|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
5.2.2010 12:08:34   
Lu
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Nije da kazu..nego se misli da se zene tada vise posvecuju bebi a njih zanemare...pa oni onda pocnu da svrljaju jer se osecaju zapostavljenim !!!
Tu ima istine.... meni je mama uvek govorila nemoj njega da zapostavis kad dodje beba!!!! 

Jao,jao...pa normalno da volim dijete više od njega!!!
I normalno da će biti "zapostavljen",jer je došao neko bitniji od njega,pa zar je to upitno i zar zbog toga treba ja da ispaštam ili da se rastrgam na sve strane ili možda da zapostavim bebu da bi njemu udovoljila i da me on ne varauser posted image
Normalan muškarac ima razumijevanja i ne radi probleme oko toga!
Treba napraviti ravnotežu ali je MENI normalno da je beba na prvom mjestu...ma bolje da idem iz ove temeuser posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 226
5.2.2010 12:09:31   
Anck Su Nmaun
Slazem se Rivana...ipak   trebali  bi da imaju razumevanja kad dodje beba...to je tezak period, od umora, nespavanja , brige i svega ostalog treba brinuti da li je on zapostavljen!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Kazem trebali jer malo koji to i uardi!!!!

Verovali ili ne ja sam vec sa MM pricala o tome da ce  morati da ima razumevanja kad dodje beba...naravno ne do detetovog 10 rodjendana ali na pocetku sigurno!
Nista ne prepustam slucaju user posted image user posted image

A on onda kaze..neces me onda vise maziti kao sad ...ja se nasmejem pa kazem narvano da hucu.....onda cu imati 2 deteta user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 5.2.2010 12:10:54 >

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 227
5.2.2010 12:10:44   
Anitaaa
Kod mene je drugačije.U mom braku se ja osećam zapostavljeno malo.mm je počeo sve duže da ostaje na poslu i onda kad dodje sruči se u krevet i kaže da je umoran i spava.Ajde što slabo sexa ima ali sve manje i razgovaramo i osećam kako se udaljavamo.Jedno vreme sam bila sigurna da ima drugu mada nije baš taj tip al opet....A kad razgovaramo on ponavlja da me voli,da nema drugu i da nam trebaju pare i sl tako da se ništa ne menja

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 228
5.2.2010 12:11:01   
Maza82
Ja ne mogu da pravim još razliku jer nemam dijete, ali recimo meni mama kaže da joj je najbitnije da su joj djeca živa i zdrava pa onda ona i tata, mislim da je sve to normalno...

svako zašto, ima svoje zato......

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 229
5.2.2010 12:11:04   
Mari86
Jeste....pa sta sad ako detetu posvecuje paznju...pa to je normalno..
da je pametan i on bi se prikljucio tome a ne nasao laksi nacin,da zadovolji svoje potrebe user posted image
Nemoj molim te da on oskudeva u tome da ne sto ne dobije...juju...
ili da se njemu ne titra...odmah zna da se oseca ugrozeno.user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 230
5.2.2010 12:11:04   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Lu RR

Nije da kazu..nego se misli da se zene tada vise posvecuju bebi a njih zanemare...pa oni onda pocnu da svrljaju jer se osecaju zapostavljenim !!!
Tu ima istine.... meni je mama uvek govorila nemoj njega da zapostavis kad dodje beba!!!! 

I normalno da će biti "zapostavljen",jer je došao neko bitniji od njega,pa zar je to upitno i zar zbog toga treba ja da ispaštam ili da se rastrgam na sve strane ili možda da zapostavim bebu da bi njemu udovoljila i da me on ne varauser posted image
Treba napraviti ravnotežu ali je MENI normalno da je beba na prvom mjestu...ma bolje da idem iz ove temeuser posted image

Slazem se Lu nemam sta da dodam, stvarno ti muskarci se ponasaju ko debili pazi on se oseca zapostavljenim, sta treba da igram trbusni ples oko njega a beba da place, jer se njegovo velicanstvo oseca zapostavljenim. user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 231
5.2.2010 12:14:55   
Rivana
Nije mi jasno zasto takvi miskarci imaju decu ako posle razmisljaju o tome da li su zapostavljeni ili ne, pa brze bolje trce da nadju nekog ko ce im pruziti neznost a jadna zena i dalje sedi kuci sa bebom i svim ostalim problemima.

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 232
5.2.2010 12:16:12   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Rivana

Slazem se Lu nemam sta da dodam, stvarno ti muskarci se ponasaju ko debili pazi on se oseca zapostavljenim, sta treba da igram trbusni ples oko njega a beba da place, jer se njegovo velicanstvo oseca zapostavljenim. user posted image

Ihh ja ovde ispadoh da branim njih....   Naprotiv! Procitajte ostale moje postove! Boze nikad ne bih pravdala prevaru ili zasto se oni osecaju zapostavljenim!!!

