|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Prevara
5.2.2010 11:46:33   
Lu
IZVORNA PORUKA: Lu RR

IZVORNA PORUKA: usamljena

user posted image user posted image user posted image user posted image Mislis da sam ja drugacija?! Ista sam ali je dosta toga drugacije otkad je bebe tu. Nije da me nije briga, tesko mi je uzasno. Ima trenutaka kad sam bas na dnu ali ... Jedan njen user posted image i sve drugo je nevazno.
A vara me, sigurno. Ne znam zasto mi nije bitno

Draga usamljena...ako si sigurna u to, ne smiješ da imaš takav stav,pogotovo zbog tog divnog malog osmijeha,ne radi se tu samo o sexualnoj prevari nego slijede mnogo ozbiljniji problemi!
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 201
5.2.2010 11:46:38   
Mari86
Ja sam tu mila user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 202
5.2.2010 11:47:00   
Maza82
Evo i mene, čekam......

svako zašto, ima svoje zato......

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 203
5.2.2010 11:47:24   
Mari86
usamljena a sto si tako sigurna da te vara??user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 204
5.2.2010 11:48:35   
Maza82
J ne mislim da je tebi svejedno, više mislim da ti sebe ubjeđuješ da ti je svejedno (naravno to sve pod uslovom da te vara), jer ako ti je stvarno svejedno, ja mislim da je to problem...

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 205
5.2.2010 11:51:50   
usamljena
user posted image user posted image user posted image Cekate a mene bebe udara, hoce da ustane.
Pa ne znam- dodje s puta na hlacama belicasta masa. Ja pitam sta je to kaze ma garant sam to negde u WC-u pokupio. Pa sjajilo na usnama, pa nedostatak zelje za sex-om (samnom), ... Neke sitnice koje vas ponukaju da pomislite da vara.
A volim ga, mislim da je tako.
Da se rascistimo, nisam ja neki kreten koji to samo posmatra i cuti, ne ostane to u meni. Svadjalica sam i ne volim da me neko pravi budalom. Ali zaista je drugacije otkad je  user posted image tu. Ni sama sebi ne mogu objasniti sta je! Kao da mi je svejedno.
On naravno sve negira, kao da bi i rekao da ima nesto

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 206
5.2.2010 11:53:57   
Mari86

user posted image user posted image user posted image Cekate a mene bebe udara, hoce da ustane.
Pa ne znam- dodje s puta na hlacama belicasta masa. Ja pitam sta je to kaze ma garant sam to negde u WC-u pokupio. Pa sjajilo na usnama, pa nedostatak zelje za sex-om (samnom), ... Neke sitnice koje vas ponukaju da pomislite da vara.
A volim ga, mislim da je tako.
Da se rascistimo, nisam ja neki kreten koji to samo posmatra i cuti, ne ostane to u meni. Svadjalica sam i ne volim da me neko pravi budalom. Ali zaista je drugacije otkad je  user posted image tu. Ni sama sebi ne mogu objasniti sta je! Kao da mi je svejedno.
On naravno sve negira, kao da bi i rekao da ima nesto

Hmmmm znaci ima dokaza...user posted image
A koliko vam bebica ima??user posted image

(odgovor članu usamljena)
Direktna veza do poruke: 207
5.2.2010 11:54:32   
Maza82
Kažu da pojedine žene kad rode dijete, sva ljubav sa muža pređe na to dijete user posted image

Direktna veza do poruke: 208
5.2.2010 11:55:44   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Maza82

Kažu da pojedine žene kad rode dijete, sva ljubav sa muža pređe na to dijete user posted image

user posted image user posted image user posted image   juuuuuu.....

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 209
5.2.2010 11:55:55   
Anoniman
sve bi ja to kastrirala odreda....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maza82)
  Direktna veza do poruke: 210
5.2.2010 11:56:05   
Rivana
Uh....ja sam alergicna na prevaru user posted image

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 211
5.2.2010 11:57:22   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Mari86

To nije tacno mozda ne znam ima raznih zena ali ja bebu volim na drugi nacin a muza na drugi pa to su razlicite vrste ljubavi zar ne user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 212
5.2.2010 11:58:38   
Mari86
IZVORNA PORUKA: banini

sve bi ja to kastrirala odreda....user posted image user posted image user posted image

I ja isto....user posted image
Muskraci su nekada toliko bezdusni...ako dobro vidim na tickeru kod usamljene da beba ima 1 mesec...
Ma ja bi njemu onu stvar zavrnula..

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 213
5.2.2010 11:58:38   
Maza82
Ma ja sam danas ALERGIČNA NA SVE MUŠKARVE ODREDA, MAMICU IM SVIMA user posted image

Da, to sam čula Mari i to mi je reklo par žena, da od kada su rodile ne vole više muža kao prije..

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 214
5.2.2010 11:59:03   
Anck Su Nmaun

Nije da kazu..nego se misli da se zene tada vise posvecuju bebi a njih zanemare...pa oni onda pocnu da svrljaju jer se osecaju zapostavljenim !!!
Tu ima istine.... meni je mama uvek govorila nemoj njega da zapostavis kad dodje beba!!!! 

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 215
5.2.2010 11:59:29   
Rivana

IZVORNA PORUKA: banini

I ja isto....user posted image
Muskraci su nekada toliko bezdusni...ako dobro vidim na tickeru kod usamljene da beba ima 1 mesec...
Ma ja bi njemu onu stvar zavrnula..

