problem...Znam da ti je sada tesko al moras dobro izvagati da li taj brak vrijedi svega toga, moras biti sigurna da te voli a ne da je s tobom ostao radi djeteta samo u tom slucaju ces se moci izdici iznad ovog problema i bit srecna u braku. Nisam pristalica razvoda, naravno da treba uciniti sve da se brak odrzi ali ako nema dovoljno ljubavi ne vrijedi ni ostati u braku samo radi djeteta jer djete ce mnogo vise patit ako odrasta u porodici koja ne funkcionise dobro nego sto bi patilo da je djete razvedenih roditelja...Zato kazem preispitaj kolika su njegova osjecanja za tebe...Mislim da svaka zena zna kad je voljena i ako si sigurna da te voli zbog tebe samo zbog toga kakva si ti kao ti a ne da te voli samo kao majku svog djeteta, ako si sigurna da je ta druga samo prolazna afera a ne neka nova ljubav onda draga BORI SE! Napravi promjenu budi uvjek dotjerana i u kuci i van kuce, budi sto bi rekli dama na ulici, domacica u kuci i kurva u krevetu...Budi nasmijana, vesela, budi mu podrska u svakom trenutku, budi mu i drug i zena... Trudi se da sakrijes svaki put kad ti je tesko i kad pomislis na ovo sto se sad desava trudi se da on to ne vidi...Pokazi da si spremna da mu opet vjerujes i vremenom ces mu i pocet opet vjerovat...Al opet kazem prije svega razmisli da li je on covjek sa kojim sebe vidis i u starosti... 

Slazem se sa bebuskom!Mi tebi ne mozemo puno pomoci savjetima,jer nismo svi isti i mnogi ne razumiju tvoju situaciju u potpunosti ako se nisu nikada nasli u njoj!Samo ti si tu bitna,ti treba sebe da preispitas,da sjednes sa njim i da se dogovrite sta i kako dalje!Samo budi ponosna,svoja,nemoj sebe spustati na nizi nivo,neka vidi da samu sebe cijenis,da vrijedis,da ako se rastanete mozes prezivjeti i bez njega,bori se zbog djeteta,nisi ni prva ni poslednja....Mi smo ovde samo kao tvoja podrska,nazalost niko od nas ti ne moze dati pravo rjesenje vec ti sama,najbolje poznajes sebe a i njega bolje od nas!Srecno!user posted image

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 293
5.4.2010 12:39:27   
eugenija
Bebuška, jeko lep i sadržajan post si napisala, ali moram reći da se ne slažem. Ima tu svakako korisnih i praktičnih saveta koje treba uvažiti, ALI...

Dokle žena mora???
Da se sređuje, da se umiljava, da glumi domaćicu, damu, kurvu, da oprašta, da voli, da pazi, da trpi.. ŠTA JE SA NJENIM OSEĆANJIMA??? Kada da pati? Kada da boluje kada je neko povredi i to PREVAROM? Tugovanje je proces... Gde ona da ga ostvari? Vezana je za malu bebu, sa svojima nije u najboljim odnosima, nigde nikog nema ni da ga pričuva.. Znam kako je gledati kad spava, da se uhvati prilika da se nešto uradi po kući i spremi ručak. Pa da je samo to, da nema drugih problema, kako da žena postigne sve to i još da liči na savršenu vamp ženu i da oprašta redom tuđe grehe i još da skrajne svoja osećanja s puta. To je nemoguće!!

NEKA SE ON POTRUDI! Ja ne bi ništa radila! Ja bi brinula o detetu, mazila se s njim i gledala da sebi psihički pomognem, da se ispraznim, da što više plačem da sve to izađe iz mene, da pokažem bes, da pokažem tugu. Ne bi ni kuvala.. gde da kuvam kad sam u procesu tugovanja, kad mi se srce slomilo... Ne daju mi emocije da bilo šta radim ebote...