Samo zelim reci da ima zena  koje misle.... Ja se udala i nemoram vise ni da brinem kako izgledam ni sta nosim.... pa tako mislim i na bebce...  mora imati razumevanja....  ali da ne trazje ta odbacenost 10 godina!user posted image

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 5.2.2010 12:17:22 >

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 233
5.2.2010 12:17:32   
Mari86
Ja sam mm-u rekla,kada beba dodje,toliko je zelimo,ima oboje da igramo oko nje...
Ja je rodila,ti je napravio ista odgovornost,prema tome iste su i obaveze...
Normalno je da ce dete da mi bude vaznije,pa ono jos ne zna da se stara o sebi..da nece i  njemu da brisem guzicu da izvinete...user posted image

< Poruku je uredio Mari86 -- 5.2.2010 12:18:27 >

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 234
5.2.2010 12:18:24   
Lu
Anck... nisam ni mislila da ti tako razmišljaš,nego sam pročitala rečenicu i skočila ko da sam sjela na rasjengluuser posted image

Direktna veza do poruke: 235
5.2.2010 12:18:49   
Anck Su Nmaun
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 236
5.2.2010 12:19:21   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Rivana

Ihh ja ovde ispadoh da branim njih....   Naprotiv! Procitajte ostale moje postove! Boze nikad ne bih pravdala prevaru ili zasto se oni osecaju zapostavljenim!!!

Samo zelim reci da ima zena  koje misle.... Ja se udala i nemoram vise ni da brinem kako izgledam ni sta nosim.... pa tako mislim i na bebce...  mora imati razumevanja....  ali da ne trazje ta odbacenost 10 godina!user posted image

ma narvno draga da ih ne branis nego uopsteno o njima sto put sam cula to da se osecaju zapostavljenim.

Direktna veza do poruke: 237
5.2.2010 12:21:11   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Mari86

Ja sam mm-u rekla,kada beba dodje,toliko je zelimo,ima oboje da igramo oko nje...
Ja je rodila,ti je napravio ista odgovornost,prema tome iste su i obaveze...
Normalno je da ce dete da mi bude vaznije,pa ono jos ne zna da se stara o sebi..da nece i  njemu da brisem guzicu da izvinete...user posted image

to sam i ja rekla malo pre pa necu valjda njemu menjati pelenu i brisati guzicu, hahaha, pa ce me zbog toga on prevariti, bolje nek uradi nesto pametnije da prevari svaka budala ume

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 238
5.2.2010 12:55:01   
usamljena
IZVORNA PORUKA: Anitaaa

Kod mene je drugačije.U mom braku se ja osećam zapostavljeno malo.mm je počeo sve duže da ostaje na poslu i onda kad dodje sruči se u krevet i kaže da je umoran i spava.Ajde što slabo sexa ima ali sve manje i razgovaramo i osećam kako se udaljavamo.Jedno vreme sam bila sigurna da ima drugu mada nije baš taj tip al opet....A kad razgovaramo on ponavlja da me voli,da nema drugu i da nam trebaju pare i sl tako da se ništa ne menja

Evo, to je to. Ista prica.
A ja? Usamljena je nimfomanka. Meni je to odmor a njima je zamaranje!
Ja njega ne zapostavljam. Nekako sve stignem, bas sam zlato. I beba cista, sita, i on za 10 i kuca za 10. Samo sto sam ja malo "grohnula". Zapostavila se jesam ali u onom folu kupovanja novih stvari i toga. Sto se tice izgleda, zaista pazim na sebe. To mi je jos od mame ostalo, govorila mi je sto nema kuci potrazice van nje. A ja se trudim da ima sve. Izgleda da nisam potrefila user posted image

Uh drage moje, nisam mislila pisati na ovu temu jer mozete pomisliti svasta o meni ali ste me,  djavolice , nagovorile user posted image user posted image

Volim ja vas najvise. Ne znam kako bih neke dane pregurala da vas nije  user posted image user posted image

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu Anitaaa)
Direktna veza do poruke: 239
5.2.2010 12:57:25   
Rivana

IZVORNA PORUKA: usamljena

Evo, to je to. Ista prica.
A ja? Usamljena je nimfomanka. Meni je to odmor a njima je zamaranje!
Ja njega ne zapostavljam. Nekako sve stignem, bas sam zlato. I beba cista, sita, i on za 10 i kuca za 10. Samo sto sam ja malo "grohnula". Zapostavila se jesam ali u onom folu kupovanja novih stvari i toga. Sto se tice izgleda, zaista pazim na sebe. To mi je jos od mame ostalo, govorila mi je sto nema kuci potrazice van nje. A ja se trudim da ima sve. Izgleda da nisam potrefila user posted image