I ja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 216
5.2.2010 11:59:34   
usamljena
Bebe 4 m i 26 d
Ne znam ali stvarno kao da sam na nekim drogama. Pa ja sam takve scene pravila kad sam mislila da nesto mulja sa strane mislim da mu nije padalo na pamet. Ali sad... Ne znam, kazem vam
Ne mogu sebi to obrazloziti a ne nekom drugom. Cekam da dodje, da vidim kako ce sada biti. Hoce li biti zelje ili nesto. Zezam se ja cesto na svoj racun, ono u stilu nije sapun, nece se potrositi i sl.
Ne znam

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 217
5.2.2010 12:00:00   
Maza82

IZVORNA PORUKA: Rivana

To nije tacno mozda ne znam ima raznih zena ali ja bebu volim na drugi nacin a muza na drugi pa to su razlicite vrste ljubavi zar ne user posted image

Draga ja sam tako čula i znam par tih žena, ali naravno svi smo različiti, a i ja se slažem sa tobom da su to različite ljubavi..

(odgovor članu Rivana)
Direktna veza do poruke: 218
5.2.2010 12:01:54   
usamljena
Drage moje, user posted image se rasplakala. Odoh je nahraniti. Javim vam se. Izvinite, ja se pozalih i begam

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 219
5.2.2010 12:01:57   
Mari86

Bebe 4 m i 26 d
Ne znam ali stvarno kao da sam na nekim drogama. Pa ja sam takve scene pravila kad sam mislila da nesto mulja sa strane mislim da mu nije padalo na pamet. Ali sad... Ne znam, kazem vam
Ne mogu sebi to obrazloziti a ne nekom drugom. Cekam da dodje, da vidim kako ce sada biti. Hoce li biti zelje ili nesto. Zezam se ja cesto na svoj racun, ono u stilu nije sapun, nece se potrositi i sl.
Ne znam

A koliko je on sada na putu,3 nedelje???
Pa gde je toliko??user posted image
Ma sta nece se potrositi...ako je on takav covek tu nema popravni..
jednom kada krene,daj Boze da nije,ali ako krene...user posted image

Direktna veza do poruke: 220
5.2.2010 12:03:04   
usamljena
user posted image user posted image user posted image Joj da se mozete skupiti da ga nalupamo.
Posao mu je takav da je stalno na putu. Kuci nekad bude po 2-3 dana i to je to. Odoh, sorry

Hvala Vam
Sve ce jednom biti juce

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 221
5.2.2010 12:03:55   
Maza82

Bebe 4 m i 26 d
Ne znam

A koliko je on sada na putu,3 nedelje???
Pa gde je toliko??user posted image
Ma sta nece se potrositi...ako je on takav covek tu nema popravni..
jednom kada krene,daj Boze da nije,ali ako krene...user posted image

user posted image user posted image Ti se Mari već naoštrila, sad kad dođeš kući, naslušana moje i usamljenine priče, jadan tvoj mužić user posted image

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 222
5.2.2010 12:04:04   
Anck Su Nmaun

Draga ja sam tako čula i znam par tih žena, ali naravno svi smo različiti, a i ja se slažem sa tobom da su to različite ljubavi..

Mislim da se nemisli u bukvalnom smislu presla ljubav..jednostavno beba vam je tada bitnija pa svu ljubav poklanjate njoj...a oni koji to ne razumeju pocnu da svrljaju...jer se osecaju da tu vise nema mesta za njih!
Ali takodje znam zene koje stvarno u tome grese..pa  od kad dodje beba  muza vise ni negledaju , kao da je stvar u kuci!
Nisam naravno na njihovoj strani NIKAD ali mislim da i  zene znaju s te strane da zabrljaju!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 5.2.2010 12:05:58 >

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 223
5.2.2010 12:05:59   
Rivana

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Nije da kazu..nego se misli da se zene tada vise posvecuju bebi a njih zanemare...pa oni onda pocnu da svrljaju jer se osecaju zapostavljenim !!!
Tu ima istine.... meni je mama uvek govorila nemoj njega da zapostavis kad dodje beba!!!! 

Opet ja ispada da napadam muskarce ali moram jace je od mene. A oni ko debili osecaju se zapostavljenima, uh...pa sta treba i njemu da menja pelenu da ga drzi da podrigne.... on se oseca zapostavljenim nek uzme nesto da pomogne pa nece biti zapostavljen. Uh...besna sam non stop treba im nesto ugadjati je to ne mogu pa kome se svidja svidja kome ne nek trazi bolje.

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 224
5.2.2010 12:06:39   
Maza82

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Mislim da se nemisli u bukvalnom smislu presla ljubav..jednostavno beba va, je tada bitnija pa svu ljubav poklanjate njoj...a oni koji to ne razumeju pocnu da svrljaju...jer se osecaju da tu vise nema mesta za njih!
Ali takodje znam zene koje stvarno u tome grese..pa  od kad dodje beba  muza vise ni negledaju , kao da je stvar u kuci!
Nisam naravno na njihovoj strani NIKAD ali mislim da i  zene znaju s te strane da zabrljaju!

Slažem se sa tobom... Moja strina recimo od kada su dobili dijete strika uopšte ne zarezuje, kao da ne postoji...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  7 8 [9] 10 11   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noći
Autor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

Anketa

Partnerstvo
Tara

Da li svom partneru govorite sve ili ipak nesto ostavite samo za sebe?

Da (55%)

Ne (45%)

Ukupan broj glasova: 87

Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi svoju anketu!
Click Here