Dakle on treba:

- da se potudi, da kleči, da moli, da svaki dan ljubi stopala kojim ta žena hoda, ruke kojim ta žena radi, da joj napiše pismo, pesmu, zbirku pesama, da unajmi avion koji će kružiti oko kuće i na kojem će pisati: Oprosti gadu svom, volim te puno!, on treba da uzme odmor na poslu ili bolovanje, da joj bude podrška, da je teši, da bude uz nju, da se reši ZAUVEK svakog kontakta sa ženama drugim, da je zadovolji u krevetu svaki dan 5 puta, da joj šapuće na uho: ljubljena, da joj priušti masažu, da je odvede na večeru u restoran, da joj spremi romantičnu večeru uz sveće, da ode u crkvu, ispovedi greh, da se pričesti (ovo sve ako je vernik zadnje), da krišom zovne njene prijateljice da uskoče njoj u pomoć. ITD ITD.

Nek pokaže ljubav, nek pokaže da mu je stalo da sačuva brak i tako lepu i dobru ženu.. Pa nisu muškarci pelcovani od pokazivanja ljubavi i truda... Odbijam da verujem da sve žena mora da bi sačuvala muškarca, onda to nije ljubav... To je prinudni rad...

Dete nema ni godinu dana, on se muva tamo po jezerima i čudima.. pa još kakvu bolest da joj navuče, ma............

ON SE MORA DEBELO POTRUDITI!!! A ona će to njemu sigurno uzvratiti na pravi način, jer ga VOLI...

Za ljubav je potrebno dvoje, a mi zaboravljamo šta ona znači i kako se pruža. Nije dovoljno da samo jedno voli i da to pokazuje bezrezervno i nesebično.

Treba ceniti sebe, znati svoje vrednosti, čuvati svoje zdravlje, kupiti mudrost od starijih baka ako se može (kako jedna baka ume da kroz samo dve rečenice da pravi savet, to je čudo jedno).

Veliko je srce onoga koji istinski prašta. I taj oprost ako se desi, mora da bude iskren, dubok, snažan, da ima svoju težinu. A to je izuzetno teško. Da bi do njega došlo kako treba, druga strana (ona koja je načinila greh) treba da povuuuuučeeee dobar i veliki i najveći deo....

Ali ako njemu nije stalo, i očekuje da se dve žene čepuraju oko njega fakina, ma.. putuj igumane!!!!!! ( i koristi kondomeeee!!!)

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu pepino)
Direktna veza do poruke: 294
5.4.2010 12:44:09   
jelena038
bre, jevgenija, nemaju svi mene i tebe za muza user posted image  

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 295
   [Obrisana poruka]
5.4.2010 12:45:49   
Brisani korisnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 296
5.4.2010 12:45:52   
jelena038
IZVORNA PORUKA: eugenija
Ali ako njemu nije stalo, i očekuje da se dve žene čepuraju oko njega fakina, ma.. putuj igumane!!!!!! ( i koristi kondomeeee!!!)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ovo ode u citate user posted image user posted image user posted image user posted image

dvoje da naprave dvoje,
ili troje,
ili bilo koje,
svoje...

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 297
5.4.2010 12:45:57   
pepino
Ma slazem se i sa Eugi,ne mislim da se treba sredjivati njemu,vec radi sebe,da drzi do sebe,da ne da na sebe i opet kazem najlakse je nama davati savjete,nece niko njoj pomoci koliko ona mora sama sebi,jer samo ona zna sta zeli i kako moze....user posted image
Ovo je jako teska i komplikovana suituacija,ali i iz nje ima izlaza kao i iz svake...

(odgovor članu eugenija)
Direktna veza do poruke: 298
5.4.2010 12:49:16   
eugenija
IZVORNA PORUKA: jelena038

bre, jevgenija, nemaju svi mene i tebe za muza user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image

ŽENA JE STENA!

Direktna veza do poruke: 299
5.4.2010 12:55:16   
Anoniman
za kondome user posted image user posted image user posted image user posted image
da ne bude "životinjo mikroskopska" ili nek mi sve nalaze na uvidi donese ...

ma ja mu ne bih dala .... taman da mu je za lijeka ... jest da nije safun neće se potrošiti

Eugi ma odlično si ovo obrazložila ...šta se stvarno ona ima truditi nek on malo guzove podigne

(odgovor članu eugenija)
  Direktna veza do poruke: 300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

gluten
sneza90

kada ste poceli da uvodite gluten u ishranu?ostavite komentar,vasa iskustva!

pre 6 meseci (22%)

sa 6 meseci (30%)

sa 8 meseci (36%)

ostalo (12%)

Ukupan broj glasova: 86

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here