Uh drage moje, nisam mislila pisati na ovu temu jer mozete pomisliti svasta o meni ali ste me,  djavolice , nagovorile user posted image user posted image

Volim ja vas najvise. Ne znam kako bih neke dane pregurala da vas nije  user posted image user posted image

ma potraze oni i kad imaju sve

(odgovor članu usamljena)
Direktna veza do poruke: 240
5.2.2010 12:57:46   
Anitaaa
Neka si,ne treba držati u sebi.Bolje je kad se izbaci iz sebe.Nema tu nikakve sramote,ima nas još takvih

"Before you were conceived I wanted you. Before you were born I loved you. Before you were an hour old I would die for you. This is the miracle of life."

(odgovor članu usamljena)
Direktna veza do poruke: 241
5.2.2010 13:12:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: banini

sve bi ja to kastrirala odreda....user posted image user posted image user posted image

Ja ovu BANINI obozavam i MORAS doci na kafu u subotu da upoznam to cudo od devojke!!! kakva si kraljica! user posted image user posted image user posted image

Usamljena misli da je muz vara...UH!
navela je neke dokaze koji bi mene mnooogo brinuli...
Ne znam sta da kazem...
JA sam alergicna na prevare.
nikad nijednog svog decka nisam prevarila (jednostavno nemam taj fazon)...a jesam bila prevarena i ...
to je bilo ubistvo moje duse ...bukvalno!
bivsi decko sa kojim sam zivela i kog sam obozavala me je izdao na taj nacin...i mnogo je gore nego sto sam mogla da sanjam...strahota u glavi i dusi!
i nije me sramota da vam to kazem...tako je bilo!

Sada...mislim da ...kad bi me muz prevario...pogotovu moj muz koji je...ne znam: mazan, alergican na prevare, osetljiv, posvecen porodici...
Mislim da bi to bio kraj mog poverenja prema muskarcima zauvek...

Spakovala bih i bebu i AJDE CAO.
ili jos bolje, njega bih oterala i trazila stan da pripise na bebu...a on neka se vrati mami!
ne bih mogla vise da ga gledam niti da zivim tu farsu od odnosa...

Znam da je teze kad dodje beba i sve ali...za mene bi to bilo gotovo!

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 242
5.2.2010 13:14:36   
Anck Su Nmaun

ma potraze oni i kad imaju sve

Ma on ako zeli da vara.... vara ce i kad imapametnu, zdravu,  lepu zenu ( ko sto kaze severina u pesmi ..garancija nisu ni duge noge ni lepa kosa....) , cistu kucu, redoovan sex, skuvan rucak dobru decu,  jednostavno ako je resio dzaba sve!

IZVORNA PORUKA: OTI

sve bi ja to kastrirala odreda....

Ma i da oprostis..kako vise verovati toj osobi???????

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 5.2.2010 13:18:35 >

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 243
5.2.2010 13:56:29   
Rivana

sve bi ja to kastrirala odreda....user posted image user posted image user posted image

Ja ovu BANINI obozavam i MORAS doci na kafu u subotu da upoznam to cudo od devojke!!! kakva si kraljica! user posted image user posted image user posted image

Usamljena misli da je muz vara...UH!
navela je neke dokaze koji bi mene mnooogo brinuli...
Ne znam sta da kazem...
JA sam alergicna na prevare.
nikad nijednog svog decka nisam prevarila (jednostavno nemam taj fazon)...a jesam bila prevarena i ...
to je bilo ubistvo moje duse ...bukvalno!
bivsi decko sa kojim sam zivela i kog sam obozavala me je izdao na taj nacin...i mnogo je gore nego sto sam mogla da sanjam...strahota u glavi i dusi!
i nije me sramota da vam to kazem...tako je bilo!

Sada...mislim da ...kad bi me muz prevario...pogotovu moj muz koji je...ne znam: mazan, alergican na prevare, osetljiv, posvecen porodici...
Mislim da bi to bio kraj mog poverenja prema muskarcima zauvek...

Spakovala bih i bebu i AJDE CAO.
ili jos bolje, njega bih oterala i trazila stan da pripise na bebu...a on neka se vrati mami!

