jelena038
|
anita, skoro si se porodila, malo imas vise kilograma, vidim po tikeru da ti to smeta i verujem da pored toga, i osecaja da nista drugo ne predstavljas na ovom svetu, osim majku tom divnom detetu, jer prosto nemas vremena ni za sta drugo, na tvoja osecanja utice mnogo stvari koje u drugoj situaciji ne bi ni primetila. da i neka trula bogatasica koja uziva 24 h, ne bi pomislila na kilograme, ali bi opet mislila da je frajer sa tobom zbog tvojih para. sada mislis da je sa tobom zbog deteta, i jos pored toga mislis sto je sa njom... mogu misliti kako ti je. ali!!! pomisli kako je njoj! ona je druga, i vecno druga. ona ga ima sat, ili dva, i nek joj je i super tih pola sata, ona peni ceo dan, jer zna da je on sa tobom. nek joj prica i da se koljete, i da je brak uzasan, ona je opet ljuborna na tebe, jer zena je, jednostavno, takva. muskarci to rade zbog sexa, ali zene to rade iz strasti i sigurno iz te iste strasti kida kosu sebi svaki dan kad pomisli da on pored sebe ima zenu ja je RODILA NJEGOVO DETE. ja sam hiljadu put arekla da bih njegovu prevaru dozivela kao jednako moj i njegov poraz. ako mu treba druga, znaci da mu ova nije dovoljna. ok, onda sepotrudi da budes dovoljna. evo, mrsacemo sve sa tobom, osecam da nam svima malo i treba posle ove zime. citaj nesto, pisi, slikaj, razmasi se u kuhinji, spremajuci jeboovne specijalitete, okupljaj drustvo svako vece, nek mu se ne ide odatle. slikajte se i kacite te slike po fejsbuku, sto blesavije nek budu, sto ludje... verujem da ce i on uzivati u promeni, posebno jer ga grize savest. pa kad jos krenu ljudi da lajkaju, i dive vam se, videce i on sta ima pored sebe i sta je mogao da izgubi. i nemoj da mu drobis o tome. oprosti, ai hriscanski, ono, iskreno. kao da je polomio tanjir. desilo se, nece vise, ok. ta jadnica ce izvisiti i nista nece imati od svegaovoga sem stida sto je nekome rasturala porodicu, i bila iskoriscena. a ti si pobednik, anita, kako god okrenes. tvoj je. a nije ni za baciti, cim je uspeo da zbari nesto i sa strane. to je prvi potez, ako se nastavi, idemo na plan B ajde, glavu gore i brzo kod frizera! promene u sexu su dragoceno oruzje, ne zaboravi ni to! a imas koga da pitas, ako negde zapne