Ja sam ista takva, nikada ne bih oprostila, mogao bi samo da ode to bi bio kraj!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 244
12.2.2010 22:02:05   
Alexis79
Joj,
zmu je samnom prevario svoju bivsu.Dobro oni su prekinuli mi nastavili i tako vec 7 godina.
Cesto pomislim da li je moguce opet tako nesto.Pricala sam sa zmu-om o tome.Kaze da to nije bas tako zabavno kako se misli i da mu je te muke jednom u zivotu bilo dosta.Ko ce ga znati ?
Za prevaru kao i za mnoge stvari u zivotu je potrebno dvoje.Verovatno da mnoge stvari ne funkcionisu kad dodje do toga.
Ili jednostavno postoje takve osobe kojima je "u krvi" da jure za novom reckom.

Varala nisam a prevarena sam bila.I to me prevario prvi.Zaljubljena sam bila katastrofalno.
To sto sam mu dala nevinost nije mu bilo dosta.Varao me je kako se posle ispostavila kad god je stigao.A meni je ljubomorisao i pravio scene.
Kad sam saznala tog dana je umro za mene.user posted image
Posle toga muskarci su za mene bili samo igracke.Nikakvo poveravanje,nikakvo povezivanja.Cim bi se neka emocija pojavila bio bi kraj veze.

A onda ni sa cim izazvana pojavila se ljubav.user posted image Ironicno zvuci ali zmu mi je vratio veru u ljude(citaj muskarce).Naucio me da volim i sto je jos bitnije da budem voljena.
A kad bi me on prevario (pu,pu ne daj boze),samo bih se okrenula i otisla jer sa zlopamtilo.

25.09.2012 Ognjen,Emilija i Aleksa

Postali smo tata i mama !

Always look on the bright side of life....

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 245
15.2.2010 14:33:48   
Iwana87
Joj,o prevari u braku bih mogla da napisem roman,verovatno i hocu jednog dana,sad vise nema tog osecaja,nema niceg sem secanja na nesto sto je "davno"bilo,a nikad se nije zavrsilo i nece,Kraja nema.Uh al' komplikujem,uglavnom meni je moje iskustvo pomoglo da prevazidjem neku moju bolesnu ljubomoru i da danas ne gledam u mm sumnjicavo  vec da se prepustim i uzivam u vremenu sa njim,ako ce se nesto desiti,desece se.

(odgovor članu Alexis79)
Direktna veza do poruke: 246
24.3.2010 14:42:50   
prase
Ja imam trip da bih mogla da oprostim prevaru, u smislu da ostanemo zajedno. To sto bih ja o tome sa vremena na vreme zvocala, nema veze sa tim da smo ostali zajedno - ili se onda ne racuna da sam oprostila? Pretpostavljam da ne. Ma, sta da radim, ja sam umobolno samouverena po nekim pitanjima. Kada bih ulovila mm u prevari, predlozila bih mu da napravi izbor. Ako bi izabrao da ode, mislim da bismo bili odlicni prijatelji posle toga. Ako bi odlucio da ostane, mislim da bih bila zadovoljna. Tako to kod mene izgleda u teoriji, a samo Bog zna kako bi izgledalo u praksi i ovom prilikom Ga molim da me ne baca na iskusenja tog tipa...

Muskarci su jadni po tom pitanju prevare. Oni kada kazu da su se zaljubili, to znaci da su jednostavno nasli zenu kod koje mogu da uskoce u gacice uz manje price/napora/emocija. Ako je vec tako, mnogo je gora ona prevara kada je on u mislima sa drugom po ceo dan.

sve ima svoj kraj, samo kobasica ima dva!

(odgovor članu Iwana87)
Direktna veza do poruke: 247
24.3.2010 15:07:16   
Anoniman

osećaj je obostranuser posted image a ja tek sad ovo videhuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 248
5.4.2010 10:18:24   
eugenija

NIsam htela da pišem ništa o tome ali preteško mi je....
mm me je prevario...već 2 meseca se vidja sa nekom devojkom a možda i duže.Osećam se kao da mi je neko iščupao srce iz grudi

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 249
5.4.2010 10:20:32   
Anitaaa
Nikad nisam mislila da bi moglo dotle da dodje.Iskreno,mnogo se svadjamo poslednjih par meseci...u dugovima smo do guše...izmedju nas nije funkcionisalo i umesto da sedne sa mnom i kaže mi o čemu razmišlja i kad je prvi put otišao na kafu sa tom devojkom on je sve radio meni iza ledja a mene krivio za sve što se dešava.I kaže da bi mi rekao...da nije mogao da podnese da je na dve strane ali nisam sigurna.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

IME
mara31

Koje je ima najlepse:

Vanja (18%)

Anja (35%)

Iva (48%)

Ukupan broj glasova: 220

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here